פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דרושות: 11 נקודות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  דרושות: 11 נקודות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם דרושות: 11 נקודות נושא הבא
עמוד: מתוך 2

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 30/03/2013 :  00:50:20  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אמנם נותרו לנו חמישה גמרי גביע, ואני בהחלט לא ממליץ לוותר על שני נצחונות, אבל שימו לב שאנחנו בעצם זקוקים ל-11 נקודות מחמשת המשחקים האלו.
אם נשיג 11 נקודות זה אומר שבהכרח כפר סבא תאבד לפחות שתי נקודות במשחק נגדנו, ואי לכך לא יכולה להשיג יותר מ-13 נקודות ולכן לא יכולה לסגור את פער שלוש הנקודות שיש לנו עליה כרגע.
בת ים יכולה לכאורה לסגור את פער ארבע הנקודות אם תנצח את כל משחקיה (לא סביר בעיני לאור זה שיש לה משחקים קשים נגד קבוצות שנלחמות נגד הירידה כמו אילת וערד, וגם משחק לא קל במרמורק), ולהשתוות אלינו. אבל אז ישחק לטובתנו יתרון שמונה השערים שיש לנו כרגע בהפרש השערים, שיהיה קשה להם לסגור, בעיקר בהתחשב בכך שבמחזור האחרון אנחנו מארחים את לוד.
אם נשיג את אותן 11 הנקודות זה כמובן מותיר את יפו מחוץ לתמונה, כי גם מלוא 15 הנקודות שבקופה לא יאפשרו לה למחוק פער של חמש נקודות.
אני כאמור לא ממליץ על הגישה הזו, בעיקר כי זה יגרום לכולנו התקפי לב מיותרים, אלא רק מנתח מתי אחת

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 30/03/2013 :  01:03:43  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטער, מגבלות האייפון לא מאפשרות לי להשלים או לערוך את ההודעה.
ניסיתי רק לומר שאני לא ממליץ ללכת על שני תיקואים עכשיו, אלא רק מנתח מתימטית את מצבנו.
הערת אגב אחרונה: 11 נקודות עדיפות על 12 אם 12 זה אומר הפסד בכפר סבא. אבל 15 נקודות עדיפות על כל אפשרות אחרת.
עבור לתחילת הדף

דותן716 דותן716 מנותק

143 הודעות

נשלח - 30/03/2013 :  01:50:24  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דותן716 שלח ל- דותן716 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם לאחר שני המחזורים הקרובים (יישארו לנו שני משחקי בית נגד מכבי באר-שבע ואורתודוכסים ומשחק חוץ באילת) יישמר פער שלוש נקודות ומעלה מהמקום השני אנחנו עם רגל וחצי בלאומית.
אך הדרך עוד רחוקה ובינתיים צריך לחשוב רק עמישב עמישב עמישב.
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 31/03/2013 :  00:55:35  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מתמטיקה מבדחת

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 01/04/2013 :  18:34:00  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דותן716

אם לאחר שני המחזורים הקרובים (יישארו לנו שני משחקי בית נגד מכבי באר-שבע ואורתודוכסים ומשחק חוץ באילת) יישמר פער שלוש נקודות ומעלה מהמקום השני אנחנו עם רגל וחצי בלאומית.
אך הדרך עוד רחוקה ובינתיים צריך לחשוב רק עמישב עמישב עמישב.

אני חושב על עמישב וההתקפה הקטלנית שלה (שניה רק להפועל) .אני חושב על חיזוק ההגנה בדמותו של בלם שלישי ורצוי לחשוב גם על שמירה אישית לקרגולה.
כל משחק הוא משחק עליה אבל זה משחק שאסור לאבד בו נקודות.אסור.

עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 01/04/2013 :  18:41:16  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות שאנחנו לא קבוצה הגנתית לגמרי, במשחק הזה צריך פשוט לעשות בונקר ולגנוב גול.לא בושה, אפשרי ומומלץ.
סמיר ופנסו קשרים אחוריים, יקלו מאוד על ההגנה שלנו.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 01/04/2013 :  20:06:54  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

למרות שאנחנו לא קבוצה הגנתית לגמרי, במשחק הזה צריך פשוט לעשות בונקר ולגנוב גול.לא בושה, אפשרי ומומלץ.

מעבר לזה שזה לא עובד, שלקבוצות תחתית זה מצליח פעם ב 3 משחקים ושנגד יפו זה הביא הפסד מביש, די מדכא אותי לחשוב שאוהד ממשיכת דרכה של הפועל ירושלים חושב שלעשות בונקר נגד עמישב פ"ת זה דבר מומלץ. למרות שזו דעה לגיטימית.

נערך על ידי - קראנקו ב-01/04/2013 20:25:14
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 01/04/2013 :  20:27:27  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סליחה על החפירה, אבל המשחק הזה חשוב מידי:
עמית;
אזרזר, עזו, דנן, זקן;
סמיר, פנסו, אטיאס, עוז;
שי, עידן.
במחצית השניה - עקיבא (בהנחה שהוא במצב רוח קואופרטיבי).
וכל מי שמגיע לו לייצג את קטמון על המגרש במשחק הכי חשוב שהיה לנו אי פעם.
טוטל פוטבול, טוטל קומיטמנט, כל הקבוצה מתקיפה, כל הקבוצה מתגוננת.

עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 01/04/2013 :  20:48:22  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שלמרות שספגנו בשישי 2 , צריך להמשיך לתת לג'וני קרדיט בהגנה,
וגם לחי אטיאס ( במידה ותהיה אצלו ירידה ביכולת חייבים להכניס את ליעד עובד )
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 01/04/2013 :  21:13:31  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

מעבר לזה שזה לא עובד, שלקבוצות תחתית זה מצליח פעם ב 3 משחקים ושנגד יפו זה הביא הפסד מביש, די מדכא אותי לחשוב שאוהד ממשיכת דרכה של הפועל ירושלים חושב שלעשות בונקר נגד עמישב פ"ת זה דבר מומלץ. למרות שזו דעה לגיטימית.

בהחלט! אין לנו מושג בבונקר עם הגנה כזו..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 01/04/2013 :  21:54:13  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהמשך לחישובים במוצאי החג ובערב המימונה יש לציין מה שכולנו יודעים שסטטיסטית מצבנו במשחקי חוץ לא משהו... שלושה ניצחונות בלבד. אבל! שניים על "כפרים": יונה ושלם אז אולי זה אומר משהו על המשחק נגד כפר סבא..
אגב, התוצאות הכי נפוצות היו: 1:1, 2:2, 2:1 (לטובתינו כמובן), כ"א ארבע פעמים. אחר-כך 3 פעמים 0:0. מה זה אומר? אין לי מושג...

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 02/04/2013 :  08:52:38  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שתיקו בשני המשחקים הבאים הן תוצאות לא רעות בכלל.
בהתחשב ביכולת שלנו בסיבוב השני ובמצבנו הטוב בטבלה צריך לעשות כל מאמץ לא להפסיד בשבועיים הקרובים.
צריך להיות ריאליים-עדיף לעלות ליגה בצורה מכוערת מאשר להישאר ליגה ולהישאר יפים.
עכשיו הנקודות והמנטלי מדברים ולא הטכניקה והיופי.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 02/04/2013 :  09:08:28  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אני חושב שתיקו בשני המשחקים הבאים הן תוצאות לא רעות בכלל.
בהתחשב ביכולת שלנו בסיבוב השני ובמצבנו הטוב בטבלה צריך לעשות כל מאמץ לא להפסיד בשבועיים הקרובים.
צריך להיות ריאליים-עדיף לעלות ליגה בצורה מכוערת מאשר להישאר ליגה ולהישאר יפים.
עכשיו הנקודות והמנטלי מדברים ולא הטכניקה והיופי.

תיקו בשני המשחקים הקרובים ואתה נשאר ליגה בצורה מכוערת ואפקטיבית.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 02/04/2013 :  09:36:41  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו
תיקו בשני המשחקים הקרובים ואתה נשאר ליגה בצורה מכוערת ואפקטיבית.

אלא אם תנצח את שלושת המשחקים האחרונים, כולל המשחק באילת שזה לא פשוט בכלל (כפי שלמדה יפו השבוע).
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 02/04/2013 :  09:43:42  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ובנוסף לכל האמור לעיל -
לעלות למשחקים בשאיפה לתיקו - זה כמובן מתכון בדוק להפסיד משחקים.

נערך על ידי - davidkipod ב-02/04/2013 20:23:24
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 02/04/2013 :  10:01:16  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל תוצאה מלבד נצחון בעמישב יכניס אותנו לצרה גדולה.
אחרי הניצחון, אינשאללה, אפשר יהיה לדבר על חישובים מהסוג הזה. כרגע זה לא רלבנטי.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם דרושות: 11 נקודות נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07