משתמש |
אז נשארים באוניברסיטה לעולם? |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 22/12/2009 : 09:42:44
|
אני מקווה שלא. להקים מגרש חלופי להפועל ירושלים של 6000-8000 מקומות ,צמוד למגרש ,הרבה יותר נכון תרבותית וחברתית לירושלים מאשר הגדלה של טדי וזה גם יהיה הרבה יותר זול. כידוע ,דברים זולים עולים פחות.
|
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 22/12/2009 : 11:57:26
|
גישה פסימית !!! עד שניר ברקת ישלים את ההרחבה של טדי אנחנו נצליח למלא אותו בכל אוהדי הפועל בעיר |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 22/12/2009 : 13:11:27
|
לדעתי על העיריה לפתח את המתקן באוניברסיטה כדי שיתאים גם למשחקי כדורגל. הסיכוי להקים מתקן כדורגל בסדר גודל של עד 7500 מקומות בירושלים הוא קלוש למדי. עצם קיום המשחקים של קטמון באצטדיון הופך אותו למתקן לגיטימי, שבמשך שנים רבות הוזח. כך, למשל, בהשקעה לא גדולה יחסית ניתן להקים קירוי ליציע המרכזי להגנה מםני הגשם והשמש. בנוסף - הקמת מתקני שירותים וחדרי הלבשה ראויים - לאו דווקא מפוארים, תסייע להגדיל את השימוש באצטדיון. טדי קולק ידע לגייס תרומות לפרוייקטים כאלה באמצעות קרן ירושלים - אז הנה אתגר לניר ברקת.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 22/12/2009 : 13:56:20
|
ככל הידוע לי יש בעיר מספר מגרשי כדורגל מוזנחים ועזובים.אולי כדי לקחת(לרכוש?)אחד כזה ולאת לאת לפתח אותו.יש מגרש אימון של הפועל שהם לא משתמשים בו....לא זוכר איפה בדיוק ...נראה לי בתלפיות(יש מצב?)שאין להם כסף לתחזק.אולי כדי להתעניין(לבקש הנחות רכישה מעיריה?) |
אליה |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 22/12/2009 : 14:07:29
|
אין ספק שבמצב אידאלי ייבנה לנו מגרש עגול, 8000-10000 מקומות עם יציעים צמודים לדשא. המגרש באוניברסיטה נוראי, המרחק מהדשא מבטל אותנו כמעט לגמרי |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 23/12/2009 : 01:29:56
|
יותר חשוב מגרשי אימונים, להקמת מחלקת נוער, זול, אפשרי וכנראה שלא יקרה. אני מאד מאוכזב מברקת, לא מבין מה ואיך הוא עושה, ומקווה שמאיה חסון תקבל עגבת על השאלה על אגיאר המסטול תמידית הזה, כאילו זה שאין מגרש ראוי לילדי העיר קשור למיליונר המפוקפק של הקבוצות נטולות הנשמה . חוץ מזה, לא מבין איך רן בו שמעון ושאר אושיות ספורט כושלות אך מפורסמות קשורות לספורט המוזנח בעיר, זה רק מראה שזה ערב לצורך שופוני ותו לא. |
|
|
|
אז נשארים באוניברסיטה לעולם? |
|