פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחזור 15: אורתודכוסים לוד מארחים את קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחזור 15: אורתודכוסים לוד מארחים את קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחזור 15: אורתודכוסים לוד מארחים את קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 5

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 11/01/2013 :  15:32:16  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה אין תקציר של המשחק? כמה אפשר לחכות???
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 11/01/2013 :  15:32:24  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הסתיים 3-1 לנו. חבל שגם יתר הצמרת ניצחה
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 11/01/2013 :  15:33:03  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סוף סוף, איזה מתח.
כל קבוצות החוץ ניצחו, למעט מרמורק.
מסתמנת בבירור חוליית החוד של א' דרום:
קטמון, כפר סבא, מרמורק, אזור, יפו.
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 11/01/2013 :  15:39:42  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הצמרת נשארה אותו דבר למעשה:

היום מקומות 1,2,3,4 ו-5 ניצחו...

נערך על ידי - אדום88 ב-11/01/2013 15:51:41
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 11/01/2013 :  15:42:26  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

הצמרת נשארה אותו דבר למעשה:

היום מקומות 1,2,3,4 ו-6 ניצחו...

[מרמורק מקום 5, הפסידה לבת ים]

מרמורק ניצחה את בת ים
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 11/01/2013 :  15:44:18  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מבין שלא היינו גדולים. אבל ניצחון חוץ של 1-3 במשחק לא טוב של הקבוצה זה ממש נפלא. כדאי להתבונן היטב במחצית הכוס המלאה ולשמוח לפחות היום; רק לקראת המשחק הבא הצוות המקצועי והשחקנים יתמודדו עם המחצית הריקה
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 11/01/2013 :  15:58:31  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

אני מבין שלא היינו גדולים. אבל ניצחון חוץ של 1-3 במשחק לא טוב של הקבוצה זה ממש נפלא. כדאי להתבונן היטב במחצית הכוס המלאה ולשמוח לפחות היום; רק לקראת המשחק הבא הצוות המקצועי והשחקנים יתמודדו עם המחצית הריקה

ויופי לקבל אותך שוב אצלנו בפורום...
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 11/01/2013 :  16:03:58  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

למה אין תקציר של המשחק? כמה אפשר לחכות???

תקציר - עוד לא,
אבל תראה כמה מהר עידכנו את הטבלה באתר שלנו.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 11/01/2013 :  16:42:02  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.jerusalemnet.co.il/article/44480
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 11/01/2013 :  17:31:17  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הערות קצרות:
א. נצחון חוץ שני העונה ו - 0 במשבצת ההפסדים. וכמובן - הובלת הליגה בסיום הסיבוב [אבל ההובלה היתה גם בשנה שעברה בסיום הסיבוב הראשון.....]
ב. התחושה בסיום המשחק מעורבת למדי: קבוצה יריבה חלשה שהבקיעה שער בגלל טעות חמורה של הקוון והשופט. מאידך - משחק כזה היה צריך להסתיים בתוצאה גבוהה בהרבה לזכות קטמון.
ג. שי אהרון: גדולה של שחקן כאשר ביקש/הציע לעידן לבעוט את הפנדל הראשון. מאידך - אני מציע לצוות המקצועי לבקש מדאפי את הדיסק המלא של המשחק ולהראותו לשי כדי שיראה את התוצאות של המסירות הקצרות שלו, ואידך זיל גמור.
ד. והבולטים לטובה: ציון זקן שיצר כמה וכמה מצבים מסוכנים כאשר עלה מצד ימין והגיע לקירבת השער. ולחובבי הסטטיסטיקה: היום היה המשחק (הרשמי, לפי אתר ההתאחדות) ה- 115 של ציון במדי קטמון (כולל עונות מבשרת), שבהם שיחק 9678 דקות, שזה 84 דקות בממוצע למשחק.
והשני - ואני נשמע כמו תקליט שחוק - סמיר.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-11/01/2013 17:33:27
עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 11/01/2013 :  18:41:42  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפרופו תקליט שחוק - קחו את הגול שקיבלנו מאילת - שימו עליו את הגול שקיבלנו היום - זה אם כל התקליטים השחוקים - פרס למוצא את ההבדלים

שי ביום חלש קיבל החלטה של איש גדול (וכיאה לאחד כזה)ונתן לעידן לבעוט - את הפנדל השני לקח אחרי שוידא שהשופט לא מחדש את המשחק אחרי הבעיטה......

למרות כל מה שאומרים, כשעידן וחן על המגרש - שי הרבה יותר אפקטיבי מאחור
למרות שנראה היום שאין לו חיבת יתר לכדור העגול והוא מיהר להיפטר ממנו כל אימת שהגיע אליו

עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 11/01/2013 :  20:35:06  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

[quote]נשלח במקור על ידי חיים ברעם

ויופי לקבל אותך שוב אצלנו בפורום...
[/quote]
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 11/01/2013 :  20:51:57  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

מה זה לנחס? מי ישמע.
אתם משחקים נגד קבוצה מפורקת, שלא מתאמנת ולא משלמת, שאפילו אנחנו ניצחנו 0-5, שזה לא הגיוני לאור יכולת הכיבוש שלנו. וזה יקרה באחד ממשטחי הדשא הטובים בליגה, ביום שמש נחמד.
לא מנחס ולא נעליים. 0-4 קל

מה שמעצבן בהתנהגות שלך ,זה שאתה עצמך מאמין גדול בנאחס עד כדי כך שאתה נמנע בגלל זה להמר בגולר לטובת קבוצתך אלא להיפך מהמר בעד כפר יונה (זו שאתם מפרקים כעת בקלילות 6:1).

אז לא יודע אם יש נאחס או אין ואם אנחנו מתקשים מול לוד בגלל נאחס.אבל מה שבטוח שהמניעים שלך מכוערים ולא תמימים

מה זה מכוערים, מי ישמע. איפה טעיתי? ניצחתם בתוצאה גבוהה (התוצאה הקבועה שלכם בחולון), בדיוק כפי שחזיתי.
הנאחס שלי עובד רק במכבי יפו. והאם המניעים שלי שם מכוערים, אז דיינו. כשנגיע ל-8 במארס, זה כבר יהיה מכוון בעקיפין גם אליכם. מה לעשות, הייתי צריך לבחור צד, אז בחרתי ביפו.
שיהיה בהצלחה... מחשש לפרשנות למניעים שלי, אני פוחד להגיד כבר "בליגה הלאומית"...
אנחנו מקווים להצטרף מהפלייאוף. באמת.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 11/01/2013 :  21:48:38  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקהל היום היה מתחת לכול ביקורות חוץ מ6-7 אנשים שלא הפסיקו לשיר ולעודד רוב המוחלט לפעמים זימזם משהו היו לנו משחקים הרבה יותר גרועים מזה שהפסדנו והקהל עודד כמו משוגע בכלל משהו לא טוב עובר אלינו בזמן האחרון
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 11/01/2013 :  21:53:35  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

הקהל היום היה מתחת לכול ביקורות חוץ מ6-7 אנשים שלא הפסיקו לשיר ולעודד רוב המוחלט לפעמים זימזם משהו היו לנו משחקים הרבה יותר גרועים מזה שהפסדנו והקהל עודד כמו משוגע בכלל משהו לא טוב עובר אלינו בזמן האחרון

כל העונה הקהל ככה...מאכזב בכמות והכי הכי באיכות.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם מחזור 15: אורתודכוסים לוד מארחים את קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07