פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עמישב - קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עמישב - קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם עמישב - קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 7

עילי עילי מנותק

139 הודעות

נשלח - 31/03/2013 :  14:26:51  הצג פרופיל שלח ל- עילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי ההתאחדות המשחק בשבת. למה?
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 31/03/2013 :  14:51:57  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בטח בגלל שהפועל או מכבי פ"ת משחקות את משחקן ביום שישי..
לא משנה היום משנה רק המגרש!
משחק בארגז החול בסיקרין יפחית משמעותית את סיכויינו להוציא משהו מהמשחק הזה..
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 31/03/2013 :  15:50:19  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוהד רון הזה פשוט זבל בן זונה מאנייק. לא פעם ראשונה שהאתר המזדיין הזה בכלל והוא בפרט מלכלכים עלינו ומנסים לגרום נזק לקבוצה.
קודם תלמד עברית יא זבל לפני שאתה כותב "הטעית משחק"
http://www.goler1.co.il/article/4694

טוב עשה אורי שלא הגיב להם, לאתר הזה מותר להגיב רק כמו ששלום הגיב בעבר, ואני מצטט :"חחחחחחחחחחחחחחחחח"

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

נערך על ידי - gideon ב-31/03/2013 15:53:24
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 31/03/2013 :  16:09:18  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק הבית הראשון של עמישב בעונה זו (נגד אזור) התקיים ב...אצטדיון המושבה.

http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=5883

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 31/03/2013 :  16:48:47  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

משחק הבית הראשון של עמישב בעונה זו (נגד אזור) התקיים ב...אצטדיון המושבה.

http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=5883

ולפי מה שמופיע כאן זה היה המשחק היחיד שאירחו באצטדיון המושבה:
http://football.org.il/Clubs/Pages/TeamGames.aspx?TEAM_ID=1445&SEASON_ID=14
עבור לתחילת הדף

עדש עדש מנותק

95 הודעות

נשלח - 31/03/2013 :  17:27:01  הצג פרופיל שלח ל- עדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אל תאמרו המושבה, אמרו "ראש הזהב"
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=298478780190506&set=t.1238646873&type=3&theater

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 31/03/2013 :  17:28:46  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדש

אל תאמרו המושבה, אמרו "ראש הזהב"
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=298478780190506&set=t.1238646873&type=3&theater

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 31/03/2013 :  17:59:39  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוז לניצחון
ולפי מה שמופיע כאן זה היה המשחק היחיד שאירחו באצטדיון המושבה:
http://football.org.il/Clubs/Pages/TeamGames.aspx?TEAM_ID=1445&SEASON_ID=14

אבל הם אירחו בסינטטי (אימונים) של מכבי פתח תקווה. בקיצור - יש להם כמה "מגרשי בית".

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-31/03/2013 18:09:57
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 31/03/2013 :  19:00:27  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

אוהד רון הזה פשוט זבל בן זונה מאנייק. לא פעם ראשונה שהאתר המזדיין הזה בכלל והוא בפרט מלכלכים עלינו ומנסים לגרום נזק לקבוצה.
קודם תלמד עברית יא זבל לפני שאתה כותב "הטעית משחק"
http://www.goler1.co.il/article/4694

טוב עשה אורי שלא הגיב להם, לאתר הזה מותר להגיב רק כמו ששלום הגיב בעבר, ואני מצטט :"חחחחחחחחחחחחחחחחח"

אהבתי בעיקר את "הערות המערכת" - תחקיר ברמה גבוהה.

צריך לנצח את זה גם אם עולים לשחק במגרש בוץ, אין לנו פריבילגיה לשום אופציה אחרת.
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 31/03/2013 :  19:13:12  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זו לא הפעם הראשונה שמר אוהד רון המתחזה לכתב ספורט באתר גולר מחפש את הפועל קטמון ומפריח האשמות הזויות וחסרות שחר (כדוגמת מקרה הסטירה של יוסי אבולעפיה לשחקן שעריים שהוכחש אפילו ע"י הנהלת שעריים).
ממליץ לכולנו להתעלם מתת הרמה הזאת ולהתרכז במה שבאמת חשוב (גם אם זה בארגז החול).

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 31/03/2013 :  20:08:10  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעיניי אוהדים תמיד אמורים להביע דעות בסוגיות עקרוניות כאילו אינם אוהדים קבוצה (אחרת מה הטעם לדיון כלשהו?) ולא עם תגובות אוטומטיות שמשתנות לפי אינטרסים(מה שרוב האוהדים עושים)
ספורטיבית כל הקטע שבה נותנים ייתרון לקבוצה מסויימת שתשחק משחק מול קבוצה אחרת שלא בבית של אותה קבוצה זה אחד הדברים הכי מעצבנים,הייתי רותח מזעם אם יפו,כפ"ס,או בת ים היו מקבלים ייתרון כזה ושום טיעון לא היה מקובל עליי.
כמובן שבתור אוהד קטמון זה ישמח אותי אם זה יעבור מסירקין למושבה אבל כאוהד ספורט מנוטרל רגשות זה נורא ואיום.

כל זה לא משנה שצריך לזיין את עמישב גם באמבטיית בוץ

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-31/03/2013 20:11:25
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 31/03/2013 :  20:29:10  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תחקיר העומק הזה הדהים בעיקר בשל חסרונם המפתיע של סימני הקריאה שכל כך אפיינו את סגנונו הספרותי של החוקר האמיץ רון. את מקומם של סימני הקריאה החליפו שגיאות כתיב משעשעות, אבל עדיין זה לא מה שהיה.
נחכה לסקופים הבאים. משהו בסיגנון "עוזר החובש של קטמון הציע אלפי שקלים לכל אוהד עמישב שלא יגיע למשחק (הערת המערכת: העוזר נראה נושא תיק ואם היה תיק, ברור שהיה מלא בדולרים מזומנים)

ולקלי - אני מתפלא עליך שאתה קונה את הזבל שהכתבלב הזה שופך פעם אחרי פעם. אתה לא מריח שזאת עוד רכילות עלובה בתחפושת של סקופ עיתונאי? גם עמישב מכחישים שהוצע להם כסף כדי להעביר המשחק (יו"ר עמישב נתן תגובה לעניין בטוקבק שם).

נערך על ידי - האחים מרילי ב-01/04/2013 10:55:49
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 01/04/2013 :  00:04:38  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גדול: "הערת המערכת: אם השחקן הציע, סימן שהיה לו כסף, ולא חשוב מה מקורו – א.ר".
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 01/04/2013 :  07:40:28  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ולקלי - אני מתפלא עליך שאתה קונה את הזבל שהכתבלב הזה שופך פעם אחרי פעם. אתה לא מריח שזאת עוד רכילות עלובה בתחפושת של סקופ עיתונאי? גם עמישב מכחישים שהוצע להם כסף כדי להעביר המשחק (יו"ר עמישב נתן תגובה לעניין בטוקבק שם).

אתה מוכן להסביר לי בדיוק איך התגובה שלך קשורה למה שכתבתי??אתה רואה בתגובה שלי מילה על הסיפור והכתבה?
בסה"כ ראיתי שקראנקו כתב שהמשחק סביר להניח יהיה במושבה (+השינוי באתר ההתאחדות לשבת) כך שבטוח שיש בקשה כזו ממאן דהוא מעמישב/משטרה, וכבר שמעתי ממספר אוהדי קטמון דעות "אובייקטיביות" (בפורום ומחוצה לו)שסירקין לא ראוי ,שזה מגרש מסוכן,שמותר לקבוצה להעביר משחק בשביל הכנסה או בגלל בעיה להכניס קהל ,וציינתי את דעתי האחידה למרות שזה בניגוד לאינטרס האהדה שלי, שזה אחת הרעות בספורט ושאסור להעביר משחק בשום מצב(אלא אם פוסלים אותו מתחילת השנה לכל הקבוצות)

מה לזה ולכתבה למה שאני קונה או לא קונה??

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 01/04/2013 :  08:11:02  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

אתה מוכן להסביר לי בדיוק איך התגובה שלך קשורה למה שכתבתי??אתה רואה בתגובה שלי מילה על הסיפור והכתבה?
בסה"כ ראיתי שקראנקו כתב שהמשחק סביר להניח יהיה במושבה (+השינוי באתר ההתאחדות לשבת) כך שבטוח שיש בקשה כזו ממאן דהוא מעמישב/משטרה, וכבר שמעתי ממספר אוהדי קטמון דעות "אובייקטיביות" (בפורום ומחוצה לו)שסירקין לא ראוי ,שזה מגרש מסוכן,שמותר לקבוצה להעביר משחק בשביל הכנסה או בגלל בעיה להכניס קהל ,וציינתי את דעתי האחידה למרות שזה בניגוד לאינטרס האהדה שלי, שזה אחת הרעות בספורט ושאסור להעביר משחק בשום מצב(אלא אם פוסלים אותו מתחילת השנה לכל הקבוצות)

מה לזה ולכתבה למה שאני קונה או לא קונה??

אני מוכן להסביר לך - בהקשר שבו כתבת את התגובה נראה כאילו התייחסת לכתבה בגולר ולא למשהו אחר שנאמר לך בפורום או מחוצה לו. בל מקרה, סליחה על הטעות.
ולעניין עצמו - בעולם שבו כל משחקי הבית היו משוחקים באותו מקום, היה טעם למה שכתבת. אבל בעולם שלנו, ערד מארחים את כפ"ס בבאר שבע ולא בדיר הגמלים שלהם (זה רק מקרה אחד מרבים), ולא שמעתי מחאה מצידנו. בהקשר הזה הדעה שלך היא מעט צדקנית.
עמישב שמשחקת רק חלק מהמשחקים בסירקין תבוא כדי לנצח את המשחק. יש להם על מה להלחם. הם מארחים והם מחליטים איפה לארח. אין שום בעיה אם יחליטו לשחק שלא בסירקין
אלא במגרש שמאפשר צפיה ומשחק נורמליים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם עמישב - קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07