משתמש |
מחזור 15: אורתודכוסים לוד מארחים את קטמון |
bony
62 הודעות |
נשלח - 11/01/2013 : 22:32:22
|
טוב שחזרנו עם ניצחון במשחק חלש שלנו! נקודות אור: ציון ואביעד מגנים מעולים, נותנים שקט להגנה ותמיכה טובה בהתקפה. עמית ועידן שמש בתקופה ממש טובה, רק שימשיכו כך. הכנסתם של מנצורי ואטיאס ממש גרמה לשליטה על מרכז המגרש. עוז כמו יין משתבח עם השנים.
נקודות פחות טובות: תקופה לא הכי טובה של סמיר האהוב. אולי עובר עליו משהו... המון איבודי כדור! המון איבודים גם לשי. שי השתפר רק שאטיאס נכנס! פנסו היה קצת מפוזר היום. ואחרון חביב יוסי אבולעפיה, הבן אדם גורם לנו להתפי לב.
דאפי מחכים לתקציר.
|
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 11/01/2013 : 23:42:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
מה זה לנחס? מי ישמע. אתם משחקים נגד קבוצה מפורקת, שלא מתאמנת ולא משלמת, שאפילו אנחנו ניצחנו 0-5, שזה לא הגיוני לאור יכולת הכיבוש שלנו. וזה יקרה באחד ממשטחי הדשא הטובים בליגה, ביום שמש נחמד. לא מנחס ולא נעליים. 0-4 קל
מה שמעצבן בהתנהגות שלך ,זה שאתה עצמך מאמין גדול בנאחס עד כדי כך שאתה נמנע בגלל זה להמר בגולר לטובת קבוצתך אלא להיפך מהמר בעד כפר יונה (זו שאתם מפרקים כעת בקלילות 6:1).
אז לא יודע אם יש נאחס או אין ואם אנחנו מתקשים מול לוד בגלל נאחס.אבל מה שבטוח שהמניעים שלך מכוערים ולא תמימים
מה זה מכוערים, מי ישמע. איפה טעיתי? ניצחתם בתוצאה גבוהה (התוצאה הקבועה שלכם בחולון), בדיוק כפי שחזיתי. הנאחס שלי עובד רק במכבי יפו. והאם המניעים שלי שם מכוערים, אז דיינו. כשנגיע ל-8 במארס, זה כבר יהיה מכוון בעקיפין גם אליכם. מה לעשות, הייתי צריך לבחור צד, אז בחרתי ביפו. שיהיה בהצלחה... מחשש לפרשנות למניעים שלי, אני פוחד להגיד כבר "בליגה הלאומית"... אנחנו מקווים להצטרף מהפלייאוף. באמת.
באמת חבל שאנשים בפורום שלנו מגיבים אליך ככה. אני בטוח שאם כבר אז יש לך סימפטיה רבה לקטמון, ואנשים כאן עושים כל מאמץ לקלקל את זה. גם מנדי שלנו חשב ש"נישחט" את לוד, ואף אחד לא התנפל עליו בכזאת רצינות עם כל סיפורי המנחוס האלו. אני בהחלט מקווה, שיחד איתנו, גם ליאור זדה וטוטח יעלו ליגה...
|
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 12/01/2013 : 00:07:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי bony תקופה לא הכי טובה של סמיר האהוב. אולי עובר עליו משהו... המון איבודי כדור!
אתה כנראה מתבלבל בין סמיר לבין מישהו אחר. סמיר זה הבחור הנמוך הזריז שמשחק במרכז - מספר 14. הוא כרגיל היה בכל מקום במגרש, מחלץ כדורים, מציק ליריב, מוציא התקפות וגם משגר כדורים ארוכים ומדוייקים לאגפים. אז יתכן שהוא גם איבד כדור או שניים אבל לטעמי היה לו משחק מצוין.
חוץ מזה, עוד משחק די מעפן שלנו והישגנו שלוש נקודות חשובות. זה מאפיין את כל העונה עד עכשיו - לא היצגנו אף משחק מעולה ובכל זאת עדיין לא הפסדנו. אולי ככה מצליחים בליגה א' דרום.
אני לא מבין למה הרכש שאנחנו לכאורה מחפשים זה עוד קשר התקפי, כשדווקא ההגנה נראית שבירה להפליא. במחצית הראשונה שלטנו בכדור 90% מהזמן אבל ההגנה שלנו היתה מזעזעת, ובשלוש הפעמים היחידות שלוד עברו את החצי הם הבקיעו פעם אחת ושני נסים מנעו מהם עוד שני שערים. אני קצת חושש מהמשחק בכפר שלם עם ההגנה הזו ושוער נוער מאחוריה.
ושאלה לותיק: מאיזה משחק יורחק השוער שלהם (מוטי אוחיון)? האם מהמשחק ההשלמה שלהם באמצע השבוע או מהמשחק במחזור הבא נגד כפר סבא? קצת מבאס אם כפר סבא היא זו שמרוויחה מכך ששחקן מורחק נגדנו (שימו לב שכפר סבא תמיד "עוקבת" אחרינו בלוח המשחקים).
|
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 12/01/2013 : 00:54:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי bony תקופה לא הכי טובה של סמיר האהוב. אולי עובר עליו משהו... המון איבודי כדור!
אתה כנראה מתבלבל בין סמיר לבין מישהו אחר. סמיר זה הבחור הנמוך הזריז שמשחק במרכז - מספר 14. הוא כרגיל היה בכל מקום במגרש, מחלץ כדורים, מציק ליריב, מוציא התקפות וגם משגר כדורים ארוכים ומדוייקים לאגפים. אז יתכן שהוא גם איבד כדור או שניים אבל לטעמי היה לו משחק מצוין.
חוץ מזה, עוד משחק די מעפן שלנו והישגנו שלוש נקודות חשובות. זה מאפיין את כל העונה עד עכשיו - לא היצגנו אף משחק מעולה ובכל זאת עדיין לא הפסדנו. אולי ככה מצליחים בליגה א' דרום.
אני לא מבין למה הרכש שאנחנו לכאורה מחפשים זה עוד קשר התקפי, כשדווקא ההגנה נראית שבירה להפליא. במחצית הראשונה שלטנו בכדור 90% מהזמן אבל ההגנה שלנו היתה מזעזעת, ובשלוש הפעמים היחידות שלוד עברו את החצי הם הבקיעו פעם אחת ושני נסים מנעו מהם עוד שני שערים. אני קצת חושש מהמשחק בכפר שלם עם ההגנה הזו ושוער נוער מאחוריה.
ושאלה לותיק: מאיזה משחק יורחק השוער שלהם (מוטי אוחיון)? האם מהמשחק ההשלמה שלהם באמצע השבוע או מהמשחק במחזור הבא נגד כפר סבא? קצת מבאס אם כפר סבא היא זו שמרוויחה מכך ששחקן מורחק נגדנו (שימו לב שכפר סבא תמיד "עוקבת" אחרינו בלוח המשחקים).
אוחיון מורחק מהמשחק הבא. אם המשחק הבא הוא משחק חוזר, משחק במחזור הבא או משחק בגביע אירופה לאלופות. המשחק הקרוב זה המשחק ממנו הוא מורחק. |
|
|
סינגל מאלט
91 הודעות |
נשלח - 12/01/2013 : 01:23:48
|
תקציר נפלא דאפי... בעיקר כי הפעם לא יכולתי להגיע למשחק
לפי התקציר... הגול שלהם נראה נבדל ברור
|
נערך על ידי - סינגל מאלט ב-12/01/2013 01:25:33 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 12/01/2013 : 09:21:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח אוחיון מורחק מהמשחק הבא. אם המשחק הבא הוא משחק חוזר, משחק במחזור הבא או משחק בגביע אירופה לאלופות. המשחק הקרוב זה המשחק ממנו הוא מורחק.
אני לא בטוח שהרחקות מקומיות משפיעות על משחקים של אופ"א... בכל מקרה, מסתבר שהסוגיה לא רלוונטית כי זה אדום שני של אוחיון העונה, ולכן הוא מורחק אוטומטית משני משחקים.
|
|
|
bony
62 הודעות |
נשלח - 12/01/2013 : 10:42:52
|
אני חושב שסתם מגזימים פה שלאורך כל העונה הקבוצה שיחקה רע. נכון שלפעמים לא הולך לנו אבל חברים עדיין לא הפסדנו וזה מראה על חוזק של קבוצה. התקציר רק מחזק את חולשתו של השופט! שיפוט גרוע. |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 12/01/2013 : 11:29:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סינגל מאלט
תקציר נפלא דאפי... בעיקר כי הפעם לא יכולתי להגיע למשחק
לפי התקציר... הגול שלהם נראה נבדל ברור
אחלה תקציר ואחלה הקפאה של הפריים הרלוונטי. לדעתי אתה מוכיח שהנבדל ממש גבולי, כי השחקן שקבל את הכדור עשוי להיות בקו אחד עם עזו - וגם אם לא, קשה לבוא בטענות לקוון שמפספס נבדל כ"כ גבולי (מה גם שהשחקן המקבל כרגע עקף את אבולפיה ורץ הרבה יותר מהר ממנו)
|
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 12/01/2013 : 11:48:14
|
עזוב עזוב, אין לזה ערך ספורטיבי תאמין לי |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 12/01/2013 : 12:52:21
|
מה זה משנה אם היה נבדל של 18 מטר או 2 מטר, הקוונים בליגה הזאת לא מסוגלים לשרוק נכון לנבדל גם אם יצרבו להם את זה תודעתית בשיטת מרתפי הק.ג.ב, ואנחנו ממשיכים לשחק בשיטה הזאת (שיטת הנבדל בהגנה) שכל משחק כמעט מביאה לכך שאנחנו סופגים בניגוד למומנטום. מי שיעבור על התקצירים יראה שכמעט בכל השערים שאנחנו סופגים יש 2 מוטיבים חוזרים : 1. יציאה לנבדל, בדרך כלל נכונה שהקוון לא מזהה, או מצב שאחד הבלמים שובר נבדל כשהוא מבין שהוא איחר\ מהקוון לא תצא הישועה 2. מגינים שנמצאים למעלה ועושים התקפית עבודה נהדרת אבל לפעמים חסרים בהגנה. |
|
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 12/01/2013 : 14:10:58
|
שוב קבוצה חזקה עם אופי מחפה על יום מאד בינוני של כדורגל. ממליץ בתקציב הרכש להביא בלם ובחלק הקדמי להתרכז בלהחזיר את חי אטיאס לעניינים. היום הוא הראה בשמץ כמה הוא חשוב לקבוצה גם האשראי לפוגלמן מוגזם קצת בעיני, במיוחד כשזה בא על חשבון פנסו שטוב ממנו במרבית המשחקים |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 12/01/2013 : 14:11:29
|
באמת שיטת הנבדל מבוצעת מצויין. אפשר לראות ששני הבלמים שומרים כמעט תמיד עך תיאום ועל קו אחד. כמויות הנבדלים שנשרקות לזכותנו הן גדולות, אבל בהנתן רמת השופטים בליגה הזאת זה לא מפתיע שהם מפספסים מדי פעם ואז אנחנו נותרים חשופים לגמרי. העובדה שהבלמים שלנו לא מהירים במיוחד ושהמגינים שלנו נמצאים רוב הזמן למעלה רק מעצימה את הבעיה. אני לא מבין בכדורגל, אבל יתכן שצריך לשקול לשחק פחות על נבדל גם אם זה יבוא על חשבון ההתקפה. לא בטוח שזה כדאי. בכל מקרה בסיבוב הזה, שבו לא הפסדנו, גילינו עליונות על היריב כמעט בכל משחק, גם כשלא שיחקנו טוב. זה סימן מצויין. אני חושב שצריך לתת הרבה קרדיט לעופר שבנה קבוצה חדשה וגם עשה שינויים שנראים טוב. שרק ימשך כך. |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 12/01/2013 : 18:23:14
|
משפט שנשמע אתמול הרבה ביציע: לא נעלה עם ההגנה הזו. לא עם החורים שאביעד משאיר כשהוא עולה להתקפה, לא עם חוסר-היציבות של יוסי, לא עם מלכודת הנבדל שמפקירה את גורלנו בידי קוונים גרועים.
גם בהתקפה העסק לא יציב. איך לעזאזל השחקן הכי חם שלך, שרגע לפני ההפסקה שם גול בסלאלום, לא מקבל כדורים כל המחצית השנייה?
חן נראה בחור כלבבנו, חזק ומשחק עם הקבוצה.
כמו כל המשחקים במגרש הארור הזה, גם זה היה משחק מוזר. שריקות לא קשורות, גם השמחה אחרי הגולים הרגישה יותר כמו צהלות הקלה מאשר חדווה אמיתית.
הסיבוב נגמר עם גאווה בקבוצה עם אופי אבל גם עם המון חשש לקראת הסיבוב השני, עם משחקי חוץ אצל רוב היריבות שלנו. הבשורה הטובה בינתיים היא ללא ספק שובו של טדי כבית. וגם: סמיר, עוז, עידן, עמית. וציון סוגר חמישייה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
מחזור 15: אורתודכוסים לוד מארחים את קטמון |
|