| משתמש |
סוסו בגלי צהל - למי שפספס  |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 02/05/2013 : 22:20:49
|
יתקן אותי וותיק אם אני טועה. אבל אם הם לא מגיעים להתאחדות יש שתי אפשרויות בלבד. הראשונה, להפעיל עליהם את בית הדין אשר יגזור עליהם הפסד טכני (ולמעשה גם פירוק, אם כי רשמית הורדה בשתי ליגות). האפשרות השניה, היא הודעה שלוד התפרקה מרצון ועל כן כל תוצאות המחזור הסיבוב השני של לוד מבוטלות. במקרה זה, יחס השערים שלנו על יפו היא ששה גולים, ואז זה תלוי אם אותה "רוח ספורטיבית" שהפעילו שני שופטים בליגה שלנו תופעל על ידי שחקני כפר יונה. בכל מקרה אם הם לא מגיעים, יש משטרה, יש ויצמן יער ואפשר גם לשאול לשלום אותם שני שופטים. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 02/05/2013 : 22:21:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ציטוט: נשלח במקור על ידי Yuvaln345
ציטוט: נשלח במקור על ידי talros
חברים, אני בלחץ! סוסו ממש כמעט אומר בפה מלא שהם לא מגיעים...
מה הקשבת 2 שניות ? הוא אמר ''אנחנו נופיע '' הוא דיבר עם שחקן שחקן ,ועם כל הכאב שהוא אמר ,הוא רק רוצה להתייצב ... שלא נדבר על ההתאחדות שבטח יבטלו להם את המשחקים האחרונים ...
אם משחקים במשחק הניחושים של מה משתמע מדבריו של..... גם ככה זו דרך להרוג את הזמן עד מחר. אז אני הבנתי שההוא מההתאחדות רמז שבית הדין יכול להחליט שנצחון טכני יכול להיות יותר מ 3:0 למשל.
גם אני הבנתי אותו דבר בדיוק ,אם לוד לא מתייצבים ההתאחדות נוטה לכיוון תוצאה שתיתן לקטמון את המקום הראשון. (שמגיע לנו במקרה כזה).
איך הבנת את זה??? |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 02/05/2013 : 22:34:32
|
| תגובה רשמית???? משהו?? |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 02/05/2013 : 23:12:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי nadavlev
תגובה רשמית???? משהו??
אחי, עם כל הטירוף, אי הוודאות והספינים שרצים בשבוע האחרון אתה רוצה שההנהלה תגיב על כל חצי שמועה באתר מפוקפק? לכולנו קשה. תכלס עד מחר בצהריים כלום לא סופי. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
talros
252 הודעות |
נשלח - 02/05/2013 : 23:22:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ציטוט: נשלח במקור על ידי nadavlev
תגובה רשמית???? משהו??
אחי, עם כל הטירוף, אי הוודאות והספינים שרצים בשבוע האחרון אתה רוצה שההנהלה תגיב על כל חצי שמועה באתר מפוקפק? לכולנו קשה. תכלס עד מחר בצהריים כלום לא סופי.
נכון! חברים כבר הבנו שהכל יכול לקרות! התפקיד שלנו זה להגיע בהמונינו ולעודד גם אם זה אומר רק את השחקנים שלנו שיעלו על כר הדשא!
מקסימום... נעלה על מכוניות לחולון לעודד את כפר יונה... |
"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי" - דנטה אליגיירי - |
 |
|
סוסו בגלי צהל - למי שפספס  |
|