| משתמש |
אני היחיד שמודאג?  |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 13:22:34
|
אינני מייחס לטוטח כוונה לפגוע בנו, וטוב עשה שהוסיף את פסקת ההבהרה.
אך הציטוט המקורי היה מדויק ומלא באותו רגע.
|
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 13:23:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
והנה משפט מתוך הטקסט של רון עמיקם בפורום האוהדים של יפו שמשום-מה הושמט מציטוט דבריו בפורום שלנו:
"למען הסר ספק: השחקן קיבל חתימה ממרמורק על העברה לאורתודוכסים והביא את הטופס לקטמון. כלומר, לא קטמון ולא מרמורק ידעו במה מדובר. מרמורק עלתה על זה ראשון והתלוננה והשחקן לא קיבל אישור לשחק עד לסיום החקירה."
לדעתי, רון עמיקם ראוי להתנצלות מצידו של כל מי שייחס לו כוונות זדון.
אריה הוא הוסיף את החלק השני לאחר שקרא את מה שכתבתי. מה שהופיע לפני הערתי היה החלק שצוטט על ידי ורק זה. אם כל מה שיש לו לומר שזה נובע מה"טמפרמנט" אז תרשה לי לא להוסיף ולא לגרוע ממה שכתבי. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
קשיש אדום
61 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 13:25:08
|
טראומה היא סוג של תגובה רגשית שנחקקת בזיכרון ומועלית מחדש בכל פעם שמתרחשים ארועים המזכירים במהותם את הארוע הטראומטי. אין שום סיבה לשכוח את טראומת רעננה והיא תלווה את כל מי שאהד את הפועל באותה תקופה. פחד וחרדה הן תגובות טבעיות במצבי לחץ כמו למשל מבחן עליה לליגה גבוהה יותר. נסיונות ההכחשה של הטראומה או החרדה גוזלים אנרגיה רגשית הדרושה לתהליכי ההתמודדות המציאותיים (המשחק באילת למשל) כל האמור לעיל חל על האוהדים! לעומת זאת מהקבוצה אני מצפה לעלות כמו אריות, לשרוף את המגרש ולקרוע להם את הצורה! |
 |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 13:28:24
|
איזה קרב גריאטרי אנחנו מנהלים כאן.
בוא פשוט נצא כולנו החוצה ונגמור את זה כמו גברים, על כסאות גלגלים, מובלים בידי הפיליפינים שלנו. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 13:30:41
|
| לאחר שנועצתי במומחי טמפרמנט ידועים , דהיינו אני ואנוכי, הגעתי למסקנה שהטמפרמנט של אבי טמקין הוא תקין בהחלט. |
נערך על ידי - קראנקו ב-23/04/2013 13:31:28 |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 13:31:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קשיש אדום
טראומה היא סוג של תגובה רגשית שנחקקת בזיכרון ומועלית מחדש בכל פעם שמתרחשים ארועים המזכירים במהותם את הארוע הטראומטי. אין שום סיבה לשכוח את טראומת רעננה והיא תלווה את כל מי שאהד את הפועל באותה תקופה. פחד וחרדה הן תגובות טבעיות במצבי לחץ כמו למשל מבחן עליה לליגה גבוהה יותר. נסיונות ההכחשה של הטראומה או החרדה גוזלים אנרגיה רגשית הדרושה לתהליכי ההתמודדות המציאותיים (המשחק באילת למשל) כל האמור לעיל חל על האוהדים! לעומת זאת מהקבוצה אני מצפה לעלות כמו אריות, לשרוף את המגרש ולקרוע להם את הצורה!
יאללה, רוצים להיות בטראומה? ת'פדל... וכן - הייתי בימק"א נגד חולון ופנסו, בשעריים, ברעננה, בהרצליה לפני רעננה וכיו"ב.. אגב - גם ה-4-2 נגד כפ"ס בחוץ היה טראומתי. ב-8-1 למכבי ת"א לעומת זאת לא הייתי לצערי אבל חבר שלי היה והוא אכן בטראומה. הייתי ב-7-1 לבני יהודה אם זה עוזר.. בהפסד לבית"ר חיפה בבית בעונת נינו ברגיג - זו היתה טראומה באמת! |
I am City till I cry |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 13:32:33
|
טוב חברים, לדעתי מיצינו טראומות. אני פורש לעת עתה מכתיבה בפורום. אני צריך זמן כדי להתאמן לקראת הדו שיח בתרד אין סופי שיתפתח ביני לבין קלי בנושא מה עושים לאחר שעלינו ליגה עם כור מחצבתנו מלאת החובות. אל תחמיצו. יככבו ניר ברקת, מוטי גמיש, שי אהרון, אורי שרצקי, ירון דוויק ועוד רבים וטובים. תצפו לדרמות, משברים, טוויסטים בלתי צפויים בעלילה, ציטוטים מדברי חז"ל, ציטוטים נגדיים מתוך יומנו של הצ'ה. להתראות בליגה לאומית. נ"ב. באילת אנו מנצחים. די עם פחדים. צ'או. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 13:33:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
והנה משפט מתוך הטקסט של רון עמיקם בפורום האוהדים של יפו שמשום-מה הושמט מציטוט דבריו בפורום שלנו:
"למען הסר ספק: השחקן קיבל חתימה ממרמורק על העברה לאורתודוכסים והביא את הטופס לקטמון. כלומר, לא קטמון ולא מרמורק ידעו במה מדובר. מרמורק עלתה על זה ראשון והתלוננה והשחקן לא קיבל אישור לשחק עד לסיום החקירה."
לדעתי, רון עמיקם ראוי להתנצלות מצידו של כל מי שייחס לו כוונות זדון.
אריה, שים לב שעמיקם ערך את דבריו, והוסיף את מה שציטטת אחרי התלונה של טמקין. אותי עמיקם לא צריך לשכנע בטוהר כוונותיו כל בוקר מחדש, לדעתי הוא האוהד הגדול ביותר של קטמון מבין אוהדי קביליו. במובן הזה הנסיבות פשוט לא היטיבו איתו הפעם. טבעי שירצה בכל מעודו שיפו תעלה, טבעי שהוא מנסה להיטיב את תדמית יפו בעינינו.בימים אלה לא הייתי רוצה להתחלף איתו. נראה לי שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו קצת גדלות נפש בעניין זה. אני מבין אלה שישמחו בשמחתו עם וכאשר יפו תעלה, רצוי מהמבחנים כמובן.. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 13:44:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
טראומה היא סוג של תגובה רגשית שנחקקת בזיכרון ומועלית מחדש בכל פעם שמתרחשים ארועים המזכירים במהותם את הארוע הטראומטי. אין שום סיבה לשכוח את טראומת רעננה והיא תלווה את כל מי שאהד את הפועל באותה תקופה. פחד וחרדה הן תגובות טבעיות במצבי לחץ כמו למשל מבחן עליה לליגה גבוהה יותר. נסיונות ההכחשה של הטראומה או החרדה גוזלים אנרגיה רגשית הדרושה לתהליכי ההתמודדות המציאותיים (המשחק באילת למשל) כל האמור לעיל חל על האוהדים! לעומת זאת מהקבוצה אני מצפה לעלות כמו אריות, לשרוף את המגרש ולקרוע להם את הצורה!
יאללה, רוצים להיות בטראומה? ת'פדל... וכן - הייתי בימק"א נגד חולון ופנסו, בשעריים, ברעננה, בהרצליה לפני רעננה וכיו"ב.. אגב - גם ה-4-2 נגד כפ"ס בחוץ היה טראומתי. ב-8-1 למכבי ת"א לעומת זאת לא הייתי לצערי אבל חבר שלי היה והוא אכן בטראומה. הייתי ב-7-1 לבני יהודה אם זה עוזר.. בהפסד לבית"ר חיפה בבית בעונת נינו ברגיג - זו היתה טראומה באמת!
מאיפה הזכרון הזה רבאק ,כל הכבוד ותן לי ממה שאתה לוקח. אני בקושי זוכר את הנשיכה של סוארס מאתמול. |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 13:53:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
יאללה, רוצים להיות בטראומה? ת'פדל... וכן - הייתי בימק"א נגד חולון ופנסו, בשעריים, ברעננה, בהרצליה לפני רעננה וכיו"ב.. אגב - גם ה-4-2 נגד כפ"ס בחוץ היה טראומתי. ב-8-1 למכבי ת"א לעומת זאת לא הייתי לצערי אבל חבר שלי היה והוא אכן בטראומה. הייתי ב-7-1 לבני יהודה אם זה עוזר.. בהפסד לבית"ר חיפה בבית בעונת נינו ברגיג - זו היתה טראומה באמת!
מאיפה הזכרון הזה רבאק ,כל הכבוד ותן לי ממה שאתה לוקח. אני בקושי זוכר את הנשיכה של סוארס מאתמול.
אתה בטראומה מהנשיכה.. |
I am City till I cry |
 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 24/04/2013 : 14:58:02
|
| כל המומחים ללוחמה פסיכולוגית היו נהנים מההתכתבות כאן. "טראומת רעננה", למשל, נהירה היטב לחלק מהאוהדים אבל לא אומרת שום דבר לשחקנים שלנו. הם רוצים לנצח, ישתדלו לנצח ולטובים שבינינו שיגיעו לאילת לא נותר אלא לעודד אותם כפי שקרה כל העונה, בעיקר בכפר-סבא. אין נאחס, יש רק כדורגל ואם נשחק טוב, ננצח. מאחל לכולנו סוף שבוע מפואר |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 24/04/2013 : 15:55:45
|
אני היחיד שמודאג? מי ראה מי שמע - איפה יובל גרפונקל? http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1255 הבטיחו מעקב אחריו. מי יודע, נפל לאיזה גב מים, שלא נאבד אותו איפשהו במדבריות בדרך לאילת.
|
 |
|
אני היחיד שמודאג?  |
|
|
|