| משתמש |
אין לי אחות  |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 13:36:19
|
http://forum.maccabi-yafo.com/index.php?topic=13602.0
הוי קלי כמה קשה לי להגיד לך שאתה צודק !!!
התלבטתי רבות אם לכתוב זאת ואני מניח שברגע שזה יפורסם - אקבל את השטיפה הקבועה אבל כלו כל הקיצים.
בוא נבין בעצם מה הם רוצים: הם רצו שהתוצאה שלהם מול לוד תישמר הם רצו שלוד לא תופיע מולנו הם פעלו לכאורה כדי שלוד לא תופיע נגדנו
והם מדברים בשם הספורט
אם משעמם לכם תיכנסו לפורום שלהם - ותבינו כמה גדולה היא קטמון על הליגה הזו וכמה משמעותית היא לכדורגל הישראלי
הם כועסים שהתקיים משחק !!!
אם תדפדפו קצת תוכלו לקרוא את מה שהם כתבו אחרי המשחק שלהם מול לוד.
רק שאוהדי יפו ופרנסיה מאבדים תאי זכרון - אנחנו לא.
לא שכחתי את האגרוף ששלח לפנים שלי חבר הנהלת יפו במשחק הראשון שלנו נגדם בליגה א'.
הדבר היחידי שטוב ביפו בכלל שייך לנו - וזה ליאור
|
ירון |
נערך על ידי - yarond ב-04/05/2013 13:37:42 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 13:43:44
|
כמו שלא נהוג לשפוט אדם בצערו, כך גם לדעתי לא צריך לשפוט קבוצה בצערה. יפו תקועה בליגה המזדיינת הזאת 3 שנים. לפני שנתיים היא פספסה את העלייה על חודו של שער (או משהו כזה, אל תתפסו אותי במילה) מול הכח. שנה שעברה היה את הסיפור מול כפר שלם שמנע מיפו עליה למבחנים. אני לא צריך לספר לכם כמה כדורגל זה עניין אמוציונאלי, וזאת דרישה די מוגזמת לבקש מיפו לא לעשות כל מה שהיא יכולה כדי לעלות, גם אם במקרה הזה זה על חשבוננו. ולא בטוח שאנחנו היינו נוהגים אחרת, במידה והמצב היה הפוך.
בכל מקרה אני אישית מקווה שאחרי שהעניינים ירגעו קצת יהיה אפשר להחזיר את הקשרים בין המועדונים למצב קורקרטי.
|
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 14:08:53
|
לייזי, איזה עניינים יירגעו? גולר (שייחנקו גם הם) מפרסמים היום שתפתח חקירה בעקבות תלונות הדדיות של יפו עלינו וההיפך. יפו מתנהגים כאופן נאלח ובזוי, ואני לא מאמין שעד לפני שבועיים עוד חשבתי לקחת כמה חברים, ליסוע לפלייאוף שלהם.
|
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 14:19:52
|
| בזמן הקרוב ברור שאין על מה לדבר. לא חושב שיפו נהגו ונוהגים באצילות וגם לא בצורה הוגנת, בטח לאור הדברים שקרו אצלם. ועדיין ניראה לי שלצפות מהם להתנהגות אחרת זה די נאיבי מצדנו. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 14:35:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
כמו שלא נהוג לשפוט אדם בצערו, כך גם לדעתי לא צריך לשפוט קבוצה בצערה. יפו תקועה בליגה המזדיינת הזאת 3 שנים. לפני שנתיים היא פספסה את העלייה על חודו של שער (או משהו כזה, אל תתפסו אותי במילה) מול הכח. שנה שעברה היה את הסיפור מול כפר שלם שמנע מיפו עליה למבחנים. אני לא צריך לספר לכם כמה כדורגל זה עניין אמוציונאלי, וזאת דרישה די מוגזמת לבקש מיפו לא לעשות כל מה שהיא יכולה כדי לעלות, גם אם במקרה הזה זה על חשבוננו. ולא בטוח שאנחנו היינו נוהגים אחרת, במידה והמצב היה הפוך.
בכל מקרה אני אישית מקווה שאחרי שהעניינים ירגעו קצת יהיה אפשר להחזיר את הקשרים בין המועדונים למצב קורקרטי.
מסכים עם כל מילה שלך. אילו היינו במצבם היינו מפעילים כל גורם ביקום בכדי לנסות ולשנות את ההחלטה, לי זה נראה לגיטימי במיוחד שאני בטוח בצידקתנו ואני שלם עם כל מה שהיה ואני חושב שצדק נעשה. הם ימשיכו לבכות עוד כמה ימים ואז יתעסקו בפלייאופ. חקירה שמקירה, הכל שטויות בשורה התחתונה עם לא השיגו יותר מ 3 שערים הפרש ולפיכך גם אם תיפסל התוצאה מול לוד ויקבע הפסד טכני אנחנו עלינו. גם לי חבל על היחסים בין שתי קבוצות האוהדים שהתקלקלו, עשבים שוטים כמו טוטח ואחרים, שמלבים את היצרים וכו' לא חסר, כך שלא צריך להתעסק בזה.
|
 |
|
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 14:35:50
|
|
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 15:34:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
זאת דרישה די מוגזמת לבקש מיפו לא לעשות כל מה שהיא יכולה כדי לעלות, גם אם במקרה הזה זה על חשבוננו. ולא בטוח שאנחנו היינו נוהגים אחרת, במידה והמצב היה הפוך.
מסכים עם כל מילה שלך. אילו היינו במצבם היינו מפעילים כל גורם ביקום בכדי לנסות ולשנות את ההחלטה
לייזי-את איתן אני לא מכיר ,אבל אתה מאכזב כי ממך יש לי ציפיות אחרות.שאתה תדבר ככה?שמעון מזרחי השתלט עליך או גיא פניני?זה לא אתה שראוי להערכה שתוקף את הפועל סל כשהיא נוהגת בצורה מכביסטית ופסולה בליגה?
אז לא,לא כל דבר לגיטמי וחובה כשצריך להיות נגד הקבוצה שלך ,והאינטרסים הצרים שלה כשהיא טועה ,וברגעים קיצוניים (כמו זה שאנחנו חווים כרגע)להגיד עד כאן.אנחנו לא היינו נוהגים אחרת?מניח שכן,רוצה להאמין שכן אבל אם לא ,מבטיח לך שהייתי תוקף בצורה הכי בוטה את מקבלי ההחלטות ,ואת האוהדים שהיו תומכים בהם(גם אם הייתי לבד מול מקהלה מצווחת) ואם מגלים שאתה חלק ממועדון עם נורמות בעייתיות?נו זה בכלל חומר למחשבה.
מה שמוביל לדיון רחב יותר על דעות של אוהדים בסוגיות עקרוניות,מי שהדעה שלו נקבעת אך ורק לפי אינטרסים של הקבוצה שלו, באמת לא רלוונטי לדיון.הידיים שלי נקיות בנושא הזה,איך אני יודע?בבקשה http://katamon.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3293&whichpage=3
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-04/05/2013 15:40:48 |
 |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 15:53:45
|
מבלי להיכנס לבריכת הבוץ העמוקה הזאת, שני דברים:
1. בהמשך למה שקלי כתב בת'רד המקביל - הקהל של יפו מורכב מאינדיבידואלים, עמיקם ואלפסי הם שניים מהם, שאחד מהם גם נושא תפקיד. זה שהם בחרו להתבכיין, להטיל רפש ולהתעלם מהעובדות, וזה שעוד כמה ליצנים כתבו ככה וככה בפורום שלהם - לא אומר כלום על שאר המועדון ועל הקהל, אני מאמין שלרוב הגדול של הקהל של יפו ברור שבכל מקרה ומה שלא היו מחליטים לגבי לוד - אנחנו היינו צריכים לעלות.
2. עמיקם וחבריו שקוראים פה - הבכיינות שלכם מעמידה אתכם באור מגוחך. אתם זועקים בכל פורום אפשרי על זה שאנחנו רצינו שלוד יגיעו למשחק, ומתעלמים מזה שהסיבה היחידה שהמחזור האחרון בכלל היה רלוונטי הוא הפרש השערים שאתם השגתם נגד לוד המפורקת (בעשרה שחקנים ועם יואל סוויסה על המגרש).
הסיפור הזה קודם כל מוציא אתכם בכיינים ויכול גם לפגוע לכם בפלייאוף, אבל מעבר לזה - פשוט עושה שם רע למועדון שלכם (גם ככה התדמית שלכם לא בשמיים). |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 16:03:46
|
לדעתי צריך להפריד בין יפו הקבוצה לבין כל מיני אנשים מטעמה, דמויות מגוכחות על גבול הגרוטסקיות, שחלקן מחפשות לכאורה אנשים שכינו אותן "קוקסינלים" כדי לתבוע אותם דיבה. אם היית רואה אותי אתמול יתכן שהיית רואה שלא הייתה לי בעיה להצטרף בשמחה לשירים נגד אותן דמויות שלכאורה היוו חלק לא קטן מהרפרטואר אמש. ואין ספק שלשמחה העצומה אתמול הצטרפה גם שמחה לאיד לא קטנה.
זה מזכיר לי ששמעתי לא מעט אנשים ששונאים את קטמון בגלל שהם שונאים (בצדק או שלא בצדק, אפשר להתכווכח) את אורי שרצקי ולפעמים גם את חלק מחברי הועד המנהל. חלקם אמרו לי בפירוש שזאת הסיבה שהם לא מוכנים להצטרף לעמותה ולתמוך בקבוצה. אז כמו שקטמון היא לא רק אורי שרצקי, כך יפו זה לא רק אותן דמויות מגוכחות, לכאורה.
אני לא חושב שיפו התנהגה בצורה מכביסטית, אלא בצורה ילדותית ולא רציונלית. קלי אני בטוח (בלי ציניות) שאתה במקומם היית מתנהג אחרת, אבל אני לא בטוח בזה לגבי וגם לא לגבי רוב חברי.
בנוף של הספורט הישראלי, של הטאביבים, גאידמקים, סוסואים, אזגים, שימון מזרחים, איזנברגים ודומיהם, אני מעדיף קבוצה כמו יפו, קבוצה שאולי היא לא קבוצת אוהדים פר-אקסלנס (ואולי כן, לך תדע), אבל היא בודאי קשורה קשר עמוק לקהילה.
ולמרות הכל, זה לא שקראתי לאחוות אחיות או משהו בדומה. ואני מודה שאני גם לא בעד יפו בפליאוף לאור התנהגותם הצבועה. ועדיין אני אשמח אם דווקא אנחנו נדע להתנהג בצורה בוגרת, להבין את המניעים של יפו (גם אם לא נסכים על דרך התנהגותם) ולהחזיר את הקשרים למצב תקין כשהמצב ירגע. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 16:16:55
|
לדעתי צריך להפריד בין יפו הקבוצה לבין כל מיני אנשים מטעמה
בהקשר לזה, אפשר הסבר להגדרה "יניב כהן... בעלי קביליו יפו" http://www.one.co.il/Article/216473.html כי אם הוא הבעלים אז באמת אין לנו אחות - אנחנו קבוצת אוהדים והם פשוט לא |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 16:22:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
מסכים עם כל מילה שלך. אילו היינו במצבם היינו מפעילים כל גורם ביקום בכדי לנסות ולשנות את ההחלטה, לי זה נראה לגיטימי במיוחד שאני בטוח בצידקתנו ואני שלם עם כל מה שהיה ואני חושב שצדק נעשה. הם ימשיכו לבכות עוד כמה ימים ואז יתעסקו בפלייאופ. חקירה שמקירה, הכל שטויות בשורה התחתונה עם לא השיגו יותר מ 3 שערים הפרש ולפיכך גם אם תיפסל התוצאה מול לוד ויקבע הפסד טכני אנחנו עלינו. גם לי חבל על היחסים בין שתי קבוצות האוהדים שהתקלקלו, עשבים שוטים כמו טוטח ואחרים, שמלבים את היצרים וכו' לא חסר, כך שלא צריך להתעסק בזה.
תגיד לי איתן, אתה רציני??? מילא הניסיון לשווק את רעיון המשחק המכריע, שזה דבר לגיטימי לפני פתיחת העונה, אולי גם במהלך העונה שהכל עוד פתוח אבל לחלוטין לא ספורטיבי בשבוע האחרון של הליגה כאשר ברור שזה משרת אך ורק צד אחד. אבל זה מילא, אולי גם אנחנו היינו מדברים על זה במצבם. אבל מה כל הטלת הרפש שהייתה בשבוע האחרון, ההתבכיינות על זה שהתקיים משחק שאמור היה להתקיים על אפם וחמתם של כל מיני עבריינים בעלי עניין שניסו לגרום שלא יתקיים משחק??? את זה הפועל קטמון הייתה עושה? אתה היית עומד מאחורי דבר כזה? מישהו שאתה מכיר מהיציע היה תומך בזה? אין סיכוי! הכי אבסורד זה שהכל בעטיפה של "למען הספורט" - לכאורה. שטויות וצביעות. זה הכל.
ואם לומר את האמת עד לפני שבוע רציתי בהצלחתם לא כי יפו הם אחות, אלא כי יש גם אנשים טובים. מאמן ושחקנים וגם חלק מהקהל.
הלוואי שליאור יעלה מהפליאוף ויפו תישאר בליגה א'. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 16:24:53
|
| יפו זו חבורה של הזויים שמרב גבינת הזיות ממציאים אגדות על בתי מלון ושקטמון העשירה ממנת לילות במלונות פאר לשחקני האורתודוקסים ושאר עלילות אלף לילה ולילה. ההתאחדות תבדוק את הדברים ותוך יומיים האמת תתפוצץ להם בפרצוף ולכל היפואים העובדות ינפצו את בועת ההזיות וכל הסיפור המוזר הזה יגמר. יפו תוכל להתרכז במבחני העלייה. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 16:25:44
|
באופן לא מפתיע, יש אדם אחד בקביליו יפו ששמר על רוח ספורטיבית כל השבוע, התעסק אך ורק בכדורגל, וידע לפרגן גם אחרי משחקי אתמול. אני בטוח שגם עליו עבר שבוע לא קל, אבל ספורטאי נשאר ספורטאי. ליאור זדה: "יש הרגשה של אכזבה וגאווה גדולה, אני גאה בקבוצה ובשחקנים שלי על מה שהשיגו,עשינו מבחינתנו את המקסימום, ברכות לקטמון על העלייה, הפנים שלנו אל עבר הפליאוף".
|
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 16:35:16
|
| לו רק בשבילו, אני מאחל להם הצלחה בפלייאוף. |
 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 17:08:38
|
לטובת כולנו, עדיף לקבל מהם שנה הבאה חופש. אחר כך שיצליחו. סה"כ, גם אם יש שם לא מעט טיפוסים מחורבנים, זאת קבוצה חשובה לכדורגל הישראלי, עם קהל גדול יחסית, מייצגת קהילה ומקדמת עיקרון שטוב לכדורגל הישראלי בכללותו. |
 |
|
|
קשיש אדום
61 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 17:50:28
|
| הכי כיף מבחינתי זה שהעבריינים אכלו אותה. |
 |
|
אין לי אחות  |
|