משתמש |
עמישב - קטמון  |
קלי
719 הודעות |
נשלח - 01/04/2013 : 08:44:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי ולעניין עצמו - בעולם שבו כל משחקי הבית היו משוחקים באותו מקום, היה טעם למה שכתבת. אבל בעולם שלנו, ערד מארחים את כפ"ס בבאר שבע ולא בדיר הגמלים שלהם (זה רק מקרה אחד מרבים), ולא שמעתי מחאה מצידנו. בהקשר הזה הדעה שלך היא מעט צדקנית. עמישב שמשחקת רק חלק מהמשחקים בסירקין תבוא כדי לנצח את המשחק. יש להם על מה להלחם. הם מארחים והם מחליטים איפה לארח. אין שום בעיה אם יחליטו לשחק שלא בסירקין אלא במגרש שמאפשר צפיה ומשחק נורמליים.
תגיד ,זה שיש עולם עם המון טעויות שיפוט מונע ממך להתבכיין על אחת כזו?זה שיש עולם עם המון כתבות זבל של עיתונאים גורם לך לא לקטר נגד עוד אחת כזו?אז הרגישות שלי שוויון ספורטיבי,ואפילו שהעולם מלא עיוותים ספורטיביים בכ"ז אביע את דעתי נגד. שורה תחתונה לא צדקני ולא בטיח ,רק עקבי.מכיוון שהייתי רותח מזעם ברמות שלא ניתן לתאר(וגם כולם וגם אתה למרות שתתמם ותגיד אחרת)אם זה היה קורה כעת ליפו (בעיקר בשלב הזה של העונה שמפת האינטרסים ברורה) אז אני מרשה לעצמי להביע אותה דעה ולא לשנות אותה כעת. בעיניי זה עדיף על פני זה שכעת "במקרה" כל אוהדי יפו יזעקו וכל אוהדי קטמון "במקרה" יטענו שזה לא נורא
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-01/04/2013 08:46:40 |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 01/04/2013 : 09:56:48
|
אין שום סיבה שיהיו שינויים משבוע לשבוע. אם מגרש אושר לקבוצה בתחילת העונה היא צריכה לארח שם את כל המשחקים. בטח במאני טיים של העונה. אין דבר מעצבן יותר משיזרוע שמונע מאיתנו לארח בטדי או קבוצה יריבה שלנו שמתארחת במגרש ללא יתרון בייתיות. הפועל צריכה לשחק איפה שיגידו לה ולנצח. במהלך השבוע אנחנו לא צריכים להתעסק בזה. אנחנו לא צד בעניין. מה גם שזה פותח ליריבות שלנו עוד ליין חדש של טענות למכירה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 01/04/2013 : 10:11:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי תגיד ,זה שיש עולם עם המון טעויות שיפוט מונע ממך להתבכיין על אחת כזו?זה שיש עולם עם המון כתבות זבל של עיתונאים גורם לך לא לקטר נגד עוד אחת כזו?אז הרגישות שלי שוויון ספורטיבי,ואפילו שהעולם מלא עיוותים ספורטיביים בכ"ז אביע את דעתי נגד. שורה תחתונה לא צדקני ולא בטיח ,רק עקבי.מכיוון שהייתי רותח מזעם ברמות שלא ניתן לתאר(וגם כולם וגם אתה למרות שתתמם ותגיד אחרת)אם זה היה קורה כעת ליפו (בעיקר בשלב הזה של העונה שמפת האינטרסים ברורה) אז אני מרשה לעצמי להביע אותה דעה ולא לשנות אותה כעת. בעיניי זה עדיף על פני זה שכעת "במקרה" כל אוהדי יפו יזעקו וכל אוהדי קטמון "במקרה" יטענו שזה לא נורא
א. שום דבר לא ימנע ממני להתבכיין על שום דבר כשזה קשור להפועל. אני לא ממש מנסה להיות אובייקטיבי גם אם מנסה לשמור על מינימום ספורטיביות. ב. מיקום המשחק עם עמישב אינו בידיים שלנו. אנחנו יכולים לשאוף שזה יהיה במקום שמאפשר משחק וצפיה טובים. לא יותר. לעמישב המשחק הזה חשוב והם יעשו את ההחלטות שלהם לא בגלל לחצים של קטמון/יפו אלא לפי האינטרס שלהם. מה הבעיה עם זה? |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 01/04/2013 : 10:45:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי תגיד ,זה שיש עולם עם המון טעויות שיפוט מונע ממך להתבכיין על אחת כזו?זה שיש עולם עם המון כתבות זבל של עיתונאים גורם לך לא לקטר נגד עוד אחת כזו?אז הרגישות שלי שוויון ספורטיבי,ואפילו שהעולם מלא עיוותים ספורטיביים בכ"ז אביע את דעתי נגד. שורה תחתונה לא צדקני ולא בטיח ,רק עקבי.מכיוון שהייתי רותח מזעם ברמות שלא ניתן לתאר(וגם כולם וגם אתה למרות שתתמם ותגיד אחרת)אם זה היה קורה כעת ליפו (בעיקר בשלב הזה של העונה שמפת האינטרסים ברורה) אז אני מרשה לעצמי להביע אותה דעה ולא לשנות אותה כעת. בעיניי זה עדיף על פני זה שכעת "במקרה" כל אוהדי יפו יזעקו וכל אוהדי קטמון "במקרה" יטענו שזה לא נורא
א. שום דבר לא ימנע ממני להתבכיין על שום דבר כשזה קשור להפועל. אני לא ממש מנסה להיות אובייקטיבי גם אם מנסה לשמור על מינימום ספורטיביות. ב. מיקום המשחק עם עמישב אינו בידיים שלנו. אנחנו יכולים לשאוף שזה יהיה במקום שמאפשר משחק וצפיה טובים. לא יותר. לעמישב המשחק הזה חשוב והם יעשו את ההחלטות שלהם לא בגלל לחצים של קטמון/יפו אלא לפי האינטרס שלהם. מה הבעיה עם זה?
אנחנו דנים במעגלים ולי העניין הספורטיבי הזה כ"כ טריוויאלי שאני אפילו לא מבין מה יש להסביר פה.מבחינתי זה כמו שתשאל אותי למה אני נגד שקבוצה לא תשחק מול קטמון עם 10 שחקנים . לא רוצה שלעמישב ,מרמורק,כפר שלם,קרית גת וכו' יהיה זכות להחליט ושיקול דעת ע"פ האינטרס שלהם מה עדיף להם הכנסה או אחוזי הסיכוי לנצח ולהעפיל לפליאוף ועד כמה זה באמת חשוב לה העפלה לפליאוף.האינטרס הרגעי של עמישב(או כל קבוצה אחרת) מעניין לי את הביצה לעומת האינטרס של הליגה והספורט. מבחינתי חייב להיות חוק קבוע.מגרש לא ראוי?יש לפסול אותו לכל השנה לכל הקבוצות .מרגע שאושר מופקעת הזכות מהקבוצה לשנות זאת ועל הקבוצה חובה לשחק שם ועל המשטרה לדאוג לקיומו שם.
עדיין לא הבנת?כנראה הדבר היחידי שיגרום לך להבין זה כשיפו/בת ים/כפ"ס תיזכה בשבועות הקרובים ביתרון כזה, מן הסתם אז ייפול לך האסימון ולפתע תבין. אם היית ישר עם עצמך היית מודה שסעיף א הוא הסיבה שלך-אתה לא מעוניין להיות אובייקטיבי אלא אוהד הפועל גם לא בסוגיות עקרוניות .
יאללה מיצינו,לא?
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-01/04/2013 10:48:00 |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 01/04/2013 : 11:03:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי יאללה מיצינו,לא?
מעל ומעבר |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 01/04/2013 : 11:12:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי [ עדיין לא הבנת?כנראה הדבר היחידי שיגרום לך להבין זה כשיפו/בת ים/כפ"ס תיזכה בשבועות הקרובים ביתרון כזה, מן הסתם אז ייפול לך האסימון ולפתע תבין. אם היית ישר עם עצמך היית מודה שסעיף א הוא הסיבה שלך-אתה לא מעוניין להיות אובייקטיבי אלא אוהד הפועל גם לא בסוגיות עקרוניות .
קלי, ברור שאתה צודק ברמה העקרונית. אבל זה קצת מזכיר את נושא "הפציעות" והרחקת הכדור במשחקים.באיזה שהוא שלב נמאס לנו שנופלים מולנו כל 2 דקות כשרוצה היריבה לשמור על תוצאה. גם פה ברמה העקרונית צריך להרחיק את הכדור כל פעם. וכפי שכתבו לפני, יריבותינו כבר זכו בכזה יתרון העונה, חלקן קיבלו פטור מהמגרש בערד וזכו לשחק ברייסר במקום, וגם עמישב אירחה 3 פעמים בסינטטי פ"ת העונה. כך שאם הייתה אחידות ו"שמירה על הבית" לכולם מול כולם העקרון שלך היה גם נכון וגם ישים, אבל ברגע שיש "משחקים" עם זה, לכאן ולכאן, גם אני רוצה להיות ב "לכאן" שמשרת אותי יותר.
מעבר לסוגייה העקרונית יש את הרמה הפרקטית. 1. זה לא תלוי בנו. 2. מאחר ואני עובר במגרש הזב 2-3 פעמים בחודש אני יכול להגיד לך שהוא לא ראוי למשחק, ואם השופט יפסול אותו שוב עמישב יאכלו קנס ואיבוד נקודות. 3. לא סביר שהמשטרה תאשר אותו.אם נביא קהל בכמות שהבאנו מול יפו "האצטדיון" בעמישב לא יכיל זאת, והקרבה לציר תנועה ראשי (ועד ארבע ארצות") תסכן את הציבור - או כל תירוץ\כסת"ח אחר. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 01/04/2013 : 16:43:14
|
אז מתי באמת נדע?לפחות איזה יום שנוכל להתארגן על שישי או שבת |
 |
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 01/04/2013 : 18:34:35
|
שתי הקבוצות רוצות שהמשחק יהיה במושבה. כמובן שעמישב היא זו שקובעת. בערך. הבעיה לגבי המושבה זה שממסד הכדורגל הפתח תקוואי לא אוהב שהקבוצה מליגה א' הנושאת את שם אחת משכונות העיר משחקת בהיכל הכדורגל העירוני. נשמע מוכר? סביר שנדע מתישהו מחר מתי ואיפה המשחק. |
 |
|
מגלה הסודות
24 הודעות |
נשלח - 02/04/2013 : 10:30:31
|
המושבה תפוסה גם בשישי וגם בשבת על ידי הפועל ומכבי פתח תקווה, אז שם כנראה המשחק כבר לא יערך אלא אם כן יסכמו על יום ראשון.. |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 02/04/2013 : 10:38:22
|
הצגה כפולה! |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 02/04/2013 : 10:42:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
הצגה כפולה!
רעיון משעשע במיוחד. עמישב פ"ת נגד הפועל קטמון ביום ששי בשתיים, והפועל פ"ת נגד הפועל ירושלים בארבע. אני חושש שבסוף זה שוב יהיה בחולון...
|
 |
|
מגלה הסודות
24 הודעות |
נשלח - 02/04/2013 : 10:53:12
|
תקנונית לא ניתן לערוך הצגות כפולות, כפר שלם השנה שיחקה כמה פעמים במוצאי שבת כי ההתאחדות לא אישרה לה לארח בשכונת התקווה בשישי כשביתר תל אביב או בני לוד אירחו שם באותו יום, הסיבה? חדרי ההלבשה צריכים להישאר פנויים כמו גם חדר השופטים וסיבות בטיחות נוספות. אם יש שידור ישיר של הלאומית באותו יום אז גם לשחק כמה שעות לפני לא ניתן מכיוון שצוות השידור צריך להיות על המגרש כדי לבדוק זוויות תאורה, חיבור מצלמות ומיקרופונים לרשתות וכ'ו. בקיצר, זה יהיה בטח בחינם ובסירקין ששם אגב צפוייה הצגה כפולה עם המשחק המרתק בין בית"ר פתח תקוה ושיכון ותיקים... |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 02/04/2013 : 10:53:36
|
יפו מארחים בחולון בשישי. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
benz
161 הודעות |
נשלח - 02/04/2013 : 11:45:04
|
לפי ההתאחדות בסירקין ב1 הקטע שעכשיו זה מופיע בשבת השאלה אם זה טעות או אמיתי |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 02/04/2013 : 12:07:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי benz
לפי ההתאחדות בסירקין ב1 הקטע שעכשיו זה מופיע בשבת השאלה אם זה טעות או אמיתי
יש לי הצעה מהפכנית! במקום לעסוק בספקולציות נמתין בסבלנות להודעת ההנהלה. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
עמישב - קטמון  |
|