| משתמש |
למען הספורט  |
|
ערן כהן אמין
9 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:17:12
|
אוהדי הפועל קטמון ירושלים שלום,
שמי ערן כהן אמין אוהד מכבי קביליו יפו. אני פונה אליכם הערב כחובב ספורט וכאוהד כדורגל ישראלי. רצה הגורל והפכנו רגע לפני סיום העונה ליריבים על הכרטיס הישיר לליגה הלאומית. שתי קבוצות אוהדים. שני מועדונים שמאמינים פחות או יותר באותם ערכים , אנשים שאוהבים את הקבוצה שלהם אהבת אמת ללא תנאים. ככל שאני ממשיך לכתוב ולצייר את הקווים הדומים שלנו כמועדוני כדורגל אני מצליח להבין יותר את הטירוף ששורר בינינו בימים האחרונים. כל מחנה נצמד באופן מובן לאינטרסים של הקבוצה שלו, בקנאות שאין שנייה לה. וזה לגיטימי וברור. אנחנו , הפועל קטמון ירושלים ומכבי קביליו יפו , מועדונים שרצו לשנות קצת את נוף הכדורגל הישראלי ולנסות ליצור מציאות יפה יותר בספורט עושים דרכנו ממש בדקות אלה לעבר ההפך הגמור. הפכנו עיוורים. נכון המטרה מקדשת את האמצעים אבל נראה לי שקצת הגזמנו.
היום אני קורא לכולם להישיר מבט לעבר המציאות שנוצרה ולקחת החלטה אחראית שתהווה דוגמא לכל עולם הספורט. רצינו כדורגל נקי? רצינו כדורגל טהור? כדורגל של משפחות? כדורגל בו האוהדים הם המרכז וכל העסקנות בצד? בואו נוכיח זאת. הפועל קטמון ירושלים , שהחלה דרכה בליגה ג' ועשתה דרך מייגעת לליגה א' עומדת ביום שישי לעלות לליגה הלאומית בזכות משחק נגד קבוצה מפורקת שבמצבה הנוכחי משתווה ביכולתה לקבוצת ילדים. אני אומר חבל. אני אומר חבל להדביק כתם שכזה על מועדון שרוצה לקדם את הספורט במדינת ישראל. לא תרצו להיזכר בתור קבוצה שעלתה לליגה הלאומית אחרי מסע כל כך מפואר בזכות משחק בו תביסו את יריבתכם בתוצאת כדוריד. אין לזה מקום בספורט חברים , באמת שאין.
הדברים האמורים נכונים גם לנו , למכבי קביליו יפו. גם אנחנו לא רוצים שעלייתנו תוכרע על השולחן הירוק. לא רוצים לעשות חישובים של הפרש שערים. כמה יספיק לנו וכמה לא. האם לוד תופיע או לא. מי יעלה לשחק בטדי ומי לא. האם סוסו ישלח אס אם אס או שהפעם יוותר. אין לזה מקום בתרבות שאנחנו כמועדון מעונינים להשריש ולהטמיע באוהדינו הצעירים ובילדי מחלקת הנוער. רוצים לעלות על מגרש הכדורגל , על הדשא הירוק, ואם נפסיד , אז כנראה שלא הגיע לנו באמת.
מכאן אני קורא לכולנו לא לאבד את הראש. בואו נשמור יחד על טהרת הספורט, ניתן לכדורגל האמיתי לנצח. במידה ושתי הקבוצות ינצחו את משחקיהן ביום שישי יתקיים משחק מכריע בין הפועל קטמון ירושלים לבין מכבי קביליו יפו על הכרטיס הישיר לליגה הלאומית. משחק אחד שיפריד בין הליגה הלאומית לבין המנצחת המאושרת. 10,000 צופים באיצטדיון, חגיגה אמיתית לכדורגל והרבה יותר חשוב מכך מסר אחד גדול לכל עולם הספורט:
השארנו את הפולטיקה בצד , לא התייחסנו לטפל , שמנו לנגד עינינו רק את טובת הספורט וטוהר המידות, ושהטוב ינצח.
|
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:22:37
|
אני תוהה אם המצב היה הפוך, והיית חושב שיפו עומדת לעלות בזכות משחק נגד קבוצה מפורקת, האם גם אז היית כותב את המכתב המרגש הזה?
יש לי הרגשה שלא. וגם אם כן, ובאמת מה שחשוב לך זה אך ורק הספורטיביות, אני מסופק אם היית מוצא רוב להצעה הזאת בקרב חבריך. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:26:53
|
סלח לי ליאור זדה ,הבטחתי לך שרק בשבילך ,אוהד את יפו אחרי קטמון,אז לא מסוגל יותר ,לכו לעזאזל אתם והקבוצה הדוחה שלכם. רוצה ספורטיביות??רוצה שהפרשי שערים מול קבוצה כמו לוד לא ייקבעו?יש לי עצה בשבילך -תבקש מההתאחדות לבטל את כל התוצאות של לוד -או שסליחה מר לא אמין בכלל,אני מבין שרק ה 8-2 שלכם צריך להיחשב. איך אין לך בושה אחרי שהגענו למצב השוויוני הזה רק שבגלל שפירקתם קבוצה מפורררת(שסביר להניח שאלינו תגיע בצורה פי אלף יותר מכובדת) לבקש את מה שאתה מבקש? |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-02/05/2013 00:22:07 |
 |
|
|
ערן כהן אמין
9 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:27:26
|
ידידי אוהד קטמון רוב רובנו אוהדי מכבי קביליו יפו חשים את אותה תחושה. תחושה של מיאוס ואכזבה מכך שהעלייה לליגה הלאומית , הערך העליון הזה אליו חתרנו 3 עונות עשוי לקרות בזכות דברים שאינם כדורגל נטו. אני חש כי גם בקרב אוהדי הפועל קטמון ירושלים ישנה תחושה דומה. אני באמת מאמין , וחשבתי הרבה לפני שניגשתי לכתוב אצלכם , שמשחק מכריע בינינו(במידה וננצח את כפר יונה ואתם את לוד)יפתור את הסוגייה הזאת ויסיר אבן מלבבות כולנו. אנחנו כאן למען הספורט. כולנו לדעתי שכחנו את זה קצת, עליית ליגה היא רק תוצר של המטרה היא לא המטרה עצמה. |
 |
|
|
benz
161 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:28:07
|
אני מקווה שאתה מודע לזה שדי הולכים לתקוף את ההצעה הזו מכל כיוון. שאני אבין מה לא ספורטיבי בללכת לפי התקנון שההתאחדות קבעה? רצה הגורל וסידר לנו קבוצה כמו לוד במחזור האחרון מבחינתכם הקבוצה הזו היא זאת שבכלל הביאה לזה שתהיו באותו הפרש שערים כמונו.. אליפות מוכרעת לפי עונה שלמה ולא על פי משחק אחד |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:29:41
|
בוקר טוב לכם אוהדי יפו,
לא ספורטיבי שנביס אותם בתוצאת טניס? ושאתם שיחקתם נגד המאמן שלהם ושחקן שדה שוער ונתתם להם 8 זה היה ספורטיבי?
יודע מה, אתה צודק, המשחקים נגד לוד הם לא ספורטיבים, אז בוא נבטל אותם, לכולם, שהמשחקים מול שאר הקבוצות יכריעו, שהתקנון והחוקה יכריעו
הבסתם קבוצה מפורקת 8-2, דאגתם ל12 דקות תוספת זמן במשחק הכי הזוי שהיה בליגה הזאת שנים, דאגתם כל השבוע לשחקני אילת והשופט, מציעים בפורום שלכם לחזק את לוד בשחקנים, מעלים סרטונים ממשחק השרוכים, מפעילים לחץ אטומי על סוסו שלא יופיע ועכשיו גם מנסים לשנות את התקנון? עד לאן תגיעו?
עכשיו רגע, אלפסי כן קיבל סמס מסוסו במשחק ההוא? כי המשתמש הנחמד "טוטח" טען בזמנו שלא היה שום סמס אלא שלא הבסתם אותם רק כי זו הרוח של יפו, לא להביס קבוצות, אז מה? הוא פתאום קיבל סמס? לפחות תתאמו בינכם גרסאות.
קחו את חבורת העבריינים שמנהלת את הקבוצה שלכם ועופו מפה. |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:31:04
|
| כמה העבריינים שלכם ישלמו לכפר יונה?. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:33:03
|
| ניראה עד כמה התחושות החמוצות לגבי העליה הלא ספורטיבית של יפו יפריעו לאוהדים שלה לחגוג בסוף השבוע. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
ערן כהן אמין
9 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:33:15
|
קלי אני מכבד את עמדתך וחבל שניכנס שוב לפינות הקטנות הללו הרי לכל צד יש טיעונים משלו ולעולם כנראה לא נסכים על מי צודק. לוד איימו לרדת מהמגרש, שחקן לוד ירד דקה 52 מהדשא, יפו שיחקו לרוחב 60 דקות רק כדי לא לפגוע בכבודם של שחקני לוד ויש תקציר שמראה זאת. קלי ושאר אוהדי קטמון , תראו מה אנחנו כותבים,תראו על מה אנחנו מדברים, האם כך ציפינו שקבוצתנו תעלה? הביטו וראו מה עשוי להכריע גורל של קבוצה ומועדון. האם זה פייר בעינכם? אני יודע שלא. יפו נפגעו מלוד באופן קשה מאד. אם היינו מנצחים 20 - 2 האם היה זה פייר שנעלה בזכות זה ליגה? ממש לא, ממש לא.
אבל לא בשביל זה הגעתי לכתוב כאן. הגעתי על מנת לשתף אותם בתחושות של אוהדי מכבי קביליו יפו. |
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:34:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
בוקר טוב לכם אוהדי יפו,
לא ספורטיבי שנביס אותם בתוצאת טניס? ושאתם שיחקתם נגד המאמן שלהם ושחקן שדה שוער ונתתם להם 8 זה היה ספורטיבי?
יודע מה, אתה צודק, המשחקים נגד לוד הם לא ספורטיבים, אז בוא נבטל אותם, לכולם, שהמשחקים מול שאר הקבוצות יכריעו, שהתקנון והחוקה יכריעו
הבסתם קבוצה מפורקת 8-2, דאגתם ל12 דקות תוספת זמן במשחק הכי הזוי שהיה בליגה הזאת שנים, דאגתם כל השבוע לשחקני אילת והשופט, מציעים בפורום שלכם לחזק את לוד בשחקנים, מעלים סרטונים ממשחק השרוכים, מפעילים לחץ אטומי על סוסו שלא יופיע ועכשיו גם מנסים לשנות את התקנון? עד לאן תגיעו?
עכשיו רגע, אלפסי כן קיבל סמס מסוסו במשחק ההוא? כי המשתמש הנחמד "טוטח" טען בזמנו שלא היה שום סמס אלא שלא הבסתם אותם רק כי זו הרוח של יפו, לא להביס קבוצות, אז מה? הוא פתאום קיבל סמס? לפחות תתאמו בינכם גרסאות.
קחו את חבורת העבריינים שמנהלת את הקבוצה שלכם ועופו מפה.
אז אתה שולח אדון יפו להתאחדות מכתב בשם הקבוצה שלכם לבטל את ה8-2 נגד לוד? אם כן, אז אין לנו בעיה. כבר עלינו.. |
 |
|
|
ערן כהן אמין
9 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:39:52
|
חברים דעתי מונחת פה לפניכם. מקווה שתהיו מספיק אמיצים לקרוא אותה שוב ולקחת את ההחלטה הנכונה. אם תבחרו בדרך הקלה יותר , להביס את לוד בתוצאה שתצטרכו ולחגוג בצורה ביזיונית מול הקהל הגדול שלכם , זוהי זכותכם. זאת עלייה שתירשם ותיזכר כעלייה עם כוכבית ליד. הקשיבו אליי , אני קורא את ההודעות שלכם ותוהה איך הגענו למצב הזה? אתם ממש מאמינים שביפו מתעסקים בדברים לא כשרים, זה יותר מהכל אוכל אותי כי אני יודע את האמת. 10 דקות תוספת הזמן נגד ערד הן 7 דקות(מוצדקות) שהתארכו עקב פציעה , אדום, חילוף , ומהומה שהחלה בעקבות השריקה לבעיטה החופשית. ערד בזבזו זמן וסוף סוף הגיע שופט שהעניש , אני בטוח שחוויתם מקרוב ארועים דומים וכעסתם מאד ששופט המשחק הוסיף 3 או 4 דקות למשחק מתוכן שיחקו אולי דקה וחצי.
בשורה התחתונה מגיע לנו כדורגל טוב יותר וזה ביידים שלנו. |
 |
|
|
shauli9
15 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:40:02
|
עזוב ערן. בתור אוהד קטמון אני בהחלט מסמפט את יפו. אבל בתוך השבוע המטורף הזה זה ממש לא הזמן לבוא אם רעיונות מופרכים כאלה אלינו. לא תמצא פה אף שותף לזה. חוץ מזה אני בטוח שלוד יבואו לשחק הרבה יותר רציני מאיך שאתם ראיתם אותם ב8-2 שלכם. |
 |
|
|
דפנה
41 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:40:58
|
ערן,
למען ההגינות והספורטיבית אולי נדבר על ״לחץ״ ו״תמריצים״ מצד ההנהלה שלכם על שחקני לוד שלא להופיע? די בטוחה שזהבי דיבר בצורה ברורה מאד אמש ב״שבת ביציע״
למען ההגינות והספורטיבית, לא?
מאסתי בכם ובניסיון הנלוז ווהלא ישר שלכם לעלות ליגה. חבל שאתם לא מאמינים במאמן המצויין שיש לכם.
הפכתם לקבוצה חסרת כל ערך ספורטיבי, ואז אתם מגיעים לכאן ומטיפים?
|
 |
|
|
יונתן773
89 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:43:00
|
ערן אני בטוח שאתה בן אדם נחמד אבל אתה גם ממש נאיבי! החוקים נוצרו כדי ליצור מסגרת אחידה לכולם - לא משנים את החוקים שנוח לך (למרות שבמקרה שלכם אפשר להוסיף 11 דקות תוספת זמן לחזק קבוצה אחרת בשחקנים רק למשחק אחד ועוד...) אני לא יודע איזו קבוצה תעלה ליגה אבל מה שלא יהיה מקווה שהספורט ינצח בסופו של דבר. |
 |
|
|
ערן כהן אמין
9 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:43:51
|
| כן בשמחה אעשה זאת ובאותו מכתב גם אבקש לקיים משחק חוזר. משחק בו השופט לא ישרוק לסיום המחצית הראשונה בדקה ה- 41 ולסיום המשחק בדקה ה- 86 ובכך יגזול כ 10% מזמן המשחק. משחק בו לא נרגיש מאויימים שהנה כל רגע לוד יורדים מהמגרש. נשמח מאד. אתם חייבים להבין , כ ו ל נ ו נפגענו ממה שקרה ללוד , כולנו! אני רק מבקש שנהיה גדולים יותר מזה ונפתור את הבעיה באופן ספורטיבי. סמס או לא סמס זה לא העניין חברים , מכבי קביליו יפו יכלה לנצח את המשחק הזה בהפרש גדול, גדול מאד וזה לקרה מפאת הכבוד לשחקני לוד הצעירים שכיבדו אותנו ועשו מאמצים כבירים להגיע למשחק למרות שלא התאמנו חודש ולמרות שלא קיבלו כסף כל העונה. בואו נהיה אמיתיים רגע ונסתכל על הדברים כמו שהם. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:45:14
|
| האמת שאני אישית הייתי מוכן לשקול פתרון כזה אם הוא היה מגיע לפני חודש-חודשיים. הרי זה לא שלוד "התפרקו" לפני כמה ימים. אבל עושה רושם שבזמן הנצחון על לוד, אף אחד ביפו לא הוטרד מהסיכוי של הקבוצה לעלות בצורה בלתי ספורטיבית. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
למען הספורט  |
|
|
|