פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

למען הספורט

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  למען הספורט
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם למען הספורט נושא הבא
עמוד: מתוך 5

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 28/04/2013 :  22:13:37  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

תגידו-אתם לא קולטים מה קורה כאן?עד שנפטרנו מהנאחס האחד שבתמימותו שבוע אחר שבוע זיין פה את השכל איך עלינו בהליכה ויפו רק מכוונת לביתיות בפליאוף כשבמקביל הוא מסרב באתר גולר להמר על יפו בניצחון כי זה מנחוס הגיע מר כהן אמין ובמסווה של זיבולי מוח ספורטיביים ושקריים ,רוצה להשרות כאן אווירה כאילו התוצאה הטובה מול לוד מובטחת ועכשיו רק נשאר להתווכח עליה.
אז לא ,עוד לא הכנסנו שער אחד עדיין מול לוד ומי יודע אם בכלל נצליח לכבוש, ולבינתיים הייתי מציע לשלוח את מר אמין להתכתב עם חבריו ולהניח לנו בשבוע הזה בשקט.

טוב טוב אפשר קצת להרגע עם המיסטיקה סביב הנאחס ,בסדר נחמד הבנו ,לא צריך להגזים. הזרימה האנרגטית מהפורום לשפיץ של הנעל של שי מוטלת בספק.

אתה כמובן מפספס את הנקודה,זו שכל הזמן פספסתם עם "הידיד" המזוייף שלכם עמיקם.השאלה היא לא אם נאחס עובד או לא ואם אתה מאמין בזה או לא.השאלה היא איך אדם שמאמין מאד בנאחס עד כדי אמירה מפורשת למה לעולם לא יהמר בעד קבוצתו (כמו עמיקם) מרשה לעצמו לבוז לאנשים אחרים כביכול ידידים שמתחננים בפניו שיחדול ממעשה שהוא לא יעיז לעשות לקבוצתו והוא ממשיך פעם אחר פעם בציניות מרושעת להמתעלם.
אבל סבבה שימשיך להשתין עליך ותגיד שזה גשם-בסוף כולכם תבינו כולל המוגבלים שמתקשים עם איזה זבל התידדתם בשם סיסמת הקסם "קבוצת האוהדים"

תגיד קלי אתה רציני ,אתה באמת חושב שמעניין לי את קצה האין עורלה מה עמיקם ,ערן או בורקס חיפה חושבים או אומרים? אז באו הרגיזו והלכו ואני לא מאמין שאנחנו עדיין מדברים על הנאחס ותכונותיו..מה אתה מתרגש ממנו בכלל?
עבור לתחילת הדף

zeevlobo zeevlobo מנותק

21 הודעות

נשלח - 28/04/2013 :  22:24:06  הצג פרופיל שלח ל- zeevlobo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מר כהן אמין יקר.
כמו שכבר כתבו לפני הדרך היחידה למנוע מהתפרקותה המקצועית של לוד להשפיע על הליגה היא לבטל את כל תוצאות משחקיה. מדוע רק לצמרת אתה דואג מר אמין? מדוע אילת שסיימה בתיקו עם לוד צריכה להיות מקופחת לעומת שאר קבוצות התחתית שפירקו את לוד? לכן צריך לבטל את כל תוצאות לוד. אגב יפו ניצחו את לוד 5:0 בסיבוב הראשון ובסך הכל צברה יפו 11+ להפרש שעריה ממשחקים נגד לוד
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 28/04/2013 :  23:07:13  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ערן,

גם אני מאלה שמעריך את יפו ורוצה את הצלחתה כמובן אחרי הצלחתנו ולא רק בגלל המאמן הדגול שלכם שלנו. אני באמת חושב שקבוצת האוהדים ומה שהיא מביאה לספורט, בפירוט שציינת חשובים מאד.
מאידך לגבי הרעיון שלך, אז כתבו כאן לפני, אם כבר ספורט אז בוא נבטל את כל התוצאות של לוד וזהו. בכל מקרה, אם אתה רוצה לשכנע מישהו במשהו הקשור לכדורגל הישראלי, תצטרך לדבר קודם עם לוזון....
עבור לתחילת הדף

lili lili מנותק

57 הודעות

נשלח - 29/04/2013 :  00:53:33  הצג פרופיל שלח ל- lili הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נעשה פה - כפי שחשף קלי בגאוניותו המצמררת - מעשה הונאה מטורף. תחשבו על זה, אחרי שנחשף שעמיקם ניחס פה בכוונה במסווה של רציונליסט כופר, ואחרי שעמיקם נחסם, נשלח היו"ר(!) שלהם לנחס: במסווה של הצעה ספורטיבית מופרכת האיש גורם לנו להסכים במובלע לכך שנביס את לוד.
וזה רבותיי, לוחמת נאחס מפוארת. ואני ממש לא צינית.

מתחת לכל גוף שוכנת מאסה.
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 29/04/2013 :  01:38:44  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפילו אני, שנולדתי תמים או בעצם בחרתי באופציית התמימות מרצון, לא קונה את דברי ההבל, הכחש, הכזב והצביעות מיפו. זוהי מלחמה פסיכולוגית ריקה, עלובה, מעליבה ברמתה הנמוכה וחבל שהקדשנו כל כך הרבה מקום בפורום שלנו לזבל הזה. נשתדל לנצח ביום שישי-זה בכלל לא בכיסנו-ולהבקיע שערים ככל הניתן. נוכל אפילו לקוות שכפר יונה תעשה סוף-סוף משהו למען האנושות. אבל עתה חייבים האוהדים ולא רק השחקנים להתכונן למשחק בלב נקי.
מגיעה לנו הגדרה עצמית עד להיפרדוּת, כפי שמקובל. המשימה שלנו ביום שישי היא להיפרד מיפו בלי סנטימנטים. עוד מילדות אהבתי את מכבי יפו אבל עד יום שישי בשעה 17:30 אני לא מכיר אף אחד
עבור לתחילת הדף

לב אדום לב אדום מנותק

55 הודעות

נשלח - 29/04/2013 :  06:10:14  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מר ערן כהן אמין היקר או מי שלא תהיה.
בספורטיביות חשקה נפשך?
מתאים לי מאוד תנצחו את כפר יונה באחד אפס קטן ותרחמו עלהם
כי בסהכ הם נלחמים נגד הירידה ואנחנו נתחייב לא להביס את לוד אלא ובתקווה שזה יקרה ננצח אותם בשתיים אפס קטן וכך לא נשפיל אותם כמוכם בשמונה שתיים ובא לציון גואל.
ובאשר לנו אוהדי קטמון אני חושש מהמשחק נגד לוד,לפי היכולת על המגרש וכן היכולת המנטלית של השחקנים שלנו לא אתפלא גם אם לא ננצח.
יכולנו לנצח משחקים רבים ולא לצאת רק בתיקו,אבל בואו ונהיה כנים,השחקנים שלנו לא הראו יותר מידי נחישות בלשון המעטה ורגליהם רעדו לא פעם אחת.
שיחקו בדיוק כמו בשנה שעברה,ולכן.אני ניגש למשחק הקרוב בחשש גדול מאוד כי בסהכ
את תסמונת הפועל ירושלים אני מכיר כבר ארבעים שנה.
בכל זאת שיהיה לנו בהצלחה.
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 29/04/2013 :  13:02:00  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נבלות בני נבלות, הרגו אותנו.
לא מאמין שעוד הגנתי על מר עמיקם וחשבתי כי מגזימים איתו.
נחש מארץ הנחשים.
לזיין את לוד בלי רחמים, לעלות ליגה ובקיץ לחזור לבית בלי סאסי.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 29/04/2013 :  14:10:46  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ערן כהן אמין

חברים דעתי מונחת פה לפניכם. מקווה שתהיו מספיק אמיצים לקרוא אותה שוב ולקחת את ההחלטה הנכונה. אם תבחרו בדרך הקלה יותר , להביס את לוד בתוצאה שתצטרכו ולחגוג בצורה ביזיונית מול הקהל הגדול שלכם , זוהי זכותכם. זאת עלייה שתירשם ותיזכר כעלייה עם כוכבית ליד. הקשיבו אליי , אני קורא את ההודעות שלכם ותוהה איך הגענו למצב הזה? אתם ממש מאמינים שביפו מתעסקים בדברים לא כשרים, זה יותר מהכל אוכל אותי כי אני יודע את האמת. 10 דקות תוספת הזמן נגד ערד הן 7 דקות(מוצדקות) שהתארכו עקב פציעה , אדום, חילוף , ומהומה שהחלה בעקבות השריקה לבעיטה החופשית. ערד בזבזו זמן וסוף סוף הגיע שופט שהעניש , אני בטוח שחוויתם מקרוב ארועים דומים וכעסתם מאד ששופט המשחק הוסיף 3 או 4 דקות למשחק מתוכן שיחקו אולי דקה וחצי.

בשורה התחתונה מגיע לנו כדורגל טוב יותר וזה ביידים שלנו.

לא אתה תקבע שהעלייה שלנו תסומן בכוכבית ! רוצה בלי כוכבית ? בוא נבטל את כל התוצאות של לוד במהלך העונה . תאמין לי שאם ביום שישי נחגוג עלייה זה יהיה בזכות ולא בחסד ! השקענו יותר כסף ממכם , ניצחנו קבוצות כמו שצריך , הבקענו יותר ממכם (תאר לך שהיינו מורידים את השערים ששתי הקבוצות הבקיעו נגד לוד , איך זה היה נראה היום..) , והבאנו כמות אוהדים שאתם לא הבאתם .
אני לא רואה פה שום כוכבית.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 29/04/2013 :  15:06:13  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם כבר בכוכביות עסקינן אז דווקא עליית הליגה הצפוייה של יפו היא זו הנושאת בחובה כוכבית משום שיחוד/ איום על השופט במשחק מול ערד ובגלל ההתרפסות הנואלת הזו, הנסיונות ללוחמה פסיכולוגית, וההתבייכנינות על אי הגינות לאחר שיפו הבקיע נגד אורתודוכסים 13 שערים. המועדון הזה איבד את כל הסנטימנטים שהיו לי לגביו, בטח גם עמיקם המנוול והטמבל התורן שבא לעשות פה גם כן סיבוב.
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 29/04/2013 :  15:46:17  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם באמת מדאיג את אנשי יפו לעלות ליגה בזכות הפרש שערים, אז אני ממליץ להם בחום לעלות דרך הפלייאוף.
אני בטוח שהם ירגישו שעליית הליגה מאוד ראויה וספורטיבית אם היא תעשה לאחר 4-6 משחקים נוספים, כולל מול קבוצה מהלאומית.

ואני מניח שאנחנו, כולנו, נרגיש בסדר גמור עם עליית ליגה מהמקום הראשון, לאחר שהחזקנו במקום הזה לאורך רוב שלבי העונה.
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 29/04/2013 :  15:48:25  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

ערן, שמע, באת בזמן לא כל כך טוב.
אם היית בא לבקר כאן לפני חודשיים נגיד, ובפיך המסר (הנפלא) אותו הבאת בראשית דברייך, היית מוצא כאן ידידים, כך אני מאמין.
דברייך אודות הוגנות, כדורגל אחר, נקיון מגזענות וכיו"ב - הם בדיוק מה שכל מי שנמצא כאן מחפש .
המשך דברייך - נו באמת. הגיבו כאן טובים ומדוייקים ממני.
אחרית מאמרך מביישת את נעוריו וחבל חבל שכך.
מאבקי העלייה מוציאים מכם דברים שהם הפוכים לרוח דברייך בזכות ההוגנות והיושר. אז עכשיו חביבי התותחים מדברים.
מכבי יפו תמיד הייתה קבוצה מיוחדת - תשאירו אותה כזאת.
נדבר בשש אחרי המלחמה. או שלא.
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 29/04/2013 :  17:19:54  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאוהד היפואי
סליחה? ומה לעשות עם ה- 2:8 נגד הקבוצה המפורקת?
מה לעשות שהגרלה של ההתאחדות לכדורגל קבעה את סדר המשחקים? הייתה לנו יד ורגל לדעתך למצבה של לוד? איזו צביעות זאת לדבר על מועדונים אחים וקבוצות שהן משפחה ולבקש מאיתנו לעשות ג'סטה
ניצחנו אתכם במשחק הראשון,הובלנו את הליגה יותר זמון מכל קבוצה אחרת
הגיע הזמן שלפי ההגרלה נשחק נגד לוד ואתם מתבכיינים ומחפשים סימפטיה איפה שלא צריך
תשמע,לא איכפת לי לנצח את לוד בתוצאת כדוריד,לא איכפת לי לנצל את חולשתה של לוד,זה הספורט,אלה החיים
חבל שאתם לא מבינים אתת זה

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 29/04/2013 :  17:42:38  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני רק רוצה להוסיף שלדעתי אם היינו יודעים מראש שהמשחק האחרון לא יחשב היינו עולים אחרת למשחק נגד אילת. הרי בסופו של דבר השחקנים שלנו באילת ידעו שיש "הזדמנות אחרונה", שבעצם יש עוד את המשחק נגד לוד כדי בתקווה לתקן. כמו שקורה לא פעם בכדורגל (ובכדורסל), התוצאה היא סביב מה שצריך (כמו במשחקי גומלין למיניהם).
ההצעה נראית בעייתית סביב העובדה שיפו אכן בתקופה יותר טובה מאיתנו, וסביב זה שהיא לא מציעה משחק בית ומשחק חוץ. מדוע שעונה שלמה תוכרע על משחק אחד שלא מן המניין אחרי שהובלנו את הליגה כל כך הרבה זמן?
אגב, באתר של יפו יש כמה חברים שלא מסכימים עם מה שכתב אמין כהן ואומרים שלו המצב היה הפוך יפו בחיים לא היו מקבלים את ההצעה.
אגב מס. 2 שעמיקם עצמו בשבוע שעבר דיבר על התקנון בהקשר של אי הופעת לוד וניצחון של 3-0 "בלבד".

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 29/04/2013 :  17:59:50  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז מסתבר שיש גם אוהדים הגונים ליפו, שלא קונים את החירטוטים הנבובים והצבועים הללו שרק ארוזים במילים יפות.
עליה עם * עאלק.פחחחח

עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 29/04/2013 :  18:04:37  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למען הספורט, יש לפעול לשינוי התקנון בעניין הפרש השערים החל מן העונה הבאה. לעשות את השינוי הזה בשבוע האחרון של העונה זה לא הוגן ולא הגיוני
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם למען הספורט נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07