משתמש |
פגישה בין מוטי גמיש לאוהדי סאסי |
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 13/01/2013 : 13:41:03
|
חברי עמותה מתבקשים להכנס לפורום המתאים בתרד שנפתח שם ולהגיב. זה חשוב מאד לאור מכתבי איומים ששולחים אלינו |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 13/01/2013 : 15:14:50
|
שום הסכם שלא מותיר בידינו את הכוח להעיף גם את גמיש אם נצטרך לא יעבור. ואם יעבור הרי שכמות גדולה של אוהדים תישאר בלי קבוצה. |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 15/01/2013 : 19:22:58
|
סוף-סוף גייסתי זמן ובעיקר סבלנות לקרוא את המסמך. תוכנו וצורתו נתעבים בעיניי ולא אקבל מציאות כזאת בשום אופן. על איומים יש להשיב באיומים וניתן לתמוך במועמד נגד לברקת. אנחנו לא בכיסם של אנשים כאלה-זה חייב להיות ברור לכל המעורבים בסיפור הזה |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 16/01/2013 : 09:10:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
סוף-סוף גייסתי זמן ובעיקר סבלנות לקרוא את המסמך. תוכנו וצורתו נתעבים בעיניי ולא אקבל מציאות כזאת בשום אופן. על איומים יש להשיב באיומים וניתן לתמוך במועמד נגד לברקת. אנחנו לא בכיסם של אנשים כאלה-זה חייב להיות ברור לכל המעורבים בסיפור הזה
תסלח לי חים, אבל כשאמירה שאפשר לתמוך במועמד שאיננו ברקת "ושאנחנו לא בכיס שלו" כאילו בגלל הנושא הספציפי ,באה ממי שכבר במערכת הבחירות הקודמות אמר שהוא מעדיף אדם חרדי על פני ברקת "הלאומן" יש בזה משהו מעט מגוחך .
מעבר לזה כל הנושא על התדהמה והגילוי שראש העיר מתנהג בנושא ע"פ אינטרסים מלא בצביעות ,אבל שיהיה |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 16/01/2013 : 10:36:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
סוף-סוף גייסתי זמן ובעיקר סבלנות לקרוא את המסמך. תוכנו וצורתו נתעבים בעיניי ולא אקבל מציאות כזאת בשום אופן. על איומים יש להשיב באיומים וניתן לתמוך במועמד נגד לברקת. אנחנו לא בכיסם של אנשים כאלה-זה חייב להיות ברור לכל המעורבים בסיפור הזה
מעבר לזה כל הנושא על התדהמה והגילוי שראש העיר מתנהג בנושא ע"פ אינטרסים מלא בצביעות ,אבל שיהיה
צביעות? יא רבנאן, נראה לי שהתחרפנו. התדהמה היא על זה שראש עיר פועל בכוחנות ממניעים אלקטורליים נטו, אולי אני תמים, אבל יש גבול שאם עוברים אותו אני מופתע. אבל נושא ההפתעה הוא שולי. הסיפור הוא פשוט, כוחנות ואינטרסים מולנו, כוחנות ואינטרסים מולו. זה הכל. |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 16/01/2013 : 11:51:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
מעבר לזה כל הנושא על התדהמה והגילוי שראש העיר מתנהג בנושא ע"פ אינטרסים מלא בצביעות ,אבל שיהיה
צביעות? יא רבנאן, נראה לי שהתחרפנו. התדהמה היא על זה שראש עיר פועל בכוחנות ממניעים אלקטורליים נטו, אולי אני תמים, אבל יש גבול שאם עוברים אותו אני מופתע. אבל נושא ההפתעה הוא שולי. הסיפור הוא פשוט, כוחנות ואינטרסים מולנו, כוחנות ואינטרסים מולו. זה הכל.
ערימות האינטרסים כאן הן עצומות. אך בשורה התחתונה כל אינטרס מוביל אל המטרה שלשמה התכנסנו - הפועל ירושלים ללא ויקטור וללא סאסי. לכן צריך לחבק ולאהוב כל אדם, לא משנה כמה הוא אינטרסנט אשר רוצה לעזור לנו להגיע למצב הזה. |
נערך על ידי - יוגי ב-16/01/2013 12:04:33 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 16/01/2013 : 12:23:36
|
צביעות? יא רבנאן, נראה לי שהתחרפנו. התדהמה היא על זה שראש עיר פועל בכוחנות ממניעים אלקטורליים נטו, אולי אני תמים, אבל יש גבול שאם עוברים אותו אני מופתע. אבל נושא ההפתעה הוא שולי. הסיפור הוא פשוט, כוחנות ואינטרסים מולנו, כוחנות ואינטרסים מולו. זה הכל.
בלאש ידידי. אני משתדל השנה להימנע מהתערבות בויכוחים פה,הספיק לי שנה שעברה בעקבות "היוזמה" ,אבל שתי הערות 1)אני מודה,התקווה שלי שתהיה הפועל י-ם אחת, ושיימצא פיתרון הולם לבעיה שנגררת ללא מוצא ,ושאוכל לחזור לאהוד אהדה פשוטה ,זה הדבר היחידי שמעניין אותי,ואם זה ייקרה מעניינת אותי כקליפת השום מי עוד הרויח מזה ומה היו מניעיו. 2)בעניין הצביעות :5 שנים כולנו(גם אני,במרבית הזמן ) קיבלנו בשמחה ראש עיר שלוקח צד בצורה ברוטלית בפילוג, שמחרים לחלוטין את הפועל י-ם ומתעלם מקיומה .לא שאלנו על אינטרסים אלקטוראלים בבחירה בקטמון,לא שאלנו מה לזה ולתביעות האישיות בין סאסי לבינו,לא תהינו על אותם חובות עיריה מתנפחים ללא פרופורציה (אלו שהיום לפתע מצטמצמים במטה קסם ) -למה?פשוט משום שאז הוא היה עם הטובים וזה התאים לצרכים. אחלה ,כל זה טבעי ,ואם בא לך להילחם בוכעת תילחם (ותמליך ראש עיר חרדי) ,אבל לפחות בוא לא נקום יום אחד ונודהם שראש העיר גם לו יש אינטרסים שמשפיעים עליו רק בגלל שהם התהפכו. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 16/01/2013 : 13:24:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי ערימות האינטרסים כאן הן עצומות. אך בשורה התחתונה כל אינטרס מוביל אל המטרה שלשמה התכנסנו - הפועל ירושלים ללא ויקטור וללא סאסי. לכן צריך לחבק ולאהוב כל אדם, לא משנה כמה הוא אינטרסנט אשר רוצה לעזור לנו להגיע למצב הזה.
יוגי, הגישה שלך מוטעה מהיסוד, לדעתי. לא התכנסנו על מנת להשתחרר מיונה וסאסי רק בשביל ליפול בידיים של איזה גביר אחר. בכלל בחיים נראה לי שיותר הגיוני ואפקטיבי להתמקד באיך אנחנו רוצים שיהיה מאשר לנסות למנוע משהוא דפוק שכבר היה. לעולם ה"פחת" יכול להיות גרוע מה"פח". |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 20/01/2013 : 14:43:12
|
בלאש ידידי. אני משתדל השנה להימנע מהתערבות בויכוחים פה,הספיק לי שנה שעברה בעקבות "היוזמה" ,אבל שתי הערות 1)אני מודה,התקווה שלי שתהיה הפועל י-ם אחת, ושיימצא פיתרון הולם לבעיה שנגררת ללא מוצא ,ושאוכל לחזור לאהוד אהדה פשוטה ,זה הדבר היחידי שמעניין אותי,ואם זה ייקרה מעניינת אותי כקליפת השום מי עוד הרויח מזה ומה היו מניעיו. 2)בעניין הצביעות :5 שנים כולנו(גם אני,במרבית הזמן ) קיבלנו בשמחה ראש עיר שלוקח צד בצורה ברוטלית בפילוג, שמחרים לחלוטין את הפועל י-ם ומתעלם מקיומה .לא שאלנו על אינטרסים אלקטוראלים בבחירה בקטמון,לא שאלנו מה לזה ולתביעות האישיות בין סאסי לבינו,לא תהינו על אותם חובות עיריה מתנפחים ללא פרופורציה (אלו שהיום לפתע מצטמצמים במטה קסם ) -למה?פשוט משום שאז הוא היה עם הטובים וזה התאים לצרכים. אחלה ,כל זה טבעי ,ואם בא לך להילחם בוכעת תילחם (ותמליך ראש עיר חרדי) ,אבל לפחות בוא לא נקום יום אחד ונודהם שראש העיר גם לו יש אינטרסים שמשפיעים עליו רק בגלל שהם התהפכו.
1. אין לי יותר מדי ויכוח איתך. למעט סעיף הזכות של האוהדים לא ליפול קורבן לחולירות. 2. העניין של "הוא היה עם הטובים" הוא מהותי ולא מגוחך. אמנם לא ביקשתי ממנו להחרים את סאדר, אבל להערכתי היתה לו סיבה טובה. בעונה לפני ירידת הלידה ברקת היה בדיונים איתנו האוהדים ועם סאסי ויונה, הוא למד טוב טוב במי מדובר. אני לא רלטיוויסט, יש פה טובים ורעים: סאסי ויונה רעים לדעתי, אחרת לא הייתי נמצא איפה שאני נמצא. אם הביקורת שלי היתה על מעורבות של ראש עיר בסיפור היתה הצדקה לטענת הצביעות. זאת לא הביקורת שלי, אני טוען שבאופן ציני הוא תומך ברעים, וזה מפריע לי ואני אתגייס נגדו אם זה יהיה מה שיקרה. פשוט מאד. אין פה גרם צביעות. |
|
|
פגישה בין מוטי גמיש לאוהדי סאסי |
|
|
|