| משתמש |
למען הספורט  |
|
ערן כהן אמין
9 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:46:48
|
| שבוע טוב לכם קטמון ירושלים. ושיהיה בהצלחה לכולנו. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:47:22
|
אני ממחבבי יפו בפורום הזה, אבל הצלחת לעצבן גם אותי. נראה לי שהדבר הכי ספורטיווי זה להיצמד לתקנון. אם התקנון היה שם בעדיפות גבוהה יותר את מספר הניצחונות- היית מבקש להתעלם מזה? ולשלם לשופטים- ספורטיווי? חוץ מזה שעדיין לא עלינו. יש לנו משחק סופר קשה נגד קבוצה שתרצה להוכיח את עצמה בשידור ישיר. שהשחקנים שלה רוצים למצוא לעצמם קבוצות אחרות בליגה א' שנה הבאה, שלא רוצים שבטעות ייקשר לשמם כתם של מכירה. אז אין טעם בכלל לדבר על זה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:47:58
|
| יאללה עוף כבר מפה. הספיק לנו אוהד יפו אחד מאוס בפורום. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:48:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ערן כהן אמין
כן בשמחה אעשה זאת ובאותו מכתב גם אבקש לקיים משחק חוזר. משחק בו השופט לא ישרוק לסיום המחצית הראשונה בדקה ה- 41 ולסיום המשחק בדקה ה- 86 ובכך יגזול כ 10% מזמן המשחק. משחק בו לא נרגיש מאויימים שהנה כל רגע לוד יורדים מהמגרש. נשמח מאד. אתם חייבים להבין , כ ו ל נ ו נפגענו ממה שקרה ללוד , כולנו! אני רק מבקש שנהיה גדולים יותר מזה ונפתור את הבעיה באופן ספורטיבי. סמס או לא סמס זה לא העניין חברים , מכבי קביליו יפו יכלה לנצח את המשחק הזה בהפרש גדול, גדול מאד וזה לקרה מפאת הכבוד לשחקני לוד הצעירים שכיבדו אותנו ועשו מאמצים כבירים להגיע למשחק למרות שלא התאמנו חודש ולמרות שלא קיבלו כסף כל העונה. בואו נהיה אמיתיים רגע ונסתכל על הדברים כמו שהם.
תגיד יש לך כשל בהבנת הנקרא או מה? אומרים לך שאם שנינו נפגענו מתוצאות המשחקים מול האורתודוכסים בוא נבטל אותם, נגיע למצב שאף אחד לא נפגע מהם, שהעלייה תוכרע כמו בחוק על פי ההפרש שערים מול שאר הקבוצות, או שזה גם לא מספיק ספורטיבי לכם? פשוט אולי גם אותנו יכלתם להביס 8-0 אבל לא רציתם בגלל רוח המועדון |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:48:39
|
הם גם שלחו את אילן אלפסי לערוץ 1 עם אותה הצעה הזויה: http://www.iba.org.il/media/?recorded=1&starting=1458424 (החל מדקה 13:30). עמרי לא הניד עפעף ובצדק.
ועדיין, אם (אם!) איכשהו נעלה, אני בכל זאת מאחל להם לעלות דרך הפלייאוף. גם אנחנו וגם הם צריכים להיחלץ כבר מהליגה המגעילה הזו. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:51:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ערן כהן אמין
ידידי אוהד קטמון רוב רובנו אוהדי מכבי קביליו יפו חשים את אותה תחושה. תחושה של מיאוס ואכזבה מכך שהעלייה לליגה הלאומית , הערך העליון הזה אליו חתרנו 3 עונות עשוי לקרות בזכות דברים שאינם כדורגל נטו. אני חש כי גם בקרב אוהדי הפועל קטמון ירושלים ישנה תחושה דומה. אני באמת מאמין , וחשבתי הרבה לפני שניגשתי לכתוב אצלכם , שמשחק מכריע בינינו(במידה וננצח את כפר יונה ואתם את לוד)יפתור את הסוגייה הזאת ויסיר אבן מלבבות כולנו. אנחנו כאן למען הספורט. כולנו לדעתי שכחנו את זה קצת, עליית ליגה היא רק תוצר של המטרה היא לא המטרה עצמה.
יש פה משהו בסיסי שלא מסתדר לי ,הדבר היחידי שהוא לא כדורגל נטו (וזרמתי איתך בנוגע ל 11 דקות הארכה) ,זה אורתודוכסים לוד נכון? הם הקבוצה שבעצם התנהלותה הביאה לכל המצב ההזוי הזה נכון? אז אם לצורך התאוריה הוצאנו אותם מהמשוואה מה יש לנו בעצם? קטמון עלתה בזכות הפרש שערים מוצדק וספורטיבי ,אז מה אתה רוצה בדיוק??? הרי אתה לא יוצא נגד התקנון אתה יוצא נגד לוד ,אז לפחות תודה תהיה ישר עם עצמך שוואלה מבחינה ספורטיבית נטו קטמון עלתה...למה אתם לא יכולים להיות ישרים ,לא איתנו, עם עצמכם?? |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:51:51
|
אני בעד שנבטל את כל הגולים שהובקעו אחרי דקה 100.
אה וגם שנבטל את כל הפנדלים והאופסיידים שיש לגביהם וידאו ברור שלא היה ולא נברא.
תוסיף את זה למכתב שלך להתאחדות.
|
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:54:14
|
תגידו-אתם לא קולטים מה קורה כאן?עד שנפטרנו מהנאחס האחד שבתמימותו שבוע אחר שבוע זיין פה את השכל איך עלינו בהליכה ויפו רק מכוונת לביתיות בפליאוף כשבמקביל הוא מסרב באתר גולר להמר על יפו בניצחון כי זה מנחוס הגיע מר כהן אמין ובמסווה של זיבולי מוח ספורטיביים ושקריים ,רוצה להשרות כאן אווירה כאילו התוצאה הטובה מול לוד מובטחת ועכשיו רק נשאר להתווכח עליה. אז לא ,עוד לא הכנסנו שער אחד עדיין מול לוד ומי יודע אם בכלל נצליח לכבוש, ולבינתיים הייתי מציע לשלוח את מר אמין להתכתב עם חבריו ולהניח לנו בשבוע הזה בשקט. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:58:25
|
לא קראתי הכול, יכעסו עלי אוהדינו, אל לא אוהב את ההתלהמויות - מה שכן, הדבר היחיד שיהיה הוגן הוא לתת לנו לנצח 8-2 או לחילופין שיימחק ה8-2 שלכם, ותקבלו שלוש אפס, כמונו. מה שאומר שאתם תשחקו, ותצטרכו לנצח 6:0 כדי לעלות - זה הדבר ההוגן היחידי לעשות. לחילופין, שלוד יעלו, עם אותו הרכב שעלו מולכם, ויתנו לנו לכבוש שמונה שערים, גם זה מקובל.
לא צריך להגזים מר בחור, חוסר הצדק שירת אתכם נאמנה, כי אם הוא לא היה משרת אתכם נאמנה, הוא לא היה רלוונטי. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:58:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
תגידו-אתם לא קולטים מה קורה כאן?עד שנפטרנו מהנאחס האחד שבתמימותו שבוע אחר שבוע זיין פה את השכל איך עלינו בהליכה ויפו רק מכוונת לביתיות בפליאוף כשבמקביל הוא מסרב באתר גולר להמר על יפו בניצחון כי זה מנחוס הגיע מר כהן אמין ובמסווה של זיבולי מוח ספורטיביים ושקריים ,רוצה להשרות כאן אווירה כאילו התוצאה הטובה מול לוד מובטחת ועכשיו רק נשאר להתווכח עליה. אז לא ,עוד לא הכנסנו שער אחד עדיין מול לוד ומי יודע אם בכלל נצליח לכבוש, ולבינתיים הייתי מציע לשלוח את מר אמין להתכתב עם חבריו ולהניח לנו בשבוע הזה בשקט.
טוב טוב אפשר קצת להרגע עם המיסטיקה סביב הנאחס ,בסדר נחמד הבנו ,לא צריך להגזים. הזרימה האנרגטית מהפורום לשפיץ של הנעל של שי מוטלת בספק. |
 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:59:52
|
כמו הצדק שעשה הכהן צדק בדקה ה-101 ככה אמין הכהן אמין שלהם...
להתעלם עד יום שישי ועד בכלל. |
 |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 22:00:04
|
תגידו-אתם לא קולטים מה קורה כאן?עד שנפטרנו מהנאחס האחד שבתמימותו שבוע אחר שבוע זיין פה את השכל איך עלינו בהליכה ויפו רק מכוונת לביתיות בפליאוף כשבמקביל הוא מסרב באתר גולר להמר על יפו בניצחון כי זה מנחוס הגיע מר כהן אמין ובמסווה של זיבולי מוח ספורטיביים ושקריים ,רוצה להשרות כאן אווירה כאילו התוצאה הטובה מול לוד מובטחת ועכשיו רק נשאר להתווכח עליה. אז לא ,עוד לא הכנסנו שער אחד עדיין מול לוד ומי יודע אם בכלל נצליח לכבוש, ולבינתיים הייתי מציע לשלוח את מר אמין להתכתב עם חבריו ולהניח לנו בשבוע הזה בשקט.
ויפה שעה אחת קודם! |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 22:05:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
טוב טוב אפשר קצת להרגע עם המיסטיקה סביב הנאחס ,בסדר נחמד הבנו ,לא צריך להגזים. הזרימה האנרגטית מהפורום לשפיץ של הנעל של שי מוטלת בספק.
אתה כמובן מפספס את הנקודה,זו שכל הזמן פספסתם עם "הידיד" המזוייף שלכם עמיקם.השאלה היא לא אם נאחס עובד או לא ואם אתה מאמין בזה או לא.השאלה היא איך אדם שמאמין מאד בנאחס עד כדי אמירה מפורשת למה לעולם לא יהמר בעד קבוצתו (כמו עמיקם) מרשה לעצמו לבוז לאנשים אחרים כביכול ידידים שמתחננים בפניו שיחדול ממעשה שהוא לא יעיז לעשות לקבוצתו והוא ממשיך פעם אחר פעם בציניות מרושעת להמתעלם. אבל סבבה שימשיך להשתין עליך ותגיד שזה גשם-בסוף כולכם תבינו כולל המוגבלים שמתקשים עם איזה זבל התידדתם בשם סיסמת הקסם "קבוצת האוהדים" |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-28/04/2013 22:06:53 |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 22:08:34
|
נסיון נאה, ערן. ברור שהמטרה לעלות ליגה מקדשת את האמצעים אצלך. אפשר להבין את זה. אפילו שהצביעות זועקת לשמיים. ניסית. לא הלך. אפשר להמשיך הלאה. |
 |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 22:13:17
|
| מה זה כל הדיבור על משחק לא ספורטיבי? מה נהיה אתכם, אתם לא קולטים שלוד יתנו משחק של החיים? רק אני חושש מלוד? אנשים כותבים כאן על ספורטיביות ותוצאות טניס, אני ממש ממש מפחד מהמשחק הזה. כלום לא מובטח, כלום! אני מקווה שרוח השאננות שדפקה אותנו שוב ושוב לא נפוצה בקרב השחקנים. |
 |
|
למען הספורט  |
|
|
|