| משתמש |
המשחק באילת (לא טרמפים)  |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 16:16:49
|
במקום לקטר וליילל על הפנדל שלא היה בואו נסתכל על עצמנו: בואו "נבכה" על זה ששחקנינו בקושי סיכנו את שער היריבה, על שלוש החמצות קשות, כולל ממש בסיום. הקבוצה היתה צריכה לשחק כמו במשחק נגד עמישב, אבל ראינו משחק כמו שהיה בחוץ נגד קביליו ותוצאה דומה בסיום. חולשה בולטת של עוז ושל שי. חילוף תמוה של הוצאת ליעד והכנסת איסלם וחילוף מאוחר מדי של שי.
ואם התחלתי בגנות אסיים בשבח: מי שבלטו לטובה: סמיר וג'וני. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 16:24:26
|
מעבר למובן מאליו, משחק חלש וכיו"ב, אכן החילוף של ליעד היה לא במקום. ליעד בתקופה טובה, איסלם לא, אז למה להחליף? נראה ששלום חוזר לענינים אז למה לא להכניס אותו מוקדם יותר? אני עדיין מעדיף את אזרזר על דנן. לדעתי סה"כ ההגנה היתה בסדר גמור. שי ועוז חולשה לא מוסברת (קורה..). לא מקבל את הקביעה שעופר בא לשחק על תיקו. השחקנים נראו כבדים ולדעתי החום בהחלט יכול להיות חלק מהסיבה. במחצית השנייה נראה שבגדול אילת יסתפקו בתיקו ורק הפנדל שינה עובדה זו. מה שכן, אחרי הגול התחלנו לתקוף יותר ואת זה בהחלט יכולנו לעשות לפני כן. את זה אני לא מבין. |
I am City till I cry |
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 16:32:54
|
אם השחקנים היו נלחמים כמו בעמישב התוצאה הייתה אחרת. אבל מה שהיה היה. שלום צריך לשחק בהרכב מול אורתודוכסים על מנת להביס.
|
 |
|
|
א.ד גורדון
107 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 21:39:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
אם השחקנים היו נלחמים כמו בעמישב התוצאה הייתה אחרת. אבל מה שהיה היה. שלום צריך לשחק בהרכב מול אורתודוכסים על מנת להביס.
מסכים. אנחנו צריכים לעלות בשישי עם הרכב סופר התקפי, הכולל את שלום, עוז, שמש (אם יוכל לשחק בע"ה) ושי, ואת ליעד עובד כמחליף.
ממש מגעיל, לא הייתי במשחק אבל דיווחים ששמעתי גרמו לשערותי לסמור. הייתי צריך לראות עוד פעם את התקציר מול באר שבע רק בשביל להחזיר את הדם לורידים |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 03:27:08
|
| ספפה מאמן פח. פחדן נשאר פחדן. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
המשחק באילת (לא טרמפים)  |