משתמש |
דרושות: 11 נקודות  |
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 02/04/2013 : 10:26:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
בהמשך לחישובים במוצאי החג ובערב המימונה יש לציין מה שכולנו יודעים שסטטיסטית מצבנו במשחקי חוץ לא משהו... שלושה ניצחונות בלבד. אבל! שניים על "כפרים": יונה ושלם אז אולי זה אומר משהו על המשחק נגד כפר סבא..
נקודה מאד חשובה, שאפילו מגיע לה אשכול משל עצמה. בשנה שעברה לא הבאנו נקודות בבית. העונה אנחנו לא מצליחים להביא נקודות בחוץ. משהו קרה, לא יודע בדיוק מה אבל עופר חייב לדעת מה, ומה צריך לעשות. אין ברירה חייבים לנצח בחוץ. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
אביתר ברעם
55 הודעות |
נשלח - 03/04/2013 : 21:43:59
|
חלאס עם השטויות.
משחקים בארגז החול נגד עמישב, אנחנו יודעים יפה מאוד שההגנה שלנו חוטפת שני שערים בכל משחק. כן, זה מביך, כן, אני אקבל תגובות על זה שלא הייתי צריך לכתוב את זה - לא מעניין אותי.
אטיאס הרוויח את הזכות לפתוח שוב, נותר לקוות שעוז ושי יהיו במצב רוח טוב וששלום יסכים להיכנס מהספסל כאשר נהיה ב-2-2 בדקה ה-60. |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 03/04/2013 : 21:59:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אביתר ברעם
חלאס עם השטויות.
משחקים בארגז החול נגד עמישב, אנחנו יודעים יפה מאוד שההגנה שלנו חוטפת שני שערים בכל משחק. כן, זה מביך, כן, אני אקבל תגובות על זה שלא הייתי צריך לכתוב את זה - לא מעניין אותי.
אטיאס הרוויח את הזכות לפתוח שוב, נותר לקוות שעוז ושי יהיו במצב רוח טוב וששלום יסכים להיכנס מהספסל כאשר נהיה ב-2-2 בדקה ה-60.
תגובה מצחיקה...לא אמרת שום דבר חדש למה שיכעסו עליך? |
 |
|
דרושות: 11 נקודות  |
|
|
|