פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אני היחיד שמודאג?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אני היחיד שמודאג?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם אני היחיד שמודאג? נושא הבא
עמוד: מתוך 3

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 22/04/2013 :  16:14:50  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפני עשר שנים בדיוק יצאנו למשחק ברעננה אחרי עונה מצויינת של הקבוצה שלנו. אז כמו היום הייתה תחושה שרעננה לא באמת תהווה מכשול, שנעלה ליגה בטוח. הסוף היה טראגי.
http://www.youtube.com/watch?v=jzGov0BiaoQ
חברים, העונה עוד לא נגמרה. בקופה עוד שש נקודות ואנחנו בפער של שלוש. אילת נלחמת על חייה ואף אחד לא מבטיח לנו כלום. אף אחד גם לא מבטיח לנו כלום מול האורתודוכסים שכולם משתעשעים בכמה חתיכות ניתן להם וכמה הכנסות יהיו מהמשחק. זה יהיה הצ'אנס האחרון של הקבוצה להוציא משהו שייזכר מעונה שחורה מבחינתם.
החגיגות בטדי בשישי האחרון היו ספונטניות אך מוקדמות. כולי תפילה שעוד לא נאכל את הלב.
הבה ונחדול מהיהירות והזחיחות ובואו נעביר גם לעצמנו וגם לשחקנים את המסר שכלום עוד לא גמור. הבה ננהג בצניעות ובאיפוק. יום שישי באילת מלחמה לא פחות.

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 22/04/2013 :  16:25:23  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צודק
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 22/04/2013 :  16:25:24  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי מספיק כבר עם החרדה המוגזמת הזו? בשביל זה יש כדורים קטנים וחמודים.

נכון אפשר להכנס ללחץ מכל דבר בעולם הזה אבל שורה תחתונה מובילים בשלוש נקודות 2 מחזורים לסיום ואנחנו משחקים נגד הלפני אחרונה והאחרונה בטבלה!! את המבחן העיקרי שלנו בכפר סבא עברנו כמו גדולים עכשיו נותר להשלים את המשימה ,בלי יהירות בלי זחיחות אבל בטח בלי פחד וחרדה. אלו הקבוצות החלשות ביותר בליגה א' זה המצב הטוב ביותר שיכולנו להיות בו.

לעלות למגרש ללחוץ ולפרק.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 22/04/2013 :  16:26:15  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים - אין מקום לתכנוני יחס שערים מול לוד. האורתודוקסים, אם יופיעו בהרכב המלא שלהם (מה שכנראה יקרה) הם ממש לא הקבוצה שכולם הביסו בסיבוב השני. זאת יותר הקבוצה שנצחנו לא בקלות 3:1, ואולי אפילו קבוצה טובה מזו.

נערך על ידי - עוגן ק. ב-22/04/2013 16:28:00
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 22/04/2013 :  16:26:45  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

לפני עשר שנים בדיוק יצאנו למשחק ברעננה אחרי עונה מצויינת של הקבוצה שלנו. אז כמו היום הייתה תחושה שרעננה לא באמת תהווה מכשול, שנעלה ליגה בטוח. הסוף היה טראגי.
http://www.youtube.com/watch?v=jzGov0BiaoQ
חברים, העונה עוד לא נגמרה. בקופה עוד שש נקודות ואנחנו בפער של שלוש. אילת נלחמת על חייה ואף אחד לא מבטיח לנו כלום. אף אחד גם לא מבטיח לנו כלום מול האורתודוכסים שכולם משתעשעים בכמה חתיכות ניתן להם וכמה הכנסות יהיו מהמשחק. זה יהיה הצ'אנס האחרון של הקבוצה להוציא משהו שייזכר מעונה שחורה מבחינתם.
החגיגות בטדי בשישי האחרון היו ספונטניות אך מוקדמות. כולי תפילה שעוד לא נאכל את הלב.
הבה ונחדול מהיהירות והזחיחות ובואו נעביר גם לעצמנו וגם לשחקנים את המסר שכלום עוד לא גמור. הבה ננהג בצניעות ובאיפוק. יום שישי באילת מלחמה לא פחות.

כל מילה בסלע
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 22/04/2013 :  16:28:07  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה ממש לא היחיד שמודאג. יותר מדי אנשים אני שומע "מספיק תיקו". אפשר לחשוב שתוצאה (אצל אנשים שהם לא ינאי דרעי ומוטי אבוקסיס) זה דבר מוזמן מראש. תמיד כשמכוונים לתיקו התוצאות עגומות.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/04/2013 :  16:29:35  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה לא היחיד שמודאג. זה נכון שצריכים לקרות הרבה דברים לא סבירים כדי שלא נעלה ליגה, אבל הם בהחלט יכולים לקרות. אסור לשכוח שאנחנו עדיין הפועל, וזה לא נגמר עד שזה נגמר.

יחד עם זאת אני די בטוח שהשחקנים שלנו לא יגיעו יהירים וזחוחים למשחק. זה כמעט בלתי אפשרי כשיש לך את שי וגולה בסביבה. אנחנו נעלה בהרכב החזק ביותר שלנו ונעשה הכל כדי להביא את הנקודות, ובשאיפה גם נביא אותן.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 22/04/2013 :  16:29:47  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טראומת רעננה תזכר ותחקק לעד לכל מי שהיה במשחק.
לדעתי צריכים לשתף פסיכולוג בשיחות לפני המשחק.
כל העונה תלויה עכשיו במשחק באילת.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 22/04/2013 :  16:30:54  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

אתה ממש לא היחיד שמודאג. יותר מדי אנשים אני שומע "מספיק תיקו". אפשר לחשוב שתוצאה (אצל אנשים שהם לא ינאי דרעי ומוטי אבוקסיס) זה דבר מוזמן מראש. תמיד כשמכוונים לתיקו התוצאות עגומות.

מסכים לחלוטין. זכרו מה קרה כאשר "שיחקנו על תיקו" מול קביליו בחוץ.
לשחק באילת כמו ששיחקנו בעמישב בחוץ - לא פחות.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 22/04/2013 :  16:32:58  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמו שאמרתי חייבים את שלום כמחזיק כדור.
אסור ואסור לרדת לבונקר אחרי הובלה. !!!
זה מתכון בטוח להפסד. (היינו כבר בסרטים הללו).

אסור שהלחץ יכריע את שחקננו.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 22/04/2013 :  16:43:26  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים יקרים בואו נעשה לנו סדר בראש. אני הראשון שנתון תמיד לחרדות ערב משחקים חשובים, אבל זה בגלל שאני שרוט. לאילת נוסעים בלי רעננה בראש, לא אנחנו ולא השחקנים. להזכירכם אנו כבשנו 55 גולים העונה, עם כל הדיבורים על "הגנתיות". בשורות שלנו משחקים כמה מהשחקנים המובילים בליגה, ונדמה לי שביום ששי הם גם ישחקו. הם הראו לנו בשבועות האחרונים שהם מפוקסיםם ומחוייבים. אז אפשר לסמוך עליהם שאת המלחמה הם יעשו, לכל הפחות.
אני לא טוען שהכל נקבע, ושאפשר לישון בשקט (עובדה שאני לא מצליח להתרכז כבר יומיים, אבל אילת כמה שהיא פצועה, ונלחמת וכו' עדיין כבשה בכל העונה כחצי מכמות הגולים שלנו, וחטפה 50 גולים, לעומת 30 שלנו. אז בבקשה, בלי טראומות, בלי כל מיני דיבורים על בהלה. ניתן לעופר ולשחקנים לעשות מה שהם יודעים לעשות ונסמוך עליהם, כי מגיע להם.

אגב, נגד רעננה לא הפסדנו, אלא יצאנו בתיקו אפס, ואם שוויג היה יותר מרוכז ומכניס את הכדור ששי שם לו בדקה האחרונה, היינו מנצחים. את הסוף הזה אני מניח כמה מאיתנו קונים לקראת יום ששי. את הסרטון של המשחק נגד רעננה אני לא ראיתי אף פעם מתוך עיקרון וגם הפעם אני נמנע.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-22/04/2013 16:52:57
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 22/04/2013 :  17:13:21  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יתכן כי הכתבה בגולר מטרתה להכניס את אוהדי קטמון ושחקניה לשאננות כי העלייה מובטחת. במקרה זה ליפו אין מה להפסיד, והם ילחמו גם בשביל הסיכוי הנמוך לעלות מהמקום הראשון. ממליץ לשי ששיחק ברעננה לדבר ולהראות לשחקננו את הסרטון וההשלכות הטראגיות. זה אמור להפיח רוח קרב לצו השעה הקרב ובא.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 22/04/2013 :  17:33:06  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דוב יקר, מזל שבאת.

לא נגמר הפועל.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

קטמוני קטמוני מנותק

68 הודעות

נשלח - 22/04/2013 :  18:01:51  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים ששום דבר עוד לא גמור אבל די עם רעננה. זה היה לפני 10 שנים ולא במסגרת של הפועל קטמון ירושלים. בקבוצה הזאת היה לנו משחקי עלייה גם בליגה ג׳ וגם בליגה ב׳ ותמיד עמדנו המשימה. למרות שכבר אין כפיר מלול, נגמר הסיפור של רעננה. מה? ביירן כבר לא מנצחת כלום בגלל שהיא הפסידה נגד יונייטד לפני 13 שנה? ממשיכים ומנצחים. אנחנו קבוצה דל ווינרים ונוכיח את זה שוב. חוץ מזה, להתחיל כבר לפחד מלוד שיביא שחקנים שלא התאמנו ושיחקו כדורגל שלושה חודשים???
אם לא ננצח את לוד במצב הזה (ועוד בטדי מול אלפי אדומים), מקומנו שנה הבאה לא בלאומית אלא בליגה ב׳.
כן, גם אני עדיין חושש ולא סומך על אף אחד - במיוחד אחרי הגול ההזוי של יפו, אבל מה לעשות, שאני לא מאמין בנחסים ובעין רע!! יש לנו השחקן הטוב בליגה (עוז) בכושר הכי טוב שלו, החלוץ הטוב בליגה, המנהיג מספר 1 בליגה + חבורת שחקנים מגובשת שרק רוצה לשמח אותנו האוהדים!!
כולם להגיע לאילת ולהוכיח שאנחנו מאמינים ולא מודעגים!
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 22/04/2013 :  18:09:20  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי nachumco

יתכן כי הכתבה בגולר מטרתה להכניס את אוהדי קטמון ושחקניה לשאננות כי העלייה מובטחת. במקרה זה ליפו אין מה להפסיד, והם ילחמו גם בשביל הסיכוי הנמוך לעלות מהמקום הראשון. ממליץ לשי ששיחק ברעננה לדבר ולהראות לשחקננו את הסרטון וההשלכות הטראגיות. זה אמור להפיח רוח קרב לצו השעה הקרב ובא.

כן נכון כי מה שהשחקנים באמת אבל חייבים לראות זה את הפועל במשחק בו היא נכשלה בצורה מהדהדת ,מה יהיה אתכם אנשים השתגעתם? מה שצריך זה אנרגיות חיוביות ,בטחון והתלהבות לא לטוע זרעים של פורענות. שתהיו לי בריאים.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 22/04/2013 :  18:26:52  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל אני שמח שיש פה יותר שרוטים ממני, זה כבר משהו.
בואו נעשה זוכרים. אחורה 10 שנים. הפועל הגיעה לרעננה במומנטום דפוק. הובלנו נגד הרצליה 3 -1 והשוו לנו בסוף. גולן מלול סידר לנו 2 -2 נגד ביתר באר שבע בטדע (איך הכל מתעורר מחדש ראבק). לרעננה הגענו כאשר היינו צריכים ניצחון וכל זכרונות חולון/שעריים בראש. רעננה ישבו אחורה ושתו לנו את הדם.

באק טו די פרסנט. את המשבר של הפועל השנה סיימו השחקנים במשחק נהדר בעמישב, את הגרסה החדשה של ביתר באר שבע נצחנו בששי שעבר. את השחזור של הרצליה (ביתר כפר סבא) לקחנו נקודה בדקה התשעים, כפי שהרצליה עשתה לנו. אילת לא תסתגר,וזו קבוצה שבבית לא ממש הבקיעה שערים.
רוצים לדעת מי במצב של הפועל ירושלים שלפני עשר שנים? זאת יפו. מרמורק, שהיא "רעננה", ישתו להם את דם בדיוק כפי שרעננה עשתה לנו. המון שחקנים של מרמורק מאחור, וכדורים ארוכים קדימה. אם זה יצליח או לא אין לי מושג, אבל אם כן, את הקללות של האוהדים שלהם לליאור, לטוטח ולכל השחקנים יתחילו לשמוע במחצית השניה. טוב, זה כבר הראש הקודח והחולני שלי. תתייחסו יותר ברצינות לחצי הראשון של הפוסט.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם אני היחיד שמודאג? נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07