פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יפו Vs ערד | עמישב Vs כפר סבא | בת ים Vs כפר שלם

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יפו Vs ערד | עמישב Vs כפר סבא | בת ים Vs כפר שלם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם יפו Vs ערד | עמישב Vs כפר סבא | בת ים Vs כפר שלם נושא הבא
עמוד: מתוך 4

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  11:23:16  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לי זוכרים משחקים ברמות גבוהות יותר עם תוספת זמן דומה (השנה:בני יהודה נגד מכבי תל אביב)ומשחקים בהם אנחנו התלוננו כי השופט מוסיף מעט מדי. זה מעצבן, אבל זה הכדורגל.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  11:23:34  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דוד יוסה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

עם כל הכבוד לוייצמן-יער, הם בחיים לא מצאו משהו לא כשר.וכשהיה חשד, לא נעשה כלום.לפי שיטתך,מר טוטח, כל משחק בליגה הזו היה צריך להימשק 120 דקות.רוב הקבוצות באות להעביר את הזמן.ומתי הוסיפו 9 דק'? אתמול אצלכם.
תבין,גדול עלינו הדברים שקורים בליגה הזו.דברים הזויים שאנחנו כאוהדי כדורגל לא נוכל להבין.
בהצלחה במבחנים.

לא מקובל עלי שאוהדים פה מטילים עלינו סרא. לא היה ולא נברא. שופט גרוע הוא שופט גרוע. היה גרוע בקרית גת כשהוסיף 5 דקות והיה גרוע אתמול כשהוסיף 9.
אני יכול להעלות דברים מהעבר הקרוב שלכם,ואני נמנע. עמותה אחרת, קבוצה אחרת, אולי אותם שחקנים, אבל הכל אחר. מכבד אתכם על מה שאתם ומה שאתם עושים.
השרבוב של כפר שלם לפה לא לעניין. בשישי אתם באילת. אין שם אנשים סבלניים. הם נלחמים על חייהם. נראה אתכם מתמודדים עם הלחץ שלהם. אתם גיבורים על היפואים. אתם עדיין בליגה א', אם לא התרגלתם לליגה - תתרגלו. בעוד חודש, תהיו שוב הפועל ירושלים. אתם עוד תתגעגעו.

מה זאת אומרת שלא מקובל עלייך שאוהדים פה מטילים עליכם סרא? הפורום הוא הבית שלנו ,אתה עם כל הסימפטיה אורח והתחושה שאתה מותיר גם אם אתה כועס ונעלב מקומה לא פה. אל תתנשא מעלינו ותאמר לנו אם נתגעגע או לא. אנחנו הולכים לעלות ומקווה שגם ליאור שלנו יעלה.

אם לא שמת לב, אני מתקומם פה על ההתנשאות של חלק מכם. ועד שלא מסלקים אותי מפה - כי עברתי על תקנון הפורום - אני משתתף בפורום הזה כמו כל אחד. לא אזרח סוג ב'.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  11:45:06  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

הסיכוי שנסיים במקום הראשון משול לסיכוי שירצחו שוב נשיא בארצות הברית.

למה בעצם? חשוב לי שתענה, כי זאת לא הרוח בפורום שלכם. הרי יש אפשרות שנפסיד באילת, אתם תתנו לכפר יונה את מה שתצטרכו. לוד לא יופיעו. פתאום זה לא נראה כ"כ מופרך. לא?
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  11:51:36  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

למה בעצם? חשוב לי שתענה, כי זאת לא הרוח בפורום שלכם. הרי יש אפשרות שנפסיד באילת, אתם תתנו לכפר יונה את מה שתצטרכו. לוד לא יופיעו. פתאום זה לא נראה כ"כ מופרך. לא?

נניח והכל נכון. נצטרך לנצח בהפרש כולל של חמישה שערים, בכלל זה קבוצה שנאבקת על חייה בליגה ולא רוצה אפילו לגלוש למבחנים, קבוצה שנראית אחרת מאז התחלפו בה מאמנים.
יותר מאשר שאני לא רואה מצב שתפסידו באילת (משחק קשה, אבל רבאק, קבוצה במקום לפני אחרון), ואני לא רואה מצב שלוד לא מופיעה או שפעילותה מופסקת - אני עדיין לא רואה שאנחנו מנצחים את שני המשחקים ועוד בהפרש של חמישה שערים לפחות.
אז זה נחמד להיתלות בנסים ובקדוש ברוך הוא - שזה נוח לנו - אבל יש תהליך טבעי. זה יהיה פנטסטי מדי אם זה יקרה.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  12:02:51  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

לא הייתי בחולון אז אני לא יודע. מניח שתוספת הזמן הייתה מוגזמת בעליל, אבל שזה לא נובע ממשהו שאתם עשיתם. הלאה.
אבל בעניין אחר טוטח, אני מקווה מאוד שברור לכם שגם אם חלילה נפסיד באילת, סיטואציה בה תעלו בשל אי הופעה של לוד נגדנו לא תקום ולא תהיה, זו תהיה שערעוריה באמת חסרת תקדים בכדורגל הישראלי, ותכתים לנצח את המועדון שלכם, תהפוך אותכם לסוג של בית שאן.

בלי קשר, מקווה מאוד שנגמור את זה כמו שצריך באילת, ואני בהחלט מאלו שאקווה מאוד להצלחתכם בפלייאוף

אני מקווה מאוד שתסביר לי את ההודעה הזו.
אם תפסידו באילת - ואנחנו ננצח את שני המשחקים שנותרו לנו - כנראה שלא מגיע לכם לעלות הרבה יותר מזה שאנחנו "נוכתם כמו בית שאן" (???!!!!)

אני בכלל חושב, שגם בליגה א' צריך להיות משחק מכריע במקרה של שיוויון נקודות במחזור האחרון, אבל אני לא קובע ויש תקנון אליפות ברור. הוראות התקנון ברורות.

טוטח, תן לי להבין, האם מצב בו תעקפו אותנו בהפרש שערים בגלל שאתם הבאתם ללוד שמינייה ואנחנו לא נקבל הזדמנות לעשות דבר דומה, ובגלל תקנון שקובע שניצחון טכני זה 3-0, נראה לך סביר/קביל באיזושהי צורה?
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  12:03:56  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי דוד יוסה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

עם כל הכבוד לוייצמן-יער, הם בחיים לא מצאו משהו לא כשר.וכשהיה חשד, לא נעשה כלום.לפי שיטתך,מר טוטח, כל משחק בליגה הזו היה צריך להימשק 120 דקות.רוב הקבוצות באות להעביר את הזמן.ומתי הוסיפו 9 דק'? אתמול אצלכם.
תבין,גדול עלינו הדברים שקורים בליגה הזו.דברים הזויים שאנחנו כאוהדי כדורגל לא נוכל להבין.
בהצלחה במבחנים.

לא מקובל עלי שאוהדים פה מטילים עלינו סרא. לא היה ולא נברא. שופט גרוע הוא שופט גרוע. היה גרוע בקרית גת כשהוסיף 5 דקות והיה גרוע אתמול כשהוסיף 9.
אני יכול להעלות דברים מהעבר הקרוב שלכם,ואני נמנע. עמותה אחרת, קבוצה אחרת, אולי אותם שחקנים, אבל הכל אחר. מכבד אתכם על מה שאתם ומה שאתם עושים.
השרבוב של כפר שלם לפה לא לעניין. בשישי אתם באילת. אין שם אנשים סבלניים. הם נלחמים על חייהם. נראה אתכם מתמודדים עם הלחץ שלהם. אתם גיבורים על היפואים. אתם עדיין בליגה א', אם לא התרגלתם לליגה - תתרגלו. בעוד חודש, תהיו שוב הפועל ירושלים. אתם עוד תתגעגעו.

מה זאת אומרת שלא מקובל עלייך שאוהדים פה מטילים עליכם סרא? הפורום הוא הבית שלנו ,אתה עם כל הסימפטיה אורח והתחושה שאתה מותיר גם אם אתה כועס ונעלב מקומה לא פה. אל תתנשא מעלינו ותאמר לנו אם נתגעגע או לא. אנחנו הולכים לעלות ומקווה שגם ליאור שלנו יעלה.

אם לא שמת לב, אני מתקומם פה על ההתנשאות של חלק מכם. ועד שלא מסלקים אותי מפה - כי עברתי על תקנון הפורום - אני משתתף בפורום הזה כמו כל אחד. לא אזרח סוג ב'.

נסחפת.אף אחד לא אומר שאתה אזרח סוג ב'. אתה פשוט לא אוהד הפועל.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  12:15:07  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוטח, בדרך כלל אין בעיה עם ההשתתפות שלך בפורום שלנו, אבל כרגע יש ביננו התנגשות אינטרסים ברורה ומיידית. כל דבר שתכתוב כאן גם אם נניח שהוא נכתב ממניעים טהורים, יתפש כנסיון למלחמה פסיכולוגית והתערבות לא לגיטימית (הספיקו לנו הבחישות של זיבלוני הליגות הנמוכות).
אני מציע שעד להכרעה על המקום הראשון, תוריד פרופיל אצלנו. אחרי שזה יגמר - אהלן וסהלן.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  12:17:54  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

טוטח, בדרך כלל אין בעיה עם ההשתתפות שלך בפורום שלנו, אבל כרגע יש ביננו התנגשות אינטרסים ברורה ומיידית. כל דבר שתכתוב כאן גם אם נניח שהוא נכתב ממניעים טהורים, יתפש כנסיון למלחמה פסיכולוגית והתערבות לא לגיטימית (הספיקו לנו הבחישות של זיבלוני הליגות הנמוכות).
אני מציע שעד להכרעה על המקום הראשון, תוריד פרופיל אצלנו. אחרי שזה יגמר - אהלן וסהלן.

מקבל את המלצתך...
אבל, אם יעליבו אותי או את קבוצתי האהודה - בדרך לא לגיטימית - סביר שאגיב.
מאחל לכם הצלחה באילת ומעל לכל, דרך צלחה ומהנה, ובילוי נפלא. אם יהיה חם, ממליץ בכל לב שימוש בכובע רחב שוליים והצטיידות במים. ואני ממש לא ציני. מנסיון...היינו שם 4 פעמים כבר.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  12:19:10  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:

לא הייתי בחולון אז אני לא יודע. מניח שתוספת הזמן הייתה מוגזמת בעליל, אבל שזה לא נובע ממשהו שאתם עשיתם. הלאה.
אבל בעניין אחר טוטח, אני מקווה מאוד שברור לכם שגם אם חלילה נפסיד באילת, סיטואציה בה תעלו בשל אי הופעה של לוד נגדנו לא תקום ולא תהיה, זו תהיה שערעוריה באמת חסרת תקדים בכדורגל הישראלי, ותכתים לנצח את המועדון שלכם, תהפוך אותכם לסוג של בית שאן.

בלי קשר, מקווה מאוד שנגמור את זה כמו שצריך באילת, ואני בהחלט מאלו שאקווה מאוד להצלחתכם בפלייאוף

אני מקווה מאוד שתסביר לי את ההודעה הזו.
אם תפסידו באילת - ואנחנו ננצח את שני המשחקים שנותרו לנו - כנראה שלא מגיע לכם לעלות הרבה יותר מזה שאנחנו "נוכתם כמו בית שאן" (???!!!!)

אני בכלל חושב, שגם בליגה א' צריך להיות משחק מכריע במקרה של שיוויון נקודות במחזור האחרון, אבל אני לא קובע ויש תקנון אליפות ברור. הוראות התקנון ברורות.

טוטח, תן לי להבין, האם מצב בו תעקפו אותנו בהפרש שערים בגלל שאתם הבאתם ללוד שמינייה ואנחנו לא נקבל הזדמנות לעשות דבר דומה, ובגלל תקנון שקובע שניצחון טכני זה 3-0, נראה לך סביר/קביל באיזושהי צורה?

אם יורידו אותך ליגה כי לא הגשת תקציב בזמן בגלל תקנון שקובע לוחות זמנים, ואת בית"ר ירושלים לא יורידו שנה אחרי מאותה סיבה, זה ייראה לך סביר/קביל באיזושהי צורה?
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  12:19:27  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן טוטח תכתוב בפורום שלכם ותניח לנפשנו.
אם אתה כבר כותב בפורום שלנו כאזרח סוג א' תפרגן לאימפריה מקטמון שמובילה את הליגה מהמחזור ה11,בעוד שאתם לא הובלתם את הליגה ולו פעם אחת.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  12:25:09  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי nachumco

אכן טוטח תכתוב בפורום שלכם ותניח לנפשנו.
אם אתה כבר כותב בפורום שלנו כאזרח סוג א' תפרגן לאימפריה מקטמון שמובילה את הליגה מהמחזור ה11,בעוד שאתם לא הובלתם את הליגה ולו פעם אחת.

אני מפרגן.
תפרגן לליאור זדה שמאז שלקח אותנו, לקח הכי הרבה נקודות וכבש הכי הרבה שערים.
וגם היה אחד מהשלושה (יחד עם לחמן ועובד כהן) שניצח אתכם השנה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  12:44:29  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לך תחפש פרגון במקום אחר. נשבר הזין ממך כבר. בין אם נעלה או שאתם תעלו חס וחלילה אני מאוד מקווה שתיעלם מפה לתמיד.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  12:50:40  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

לך תחפש פרגון במקום אחר. נשבר הזין ממך כבר. בין אם נעלה או שאתם תעלו חס וחלילה אני מאוד מקווה שתיעלם מפה לתמיד.

גבר הגזמת תן לבנאדם להתבטא אנחנו מסוגלים להכיל אותו החיים יותר מעניינים ככה.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  12:56:59  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוזרים אתם בחיי.שנים האיש התערב בענייננו הפניימיים ובויכוחים פנימיים הכי רגישים.זיבל עלינו שטויות בכל פורום אפשרי-לא הזיז לכם.העונה מרגע שהובלנו הוציא הודעות פעם אחר פעם על מנת לעצבן, איך אנחנו עלינו בהליכה למרות תחנונים (הגיוניים או לא) שלא ינחס(כשהוא עצמו מאמין במנחוס),וכל זה לא הפריע לרובכם,להיפך ,אובססיבי הוא מי שעייף לחלוטין מ"ידיד המחלקה"

אבל מתי הוא מעצבן אתכם?כשהוא כמו אוהד נורמאלי מת לעלות ולא מתלונן על תוספת זמן מוגזמת כנגד בזבוזי זמן?זה הגיוני הבקשה שלכם?

לצערנו התסריט שקטמון לא תעלה עקב בעיית לוד הוא תסריט של פסימיסטים אמנם אבל לא כזה דמיוני והזוי.
בשורה התחתונה אחרי שבעזרת ה' התסריט הרצוי ייקרה אאחל ליפו לעלות מהפליאוף עם כל הצער.מה לעשות ,ליאור זדה האהוב מאמן שם ,זה יותר חשוב מאיש כזה או אחר.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-20/04/2013 13:09:25
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  13:25:13  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

כשהוא כותב הודעה כזו שלושה ימים אחרי שנשלח לאובמה מכתב עם רעל, יכול להיות שהוא בכלל מתכוון להיות אופטימי (לגבי הסיכוי למקום ראשון כמובן)..

לא צריך ישר להאשים את יפו.
אפשר גם להאשים רק את השופט, שבא למשחק כנראה תחת לחצים ממהמרים מסוימים שצריכים נצחון של יפו.
לא זוכר משחק שלנו עם תוספת זמן של יותר מ 5 דקות, והיו לא מעט משחקים עם בזבוזי זמן שתאמו לתיאורים של טוטח. צריך להיות מאוד תמים ונאיבי כדי שלא להבין שהיה שם משהו חשוד.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם יפו Vs ערד | עמישב Vs כפר סבא | בת ים Vs כפר שלם נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07