פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

איזה מקומות בעיר שייכים לאוהדי הפועל?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  איזה מקומות בעיר שייכים לאוהדי הפועל?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם איזה מקומות בעיר שייכים לאוהדי הפועל? נושא הבא
עמוד: מתוך 2

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 17/12/2009 :  08:37:03  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

חנות הספורט של מוצי הוד בשרי ישראל פינת יפו עדיין פעילה ?
הוא בטח אוהד הפועל

לפני יותר משנה קניתי אצלו נעלי ספורט. הוא היה די נרגש מזה שזיהיתי אותו, כולל הכינוי "מוצי". בגלל זה זכיתי להנחה של כמה עשרות שקלים
למיטב זכרוני הוא לא כל כך התרגש מקטמון ו/או מהפועל. התרשמתי גם שהוא עבר תהליך כלשהו של חזרה לדת.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 17/12/2009 :  09:21:01  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ספגטים
עבור לתחילת הדף

מוקי מוקי מנותק

40 הודעות

נשלח - 17/12/2009 :  19:36:58  הצג פרופיל שלח ל- מוקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוביה
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 17/12/2009 :  23:21:22  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ספורט היגיינה
נעלי פרימן את ביין
"צמרת"
גלידת קארוול
פיצה עמי
רד פוינט
מעין שטוב
המשתלה שליד פיצוחי בהרי.

חוץ מזה, מוות ל"רק מקומות כמו הסירה, סטארדאסט, תקליט וכו'.

לב מוסכים לב
לב שיק פריזיאן לב.
עבור לתחילת הדף

אורי כ. אורי כ. מנותק

65 הודעות

נשלח - 18/12/2009 :  11:16:37  הצג פרופיל שלח ל- אורי כ. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ממקורות פנימיים במיוחד, גם האוזן השלישית היא אדומה וקטמונית.
עבור לתחילת הדף

רסקולניקוב רסקולניקוב מנותק

27 הודעות

נשלח - 18/12/2009 :  22:45:53  הצג פרופיל שלח ל- רסקולניקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אהלן, כאן האוהד שלא אכזב. תליתי ברביעי בסטארדאסט, סירה, תקליט, אוגנדה ואיוו. סטארדאסט התלהבו וגם איוו די, את השאר בכלל לא עניין מה אני תולה.
לא היה לי זמן לנסות מקומות אחרים, חוץ מפורטובלו שהעובד חשב שזה לא מתאים (בלאש ביקו, אם אתה מכיר אתה יכול אולי לנסות פעם הבאה...)

באמת, אולי מי שהציע ייקח על עצמו לקחת פוסטרים ולתלות במקומות שהוא מכיר?

קיצר, נראה לי שאני אכין ואדפיס גם למשחקים הבאים, במיוחד כל עוד אתם עוזרים לתלות. רק כדאי להחליט לאן הולכים שנדע מראש בערך כמה
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 19/12/2009 :  15:07:38  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בקטנה
יאנקיז
שוב- הטוביה
הקצה
אולי גם קפה יהושוע ברחביה
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 19/12/2009 :  18:18:22  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש עוד 13 יום עד משחק הבית הבא
שווה לבחון האם תלייה של פלקטים 50/75 בכל מיני
מקומות בעיר אפקטיבית יותר מפיזור הזמנות קטנות
כיון שאני פותח את הדיון
אז דעתי שזה שווה את הנסיון
הייתי מדפיס בתחילת השבוע 100 יחידות ותולה בכל העיר

עמדת הפורום ?
עבור לתחילת הדף

רסקולניקוב רסקולניקוב מנותק

27 הודעות

נשלח - 19/12/2009 :  19:52:37  הצג פרופיל שלח ל- רסקולניקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לעניות דעתי זה לא צריך להיות חלופי - כמה שיותר נוכחות יותר טוב. אפשר גם לשלב ביניהם - במקום לעשות סבב הזמנות וסבב פוסטרים, ללכת לחלק הזמנות ובאותה הזדמנות לתלות את השלט.

100 פלקטים נראה לי טיפה יומרני, כיוון שאני באופן אישי הדפסתי 10 והצלחתי להפטר מ-7; נכון שהציעו פה עוד מקומות אבל עדיין.... גם 100 מתחיל להיות הוצאה משמעותית (במיוחד אם אתה רוצה 50/75)

אגב, מישהו יודע איך מקבלים אישור לאוניברסיטה? נראה לי שזה יכול להיות שווה את ההשקעה.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 19/12/2009 :  20:39:09  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כבר יש אישור לאוניברסיטה, וגם יעזרו בהדפסה דרך תא הסטודנטים, שלחתי לך הודעה בפרטי.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 23/12/2009 :  12:15:48  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רסקולניקוב, בוא נערוך סבב תליות מוקדם בשבוע הבא. יש מצב שהפוסטרים מוכנים כבר יום ראשון או שני?

צריך גם עוד איזה מתנדב שניים.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם איזה מקומות בעיר שייכים לאוהדי הפועל? נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07