| משתמש |
אני היחיד שמודאג?  |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 18:37:18
|
| אתם באמת אנשים מפגרים. |
 |
|
|
אריה דיין
98 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 19:11:05
|
מי שלא מסוגל להירפא מטראומה בת עשר שנים, עדיף שילך לפסיכולוג ובלבד שלא יעלה פה פוסטים תבוסתניים ומרפי ידיים. יש לנו השנה קבוצה מצוינת. המאמן וכל השחקנים מאוד רוצים לעלות לליגה הלאומית והמינימום המצופה מאיתנו האוהדים (פרט, כמובן, להגעה המונית לאילת) הוא שנדע ליצור סביבם את התנאים האופטימליים כדי שהם יוכלו לשחק, ככל האפשר, בשקט ובלי לחצים מיותרים.
ממש-ממש מעצבן שבמקום לספק להם את המינימום הזה, יש מי שבוחר להעלות מאוב את סיפורי רעננה הבלים מיושן. |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 20:21:30
|
| מודאג מאוד. זאת הפועל ירושלים. עד שלא נעלה רשמית אני אהיה שקוע בחרדות. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 20:27:27
|
אם לא ננצח באילת זאת תהיה הפתעה אם נפסיד באילת זאת תהיה סנסציית השנה אם לא נביס את לוד... טוב זה כבר מדע בדיוני |
 |
|
|
Brokoly
58 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 20:31:12
|
אחרי עשר שנים, פעם ראשונה שאני רואה את התקציר של אותו יום ארור. מעניין לראות את האירועים כפי שהתרחשו באמת, ולא כפי שהמח זוכר, שהרי הזכרונות עברו הקצנה ודרמטיזציה והפכו לאגדה (אני למשל הייתי בטוח ששוויג היה לגמרי מול שער ריק ולא כך המצב).
ובעיקר מעניין לחשוב, אם נגיד שוויג היה מכניס את הכדור פנימה, איך היה נראה העשור האחרון. בלי קטמון. דרבי בליגת העל. כמה שנים היינו מחזיקים שם? האם היינו נשארים עד היום עם יונה ו/או סאסי? סכנין לא היו עולים, ולא זוכים בגביע, ולא מפתחים יריבות גדולה עם בית"ר. אפשר להמשיך. נשאלת השאלה, כשחושבים על הטראומה והפצע שנפער בכולנו, לעומת הסיפוק האדיר על פרויקט קטמון - האם היינו רוצים לשנות את ההסטוריה? |
 |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 22:39:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
אילת כמה שהיא פצועה, ונלחמת וכו' עדיין כבשה בכל העונה כחצי מכמות הגולים שלנו, וחטפה 50 גולים, לעומת 30 שלנו.
אם נעזוב לרגע את ההיסטוריה הרחוקה, דווקא בחמשת המחזורים האחרונים אילת ספגה רק ארבעה גולים, לעומת שמונה שאנחנו ספגנו. |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 23:28:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ארמדיל
אילת כמה שהיא פצועה, ונלחמת וכו' עדיין כבשה בכל העונה כחצי מכמות הגולים שלנו, וחטפה 50 גולים, לעומת 30 שלנו.
אם נעזוב לרגע את ההיסטוריה הרחוקה, דווקא בחמשת המחזורים האחרונים אילת ספגה רק ארבעה גולים, לעומת שמונה שאנחנו ספגנו.
כן אבל לפני הניצחון בקרית גת הם עשו חמש תוצאות תיקו. אף אחד לא מזלזל (בכלל בכדורגל לא צריכה בכלל להיות מחשבה כזו) אבל את המשחק הזה צריך לנצח. לא טראומות ולא בטיח. |
I am City till I cry |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 00:10:47
|
לא כל כך שייך לפה. אבל סתם בשביל הנימוס שאני חייב למר עמיקם "ידידנו". זה מה שהיה לאיש לומר בפורום שלהם.
"מה שכן פורסם היום בידיעות שוייצמן יער חשף זיוף בהעברת שחקן. מדובר בהעברת שחקן ממרמורק לקטמון על טופס שהיה מיועד לאורתודוכסים".
מר עמיקם איש ישר, כמובן. הוא ממש לא רומז לכלום. יען ספורטיבי הכל. כמו 12 דקות תוספת זמן. הכל שקוף, והוא ממש מלא כוונות טובות אלינו מר עמיקם. ככה לפעמים יוצאים כאלה קטעים, הכל בשם חופש הביטוי כמובן. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-23/04/2013 00:30:50 |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 00:40:30
|
לא כל כך שייך לפה. אבל סתם בשביל הנימוס שאני חייב למר עמיקם "ידידנו". זה מה שהיה לאיש לומר בפורום שלהם.
"מה שכן פורסם היום בידיעות שוייצמן יער חשף זיוף בהעברת שחקן. מדובר בהעברת שחקן ממרמורק לקטמון על טופס שהיה מיועד לאורתודוכסים".
מר עמיקם איש ישר, כמובן. הוא ממש לא רומז לכלום. יען ספורטיבי הכל. כמו 12 דקות תוספת זמן. הכל שקוף, והוא ממש מלא כוונות טובות אלינו מר עמיקם. ככה לפעמים יוצאים כאלה קטעים, הכל בשם חופש הביטוי כמובן.
לא הייתי עושה מזה עניין, טוטח מגיב שם למישהו שקרא משהו באיזה עיתון היום אודות איזה עניין שההתאחדות חוקרת,בליגה א' - כנראה צפון. מה שיותר מעניין הוא תחילתו של הפוסט הנ"ל - הצעת אחד האוהדים של יפו לחזק את לוד במחזור האחרון מולנו בשחקני הנוער של יפו.. גדול. |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 07:16:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
מר עמיקם איש ישר, כמובן. הוא ממש לא רומז לכלום. יען ספורטיבי הכל. כמו 12 דקות תוספת זמן. הכל שקוף, והוא ממש מלא כוונות טובות אלינו מר עמיקם. ככה לפעמים יוצאים כאלה קטעים, הכל בשם חופש הביטוי כמובן.
לא הייתי עושה מזה עניין, טוטח מגיב שם למישהו שקרא משהו באיזה עיתון היום אודות איזה עניין שההתאחדות חוקרת,בליגה א' - כנראה צפון. מה שיותר מעניין הוא תחילתו של הפוסט הנ"ל - הצעת אחד האוהדים של יפו לחזק את לוד במחזור האחרון מולנו בשחקני הנוער של יפו.. גדול.
אני למשל קראתי את זה גם בעיתון של אתמול, והגעתי לאותה מסקנה של עמיקם.... |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 09:55:44
|
ממש סקופ. שמענו על ענייני שחר ראז לפני כמה חודשים כבר. ממה שההנהלה אמרה, אנחנו לא צד בעניין. |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 10:09:27
|
| הסיפור אכן ישן וכל הליגה, לרבות עמיקם, ידע מה תוכנו ומי הנפשות הפועלות. כל הליגה גם יודעת שאנחנחו לא צד בסיפור הזה. מה שמעלה לי את הסעיף הוא שהאיש כותב את מה שכתב, בלי להבהיר במה מדובר. צביעות? כן, ובטונות. דו פרצופיות? עוד יותר. מנסה להזיק לנו? בהחלט. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-23/04/2013 10:11:15 |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 10:16:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
יתכן כי הכתבה בגולר מטרתה להכניס את אוהדי קטמון ושחקניה לשאננות כי העלייה מובטחת. במקרה זה ליפו אין מה להפסיד, והם ילחמו גם בשביל הסיכוי הנמוך לעלות מהמקום הראשון. ממליץ לשי ששיחק ברעננה לדבר ולהראות לשחקננו את הסרטון וההשלכות הטראגיות. זה אמור להפיח רוח קרב לצו השעה הקרב ובא.
כן נכון כי מה שהשחקנים באמת אבל חייבים לראות זה את הפועל במשחק בו היא נכשלה בצורה מהדהדת ,מה יהיה אתכם אנשים השתגעתם? מה שצריך זה אנרגיות חיוביות ,בטחון והתלהבות לא לטוע זרעים של פורענות. שתהיו לי בריאים.
לגמרי, לגמרי!!! |
I am City till I cry |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 12:07:07
|
הסיפור אכן ישן וכל הליגה, לרבות עמיקם, ידע מה תוכנו ומי הנפשות הפועלות. כל הליגה גם יודעת שאנחנחו לא צד בסיפור הזה. מה שמעלה לי את הסעיף הוא שהאיש כותב את מה שכתב, בלי להבהיר במה מדובר. צביעות? כן, ובטונות. דו פרצופיות? עוד יותר. מנסה להזיק לנו? בהחלט.
תנסה שוב
http://forum.maccabi-yafo.com/index.php?topic=13495.msg172569
אתה צודק לגבי השורה הסתומה הזו והביאור שופך אור נוסף על הפרשה. אתה לחלוטין לא צודק לגבי הזדון שמסתתר מאחריה. בתום לב מוחלט. לא לנסות בכוח לייחס לי דברים שלא קשורים אלי. בהתחשב בכך שנולדנו באותה יבשת, הטמפרמנט שלך מחייב לפעמים שטיפה במים קרים.
יום טוב ובהצלחה באילת! |
 |
|
|
אריה דיין
98 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 13:15:00
|
והנה משפט מתוך הטקסט של רון עמיקם בפורום האוהדים של יפו שמשום-מה הושמט מציטוט דבריו בפורום שלנו:
"למען הסר ספק: השחקן קיבל חתימה ממרמורק על העברה לאורתודוכסים והביא את הטופס לקטמון. כלומר, לא קטמון ולא מרמורק ידעו במה מדובר. מרמורק עלתה על זה ראשון והתלוננה והשחקן לא קיבל אישור לשחק עד לסיום החקירה."
לדעתי, רון עמיקם ראוי להתנצלות מצידו של כל מי שייחס לו כוונות זדון. |
 |
|
אני היחיד שמודאג?  |
|
|
|