פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יפו Vs ערד | עמישב Vs כפר סבא | בת ים Vs כפר שלם

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יפו Vs ערד | עמישב Vs כפר סבא | בת ים Vs כפר שלם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם יפו Vs ערד | עמישב Vs כפר סבא | בת ים Vs כפר שלם נושא הבא
עמוד: מתוך 4

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  10:26:51  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ריח של...? אנטי-בולגריזם? גם מהתגובה ההיסטרית שלך ״נוטף ריח של...״

בכל מקרה, קח את זה בקלות, באמת אין טעם לחפור בזה. יש לי תחושה שאם זה היה הפוך כבר היינו שומעים ממך סיפורי אימה. זה פשוט קצת מצחיק שגם המזוקן צוטט כשהוא אומר שזה היה נראה שהשופט חיכה לגול כדי לשרוק...

בקטנה, מברוכ על העלייה.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  10:27:52  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

כשהמוזות שותקות הטוטחים שותקים? לא רוצה לספר לנו קצת על איך מפעילים לחץ על שופט? להעלות זכרונות משנה שעברה בכפר שלם?

כשוייצמן-יער ומשקיף במגרש?
אתה היית בחולון או בטדי?
לא הופעל לחץ על השופט כי אחנו לא יכולים לראות אותו אחרי ההתעללות בנו בקרית גת.
7 הדקות שהוסיף היו מוצדקות לחלוטין. היה צריך להוסיף 10. לא מוציאים חוץ, בועטים חמש שלא מהמקום, נשכבים, מתחזים. 4 הדקות תוספת בתוספת הם בגלל הרחקה ויכוחים וסידור חומה. היה ברור שהבעיטה של אלוהים היא האחרונה במשחק.
אני לא רוצה להכביר במילים על פעילויות של "קבוצות אחרות" במסדרונות ההתאחדות, אבל אנחנו היינו נשארנו פרייארים ובגלל זה פירקו אותנו לפני 14 שנה. אנחנו ממש לא מפעילים לחץ, ומההערה הזו נוטף ריח של...

מההערה נוטף ריח של תסכול...מה לעשות מתסכל לא לסגור עניין כי נתנו לכם רבע שעה נוספת לשים גול. אין דבר כזה מוצדק 12 דקות.
הרי ידוע שהליגה הזו מלאה בבזבוזי זמן (ובעוד שניים שלושה דברים)
אני מאתגר אותך,כל מחזור משוחקים 8 משחקים בליגה, כך שנכול להיום שוחקו 224 משחקים העונה. תמצא לי עוד 2 משחקים השנה בליגה שקיבלו כזו תוספת זמן.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

נערך על ידי - gideon ב-20/04/2013 10:30:01
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  10:37:27  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

לי אין תסכול, לי אין שום ריח...
צריך להכיר אותי.
מכם נושבת רוח של קוטריות. תפנימו, אנחנו קבוצה בדיוק כמוכם. מסורת, קהל, ניהול אוהדים, והכל בהתנדבות. אין גם צורך בקנאה. תעפילו מהמקום הראשון - מגיע לכם. לא תעפילו - נאחל לכם להעפיל מהפלייאוף. בדיוק כפי שאתם צריכים לאחל לנו! זו רוח הספורט.
ולעצם העניין, אנחנו עוסקים מזה שבועות במעקב סמוי אחרי קבוצות בליגה הצפונית ואחרי קבוצות מהלאומית. המשחק אתמול היה חשוב ליתרון הביתיות בפלייאוף, עניין ששווה לנו משכורת אחרונה - כמו אצלכם אתמול - וזה חשוב לסגור עונה באיזון. הסיכוי שנסיים במקום הראשון משול לסיכוי שירצחו שוב נשיא בארצות הברית.

אני לא מתלונן כשאתם מנצחים כך או אחרת. יבנה ניצחה בעונה שעברה חמש פעמים אחרי הדקה ה-95 ועלתה. מישהו בא בטענות?
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  10:40:29  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואגב, לפי דוח השופט השער הובקע בדקה ה-99.

9 דקות.
שוקאנוב, לוגסי, מכירים את התוספות האלה מהקבוצה הטובה בישראל?
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  10:49:20  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עם כל הכבוד לוייצמן-יער, הם בחיים לא מצאו משהו לא כשר.וכשהיה חשד, לא נעשה כלום.לפי שיטתך,מר טוטח, כל משחק בליגה הזו היה צריך להימשק 120 דקות.רוב הקבוצות באות להעביר את הזמן.ומתי הוסיפו 9 דק'? אתמול אצלכם.
תבין,גדול עלינו הדברים שקורים בליגה הזו.דברים הזויים שאנחנו כאוהדי כדורגל לא נוכל להבין.
בהצלחה במבחנים.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  10:55:35  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

עם כל הכבוד לוייצמן-יער, הם בחיים לא מצאו משהו לא כשר.וכשהיה חשד, לא נעשה כלום.לפי שיטתך,מר טוטח, כל משחק בליגה הזו היה צריך להימשק 120 דקות.רוב הקבוצות באות להעביר את הזמן.ומתי הוסיפו 9 דק'? אתמול אצלכם.
תבין,גדול עלינו הדברים שקורים בליגה הזו.דברים הזויים שאנחנו כאוהדי כדורגל לא נוכל להבין.
בהצלחה במבחנים.

לא מקובל עלי שאוהדים פה מטילים עלינו סרא. לא היה ולא נברא. שופט גרוע הוא שופט גרוע. היה גרוע בקרית גת כשהוסיף 5 דקות והיה גרוע אתמול כשהוסיף 9.
אני יכול להעלות דברים מהעבר הקרוב שלכם,ואני נמנע. עמותה אחרת, קבוצה אחרת, אולי אותם שחקנים, אבל הכל אחר. מכבד אתכם על מה שאתם ומה שאתם עושים.
השרבוב של כפר שלם לפה לא לעניין. בשישי אתם באילת. אין שם אנשים סבלניים. הם נלחמים על חייהם. נראה אתכם מתמודדים עם הלחץ שלהם. אתם גיבורים על היפואים. אתם עדיין בליגה א', אם לא התרגלתם לליגה - תתרגלו. בעוד חודש, תהיו שוב הפועל ירושלים. אתם עוד תתגעגעו.
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  11:06:00  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לכם אוהד סימפטי ונבון בשם אלון שמסכם את המשחקים בוידיאו .הוא אמר במפורש שלא ברורה לו תוספת הזמן.
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  11:06:36  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לכם אוהד סימפטי ונבון בשם אלון שמסכם את המשחקים בוידיאו .הוא אמר במפורש שלא ברורה לו תוספת הזמן.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  11:06:36  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניפרד כידידים!
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  11:13:58  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קשה לי כשאני נאלץ להסכים עם טוטח, אבל הגזמתם לגמרי הפעם. כולנו מכירים את התיסכול מהמשחקים האלה שהיריבה מהתחתית באה להוציא נקודה ומשחקת בונקר שמתבטא בעיקר בהישכבויות על הדשא בכל אפשרות, בזבוזי זמן בכל הוצאת חוץ וכדור שוער (השוער לא לוקח את הכדור מהילד שמאחורי השער, אלא הולך בעצמו להביא את הכדור הרחוק יותר, מסדר אותו על קו החמש, אבל אז מגיע הבלם שמסדר אותו מחדש כדי לבעוט בעצמו) ועוד מיני תרגילים. ואתם מכירים את העצבים כשהשופט מוסיף רק 4 או 5 דקות. אז אתמול היה להם שופט שהוסיף 7 דקות... ביג דיל. והיו הפסקות נוספות בזמן הפציעות שהצדיקו תוספת על התוספת.
ראשית, אולי מגיעות ברכות לשופט שסוף סוף מוסיף זמן כמו שצריך.
שנית, לא נהיה נאיוויים, ונודה שסביר להניח שזה לא בגלל גדולת השופט אלא כנראה להיפך. אולי הוא "מחזיר" להם על העוול שעשה להם בקרית גת. אולי הוא קיבל טלפון בהפסקה מסוכן הימורים סינגפורי. לך תדע. אבל להאשים את יפו במשהו פסול זה לא לעניין במקרה הזה.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  11:14:07  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם לי זה נראה ארוך, אבל הרמיזה כאילו השפענו על השופט היא רשעית, נבזית ומדיפה ריח מסריח.
רונן אבדילוב הוא שופט גרוע. כשראינו אותו נכנס למגרש, נהיה לנו רע.

אמרתי שוב, יבנה עלתה עונה שעברה לאחר שניצחה כמה פעמים בדקות 95 ו-97 ואפילו יותר. גם אז זה נראה מוזר, אבל מישהו אומר שהקבוצה הסימפטית, המנוהלת היטב, שנמצאת על חוף מבטחים בלאומית, סידרה משהו? ממש לא. הם ניצחנו אותנו פעמיים בדקות 93 ו-95 והיינו טובים יותר. זה הכדורגל. לא בוכים על חלב שנשפך.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  11:15:03  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא הייתי בחולון אז אני לא יודע. מניח שתוספת הזמן הייתה מוגזמת בעליל, אבל שזה לא נובע ממשהו שאתם עשיתם. הלאה.
אבל בעניין אחר טוטח, אני מקווה מאוד שברור לכם שגם אם חלילה נפסיד באילת, סיטואציה בה תעלו בשל אי הופעה של לוד נגדנו לא תקום ולא תהיה, זו תהיה שערעוריה באמת חסרת תקדים בכדורגל הישראלי, ותכתים לנצח את המועדון שלכם, תהפוך אותכם לסוג של בית שאן.

בלי קשר, מקווה מאוד שנגמור את זה כמו שצריך באילת, ואני בהחלט מאלו שאקווה מאוד להצלחתכם בפלייאוף

נערך על ידי - פרננדו פסואה ב-20/04/2013 11:15:28
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  11:18:06  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

ועוד משהו, קבוצה בדקה 90 יודעת ש"יריבתה העיקרית" (נניח) לעליה ניצחה ופתחה כבר פער של 5 נקודות. המשחק הוא מול קבוצת תחתית שיכולה לרדת ליגה. אני מכיר הרבה מקרים שקבוצות התחתית מנצחות "קבוצות צמרת" בליגה הזו.
והנה, קבוצת צמרת התעקשה לנצח, משהו שאולי נותן לה יתרון ביתיות בביל פאקינג פלייאוף שהסיכויים לעלות ממנו הוא רק במקרה של איחוד בין סאדר לקטמון. הלחץ והרצון שלנו לנצח היה גורף. יש פרמיות, יש רצון לרצות קהל גדול (כן, נכון, 800 זה לא קהל גדול...)
רוח הספורט ניצחה. ועל כך אנחנו גאים.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  11:19:52  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

לא הייתי בחולון אז אני לא יודע. מניח שתוספת הזמן הייתה מוגזמת בעליל, אבל שזה לא נובע ממשהו שאתם עשיתם. הלאה.
אבל בעניין אחר טוטח, אני מקווה מאוד שברור לכם שגם אם חלילה נפסיד באילת, סיטואציה בה תעלו בשל אי הופעה של לוד נגדנו לא תקום ולא תהיה, זו תהיה שערעוריה באמת חסרת תקדים בכדורגל הישראלי, ותכתים לנצח את המועדון שלכם, תהפוך אותכם לסוג של בית שאן.

בלי קשר, מקווה מאוד שנגמור את זה כמו שצריך באילת, ואני בהחלט מאלו שאקווה מאוד להצלחתכם בפלייאוף

אני מקווה מאוד שתסביר לי את ההודעה הזו.
אם תפסידו באילת - ואנחנו ננצח את שני המשחקים שנותרו לנו - כנראה שלא מגיע לכם לעלות הרבה יותר מזה שאנחנו "נוכתם כמו בית שאן" (???!!!!)

אני בכלל חושב, שגם בליגה א' צריך להיות משחק מכריע במקרה של שיוויון נקודות במחזור האחרון, אבל אני לא קובע ויש תקנון אליפות ברור. הוראות התקנון ברורות.

נערך על ידי - טוטח ב-20/04/2013 11:21:28
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 20/04/2013 :  11:20:20  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

בהצלחה במבחנים.

לא מקובל עלי שאוהדים פה מטילים עלינו סרא. לא היה ולא נברא. שופט גרוע הוא שופט גרוע. היה גרוע בקרית גת כשהוסיף 5 דקות והיה גרוע אתמול כשהוסיף 9.
אני יכול להעלות דברים מהעבר הקרוב שלכם,ואני נמנע. עמותה אחרת, קבוצה אחרת, אולי אותם שחקנים, אבל הכל אחר. מכבד אתכם על מה שאתם ומה שאתם עושים.
השרבוב של כפר שלם לפה לא לעניין. בשישי אתם באילת. אין שם אנשים סבלניים. הם נלחמים על חייהם. נראה אתכם מתמודדים עם הלחץ שלהם. אתם גיבורים על היפואים. אתם עדיין בליגה א', אם לא התרגלתם לליגה - תתרגלו. בעוד חודש, תהיו שוב הפועל ירושלים. אתם עוד תתגעגעו.

מה זאת אומרת שלא מקובל עלייך שאוהדים פה מטילים עליכם סרא? הפורום הוא הבית שלנו ,אתה עם כל הסימפטיה אורח והתחושה שאתה מותיר גם אם אתה כועס ונעלב מקומה לא פה. אל תתנשא מעלינו ותאמר לנו אם נתגעגע או לא. אנחנו הולכים לעלות ומקווה שגם ליאור שלנו יעלה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם יפו Vs ערד | עמישב Vs כפר סבא | בת ים Vs כפר שלם נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07