פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מה יקרה אם תופסק פעילות האורתודוכסים?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מה יקרה אם תופסק פעילות האורתודוכסים?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מה יקרה אם תופסק פעילות האורתודוכסים? נושא הבא
עמוד: מתוך 4

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 06/04/2013 :  18:13:12  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

זה יהיה אסון אם המשחק נגד לוד במחזור האחרון יתבטל.
פוטנציאל לפוצץ את המערבי בקהל, ומעבר לפלוס הכלכלי, זה הזדמנות רצינית להראות את הכח הענק של אוהדי הפועל ירושלים בכדורגל.
אם עד עכשיו לא חצינו את רף ה-4,000, לדעתי השנה זה ייתכן ובגדול.

אשר על כן - ובהתחשב במגבלות המנחוס הערמומי- יש לנצח את כפר סבא בשבוע הבא, לפתוח פער של שש נקודות, ולהגיע למשחק בעוד שבועיים למשחק נגד באר שבע, עם אותם אלפי צופים כמתואר לעיל. נצחון במשחק הזה לאחר נצחון על כפר סבא (אני מפחד לכתוב את זה..) יהפוך אותו למשחק עלייה. אם לוד לא יתפרקו עד אז,ויגיעו אלינו במחזור האחרון עם האפסנאי בשער ומביא הכדורים בחוד, וגם אנחנו נצטרך לרחם או להשתדל לשחק לרוחב, זה יהיה משחק עליה שמח, אבל אנחנו גם אוהבים ספורט, לא? (ושוב - חמסה,בן פורת יוסף,נוס חוס יא מנחוס)
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 06/04/2013 :  18:23:22  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שהדבר האחרון שצריך לעניין אותנו מהסיפור הזה הוא הבכייה התיאורטית על אובדן ההכנסה התיאורטית מההפנינג התיאורטי במשחק העלייה התיאורטי מול לוד.

מצדי לעלות ליגה ביום שישי בארבע בבוקר במגרש החוף הצפוני באילת לעיני ג'ו קוט ושלוש נערות ליווי מסופלסות. מצדי לעלות בטדי נגד יואל סוויסה ועוד 10 פיסחים. מצדי לעלות בטדי נגד מכבי באר שבע כי קנינו את כל הקבוצה המצחינה הזו.

שום דבר אחר לא חשוב ולא מעניין. רק לעוף מהליגה המסריחה הזו.

ואגב - גם ניצחון בכפר סבא לא הופך את באר שבע למשחק עלייה, בשום מקרה (אלא אם בת ים ירחמו על לוד כמו יפו ויפסידו להם, ויפו ירחמו על כפר שלם כמו בעונה שעברה ויפסידו להם גם. קלוש)
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 06/04/2013 :  18:33:38  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבו אדהם, האוהדים הבאים מודים לך על הודעה זו:...
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 06/04/2013 :  19:06:41  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 06/04/2013 :  19:36:54  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם
ואגב - גם ניצחון בכפר סבא לא הופך את באר שבע למשחק עלייה, בשום מקרה (אלא אם בת ים ירחמו על לוד כמו יפו ויפסידו להם, ויפו ירחמו על כפר שלם כמו בעונה שעברה ויפסידו להם גם. קלוש)

נצחון בכפר סבא כן הופך את באר שבע למעין "משחק עליה" אם אתה מתעלם מנטיותיך כאוהד הפועל ירושלים ומניח שבכל זאת שלוש הנקודות נגד לוד מונחות מראש בכיס .
הבעיה שרובנו (כולל אני) פדאנטים, בלי קשר להיותנו אוהדי הפועל ירושלים, וברור לנו שזה לא באמת משחק עליה אמיתי עד שהוא לא מבטיח את העליה מבחינה מתימטית.
אבל צריך לעזוב כעת את באר שבע, ואת לוד, ובודאי את יפו, ולהתרכז אך ורק במשימה האחת והיחידה - כפר סבא בשבוע הבא.

עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 06/04/2013 :  20:41:50  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפני חמש שנים נמכר בטדי משחק שכל המדינה ידעה שהוא מכור. נגד מכבי באר שבע. לפני שנה היו דיבורים רבים על משחקים שלכם עם שמועות על בטים. יש עוד דברים שכנראה לא נדע. לא כתבנו עליהם כי זה לא עניין שלנו ולא ראינו ולא ידענו. ההינו שנה שעברה בכפר שלם ואתם לא .עמדנו במצב שאני מייחל לכם לא לעמוד בו. ואתמול שיחקנו נגד 11 ילדים בלי שוער ובלי ספסל עם מאמן בן 44 בלם, ויושב ראש שמאיים שכל שער מעל שש הקבוצה תרד מהמגרש, וזה אחרי שליאור עשה כרגיל אסיפה אימונים ותדריך וידאו. אנחנו היינו הקורבן אתמול לא האשמים. יכול להיות מאוד שעוד חודש תעמדו במצב דומה לזה, ויותר גרוע. אז חכו עם הביקורת. ובינתיים תזכרו את מה שאנחנו הפנמנו, עם כל המסורת של הפועל ירושלים ומכבי יפו, אנחנו בליגה א, ב, וג. עדיין לא בליגות המיקצועניות, קורים דברים שלא בשליטה שלנו. אתם כנראה הפנמתם חלק מזה וסביר שתברחו מחלק מהגועל בעוד חודש. לנו תנו להתמודד עוד קצת עם החרא.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 06/04/2013 :  20:48:41  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה יודע מה הפתרון הכי טוב ללא להתעצבן על זה שמדברים כאן על יפו.

מעבר לזה אתה כמובן צודק לגבי המשחק בבאר שבע וכו. רק שאף אחד אצלנו לא הלך וכתב על זה בפורום של מכבי יפו או של כל מועדון כדורגל אחר בישראל. אנחנו לא אוהבים להעיק על אחרים. את המעיקים שלנו אנחנו סובלים אצלנו בשקט.

נערך על ידי - שלומי מלכה ב-06/04/2013 20:54:11
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 06/04/2013 :  20:50:38  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מצדי לעלות ליגה ביום שישי בארבע בבוקר במגרש החוף הצפוני באילת

לגמרי. אפילו רצוי.
מנחוס רציני פתחתם פה. להזכירכם, הפסד אחד-אפס קטן בכפ"ס ביום שישי, וכולנו ניכנס לפאניקה, כפ"ס יהיו צמודים אלינו בנקודות, יפו יהיו כנראה שתי נקודות מאיתנו ועם משחקים קלים לפניהם, סיוט עולם.
המשחק ביום שישי הוא הכי חשוב שהיה לנו בחמש השנים האחרונות. פחות מאלף אדומים בלויטה ועידוד 90 דקות יהיה כישלון מוחלט שלנו כקהל.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 06/04/2013 :  21:44:52  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

לפני חמש שנים נמכר בטדי משחק שכל המדינה ידעה שהוא מכור. נגד מכבי באר שבע. לפני שנה היו דיבורים רבים על משחקים שלכם עם שמועות על בטים. יש עוד דברים שכנראה לא נדע. לא כתבנו עליהם כי זה לא עניין שלנו ולא ראינו ולא ידענו. ההינו שנה שעברה בכפר שלם ואתם לא .עמדנו במצב שאני מייחל לכם לא לעמוד בו. ואתמול שיחקנו נגד 11 ילדים בלי שוער ובלי ספסל עם מאמן בן 44 בלם, ויושב ראש שמאיים שכל שער מעל שש הקבוצה תרד מהמגרש, וזה אחרי שליאור עשה כרגיל אסיפה אימונים ותדריך וידאו. אנחנו היינו הקורבן אתמול לא האשמים. יכול להיות מאוד שעוד חודש תעמדו במצב דומה לזה, ויותר גרוע. אז חכו עם הביקורת. ובינתיים תזכרו את מה שאנחנו הפנמנו, עם כל המסורת של הפועל ירושלים ומכבי יפו, אנחנו בליגה א, ב, וג. עדיין לא בליגות המיקצועניות, קורים דברים שלא בשליטה שלנו. אתם כנראה הפנמתם חלק מזה וסביר שתברחו מחלק מהגועל בעוד חודש. לנו תנו להתמודד עוד קצת עם החרא.

ומה אתה רוצה להגיד בזה חוץ מלהציק?
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 06/04/2013 :  22:51:11  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגע, מעיקם, לא אמרת שאילן אלפסי לא קיבל סמסים מסוסו כמה הודעות קודם? אז עכשיו אתה אומר שכן הוא איים שכל שער מעל שישה הוא יירד מהמגרש? אז מי צודק - אתה או אתה?

ולגבי הסיטואציה - אתם לא הקורבן ולא בטיח. בבחירה שבין לפרק קבוצה באופן ספורטיבי ולהותיר לה את הבחירה מה לעשות - לרדת מהמגרש או לא (מה שמן הסתם היה מוביל לניצחון טכני של 3-0 בבית הדין) בחרתם ללכת על בטוח ועל פלוס שש להפרש השערים. אתם לא קורבנות, אתם פחדנים לא ספורטיביים. ולא בעיה שלכם שלוד מתפוררת ואף אחד לא שמכם לשמרטף על התינוקות של יואל סויסה. אם אני הייתי אוהד שלכם במשחק אתמול הייתי דורש את הכסף שלי בחזרה, ובצדק.

ולגבי התלונות שלך - זה הפורום שלנו. של הקבוצה שלנו, ואנחנו נכתוב פה מה שאנחנו רוצים. נכתוב פה שאנחנו שונאים את האיש הגבוה והאלים שמסתובב על הדשא במשחקים שלכם ולא ברור מהו ומיהו, נכתוב פה על נשיא הכבוד שלכם שהתפוצץ למחצה ברכב שלו, על מה שאנחנו חושבים שעשיתם במשחק מול לוד וגם על כפר שלם. אולי גם נכתוב שאנחנו לא מבדילים בין ואסילי קוסטדינוב ודינמו סופיה לבין בליל מילים אחר בבולגרית (חוץ מקציצות פראסה. כי בכל זאת יש פרות קדושות).

לסיכום - לא ברור לי, באמת שלא ברור לי, איך בעל אינטרסים מפה ועד פתח תקווה, שמייצג קבוצה יריבה שלנו, חתום על יותר הודעות בפורום הזה מאשר רוב הכותבים בו. אולי באמת הגיע הזמן שתניח לנו כבר?
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 06/04/2013 :  23:12:16  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

רגע, מעיקם, לא אמרת שאילן אלפסי לא קיבל סמסים מסוסו כמה הודעות קודם? אז עכשיו אתה אומר שכן הוא איים שכל שער מעל שישה הוא יירד מהמגרש? אז מי צודק - אתה או אתה?

ולגבי הסיטואציה - אתם לא הקורבן ולא בטיח. בבחירה שבין לפרק קבוצה באופן ספורטיבי ולהותיר לה את הבחירה מה לעשות - לרדת מהמגרש או לא (מה שמן הסתם היה מוביל לניצחון טכני של 3-0 בבית הדין) בחרתם ללכת על בטוח ועל פלוס שש להפרש השערים. אתם לא קורבנות, אתם פחדנים לא ספורטיביים. ולא בעיה שלכם שלוד מתפוררת ואף אחד לא שמכם לשמרטף על התינוקות של יואל סויסה. אם אני הייתי אוהד שלכם במשחק אתמול הייתי דורש את הכסף שלי בחזרה, ובצדק.

ולגבי התלונות שלך - זה הפורום שלנו. של הקבוצה שלנו, ואנחנו נכתוב פה מה שאנחנו רוצים. נכתוב פה שאנחנו שונאים את האיש הגבוה והאלים שמסתובב על הדשא במשחקים שלכם ולא ברור מהו ומיהו, נכתוב פה על נשיא הכבוד שלכם שהתפוצץ למחצה ברכב שלו, על מה שאנחנו חושבים שעשיתם במשחק מול לוד וגם על כפר שלם. אולי גם נכתוב שאנחנו לא מבדילים בין ואסילי קוסטדינוב ודינמו סופיה לבין בליל מילים אחר בבולגרית (חוץ מקציצות פראסה. כי בכל זאת יש פרות קדושות).

לסיכום - לא ברור לי, באמת שלא ברור לי, איך בעל אינטרסים מפה ועד פתח תקווה, שמייצג קבוצה יריבה שלנו, חתום על יותר הודעות בפורום הזה מאשר רוב הכותבים בו. אולי באמת הגיע הזמן שתניח לנו כבר?

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 06/04/2013 :  23:49:47  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 07/04/2013 :  01:12:19  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה צריך לבזבז פה שלושה עמודים על הבעיות של יפו בשבוע של המשחק הכי חשוב שלנו?

נושא אוף טופיק קלאסי, כולל הפראסה, להעיף לשם ולהתחיל לדבר על איך סוגרים את טל איילה, משתקים את יוני רביבו, צובעים את לויטה באדום ולוקחים שלוש נקודות עם השיניים.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 07/04/2013 :  08:43:21  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

למה צריך לבזבז פה שלושה עמודים על הבעיות של יפו בשבוע של המשחק הכי חשוב שלנו?

נושא אוף טופיק קלאסי, כולל הפראסה, להעיף לשם ולהתחיל לדבר על איך סוגרים את טל איילה, משתקים את יוני רביבו, צובעים את לויטה באדום ולוקחים שלוש נקודות עם השיניים.

האוהדים הבאים מודים לך:.....
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 07/04/2013 :  10:16:17  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

מבין ומקבל את כל דבריך, טוטח. (חוץ מהניחוס הקבוע שלך)

"אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו."
(פרקי אבות ב')

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם מה יקרה אם תופסק פעילות האורתודוכסים? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07