פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

המשחק באילת (לא טרמפים)

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  המשחק באילת (לא טרמפים)
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם המשחק באילת (לא טרמפים) נושא הבא
עמוד: מתוך 5

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 27/04/2013 :  16:16:49  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במקום לקטר וליילל על הפנדל שלא היה בואו נסתכל על עצמנו: בואו "נבכה" על זה ששחקנינו בקושי סיכנו את שער היריבה, על שלוש החמצות קשות, כולל ממש בסיום. הקבוצה היתה צריכה לשחק כמו במשחק נגד עמישב, אבל ראינו משחק כמו שהיה בחוץ נגד קביליו ותוצאה דומה בסיום. חולשה בולטת של עוז ושל שי. חילוף תמוה של הוצאת ליעד והכנסת איסלם וחילוף מאוחר מדי של שי.

ואם התחלתי בגנות אסיים בשבח: מי שבלטו לטובה: סמיר וג'וני.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 27/04/2013 :  16:24:26  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעבר למובן מאליו, משחק חלש וכיו"ב, אכן החילוף של ליעד היה לא במקום. ליעד בתקופה טובה, איסלם לא, אז למה להחליף? נראה ששלום חוזר לענינים אז למה לא להכניס אותו מוקדם יותר? אני עדיין מעדיף את אזרזר על דנן. לדעתי סה"כ ההגנה היתה בסדר גמור. שי ועוז חולשה לא מוסברת (קורה..).
לא מקבל את הקביעה שעופר בא לשחק על תיקו. השחקנים נראו כבדים ולדעתי החום בהחלט יכול להיות חלק מהסיבה. במחצית השנייה נראה שבגדול אילת יסתפקו בתיקו ורק הפנדל שינה עובדה זו. מה שכן, אחרי הגול התחלנו לתקוף יותר ואת זה בהחלט יכולנו לעשות לפני כן. את זה אני לא מבין.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 27/04/2013 :  16:32:54  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם השחקנים היו נלחמים כמו בעמישב התוצאה הייתה אחרת.
אבל מה שהיה היה.
שלום צריך לשחק בהרכב מול אורתודוכסים על מנת להביס.
עבור לתחילת הדף

א.ד גורדון א.ד גורדון מנותק

107 הודעות

נשלח - 27/04/2013 :  21:39:58  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של א.ד גורדון שלח ל- א.ד גורדון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי nachumco

אם השחקנים היו נלחמים כמו בעמישב התוצאה הייתה אחרת.
אבל מה שהיה היה.
שלום צריך לשחק בהרכב מול אורתודוכסים על מנת להביס.

מסכים. אנחנו צריכים לעלות בשישי עם הרכב סופר התקפי, הכולל את שלום, עוז, שמש (אם יוכל לשחק בע"ה) ושי, ואת ליעד עובד כמחליף.

ממש מגעיל, לא הייתי במשחק אבל דיווחים ששמעתי גרמו לשערותי לסמור. הייתי צריך לראות עוד פעם את התקציר מול באר שבע רק בשביל להחזיר את הדם לורידים
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 28/04/2013 :  03:27:08  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ספפה מאמן פח. פחדן נשאר פחדן.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם המשחק באילת (לא טרמפים) נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07