משתמש |
מה יקרה אם תופסק פעילות האורתודוכסים?  |
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 06/04/2013 : 15:54:19
|
נו באמת מעיקם,
בגלל מורשת וסילי שקר כלשהו לא נתתם להם עשרים. ברור.
גם וסילי קיבל סמסים מסוסו מוניר? |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 06/04/2013 : 15:57:00
|
לא לא, הוא קיבל הודעות מהספסל של כפר שלם |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 06/04/2013 : 15:59:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צנטרפולד
נו באמת מעיקם,
בגלל מורשת וסילי שקר כלשהו לא נתתם להם עשרים. ברור.
גם וסילי קיבל סמסים מסוסו מוניר?
גם אילן אלפסי לא קיבל סמסים מסוסו מונייר. לא צריך להאמין לכל מה שמתפרסם בתקשורת. ואני מבקש לא לקרוא לואסיל ספאסוב - שחיים ברעם מכיר היטב, בוודאי שגם את מאמן הפועל לשעבר, נטקו וולב - שקר כלשהו. אני גם טוב בלהעליב! |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 06/04/2013 : 16:32:54
|
לא קונה !!!
יפו הפסיקה לשחק בגלל האיום ולא בגלל ההשפלה והרחמים
אין דבר שיפו זקוקה לו יותר - חוץ מנקודות - מיחס שערים !!!!
קבוצה אחות, ועד מנהל, ליאור שלנו - סיבות טובות בשבילי באופן אישי לשתוק אז אני אתלה בקודמיי שקבעו שזו שערורייה וביזוי הספורט כלום לא פחות |
ירון |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 06/04/2013 : 16:48:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
לא קונה !!!
יפו הפסיקה לשחק בגלל האיום ולא בגלל ההשפלה והרחמים
אין דבר שיפו זקוקה לו יותר - חוץ מנקודות - מיחס שערים !!!!
קבוצה אחות, ועד מנהל, ליאור שלנו - סיבות טובות בשבילי באופן אישי לשתוק אז אני אתלה בקודמיי שקבעו שזו שערורייה וביזוי הספורט כלום לא פחות
בעיניים פראנואידיות שחוששות מקבוצה במקום רביעי יותר מאשר היריבה הקרובה, שנמצאת 3 נקודות ממך, אפשר לתלות בהפרש שערים גורל של עונה שלמה. יש איומים שיכולים לגרום לקבוצה להפסיד, יכולים לגרום לשחקנים לבקש להתחלף או לא לשחק מלכתחילה, אבל שום איום לא יכול לגרום לקבוצה לנצח 2-8. אתה תאמין למה שאתה רוצה להאמין - וגם אתה נמנה על קמצוצי הפרומילים הקטמונים ששונאים, יותר מאשר את קביליו יפו, את ה"חיבה" לקביליו יפו - ואני אאמין למה שאני ראיתי: קבוצה שלא רצתה להתעלל בחסרי ישע. אנחנו נהנה להתעלל ביריבות שלנו, אבל לא ברסיסי שחקנים, רסיסי קבוצת כדורגל ורסיסי כבוד עצמי. כן, סוסו התחנן שלא נשפיל אותו. אז השפלנו אותו רק 2-8. |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 06/04/2013 : 17:08:01
|
לפי הפורום שלכם ניצחתם בליגות הנמוכות 3 פעמים 10:0 ,פעם 11:0 ופעם... 15:0.וזה עוד בליגות נמוכות יותר ששם להפרשי השערים לא הייתה משמעות.נראה שגם אתם לא תמיד מקפידים על המסורת שלכם |
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 06/04/2013 : 17:34:44
|
סיטואציה אומללה, בה קבוצה מפורקת מגיעה ללא מחליפים עם מאמן שמשחק כבלם. לא הייתי נחפז לשפוט אף אחד פה. טוטח הוא גם לא דובר רשמי של קביליו, ואין סיבה לתקוף אותו על ההתנהלות במגרש. תיראו את הדיונים בפורום של קביליו,הרוחות שם סוערות. |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 06/04/2013 : 17:46:47
|
אי אפשר לחשוד בי שאני חובב את טוטח וגם לא את "האחות" המדומה(אם כי ליאור יוצר בעיה),אבל נראה לי שדווקא הפעם להתמקד בהאם יפו הפסיקה לכבוש בגלל מסורת של רחמנות (האמת,נשמע מבדח ולא אמין ) או בגלל תחינות/איומים זה ממש החלק השולי בדבר העצוב שקרה אתמול. העובדה שבליגה א' על סף הליגות המקצועיות ההתאחדות לא מצליחה למנוע תופעות נוסח לוד שבו קבוצה מגיעה לישורת האחרונה ללא שום מבנה ספורטיבי מינימלי במקרה הטוב או מתפרקת (כמו ג'ת) זו הבעיה האמיתית. למשחק אתמול לא היה שום ערך ספורטיבי עוד לפני שריקתו.חלק משחקני לוד לא באים,לוד מופיעה ללא ספסל,שחקני נוער בהרכב,מגן בשער ,מאמן בהרכב ,שחקן שעוזב באמצע.בקיצור בדיחה עצובה ושום קשר למשחק כדורגל.אז מה זה משנה מה קרה אח"כ ?משהו יכל להפוך את זה לספורט? אם יפו הייתה דורסת 10 שחקנים 15:0 לא הייתה תחושת גועל ועצב מהמשחק חסר הטעם הזה? נותר לקוות שהליגה הזו בסוף השנה תהיה נוסטלגיה |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-06/04/2013 17:48:08 |
 |
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 06/04/2013 : 17:47:58
|
ציטוט: שמאש
נשלח - 06/04/2013 : 17:34:44 -------------------------------------------------------------------------------- סיטואציה אומללה, בה קבוצה מפורקת מגיעה ללא מחליפים עם מאמן שמשחק כבלם. לא הייתי נחפז לשפוט אף אחד פה. טוטח הוא גם לא דובר רשמי של קביליו, ואין סיבה לתקוף אותו על ההתנהלות במגרש. תיראו את הדיונים בפורום של קביליו,הרוחות שם סוערות.
אף אחד לא שפט אותו עד שהוא בא לכאן עם השטויות שלו על נתק'ה ו-ואסילי. יכול להיות שהייתי רוצה שהקבוצה שלי תעשה אותו דבר במקומם, אבל שלא ינסה למכור לנו קישקושים על רוח ספורטיבית של מועדון ועוד ועוד |
 |
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 06/04/2013 : 17:51:08
|
זה יהיה אסון אם המשחק נגד לוד במחזור האחרון יתבטל.
פוטנציאל לפוצץ את המערבי בקהל, ומעבר לפלוס הכלכלי, זה הזדמנות רצינית להראות את הכח הענק של אוהדי הפועל ירושלים בכדורגל.
אם עד עכשיו לא חצינו את רף ה-4,000, לדעתי השנה זה ייתכן ובגדול. |
נערך על ידי - אדום88 ב-06/04/2013 17:51:20 |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 06/04/2013 : 17:53:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
למשחק אתמול לא היה שום ערך ספורטיבי
נו, אז אני יודע על מישהו אחד לפחות שמראש לא הגיע למשחק |
 |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 06/04/2013 : 17:53:57
|
מה לעזעזאל אכפת לנו מהתנהלות של יפו במשחק שלא גרם לנו נזק בשום צורה שהיא? ומכאן הרי התוקפנות כלפי עמיקם אינה במקום. יפו הייתה יכולה לפרק חמש עשרה חתיכות לרשת האורתודוכסים. לא עשו ויהיו סיבותיהם אשר יהיו (אתילות נפש או פחד מפיצוץ משחק) שיבושם להם. מה שכן, קבוצה כמו אורתודוכסים אשר שחקן שלה יורד במהלך המשחק בהפגנתיות מהמגרש היא קבוצה ללא זכות קיום, נקווה שזכות זו תיפקע ממנה לאחר המחזור האחרון של העונה.. |
 |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 06/04/2013 : 17:56:17
|
וכל אלה שמקוננים אובדן הכנסה צפויה. קודם שנעלה. פירוק של אורתודוכסים יכול לתרום למשימה זו (קיים סיכוי שנאבד שם נקודות או שיתרון השערים יוטה לרעתינו) מקסימום אפשר לעשות משחק ראווה והפנינג של הקבוצה הבוגרת נגד הנוער. אף אחד לא יתלונן |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 06/04/2013 : 18:04:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צנטרפולד
ציטוט: שמאש
נשלח - 06/04/2013 : 17:34:44 -------------------------------------------------------------------------------- סיטואציה אומללה, בה קבוצה מפורקת מגיעה ללא מחליפים עם מאמן שמשחק כבלם. לא הייתי נחפז לשפוט אף אחד פה. טוטח הוא גם לא דובר רשמי של קביליו, ואין סיבה לתקוף אותו על ההתנהלות במגרש. תיראו את הדיונים בפורום של קביליו,הרוחות שם סוערות.
אף אחד לא שפט אותו עד שהוא בא לכאן עם השטויות שלו על נתק'ה ו-ואסילי. יכול להיות שהייתי רוצה שהקבוצה שלי תעשה אותו דבר במקומם, אבל שלא ינסה למכור לנו קישקושים על רוח ספורטיבית של מועדון ועוד ועוד
אכן ,אבל לפחות עדיפה גרסת טוטח עם שטויות ותיאוריות מופרכות על הקבוצה הלא מעניינת שלו ,מזו שממציאה תיאוריות מופרכות ומרתיחות על המועדון שלנו.
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
למשחק אתמול לא היה שום ערך ספורטיבי
נו, אז אני יודע על מישהו אחד לפחות שמראש לא הגיע למשחק
אפשר בבקשה הסבר לבעלי תפישה איטית? |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-06/04/2013 18:04:53 |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 06/04/2013 : 18:13:04
|
מופרכות? מופרכות? אתה ראית באיזו מחויבות השחקנים שלך שיחקו בשני המשחקים האחרונים? עזוב, נדבר על זה בסוף העונה. |
 |
|
מה יקרה אם תופסק פעילות האורתודוכסים?  |
|