| משתמש |
מתי יתקיים המשחק? כאב ראש להתאחדות...  |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 23:14:00
|
והנה לכם מה "שידיד המחלקה" האיש והפרגון זה שקבוצתו מנצחת בדקה ה111 רושם בפורום הפועל ת"א (וקרדיט לרחל אמנו שמביא את הציטוט המטונף)
"לוד יופיעו ויפסידו כמה שצריך, ולא משנה מה יפו יעשו.
כי לוד זה מרכז הפועל וגם קטמון זה מרכז הפועל. ואם מרכז הפועל רוצה, הוא נותן הלוואה ולוד משלמת משכורות. ואם מרכז הפועל רוצה, יש גם אוטובוס לקבוצה הנעבכית הזו שב-0-6 במחצית ביפו, איימה לא לעלות למחצית השנייה אם לא נפסיק להלום בה. אז הפסקנו. כי אנחנו יותר נאיבים אבל באמת קשה לשחק נגד 10 מאותגרים. אם הם יופיעו 8 לטדי הם גם יופיעו ואז הנתונים בוודאי יהיו שווים: קבוצה אחת תשחק מול 11 וקבוצה שנייה מול 8.
אבל חוק הוא חוק. בליגת על ולאומית יש משחק מכריע במקרה של שיוויון נקודות. בליגה ב' וג' לא מכריע הפרש שערים אלא מספר נצחונות. בליגה א' התנוחה מסיונרית.
נקווה לטוב. זה לא נגמר עד שזה נגמר. הטבלה לא משקרת. הקבוצה הטובה בליגה נמצאת במקומה הטבעי. קצת באיחור, אבל שם"
עד כאן הציטוט -מה אני אגיד?מי ייתן ונעלה כבר ליגה ותגיע למקומך הטבעי -פח האשפה של הזיכרון שלי,הרבה באיחור אבל שיהיה
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-26/04/2013 23:16:16 |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 23:26:17
|
קודם כל, ברכות לך שאתה מביא דברים מהפורום הטוב והחם באמת. שם קורים הדברים הטובים באמת ושם אין עלובי נפש כטוטח. כל השלושה נאיבים שנרגשים מזה שהביתרי עלוב הנפש הזה כותב כאן כדאי שיבינו שהחרא הזה כותב בכל מקום אפשרי: פורום מרמורק, פורום הפועל תל אביב ואיפה לא. אדם עם בעיות קשות שלא יודע איך להסתדר בחברת בני אדם. זה האדם שהלך השבוע ודיבר עם שחקני אילת ודירבן אותם למשחק. זה האדם מהקבוצה שתלך ותשכנע את אנשי לוד לא להופיע למשחק. כי על מזבח הספורטיביות העיקר שרק הם ישחקו נגד הקבוצה המפורקת הזו. זה האדם שעשה קריירה מלהיות כתב חצר של אלי אוחנה. כן כן אותו אלי אוחנה שאתם מכירים. הנה, הוא עדיין שולח לו סמסים כאילו היה משה פרימו שקיבל טוקמן ליד. זה אותו כלב שמפרסם באחד הפורומים של מכבי יפו את סרטון רעננה שלנו אבל בא לפה מיתמם ווכולו נופת צופים. תבינו, יש לכם פה עסק עם חלאת המין האנושי שהולך ומלכלך עלינו איפה שרק אפשר ומתי שרק אפשר אבל כאן מקבלים אותו כאילו לא יודע מי זה בא. תחסמו כבר את הנבלה. |
 |
|
|
בית סאמנר
18 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 23:56:52
|
לא יודע אם זה התרד המתאים למחשבות שלי, אבל יאללה, נזרום. 1. אם תתרחש תקלה נוראית נגד האורתודוכסים אפשר יהיה להתנחם בדבר אחד - בויכוח ביננו לבין הסאדרים מי זו הפועל האמיתית יש לנו שובר שיוויון - על מופע לוזריות כזה ההם יכולים רק לחלום. אפילו מיתולוגיית רעננה תראה פתאום כמו סיפור אנקדוטלי חביב. 2. הקארמה שלנו בשבועיים האחרונים קצת מקרטעת - שבוע שעבר היריבה שלנו משווה בדקה ה-122 (או ה-111, לא ממש חשוב) וקוטעת את חגיגות העלייה. היום אנחנו חוטפים גול בדקה ה-86 בעקבות פנדל מפוקפק. מפחיד אותי לחשוב מה יקרה בשבוע הבא, האם ממתין לנו נצחון שכולו הפסד? 3. ועדיין, השער של ליעד עובד נגד כ"ס הוא שער של עלייה, לא יכול להיות אחרת, פשוט לא יכול להיות. |
 |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 00:13:01
|
שלומי מלכה! |
 |
|
|
Amit1
129 הודעות |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 22:41:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Amit1
דאבל פס טוענים שיש סיכוי ליום חמישי ב-5 בערב. http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7406
בבקשה בבקשה בבקשה - לא!!
רק שישי או מוצש. חמישי בערב זה פשוט אסון.
במוצ"ש לא יהיה כי ליפו אין זרקורים. ומה עם שבת אחרי הצהריים? זה הכי הגיוני. |
I am City till I cry |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 22:54:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
דאבל פס טוענים שיש סיכוי ליום חמישי ב-5 בערב. http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7406
בבקשה בבקשה בבקשה - לא!!
במוצ"ש לא יהיה כי ליפו אין זרקורים. ומה עם שבת אחרי הצהריים? זה הכי הגיוני.
לא נראה לי שיש אפשרות כזו .להזכירך לא רק יפו-כפר יונה ,קטמון-לוד אלא גם שעריים-ערד וכפ"ס אילת כולם צריכים להיות באותו זמן(בגלל מאבקי הירידה) ובטוח שלא מעט(אם לא כולם) מוגדרות דתיות
כה שנראה שנתקענו עם יום ושעה בלתי אפםשרי |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 23:37:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
בבקשה בבקשה בבקשה - לא!!
במוצ"ש לא יהיה כי ליפו אין זרקורים. ומה עם שבת אחרי הצהריים? זה הכי הגיוני.
לא נראה לי שיש אפשרות כזו .להזכירך לא רק יפו-כפר יונה ,קטמון-לוד אלא גם שעריים-ערד וכפ"ס אילת כולם צריכים להיות באותו זמן(בגלל מאבקי הירידה) ובטוח שלא מעט(אם לא כולם) מוגדרות דתיות
כה שנראה שנתקענו עם יום ושעה בלתי אפםשרי
ברור שאתה צודק רק שנראה לי שבמצב שנוצר לא תהיה ברירה. באתר ההתאחדות רשום שבת בשלוש וחצי.. |
I am City till I cry |
 |
|
|
Amit1
129 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 00:12:30
|
| שבת ב15:30 זאת שעה מדהימה, אך האם טדי פעיל בשבת? |
 |
|
|
קטמוני
68 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 00:30:33
|
| אם המשחק הכי גורלי בהיסטוריה של המועדון תהיה בשבת, אני אחזיר את המניה שלי וקורה לכל אוהדי קטמון המסורתיים להתנהג כמוני. שלא יספרו שאין לנו השפעה על ההחלטה, כי זה לא נכון!! אחרי ליווי של הפרויקט הנפלא הזה 5 שנים כולל הסאונה של אילת מגיע גם לי שהמועדון תילחם עבורי וכל חברי המסרתיים ודתיים כמו שאנחנו נלחמים עבור המועדון!! |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 00:35:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני
אם המשחק הכי גורלי בהיסטוריה של המועדון תהיה בשבת, אני אחזיר את המניה שלי וקורה לכל אוהדי קטמון המסורתיים להתנהג כמוני. שלא יספרו שאין לנו השפעה על ההחלטה, כי זה לא נכון!! אחרי ליווי של הפרויקט הנפלא הזה 5 שנים כולל הסאונה של אילת מגיע גם לי שהמועדון תילחם עבורי וכל חברי המסרתיים ודתיים כמו שאנחנו נלחמים עבור המועדון!!
התחלנו עם האיומים.. אם המאמן הזה ממשיך, אני עוזב.. אם לא עולים, אני עוזב.. כל אחד והאיומים שלו... אני מבין שאתה מעדיף יום חמישי בחמש שזו שעה קלאסית לכל הדעות. |
I am City till I cry |
 |
|
|
לב אדום
55 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 00:42:12
|
לא מבין דבר אחד. כשהיה שזרוע בטדי שיחקנו.במגרש אחר למרות דזה היה אמור להיות משחק בית. אז מה אם ליפו אין זרקורים...שישחקו במגרש אחר צה קרה?במה אנן שונים.. |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 00:44:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום
לא מבין דבר אחד. כשהיה שזרוע בטדי שיחקנו.במגרש אחר למרות דזה היה אמור להיות משחק בית. אז מה אם ליפו אין זרקורים...שישחקו במגרש אחר צה קרה?במה אנן שונים..
השוני כאן שזה המחזור האחרון ולשני המשחקים ישנה השפעה מכרעת על זהות העולה ללאומית. ספורטיביות קוראים לזה.. |
I am City till I cry |
 |
|
|
קטמוני
68 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 00:47:52
|
| איום או לא איום; אני לא רוצה להיות במצב שבו אני צריך להסביר לילדים שלי אחרי שחדרתי למוח שלהם במשך שנים שזה חובה ללכת עד סוף עם הפועל, כולל כמעט ״למות אדום״ בשלוש שעות של חום אילתי, שבמדינת היהודים מתיחסים פחות לדת היהודי מאשר ברוב מדינות העולם. אני יכול להבין אלו שחושבים שזה בעיה שלי אבל דווקה מועדון שמטיפה סובלנות כלפי כוווולם צריך לדעת לכבד גם אנשים כמוני. |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 00:52:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני
איום או לא איום; אני לא רוצה להיות במצב שבו אני צריך להסביר לילדים שלי אחרי שחדרתי למוח שלהם במשך שנים שזה חובה ללכת עד סוף עם הפועל, כולל כמעט ״למות אדום״ בשלוש שעות של חום אילתי, שבמדינת היהודים מתיחסים פחות לדת היהודי מאשר ברוב מדינות העולם. אני יכול להבין אלו שחושבים שזה בעיה שלי אבל דווקה מועדון שמטיפה סובלנות כלפי כוווולם צריך לדעת לכבד גם אנשים כמוני.
והמילה "פשרה" לא קיימת בלקסיקון שלך? בכל מקרה, נשחק בטח ביום חמישי וזה יהיה נהדר מול 1000 איש. השנה לא הוגדרה קטמון בתור קבוצה דתית אך תמיד שיחקה בשישי בשעות לעתים מאוד לא נוחות כדי לא להכנס לשבת. יכול להיות שבאמת בלית ברירה תאלץ הקבוצה לשחק בשבת - והכל כאן סתם תיאורטי - ואתה ישר רץ עם איום להחרים.. יש כאן אנשים שמחו נגד משחק בגבעת זאב אבל מה לעשות, כל אחד מדי פעם צריך קצת להתפשר. מעניין שאף אחד לא אומר כלום כשהשחקנים המוסלמים נאלצים לשחק ברמדאן.. |
I am City till I cry |
נערך על ידי - יפתחמ ב-28/04/2013 01:18:07 |
 |
|
מתי יתקיים המשחק? כאב ראש להתאחדות...  |
|