פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון וצבא

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  קטמון וצבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון וצבא נושא הבא
עמוד: מתוך 4

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 29/11/2009 :  17:52:51  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוזר מה שהולך בפורום בפגרה.. אני אגב מבקש שלא תתקע בי כדור גומי ממה שהבנתי זה די כואב..
עבור לתחילת הדף

subcomendante subcomendante מנותק

62 הודעות

נשלח - 29/11/2009 :  18:17:52  הצג פרופיל שלח ל- subcomendante הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן גל זה כואב... לפחות כך התרשמתי מהפצועים שראיתי וטיפלתי בהם, ביניהם כמה שנפצעו קשה, כולל נרצח אחד.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 29/11/2009 :  18:49:17  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חלאס כבר עם הפוליטיקה המזדיינת הזאת.אתם גורמים נזק עצום לקבוצה.יש מספיק פורומים ברשת לעניינים האלו .זה פורום של הפועל קטמון ירושלים !

פשוט תפסיקו עם זה.תודה ושלום.

עבור לתחילת הדף

נדב נדב מנותק

109 הודעות

נשלח - 29/11/2009 :  19:06:38  הצג פרופיל שלח ל- נדב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

חלאס כבר עם הפוליטיקה המזדיינת הזאת.אתם גורמים נזק עצום לקבוצה.יש מספיק פורומים ברשת לעניינים האלו .זה פורום של הפועל קטמון ירושלים !

פשוט תפסיקו עם זה.תודה ושלום.

עבור לתחילת הדף

subcomendante subcomendante מנותק

62 הודעות

נשלח - 29/11/2009 :  19:23:13  הצג פרופיל שלח ל- subcomendante הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טמפפו ונדב לא ראיתי אתכם קופצים אחרי שקראו פה לירות במפגינים. כי זה סבבה, נכון. במסגרת התקין, שלא מזיק לקבוצה. משהוא שאפשר להעביר. אבל כשמישהוא מגיב בצורה רגועה בהרבה על ההסתה הזאת, כולכם ישר מזדעקים.

אז סתם לידע כללי, לקבוצה יש גם מאות אוהדים שהולכים להפגנות בשטחים, מהם לפחות +-20 בעלי מניות שאני מכיר. וכשמישהוא קורא לרצוח אותנו ואת חברינו אנחנו לא משועשעים.

אז סבבה, אני ואחרים לא מעלים הודעות פוליטיות בפורום, אבל מול קריאות לרצוח אותנו אנחנו לא נשתוק. לא כאן ולא בשום מקום. אז או שיקבע כאן גבול ברור, של הודעות שראויות להמחק, או שתשמר זכותינו להגיב.

ואגב גם הקמת קבוצת אוהדים היא אקט פוליטי אבל זה כבר דיון אחר.

נערך על ידי - subcomendante ב-29/11/2009 19:25:42
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 29/11/2009 :  19:42:03  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אמנם עצוב לי שישנם אנשים שאוהדים את אותה קבוצה כמוני ונוהגים כאחרוני אויבינו ואפילו משתפים איתם פעולה, אבל בכל זאת- אף אחד פה לא קרא לרצוח אף אחד, וכדאי שתפסיקו כבר עם האנרכיזם המאולץ הזה שלכם.

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)

נערך על ידי - Victor Paco ב-29/11/2009 19:42:30
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 29/11/2009 :  19:51:03  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוף טופיק? נראה לי שזה כבר לא קשור לקטמון- כללי

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 29/11/2009 :  23:12:37  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כשאתה בבהל"צ אל תשכח לאכול בגט עם שניצל בסטקייה של דויד - אבל זהירות, לפעמים הוא נוקט בשיטות מפוקפקות לעשיית רווחים:
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=27620750705

ויקטור פאצ'ה - אפשר די?

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 29/11/2009 :  23:17:57  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

כשאתה בבהל"צ אל תשכח לאכול בגט עם שניצל בסטקייה של דויד - אבל זהירות, לפעמים הוא נוקט בשיטות מפוקפקות לעשיית רווחים:
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=27620750705

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 30/11/2009 :  05:07:39  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעניין אם כדור-גומי מאוהד הפועל כואב פחות או יותר...

תודה ויקטור, בקרוב נדע.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 30/11/2009 :  06:17:57  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שיהיה בהצלחה עילי.
באשכול הזה אחד התחיל באמירה מיותרת, ויקטור הגיב בצורה מאד מיותרת (עוד לא מאוחר להתנצל דרך אגב) והחגיגה מתחילה.
פה היה צריך לבוא סמיילי של קטמון
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 30/11/2009 :  09:27:48  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

באשכול הזה אחד התחיל באמירה מיותרת, ויקטור הגיב בצורה מאד מיותרת (עוד לא מאוחר להתנצל דרך אגב) והחגיגה מתחילה.

צודק.
מתנצל.
עדיין מבאס אותי הלך הרוח בקרב הנפשות המרכיבות את יציע האוהדים שלנו- של בוגדנות, השתמטות ואגואיסטיות (ככה אני רואה מישהו שנותן לאחרים להילחם בשבילו, או אפילו הולך ומפריע להם), אבל אני מתנצל על האמירה ועל פגיעה במי מהמשתמשים האחרים.
ואני גם לא אגיב יותר באשכול זה, כך שיש פה פתח לכל מיני דובים וקרוביהם שמרגישים כל פעם צורך עז לומר את המילה האחרונה המצטדקת שלהם.

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)

נערך על ידי - Victor Paco ב-30/11/2009 09:29:19
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 30/11/2009 :  10:24:48  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבריה הבחור בסך הכל שאל שאלה קונקרטית ...אבל זה פורם ישראלי בכל זאת עז עשו טובה תשמרו את הדעה שלכם לידכם אל תיהו בי"תרים.עילי-נכון כך השם אתה הרי רק רציתה לברר על מגרשים בסביבה נכון מותק?תראו אזו סערה .תנו לבן אדם להתגיס רגוע ואל תדאגו לערבים יש מי שידאג להם ....עילי גם בורקס בבהל"ץ מעולה אני ממליץ על תורכי.....

אליה
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 30/11/2009 :  13:21:33  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעולם לא אכלתי בבהל"ץ אבל בורקס תורכי זה תמיד טעים!!!
לגבי פוליטיקה בפורום אני באופן אישי גם נגד אבל שנכתבת טענה כזאת אלימה ומפחידה אני חייב להגיב בכל מקום.. גם בפורום היקר שלנו (קוראים לזה צו מוסרי ולטעמי זה לא פחות חשוב משירות בצה"ל- שאגב גם שם ביליתי שלוש שנים מחיי ויקטור היקר)
יאללה הפועל בהצלחה נגד תל שבע!!
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 30/11/2009 :  15:03:58  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עזבו פוליטיקה
בואו נתעסק באיפה נהיה עוד 3 שנים כשהבחור יגמור את הצבא

איפה נהיה מתייחס לקטמון ולא לשאיפות אישיות
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם קטמון וצבא נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07