| משתמש |
סוסו בגלי צהל - למי שפספס  |
|
gideon
918 הודעות |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 02/05/2013 : 20:52:39
|
| הלינק לא עובד |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 02/05/2013 : 20:54:31
|
| לא עובד בפיירפוקס, אבל עובד בכרום. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 02/05/2013 : 20:55:01
|
| סוסו החליט ברגע האחרון למרות ההבטחות וההפצרות לא להופיע ללינק |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 02/05/2013 : 20:58:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
הלינק לא עובד
תנסה כאן http://glz.co.il/1097-7600-HE/Galatz.aspx תבחר את חלק ב' של תכנית היום, תריץ דקה קדימה.
אני יצאתי יותר אופטימי שהם יגיעו, אבל זה לא אומר כלום. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
talros
252 הודעות |
נשלח - 02/05/2013 : 21:13:31
|
חברים, אני בלחץ! סוסו ממש כמעט אומר בפה מלא שהם לא מגיעים...
|
"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי" - דנטה אליגיירי - |
 |
|
|
Yuvaln345
17 הודעות |
נשלח - 02/05/2013 : 21:22:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי talros
מה הקשבת 2 שניות ? הוא אמר ''אנחנו נופיע '' הוא דיבר עם שחקן שחקן ,ועם כל הכאב שהוא אמר ,הוא רק רוצה להתייצב ... שלא נדבר על ההתאחדות שבטח יבטלו להם את המשחקים האחרונים ... |
אתה רוצה והוא רוצה וה' עושה מה שהוא רוצה ... |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 02/05/2013 : 21:33:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Yuvaln345
מה הקשבת 2 שניות ? הוא אמר ''אנחנו נופיע '' הוא דיבר עם שחקן שחקן ,ועם כל הכאב שהוא אמר ,הוא רק רוצה להתייצב ... שלא נדבר על ההתאחדות שבטח יבטלו להם את המשחקים האחרונים ...
אם משחקים במשחק הניחושים של מה משתמע מדבריו של..... גם ככה זו דרך להרוג את הזמן עד מחר. אז אני הבנתי שההוא מההתאחדות רמז שבית הדין יכול להחליט שנצחון טכני יכול להיות יותר מ 3:0 למשל. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 02/05/2013 : 21:34:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
מה הקשבת 2 שניות ? הוא אמר ''אנחנו נופיע '' הוא דיבר עם שחקן שחקן ,ועם כל הכאב שהוא אמר ,הוא רק רוצה להתייצב ... שלא נדבר על ההתאחדות שבטח יבטלו להם את המשחקים האחרונים ...
אם משחקים במשחק הניחושים של מה משתמע מדבריו של..... גם ככה זו דרך להרוג את הזמן עד מחר. אז אני הבנתי שההוא מההתאחדות רמז שבית הדין יכול להחליט שנצחון טכני יכול להיות יותר מ 3:0 למשל.
בחיים לא יעשו את זה בדיעבד. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 02/05/2013 : 21:37:01
|
| מחר,אם אפשר למרות שנהיה במגרש שאלה שמעדכנים בטוויטר ובפייס יעדכנו כשהראש הראשון של שחקן לוד(וככה עד השחקן השמיני) מבצבץ מהמנהרה כדי שאלה שיושבים שורות למעלה יותר יהיו מעודכנים און ליין. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-02/05/2013 21:38:27 |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 02/05/2013 : 21:48:55
|
אם משחקים במשחק הניחושים של מה משתמע מדבריו של..... גם ככה זו דרך להרוג את הזמן עד מחר. אז אני הבנתי שההוא מההתאחדות רמז שבית הדין יכול להחליט שנצחון טכני יכול להיות יותר מ 3:0 למשל.
גם אני הבנתי אותו דבר בדיוק ,אם לוד לא מתייצבים ההתאחדות נוטה לכיוון תוצאה שתיתן לקטמון את המקום הראשון. (שמגיע לנו במקרה כזה). |
 |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 02/05/2013 : 21:55:49
|
ההוא מההתאחדות גם אמר שליגות א׳ הן ״נקיות״ ו-״בריאות״. זה הרגיע אותך? |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
 |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
|
|
דוד יוסה
211 הודעות |
נשלח - 02/05/2013 : 22:10:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
גם אני הבנתי אותו דבר בדיוק ,אם לוד לא מתייצבים ההתאחדות נוטה לכיוון תוצאה שתיתן לקטמון את המקום הראשון. (שמגיע לנו במקרה כזה).
לאוו דווקא. נראה יותר לכיוון משחק מכריע. בכל מקרה אם לוד לא יופיעו זה עדיין לא אומר שיפו עלו. |
 |
|
סוסו בגלי צהל - למי שפספס  |
|