| משתמש |
קטמון וצבא  |
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 27/11/2009 : 22:54:24
|
לצערי אני מתגייס ביום שני להנדסה קרבית הבסיס טירונים הוא בצוקי עובדה, אני מניח שזה באיזור של כל מיני כפרים בדואים או משהו כזה שבהם אנחנו אמורים לשחק השנה. למישהו יש מושג איזה מגרשים נמצאים באיזור?
|
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 27/11/2009 : 23:37:20
|
| אם לא שמת לב אחי, כל הכפרים הבדואים משחקים בתל שבע |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 28/11/2009 : 01:56:05
|
| בהצלחה וגיוס קל (למרות שאם בחרת הנדסה קרבית אתה בטח לא רוצה גיוס קל) |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 28/11/2009 : 05:43:36
|
אחי, הדבר הכי קרוב לכדורגל שתוכל לראות זה את מחנה האימון של קטמון בקיבוץ אילות, בפגרה הבאה
|
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 28/11/2009 : 10:01:06
|
| וגם לזה לא ישחררו אותך, בטח לא כשאתה צעיר |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 28/11/2009 : 10:27:32
|
למה אתם מבעסים אותו?.. המשחקים הקרובים אליך אלה באמת תל שבע (בשבוע הקרוב) ושגב שלום. גם רהט זה לא ממש נורא. מחנה האימון יהיה ליד אילת, שאי אפשר להגיד שהיא קרובה לעובדה..
אם אתה רוצה להגיע למשחקים מהדרום, דבר איתי, לרוב אני אצא מב"ש...
בהצלחה בצה"ל. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 28/11/2009 : 10:44:46
|
| קב"ן, הכי טוב. גם תוכל לראות כל משחק, גם תרגיש הרבה יותר טוב עם עצמך |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 28/11/2009 : 15:59:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עילי
לצערי אני מתגייס ביום שני להנדסה קרבית הבסיס טירונים הוא בצוקי עובדה, אני מניח שזה באיזור של כל מיני כפרים בדואים או משהו כזה שבהם אנחנו אמורים לשחק השנה. למישהו יש מושג איזה מגרשים נמצאים באיזור?
אחי קבל את תנחומי אתה נוחת על אחד הבסיסים המודחים במיוחד בארצינו בסמוך לצומת שיזופון.מגרשי כדוררגל יחידים הם בתוך בסיס צוקי עבדה שבקרב חיילים ששירתו בו(כמוני)זכה לכינוי על שמו-בהל"ץ 14-באתי,הגעתי,לא יצאתי.......אשמח להתבדות ולדעת שהכל השתנה לטובה ב4 שנים האחרונות מעז שפעם אחרונה היתי שם,אבל גם לצאת הביתה משם פעם היתה בעיה....אבל אחי אתה תורם אין מה לעשות לעוד פרטים נוספים פנה אם תרצה בהקדם שיהיה לך אחלה שירות........................תחזור בשלום |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-28/11/2009 16:03:54 |
 |
|
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 28/11/2009 : 17:28:06
|
בהצלחה ותשמור על עצמך.
לצערי אני צריך להצטרף לכולם - זה ממש לא קרוב לעיירות הבדואיות (הבסיס בערך שעתיים דרומית מב"ש). מצד שני כשאתה יוצא הביתה זה בדרך, ונראה לי שבטירונות אין חמשושים, כך שבאמת תהיה בשישי בצהריים בבאר שבע ותוכל לקפוץ לתל שבע. מעניין מה יגידו החברים שלך כשישמעו שאתה נשאר בתל שבע למשחק ליגה ג'... עוד שנתיים, במשחקים חזרה בכפר יונה ה"צפונית", אתה כבר תהיה פזמ"ניק ותצא חמשושים קבוע אז יהיה בסדר...
גיוס קל
|
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 28/11/2009 : 19:11:56
|
אם תישאר שם הרבה זמן ואם קטמון תעלה ליגה טפו טפו טפו ואם אילת לא תעלה מליגה ב לליגה א בסוףף העונה הזו ואם אחרי שנעלה טפו טפו טפו נשובץ למחוז של אילת אז יש סיכוי שנאסוף אותך באוטו בדרך למשחק החוץ
שיהיה לך שירות קל עד כמה שניתן |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 28/11/2009 : 20:59:30
|
נכון אין חמשושים יש רבעוש אחד בחודשיים כך לפחות היה |
אליה |
 |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 28/11/2009 : 23:03:57
|
איש יקר שמור על עצמך ועלינו. אם זה מנחם אותך אז אתה לא תהיה אוהד הפועל (וקטמון) בודד במערכה, כשגם אחי הקטן נמצא בבסיס הזה בהשלמה חילית (אולי יום אחד יהיה לך מ"מ אוהד...). בכל מקרה, אל תהסס יום אחד אם תיתקל באחד האוהדים במחסומים או מפגינים נגדך בבלעין או בניעלין. תסתכל להם בעיניים, תזכור שאתה זה שעושה את הדבר הנכון מביניכם, ותן להם שני כדורי גומי בפלג גוף תחתון. אחד כי צריך ואחד בשבילי. ולא נורא אם יהיה אוהד אחד או שניים פחות. |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 28/11/2009 : 23:41:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco
בכל מקרה, אל תהסס יום אחד אם תיתקל באחד האוהדים במחסומים או מפגינים נגדך בבלעין או בניעלין. תסתכל להם בעיניים, תזכור שאתה זה שעושה את הדבר הנכון מביניכם, ותן להם שני כדורי גומי בפלג גוף תחתון. אחד כי צריך ואחד בשבילי. ולא נורא אם יהיה אוהד אחד או שניים פחות.
חמוד אתה ויקטור. בכלל לא מנסה לעורר פרובוקציות...
ואם הוא יתקל באיזה מתנחל שצריך לפנות? אני מניח שאפשר לירות בהם כדורי גופי חופשי בפלג הגוף התחתון, כי הסיכוי שהם אוהדים של הקבוצה הוא נמוך ביותר... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 29/11/2009 : 00:36:34
|
והיה ונשלח לפנות שיפנה. סירוב כזה הוא בוגדנות בדיוק כמו השני. |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 29/11/2009 : 01:16:50
|
| בעקבות הגילוי האחרון על שכונת גילה נאלץ לבזבז חצי יציע וגם כמה שחקנים, זה מיותר, עדיף לירות באוהדים שחיים ברדיו ירושלים. |
 |
|
|
subcomendante
62 הודעות |
נשלח - 29/11/2009 : 15:16:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco
איש יקר שמור על עצמך ועלינו. אם זה מנחם אותך אז אתה לא תהיה אוהד הפועל (וקטמון) בודד במערכה, כשגם אחי הקטן נמצא בבסיס הזה בהשלמה חילית (אולי יום אחד יהיה לך מ"מ אוהד...). בכל מקרה, אל תהסס יום אחד אם תיתקל באחד האוהדים במחסומים או מפגינים נגדך בבלעין או בניעלין. תסתכל להם בעיניים, תזכור שאתה זה שעושה את הדבר הנכון מביניכם, ותן להם שני כדורי גומי בפלג גוף תחתון. אחד כי צריך ואחד בשבילי. ולא נורא אם יהיה אוהד אחד או שניים פחות.
למסגר ולתלות |
 |
|
קטמון וצבא  |
|