פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אין לי אחות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אין לי אחות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם אין לי אחות נושא הבא
עמוד: מתוך 2

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 04/05/2013 :  17:57:44  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני הגנתי על יפו כנגד התלהמויות מסוימות בפורום, ואפילו ביום ששי כתבתי בטיפשותי קטע שמסביר שבסבך שנוצר אני יכול להבין את כל המעורבים. תוך דקות עודכנתי בחלק קטנטן מהעובדות לאשורן ומחקתי את רוב מה שכתבתי (הייתי אוכל גם את הכובע, אבל זה כובע המזל עם סמל קטמון. עובדה!).

והעובדות הן שהנהלת יפו לא שווה יריקה (בפורום האוהדים לא הייתי ומאכזב אם כולם שם ישרו קו). חבורה של עבריינים ושקרנים. לא שווה אפילו לדבר עליהם כל כך הרבה. שיא החוצפה: אחרי ששילמו ללוד כדי לא להופיע, ושלחו עברינים למנוע מהשחקנים לבוא, ואחרי שקטמון עשתה באישור ההתאחדות כל מה שהיא יכולה כדי שהמשחק יתקיים - הם בוכים על ערך ספורטיבי... זה לא יאומן

יש חשיבות לדעת הקהל. פוהורוליס במעריב כתב את האמת. באתרים מצטטים אותם או כותבים תוצאה הזויה כאילו עד עכשו לוד לא קיבלה ממוצע של חמישה גולם במשחק. נמאס

ברוך שפטרנו מהליגות האלה
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 04/05/2013 :  19:07:43  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנ'לא יכול שלא להיות אוהד טיפוסי- אבל באמת באמת שההתאחדות לא תתערב ותעשה משהו עכשיו?
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 04/05/2013 :  20:21:41  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

לדעתי צריך להפריד בין יפו הקבוצה לבין כל מיני אנשים מטעמה

בהקשר לזה, אפשר הסבר להגדרה "יניב כהן... בעלי קביליו יפו"
http://www.one.co.il/Article/216473.html
כי אם הוא הבעלים אז באמת אין לנו אחות - אנחנו קבוצת אוהדים והם פשוט לא

הבעיה היא לא שהאתר קורא ליצור הזה בעלי מכבי יפו (הוא לא), אלא מי הבנאדם הזה. בחיפוש מהיר תבין שהאיש הוא חלאת האנושות (לכאורה, לכאורה) ושמספיק לשמוע את הסגנון העברייני שלו כדי להבין מי שלח לכאורה פריג'ידרים לאיים על שחקני לוד.

יפו מינו אותו לפי זיכרוני לנשיא כבוד של הקבוצה. אכן כבוד גדול לכאורה.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 04/05/2013 :  20:39:24  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי אתר גולר: : "מכבי קביליו יפו תפנה מחר בבוקר ליועץ המשפטי של ההתאחדות לכדורגל, עו"ד משה אביבי, בדרישה לחקור באמצעות חברת החקירה מטעמה את השתלשלות האירועים סביב מחזור המשחקים האחרון במסגרת ליגה א' דרום, וסביב אירועי המשחק בין הפועל קטמון ירושלים ומועדון הפועל אורתודכסים לוד. מכבי יפו שכרה את שירותיו של עו"ד מורן מאירי, לטפל בכל ההליכים המשפטיים בעניין ותפעל בכל הדברים העומדים ברשותה בעניין".

אז נזכיר להם שגם בפרשת קצב, זה התחיל שקצב היה המתלונן. איך זה נגמר - כולם יודעים.
ובהמשך למה שכתב זה שמעלי, דוגמיות:
http://www.mako.co.il/news-law/crime/Article-4f138fe63233b21004.htm

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3958427,00.html

מי שמערב אנשים המשתייכים, לכאורה,ל"מיגזר" הזה, מביא על עצמו, בסופו של דבר שהוא יהיה בבעלותם, ואידך זיל גמור.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-04/05/2013 21:09:08
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 04/05/2013 :  21:16:03  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
" בור כרה ויחפרהו ויפול בשחת" - שיתבררו האיומים שלהם על לוד, ו - 12 הדקות המפורסמות מול ערד- משחקים עד שייכנס. שיורידו אותם ליגה. נבלות.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם אין לי אחות נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07