פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פגישה בין מוטי גמיש לאוהדי סאסי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פגישה בין מוטי גמיש לאוהדי סאסי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם פגישה בין מוטי גמיש לאוהדי סאסי נושא הבא
עמוד: מתוך 2

shorot shorot מנותק

91 הודעות

נשלח - 09/01/2013 :  14:53:48  הצג פרופיל שלח ל- shorot הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש שם פריסה של התנאים שלהם לאיחוד
מה אתם חושבים?
http://www.facebook.com/notes/hapoel-jerusalem-fc/%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%A4%D7%92%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%95%D7%94%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%99-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9-8113/10151353033414577

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 09/01/2013 :  23:42:19  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וכה אמר מר גמיש: [הדגשות הוספו}

"המתווה שאנחנו מדברים עליו ומכוונים אליו הוא הקמת דירקטוריון משותף,כאשר 49% מהקבוצה תהיה בבעלות האוהדים.
אין דבר כזה קטמון והפועל ירושלים. תהיה קבוצה אחת עם נציגים של האוהדים כאשר מובטחת לכם, אוהדי הפועל ירושלים במקרה כזה ייצוג של לפחות שליש בגוף כזה. בכל מקרה - אני אהיה יושב הראש של הגוף הזה, ואני מבטיח לכם שהשם "הפועל ירושלים" לא ישתנה לעולם. ברור לשני הצדדים - כמו לראש העיר - שהפועל ירושלים יש רק אחת, ותהיה רק אחת, מי שרוצה להצטרף להפועל ירושלים - מוזמן, לפי תנאים מקדימים שלי שלא מחמירים כמו בעבר".

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

shorot shorot מנותק

91 הודעות

נשלח - 10/01/2013 :  01:27:12  הצג פרופיל שלח ל- shorot הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בסאב טקסט... אילו בדיוק הדברים שנגדם קטמון קמה. מיהו שיעמוד בראש הדריקטוריון?
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 10/01/2013 :  01:48:21  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי shorot

לא ברור מה אתה רוצה לומר, ומה עמדתך בעניין.
ותיק הדגיש בדיוק נמרץ את השורות הבעיתיות, וכל המוסיף גורע.
עבור לתחילת הדף

shorot shorot מנותק

91 הודעות

נשלח - 10/01/2013 :  02:48:43  הצג פרופיל שלח ל- shorot הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי shorot

לא ברור מה אתה רוצה לומר, ומה עמדתך בעניין.
ותיק הדגיש בדיוק נמרץ את השורות הבעיתיות, וכל המוסיף גורע.

ותיק אכן הדגיש את הנקודות הבעיתיות, בדיוק הנקודות שגרמו לי להרגיש באי נוחות.
עמדתי היא פשוטה... קטמון היא הפועל! ואסור לנו לשאוף לאיחוד שאילו התנאים שלו.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 10/01/2013 :  07:13:26  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יחי הדיקטטור החדש! עכשיו כולנו נעמוד לדום יפה ונתפקד להפועל "גמיש" ירושלים...

ועכשיו ברצינות- מר גמיש רוצה להיות יו"ר הפועל המאוחדת, שבה האוהדים מחזיקים 51% מהקולות בדירקטוריון? שיתכבד ויבוא לאסיפה שלנו ויציג את חזונו, יבקש את האמון שלנו, וייבחר בצורה דמוקרטית. כרגע כל מה שהוא עושה זה לשחרר אחת לשעתיים ספין נוסף ל"jerusalemnet". אין שום הבדל בינו לבין "המיליונר הקנדי המסתורי" שהמקומונים היו מכתירים למושיע של הפועל במשך כל שנות ה-90, שניהם אותה פיקציה.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 10/01/2013 :  09:38:44  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז מה, שורות, הניק הקודם שלך לא היה טוב מספיק כדי להגיב כאן?
ולכל שאר החביבים כאן, שמוכיחים שכנראה כל מה שויקטור אמר על הגזענות שלנו נכון, אל דאגה. תיכף מוטי גמיש עוזב ויוסי ביילין ודב חנין באים לעשות את המשא ומתן מטעם סאסי.
עד שלא יתכופפו שם לגמרי לא יהיה לכם טוב?

עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 10/01/2013 :  09:52:16  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאיפה הבאת גזענות פתאום? אין בכל האמור למעלה טיפת גזענות, לא גלויה ולא מוסווית, וכל הפוסל במומו פוסל.
המבנה הניהולי של קטמון הוא הנכון, והוא זה שצריך לשרוד כאן
כשהאיחוד יקרה.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 10/01/2013 :  12:33:13  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נדמה לי שגמיש מציב עמדות יותר סבירות ויותר שקופות מקודמיו שרק הונעו על ידי שנאה וכוונה שלילית. וזה ראוי לדיון רציני אולי בפורום חברי עמותה

את עניין דב חנין ויוסי ביילין לא הבנתי - הם סמל האשכנזיות? דווקא סמולנים? למה לא ביבי, לפיד, יחימוביץ, ברק, בנט, לבני שחיסלו כל מנהיג מזרחי שאיים עליהם (מאז החיסול של דוד לוי, דרך זוילי, בן-עמי, פרץ, שלום, מרדכי, יצחק לוי, מופז)? ממתי אשכנזיות=שמאל בזמן שהמפלגות העדתיות-האשכנזיות הן באופן מסורתי מפלגות המרכז (עבודה, לפיד/שינוי ושות)?
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 10/01/2013 :  13:16:53  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהצלחה לנו, בהצלחה להנהלה הנבחרת שלנו, בהצלחה למוטי גמיש, בהצלחה לניר ברקת. בהצלחה לכל מי שרוצה ופועל למען הפועל ירושלים אחת.
עבור לתחילת הדף

shorot shorot מנותק

91 הודעות

נשלח - 10/01/2013 :  13:26:50  הצג פרופיל שלח ל- shorot הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

אז מה, שורות, הניק הקודם שלך לא היה טוב מספיק כדי להגיב כאן?
ולכל שאר החביבים כאן, שמוכיחים שכנראה כל מה שויקטור אמר על הגזענות שלנו נכון, אל דאגה. תיכף מוטי גמיש עוזב ויוסי ביילין ודב חנין באים לעשות את המשא ומתן מטעם סאסי.
עד שלא יתכופפו שם לגמרי לא יהיה לכם טוב?

זה הפוסט הראשון שהשתתפתי פה אי פעם, לא היה לי כינוי אחר.
גזענות??? מה עניין שמיטה להר סיני?
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 10/01/2013 :  14:32:46  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב תשמעו חברים ככל שיותר תתעסקו בשאלות איחוד פה בפורום כך עלית ליגה -לה כולנו מאכלים תתרחק(מי שלא מבין ראו עונה שעברה )תזכרו ששחקנים גם קוראים את הפורום וניזונים ממנו .מה טעם לשחק ולהשקיע אם ישנה אי ודאות?אני שואל אותכם?אני בתור שחקן היתי מתחיל לשאול שאלות..אתמול קראתי ראיון עם חי אז הוא נשאל עם מדברים על זה בקבוצה ואמר לא אז למה להצית אש? אני אומר חלאס בואו נעלה ליגה זה מה שחשוב עכשיו ולא האחוד וחוץ מזה בתנאים האלו לא יהיה שום אחוד?תשאלו את עצמכם מי הקבוצה המתוקשרת ביותר בליגה?מי מפעיל ליגות השכונות?ולבסוף מי מתנהל בניקון כפיים ועוד נמצה כלכלית במצב סביר יותר ?אל תחשבו שניר ברכת לא ידע על כך אני אומר בודאות הוא כן ידע כי אני יודע שהוא ידע.בואו נתאפס ונגמור את הליגה כהוגן ואז תראו מה יהיה .אני לא רוצה תסריט של שנה שעברה תבינו ככה בחיים לא יהיה אחוד העמדה שלנו תמיד תהיה נחותה כל עוד אנחנו בליגה נמוכה יותר.תודה רבה מחאות כפיים

אליה

נערך על ידי - אליה ב-10/01/2013 14:35:35
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 12/01/2013 :  22:50:44  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/428/142.html?hp=71&cat=7101

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 13/01/2013 :  11:30:59  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

מאמר מרתק!

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 13/01/2013 :  13:18:52  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

יש תגובה של ההנהלה שלנו בפורום חברי עמותה.
אותי התגובה הרגיעה, ואני בהחלט מקווה שנדע להמשיך לעמוד באומץ
מול הלחץ שמתהווה.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 13/01/2013 :  13:26:35  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

מאיפה הבאת גזענות פתאום? אין בכל האמור למעלה טיפת גזענות, לא גלויה ולא מוסווית, וכל הפוסל במומו פוסל.
המבנה הניהולי של קטמון הוא הנכון, והוא זה שצריך לשרוד כאן
כשהאיחוד יקרה.

הועד המנהל של קטמון מייצג שוויון בין העדות:
עמרי שיינפלד - נצר למשפחה אשכנזית
מרכוס גרשקוביץ - דרום אמריקה - חצי חצי
ואנוכי - בן למשפחה שגורשה מספרד לפני 521 שנה ועלתה לארץ ישראל מחאלב אשר בסוריה ב - 1883.

אני לא יודע אם חברי העמותה כיוונו למיזוג גלויות כזה מובהק בהצבעתם האחרונה לועד המנהל

ירון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם פגישה בין מוטי גמיש לאוהדי סאסי נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07