פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחזור 15: אורתודכוסים לוד מארחים את קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחזור 15: אורתודכוסים לוד מארחים את קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחזור 15: אורתודכוסים לוד מארחים את קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 5

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 11/01/2013 :  22:32:22  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב שחזרנו עם ניצחון במשחק חלש שלנו!
נקודות אור:
ציון ואביעד מגנים מעולים, נותנים שקט להגנה ותמיכה טובה בהתקפה.
עמית ועידן שמש בתקופה ממש טובה, רק שימשיכו כך.
הכנסתם של מנצורי ואטיאס ממש גרמה לשליטה על מרכז המגרש.
עוז כמו יין משתבח עם השנים.

נקודות פחות טובות:
תקופה לא הכי טובה של סמיר האהוב. אולי עובר עליו משהו... המון איבודי כדור! המון איבודים גם לשי. שי השתפר רק שאטיאס נכנס!
פנסו היה קצת מפוזר היום.
ואחרון חביב יוסי אבולעפיה, הבן אדם גורם לנו להתפי לב.

דאפי מחכים לתקציר.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 11/01/2013 :  23:42:39  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

מה זה לנחס? מי ישמע.
אתם משחקים נגד קבוצה מפורקת, שלא מתאמנת ולא משלמת, שאפילו אנחנו ניצחנו 0-5, שזה לא הגיוני לאור יכולת הכיבוש שלנו. וזה יקרה באחד ממשטחי הדשא הטובים בליגה, ביום שמש נחמד.
לא מנחס ולא נעליים. 0-4 קל

מה שמעצבן בהתנהגות שלך ,זה שאתה עצמך מאמין גדול בנאחס עד כדי כך שאתה נמנע בגלל זה להמר בגולר לטובת קבוצתך אלא להיפך מהמר בעד כפר יונה (זו שאתם מפרקים כעת בקלילות 6:1).

אז לא יודע אם יש נאחס או אין ואם אנחנו מתקשים מול לוד בגלל נאחס.אבל מה שבטוח שהמניעים שלך מכוערים ולא תמימים

מה זה מכוערים, מי ישמע. איפה טעיתי? ניצחתם בתוצאה גבוהה (התוצאה הקבועה שלכם בחולון), בדיוק כפי שחזיתי.
הנאחס שלי עובד רק במכבי יפו. והאם המניעים שלי שם מכוערים, אז דיינו. כשנגיע ל-8 במארס, זה כבר יהיה מכוון בעקיפין גם אליכם. מה לעשות, הייתי צריך לבחור צד, אז בחרתי ביפו.
שיהיה בהצלחה... מחשש לפרשנות למניעים שלי, אני פוחד להגיד כבר "בליגה הלאומית"...
אנחנו מקווים להצטרף מהפלייאוף. באמת.

באמת חבל שאנשים בפורום שלנו מגיבים אליך ככה. אני בטוח שאם כבר אז
יש לך סימפטיה רבה לקטמון, ואנשים כאן עושים כל מאמץ לקלקל את זה.
גם מנדי שלנו חשב ש"נישחט" את לוד, ואף אחד לא התנפל עליו בכזאת
רצינות עם כל סיפורי המנחוס האלו.
אני בהחלט מקווה, שיחד איתנו, גם ליאור זדה וטוטח יעלו ליגה...

עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 12/01/2013 :  00:07:10  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי bony
תקופה לא הכי טובה של סמיר האהוב. אולי עובר עליו משהו... המון איבודי כדור!

אתה כנראה מתבלבל בין סמיר לבין מישהו אחר. סמיר זה הבחור הנמוך הזריז שמשחק במרכז - מספר 14. הוא כרגיל היה בכל מקום במגרש, מחלץ כדורים, מציק ליריב, מוציא התקפות וגם משגר כדורים ארוכים ומדוייקים לאגפים. אז יתכן שהוא גם איבד כדור או שניים אבל לטעמי היה לו משחק מצוין.

חוץ מזה, עוד משחק די מעפן שלנו והישגנו שלוש נקודות חשובות. זה מאפיין את כל העונה עד עכשיו - לא היצגנו אף משחק מעולה ובכל זאת עדיין לא הפסדנו. אולי ככה מצליחים בליגה א' דרום.

אני לא מבין למה הרכש שאנחנו לכאורה מחפשים זה עוד קשר התקפי, כשדווקא ההגנה נראית שבירה להפליא. במחצית הראשונה שלטנו בכדור 90% מהזמן אבל ההגנה שלנו היתה מזעזעת, ובשלוש הפעמים היחידות שלוד עברו את החצי הם הבקיעו פעם אחת ושני נסים מנעו מהם עוד שני שערים. אני קצת חושש מהמשחק בכפר שלם עם ההגנה הזו ושוער נוער מאחוריה.

ושאלה לותיק: מאיזה משחק יורחק השוער שלהם (מוטי אוחיון)? האם מהמשחק ההשלמה שלהם באמצע השבוע או מהמשחק במחזור הבא נגד כפר סבא? קצת מבאס אם כפר סבא היא זו שמרוויחה מכך ששחקן מורחק נגדנו (שימו לב שכפר סבא תמיד "עוקבת" אחרינו בלוח המשחקים).

עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 12/01/2013 :  00:54:38  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי bony
תקופה לא הכי טובה של סמיר האהוב. אולי עובר עליו משהו... המון איבודי כדור!

אתה כנראה מתבלבל בין סמיר לבין מישהו אחר. סמיר זה הבחור הנמוך הזריז שמשחק במרכז - מספר 14. הוא כרגיל היה בכל מקום במגרש, מחלץ כדורים, מציק ליריב, מוציא התקפות וגם משגר כדורים ארוכים ומדוייקים לאגפים. אז יתכן שהוא גם איבד כדור או שניים אבל לטעמי היה לו משחק מצוין.

חוץ מזה, עוד משחק די מעפן שלנו והישגנו שלוש נקודות חשובות. זה מאפיין את כל העונה עד עכשיו - לא היצגנו אף משחק מעולה ובכל זאת עדיין לא הפסדנו. אולי ככה מצליחים בליגה א' דרום.

אני לא מבין למה הרכש שאנחנו לכאורה מחפשים זה עוד קשר התקפי, כשדווקא ההגנה נראית שבירה להפליא. במחצית הראשונה שלטנו בכדור 90% מהזמן אבל ההגנה שלנו היתה מזעזעת, ובשלוש הפעמים היחידות שלוד עברו את החצי הם הבקיעו פעם אחת ושני נסים מנעו מהם עוד שני שערים. אני קצת חושש מהמשחק בכפר שלם עם ההגנה הזו ושוער נוער מאחוריה.

ושאלה לותיק: מאיזה משחק יורחק השוער שלהם (מוטי אוחיון)? האם מהמשחק ההשלמה שלהם באמצע השבוע או מהמשחק במחזור הבא נגד כפר סבא? קצת מבאס אם כפר סבא היא זו שמרוויחה מכך ששחקן מורחק נגדנו (שימו לב שכפר סבא תמיד "עוקבת" אחרינו בלוח המשחקים).

אוחיון מורחק מהמשחק הבא. אם המשחק הבא הוא משחק חוזר, משחק במחזור הבא או משחק בגביע אירופה לאלופות. המשחק הקרוב זה המשחק ממנו הוא מורחק.
עבור לתחילת הדף

סינגל מאלט סינגל מאלט מנותק

91 הודעות

נשלח - 12/01/2013 :  01:23:48  הצג פרופיל שלח ל- סינגל מאלט הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תקציר נפלא דאפי... בעיקר כי הפעם לא יכולתי להגיע למשחק

לפי התקציר... הגול שלהם נראה נבדל ברור

נערך על ידי - סינגל מאלט ב-12/01/2013 01:25:33
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 12/01/2013 :  09:21:24  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח
אוחיון מורחק מהמשחק הבא. אם המשחק הבא הוא משחק חוזר, משחק במחזור הבא או משחק בגביע אירופה לאלופות. המשחק הקרוב זה המשחק ממנו הוא מורחק.

אני לא בטוח שהרחקות מקומיות משפיעות על משחקים של אופ"א...
בכל מקרה, מסתבר שהסוגיה לא רלוונטית כי זה אדום שני של אוחיון העונה, ולכן הוא מורחק אוטומטית משני משחקים.
עבור לתחילת הדף

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 12/01/2013 :  10:42:52  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שסתם מגזימים פה שלאורך כל העונה הקבוצה שיחקה רע.
נכון שלפעמים לא הולך לנו אבל חברים עדיין לא הפסדנו וזה מראה על חוזק של קבוצה.
התקציר רק מחזק את חולשתו של השופט!
שיפוט גרוע.
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 12/01/2013 :  11:29:02  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סינגל מאלט

תקציר נפלא דאפי... בעיקר כי הפעם לא יכולתי להגיע למשחק

לפי התקציר... הגול שלהם נראה נבדל ברור

אחלה תקציר ואחלה הקפאה של הפריים הרלוונטי.
לדעתי אתה מוכיח שהנבדל ממש גבולי, כי השחקן שקבל את הכדור עשוי להיות בקו אחד עם עזו - וגם אם לא, קשה לבוא בטענות לקוון שמפספס נבדל כ"כ גבולי (מה גם שהשחקן המקבל כרגע עקף את אבולפיה ורץ הרבה יותר מהר ממנו)

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 12/01/2013 :  11:48:14  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עזוב עזוב, אין לזה ערך ספורטיבי תאמין לי
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 12/01/2013 :  12:52:21  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה זה משנה אם היה נבדל של 18 מטר או 2 מטר, הקוונים בליגה הזאת לא מסוגלים לשרוק נכון לנבדל גם אם יצרבו להם את זה תודעתית בשיטת מרתפי הק.ג.ב, ואנחנו ממשיכים לשחק בשיטה הזאת (שיטת הנבדל בהגנה) שכל משחק כמעט מביאה לכך שאנחנו סופגים בניגוד למומנטום.
מי שיעבור על התקצירים יראה שכמעט בכל השערים שאנחנו סופגים יש 2 מוטיבים חוזרים :
1. יציאה לנבדל, בדרך כלל נכונה שהקוון לא מזהה, או מצב שאחד הבלמים שובר נבדל כשהוא מבין שהוא איחר\ מהקוון לא תצא הישועה
2. מגינים שנמצאים למעלה ועושים התקפית עבודה נהדרת אבל לפעמים חסרים בהגנה.
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 12/01/2013 :  14:10:58  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שוב קבוצה חזקה עם אופי מחפה על יום מאד בינוני של כדורגל.
ממליץ בתקציב הרכש להביא בלם ובחלק הקדמי להתרכז בלהחזיר את חי אטיאס לעניינים. היום הוא הראה בשמץ כמה הוא חשוב לקבוצה
גם האשראי לפוגלמן מוגזם קצת בעיני, במיוחד כשזה בא על חשבון פנסו שטוב ממנו במרבית המשחקים
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 12/01/2013 :  14:11:29  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באמת שיטת הנבדל מבוצעת מצויין. אפשר לראות ששני הבלמים שומרים כמעט תמיד עך תיאום ועל קו אחד. כמויות הנבדלים שנשרקות לזכותנו הן גדולות, אבל בהנתן רמת השופטים בליגה הזאת זה לא מפתיע שהם מפספסים מדי פעם ואז אנחנו נותרים חשופים לגמרי. העובדה שהבלמים שלנו לא מהירים במיוחד ושהמגינים שלנו נמצאים רוב הזמן למעלה רק מעצימה את הבעיה.
אני לא מבין בכדורגל, אבל יתכן שצריך לשקול לשחק פחות על נבדל גם אם זה יבוא על חשבון ההתקפה. לא בטוח שזה כדאי.
בכל מקרה בסיבוב הזה, שבו לא הפסדנו, גילינו עליונות על היריב כמעט בכל משחק, גם כשלא שיחקנו טוב. זה סימן מצויין. אני חושב שצריך לתת הרבה קרדיט לעופר שבנה קבוצה חדשה וגם עשה שינויים שנראים טוב. שרק ימשך כך.
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 12/01/2013 :  16:09:56  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=6698

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 12/01/2013 :  16:30:03  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ועוד אחד:
http://www.goler1.co.il/article/4332

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 12/01/2013 :  18:23:14  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משפט שנשמע אתמול הרבה ביציע: לא נעלה עם ההגנה הזו. לא עם החורים שאביעד משאיר כשהוא עולה להתקפה, לא עם חוסר-היציבות של יוסי, לא עם מלכודת הנבדל שמפקירה את גורלנו בידי קוונים גרועים.

גם בהתקפה העסק לא יציב. איך לעזאזל השחקן הכי חם שלך, שרגע לפני ההפסקה שם גול בסלאלום, לא מקבל כדורים כל המחצית השנייה?

חן נראה בחור כלבבנו, חזק ומשחק עם הקבוצה.

כמו כל המשחקים במגרש הארור הזה, גם זה היה משחק מוזר. שריקות לא קשורות, גם השמחה אחרי הגולים הרגישה יותר כמו צהלות הקלה מאשר חדווה אמיתית.

הסיבוב נגמר עם גאווה בקבוצה עם אופי אבל גם עם המון חשש לקראת הסיבוב השני, עם משחקי חוץ אצל רוב היריבות שלנו. הבשורה הטובה בינתיים היא ללא ספק שובו של טדי כבית. וגם: סמיר, עוז, עידן, עמית. וציון סוגר חמישייה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם מחזור 15: אורתודכוסים לוד מארחים את קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07