משתמש |
קטמון ראשל"צ יום ג 19:45 |
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 02/01/2013 : 00:31:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי אני גם לא יודע כמה מהמשחק שודר בטלוויזיה. אני מקווה שמספיק בשביל לשחזר את השליטה האבסולוטית שלנו ברוב המשחק
סליחה, טעות שלי בהבנת הנקרא. חשבתי שההערה שלך על אוהד הכורסא התייחסה לעצמך ואני מבין כעת שהיא התייחסה למי שהגבת אליו. אני מתנצל. ניאלץ להסכים שלא להסכים. אתנחם בכך ששלומי מלכה הסכים איתי... (למרות שתמיד אעדיף את מרילי, בודאי אם זה ציון, על פני שלומי מלכה) |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 02/01/2013 : 01:14:36
|
אין כמו לעודד בגשם זלעפות. היה אדיר. העיקר החוויה. יאללה |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 02/01/2013 : 07:10:35
|
המסקנה שלי מצפיה במשחק - עם כל הכבוד לניצחון של יאזור על קבוצה שנתנו לה במשחק אימון 0-5 - שמשחק העונה האמיתי והמרגש יתקיים ב-8 או ב-9 במארס בחולון/בלומפילד. בהצלחה בהמשך! |
|
|
benz
161 הודעות |
נשלח - 02/01/2013 : 08:04:53
|
ציטוט: [i]
וכאן לחמן דווקא מחמיא לנו ואפילו אומר שהוא טרח ולמד אותנו לקראת המשחק!
http://www.one.co.il/Article/210800.html
אם הוא היה לומד אותנו הוא היה יודע שדווקא אחרי שער אנחנו מתחילים לשחק |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 02/01/2013 : 08:55:39
|
צריך לתת למירי נבו לקריין את כל התקצירים שלנו. :) ואיזה בעיטות של שי אללה יסטור. שרק יתנו כאלה בליגה. |
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 02/01/2013 : 10:06:16
|
מסקנות מיום עמוס שידורים של גביע. 1-שיחקנו נגד קבוצה חזקה {בהרכב חסר} ושיחקנו מעולה, הקהל היה נהדר ושי היה מדהים. לצערנו גם השוער. 2- בעיות רבות בהגנה ואכזבה מהבלמים. 3-הבנתי למה סמיר בליגה א ולא בלאומית, קשה לו שם. 4- הפועל ירושלים נראו רע מאוד נגד עפולה ויותר גרוע שוב מכות ביציעים, נראה גועלי. 5 הליגה שלנו קשה בטירוף. אזור טובים מאוד, יפו היו מרשימים ונתנו משחק מעולה נגד קבוצה חזקה מאוד. נראה שמתחילים לראות את העבודה של ליאור שם וגם העביר משם את תרגיל הקרן הידוע. |
|
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 02/01/2013 : 10:16:33
|
למען הסדר הטוב והפרוטוקול, שלומי בן עשור הוא ילד חרא. |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 02/01/2013 : 11:30:45
|
מהמשחקים שגורמים לך להיות גאה. מהקבוצה והקהל. ראשון כל המשחק שיחקו על כדורים ארוכים לחלוצים שלהם שעם המהירות שלהם הביכו את ההגנה האיטית שלנו, אבל החזקנו רוב המשחק בכדור, שלטנו במשחק, לחצנו אותם אחורה ובעטנו יותר לשער. משחק של בעיטת כדור ארוך לחלוצים, והתבססות על המהירות שלהם במתפרצות זה בונקר. אנחנו צריכים להיות גאים במה שראינו |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 02/01/2013 : 11:47:25
|
המשחק ממש לא גרם לי גאווה. אין ספק שהגענו בלי רגשי נחיתות והיינו שווים נצחון, או לכל הפחות תיקו. אבל זאת לא כזאת חכמה לשחק ככה במעמדים האלו. הרבה יותר חשוב (וגם קשה) לשחק טוב במשחקים הרגילים, מול "סתם" קבוצות. וזה לא קורה מספיק העונה.
ואותו כנ"ל לגבי הקהל והעידוד. זה סבבה לטפוח לעצמנו על השכם (על גבול האוננות העצמית). אבל רצוי לא לשכוח שגם לנו כקהל יש לאן להשתפר. חשוב לא פחות שנעודד כמו שצריך, בשיא ההתלהבות ובמשך 90 דקות, גם במשחקים שאנחנו לא משחקים טוב, כדי להרים את הקבוצה. זה לא שהמצב שלנו רע (לא של הקבוצה ולא של הקהל), אבל מכאן ועד ההתלהבות על גבול האופוריה שיש לחלק מהאנשים כאן, המרחק עוד די גדול. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 02/01/2013 : 12:18:49
|
כאחד עם הבנה מוגבלת בכדורגל, הנה 2 הסנטים שלי: הבעיות שלנו בהגנה נובעות כמו שכולם אומרים מאיטיות הבלמים. האוריינטציה של עופר היא התקפית, מה שאומר שהמגינים שלנו נמצאים רוב הזמן למעלה. זה מגדיל את העומס על הבלמים שחייבים לנצח בכל ספרינט את חלוצי היריב. ברגע שזה לא המצב (כמו נגד קריית גת ואתמול), אנחנו מקבלים לא מעט מצבים מביכים שברובם עמית שמש מטפל יפה. עזו מחפה על האיטיות היחסית שלו בהרבה נסיון, קור רוח, וגליצ'ים מדוייקים. אבולעפיה לפעמים קצת מאבד את הראש באיזור הרחבה.
נכון שסמיר לא היה אתמול במיטבו, אבל לקפוץ למסקנות כאילו הוא לא מתאים ללאומית זה ממש מוגזם. לפי משחק אחד?
המשחק הטכני של עוז עולה על כל שחקן בראשון וכנראה על רוב הקשרים בלאומית. הוא מנצל את יכולתו בצורה יעילה וכיף לראות אותו בפעולה. |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 02/01/2013 : 13:02:30
|
כנראה שאני לא מבין גדול בכדורגל וכו'.
1. שיחקנו נגד קבוצה מהלאומית, הם אמנם מקצוענים, אבל לגמרי לא משוכה בלתי עבירה. היינו יכולים להוציא הרבה יותר מהמשחק הזה לדעתי.
2. בשורה התחתונה, ראשל"צ הגיעו למצבים הרבה יותר מסוכנים מאיתנו, כמה וכמה פעמים, גם אם אולי אופטית אנחנו שלטנו יותר בכדור/מגרש. לנו היו כמה בעיטות ונגיחות טובות אבל לא ממש הזמנויות של 100% (נוריד את הרבע שעה האחרונה כשכבר היה גמור), לראשון היו לא מעט כאלו.
3. גם אתמול שיחקנו בשיטה הרגילה מהליגה, לוחצים קדימה, קו נבדל בהגנה, ומקבלים מתפרצות מהירות מהיריב, לא בטוח שזאת הטקטיקה הנכונה נגד קבוצה שעדיפה עלינו טכנית ומהירה מאיתנו.
4. החילוף של סמיר וגרוסבך - מיותר לגמרי, לא רק בגלל שגרוסבך חלש מאוד, אלא כי על החילוף הזה היה כתוב השער השני של ראשל"צ. החלטה גרועה של עופר.
5. איפה איסלאם? יכול לתת את שלו מהספסל. מנצורי נראה פוטנציאל, מהיר וגבוה, אבל מוקדם לקבוע.
6. העידוד בסוף - קלטתי שאנשים פה עפים על זה, סבבה, גביע, גשם, טלוויזיה, אחלה עידוד לאורך המשחק, תצוגה מכובדת של הקבוצה, אפשר לעודד קצת בסוף, לא צריך לחגוג כאילו הרגע העפנו את בית"ר.
7. הכי חשוב - יום שישי, רק ניצחון. |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 02/01/2013 : 14:29:28
|
גם כשאנחנו סוף סוף מעודדים יש לאנשים טענות. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 02/01/2013 : 14:37:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
גם כשאנחנו סוף סוף מעודדים יש לאנשים טענות.
זה באמת קצת מוזר. אבל כולנו יודעים שאנחנו קבוצה סמולנית מלאה בביקורת עצמית, אז זה בעצם די צפוי |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-02/01/2013 14:39:08 |
|
|
קטמון ראשל"צ יום ג 19:45 |
|