משתמש |
שעריים - קטמון  |
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 20/03/2013 : 13:56:32
|
אנחנו מקבלים שעריים לוהטת, שכמעט לקחה ליפו 2 נקודות, לקחה 2 לבת ים, ואח"כ שדדה את כל הקופה גם בעמישב וגם בקריית גת.. בקיצור, לשעריים יש חלק מכובד בכך שאנחנו עדיין ראשונים. ולא נראה לי שדווקא לנו יעשו הנחות. קטמון שלנו, להבדיל, מדשדשת. עם הגב לקיר, באים קטנים, גם מבחינת כמות הקהל. רגע האמת שלנו.
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 20/03/2013 : 16:59:08
|
לוטת לא לוהטת צריך לנצח וזהו אין פה גחמות ולא שטויות ,אין שום אפשרויות מלבד נצחון אם מישהו מדבר פה על עליה. |
אליה |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 21/03/2013 : 15:48:05
|
אגב, בשעריים הם רואים את עצמם כנלחמים לברוח מהתחתית שמובילה לירידת ליגה. זה הופך אותם ליותר מסוכנים. |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 21/03/2013 : 20:39:31
|
לא מעניין איך הם רואים את עצמם אני רואה אותם כמו קבוצה שאסור להפסיד לה |
אליה |
 |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 22/03/2013 : 10:18:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
לא מעניין איך הם רואים את עצמם אני רואה אותם כמו קבוצה שאסור להפסיד לה
!!! |
avanti livorno
|
 |
|
guprxy
159 הודעות |
נשלח - 23/03/2013 : 19:33:09
|
בגלל שכפר סבא הפסידה לבת ים אם אנחנו מנצחים יש לנו פער של 6 נקודות! חייבים לנצח!!! |
 |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 24/03/2013 : 09:47:14
|
יאללה הפועל היום יוצאים למלחמה!!!
    |
avanti livorno
|
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 24/03/2013 : 16:28:40
|
מחצית, 3:2 לשעריים, אני בהתקף לב.... מישהוא יכול לספר לנו מה קורה שם??? |
 |
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 24/03/2013 : 17:38:26
|
אם יש ספק אין ספק...לא הגיוני שנה אחרי שנה |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 24/03/2013 : 18:54:11
|
מה באמת קרה שם?
|
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 24/03/2013 : 18:56:33
|
אני לא יודע אם המשחק היום מייצג את כל התקופה האחרונה ,כי כדורגל קשה היה לשחק בדיר של שעריים אבל אותן טעויות של עופר חזרו גם היום והתפוצצו לנו בפרצוף. מה שברור שככה אי אפשר להמשיך ואם עופר לא מוכן להראות אפילו ניצוץ של רצון לשנות שיואיל לפנות את מקומו.
ההגנה קטסטרופה נקודה. אבולעפיה סכנת נפשות והיום גם דנן נתן תצוגה מזויעה של מגן. אז מה היה לנו מגנים שלא עולים בכלל ,בלם מבוהל ,אחד סמיר שמחפה על שלושה ,בור אחד גדול ושמן במרכז שצמא לאיזה קשר שייכנס לתוכו ,מרחקים גדולים מדיי בין החלוצים לקישור והרי לך החודשיים האחרונים של הפועל. ועופר מה הוא עושה? מוציא שוב את עקיבא (היחידי שיכול לסכן מרחוק את השער בדיר הרחובותי) מוציא את יוסי ומכניס את?? נכון ג'וני...עופר מאמן בנוני להחריד בלי שום חוש יצירתיות ומוביל אותנו לסוף הבלתי נמנע של כשלון והתאבדות המונית.
חג שמח לכולם. |
 |
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 24/03/2013 : 19:03:00
|
יוסי אבולפיה לא מבוהל ולא חלש.
הוא הוכיח היום וגם פפ שם לב שהוא לא ראוי לחולצה האדומה. לא כי הוא חלש אלא כי המשחק שלו היום קשור למדורים אחרים ממדורי הספורט.
כדאי מאוד שהאיש הזה לא יראה יותר מגרש במדינו.
|
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 24/03/2013 : 19:13:45
|
דאפי יקרה, אנא ממך. התקציר היום צריך להיות חמש הדקות הראשונות של החצי השני. הן אומרות הכל. אפשר לחסוך את הכל, רק הדקות האלה. עד החילוף. משישי לעלות עם גוני ואזרזר. חד משמעית. |
 |
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 24/03/2013 : 19:23:24
|
שש מילים צריך כדי לסכם את המשחק הזה - אביעד דנן, יוסי אבולפיה, וייצמן יער.
שני העלובים האלה צריכים לעוף לספסל ולא לראות יותר דשא עד סוף העונה. ואם אפשר להטיס אותם לפוליגרף על הדרך, מה טוב.
ההחלטה הגאונית לקנוס את דנן, שהוא כנראה איש ש"חרא של אופי" זה מילים עדינות לתאר אותו, התפוצצה לנו היום בפרצוף בגדול. לגבי אבולפיה, הבאנקר של עופר להזכירכם, כבר אין מילים.
אינעל העולם והליגה הזו, זה כל מה שנותר להגיד.
|
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 24/03/2013 : 19:29:03
|
היום נחשפה ערוותה של הפועל קטמון ירושלים. פרט לבודדים ממש (סמיר מעל לכולם, חי שניסה להלחם על כדורים וגם ג'וני - כן ג'וני שהראה איך נלחמים) פשוט חושך. גם עמית אינו נקי. טעויות קשות של עמית ביציאה בשער הרביעי והכמעט חמישי אינן יכולות לעבוד לסדר היום. ולגבי שי - אנו אוהבים אותו מעריכים אותו אבל האמת חייבת להיאמר: די למסירות ה"קטנות" ה"קצרות" שהנזקים שלהן גדולים לאין שיעור מהתועלת שבהן!. בשער הראשון לזכות קטמון ראינו איך שי מסמן לציון מקבל את הכדור ובועט פנימה. זה התפקיד של שי. אני מאד מאד מקווה שמה שראינו היום אין לו דבר וחצי דבר עם טוהד המידות.
ובאשר למשחק מול קרית גת: ל"מזלנו" לעופר אין התלבטות לגבי יוסי בגלל צהוב חמישי. הצעתי: מאור בן יעקב (עמית צריך זעזוע), ציון, אסי, ג'וני וניסים. סמיר, פנסו (אם יחלים מהפציעה היום) וחי. לחלופין - ליאב. עידן, שי ושלום.
ואם הנוער יבטיחו את עלייתם בשבת הקרובה, אני מציע לכלול בסגל של הבוגרים במשחקים אחרי זה את נועם זגורי ומחמוד שרף.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
שעריים - קטמון  |
|