משתמש |
קטמון ראשל"צ יום ג 19:45 |
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 01/01/2013 : 21:50:36
|
כמה קהל שלנו הגיע? |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 01/01/2013 : 22:32:01
|
אפורים? כמו המאמן? מה זה הרפש הזה מה? אני רוצה להגיד שזה ההפסד הכי מהנה שהיה, עד כמה שניתן. הקבוצה שיחקה לא רע בכלל והגיעה ללא מעט הזדמנויות ולולא שוער המצויין של היריבה- היינו עדיפים והחזקנו הרבה יותר בכדור. והקהל. הקהל היה מדהים מעבר להרגלו. אם זר היה נקלע לסיטואציה, היה נראה כאילו אנו חוגגים ניצחון 6:0 מטריף. משחק סופר חשוב על אף ההפסד- חשוב לגיבוש הקבוצה שראתה שגם כאשר "אכזבה" הקהל מעודד אף חזק יותר מהרגיל. |
|
|
liav431
106 הודעות |
נשלח - 01/01/2013 : 22:35:10
|
אני גאה בהפועל קטמון ירושלים |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 01/01/2013 : 22:36:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
אז מסתבר שאנחנו אפורים בטלוויזיה כמו במציאות (לפחות מרבע שעה של צפייה אינטנסיבית)...חסר משהו בקבוצה הזו נראה שישנה תקרת זכוכית שאנחנו לא מצליחים לנפץ ,יותר מדיי דומים למאמן שלנו..נקווה לטוב.
תגובה מעצבנת. מסתבר שלהיות אוהד כורסא אפור זאת לא דרך שמאפשרת לך להבין מה הלך במגרש. המשחק היה חד צדדי לטובתנו בעיקר אחרי ההרחקה. ראשון ניצלה בזכות שוער שתפש יום מטורף. קבוצה לחמנית טיפוסית שמתבססת על מתפרצות. הפועל נראתה טוב. עופר עושה עבודה טובה, כך נראה. שי אהרון במקבץ בעיטות מטורף. שתי בעיטות יוצאות דופן - אחת בסיום המחצית הראשונה טיל מ 40 מטר שנהדף לקרן בציפורניים. השניה בדקה האחרונה, תוך כדי מחיאות כפיים לקהל שי מפציץ מ 25 מטר ואלוהים יודע איך זה לא חדר. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-02/01/2013 01:02:10 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 01/01/2013 : 22:44:25
|
מעבר לעובדה שחבל שלא עקצנו, מגיע שאפו ענק לקבוצה, פשוט משחק מהנה.
כמו שכתבו מעלי, אחד ההפסדים הכי כיפים שהיו לי - הקהל היה מעולה, ובאמת שהיה כיף גדול. אני חושב שהחילוף של דור היה טעות, אבל ניחא, נתרכז בליגה - מגיע לנו לעלות.
כל הכבוד לכולם |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 01/01/2013 : 22:53:15
|
הגנה של פראיירים. חילוף דבילי ברמות. אבל היה כיף, תודה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 01/01/2013 : 23:15:03
|
אני צפיתי במשחק בשידור, ולכן יצא שראיתי את סאדר לראשונה מאז לידתה של הפועל קטמון. הסאסים היו כלום ושום דבר היום, לא במגרש, ולא ביציע...את הקהל שלנו, לעומת זאת, שמעו נון סטופ, ובכל פריצה לשידור פשכצקי המאנפף זעק "עוד הצלה נהדרת של מחלוף!".
והכי מעצבן, שבמשך דקות ארוכות שדרן הצבע בטדי הסביר לצופים בבית שסאסי הוד מעלתו מבקש להתאחד עם קטמון, הוא מוכן ללכת הביתה, והמכשול היחיד הוא ששרצקי דורש משכורת. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 01/01/2013 : 23:15:11
|
אני בכלל לא מסכים שהיה "חד-צדדי לטובתנו" כפי שאולי השתקף בטלויזיה. אמנם שיחקנו יפה, החזקנו הרבה בכדור וסחטנו כמה הצלות יפות של השוער שלהם מבעיטות מרחוק, אבל היה די ברור מי הקבוצה המקצוענית ומי רק חצי. השחקנים שלהם יותר מהירים, יותר חזקים ויותר חדים. כקבוצה הם מאוד מאורגנים ומסוכנים, יוצאים יפה להתקפות, מתפרסים מהר ויעיל על המגרש. גם הם בקלות יכלו להבקיע עוד שער או שניים. בסה"כ הופעה טובה שלנו, ואם נוכל לשחק ככה כל שבוע בליגה אז ננצח את רב המשחקים. אבל הפסדנו לקבוצה שהיא ללא ספק טובה ובעיקר חזקה מאיתנו.
|
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 01/01/2013 : 23:35:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
אני בכלל לא מסכים שהיה "חד-צדדי לטובתנו" כפי שאולי השתקף בטלויזיה. אמנם שיחקנו יפה, החזקנו הרבה בכדור וסחטנו כמה הצלות יפות של השוער שלהם מבעיטות מרחוק, אבל היה די ברור מי הקבוצה המקצוענית ומי רק חצי. השחקנים שלהם יותר מהירים, יותר חזקים ויותר חדים. כקבוצה הם מאוד מאורגנים ומסוכנים, יוצאים יפה להתקפות, מתפרסים מהר ויעיל על המגרש. גם הם בקלות יכלו להבקיע עוד שער או שניים. בסה"כ הופעה טובה שלנו, ואם נוכל לשחק ככה כל שבוע בליגה אז ננצח את רב המשחקים. אבל הפסדנו לקבוצה שהיא ללא ספק טובה ובעיקר חזקה מאיתנו.
אם כדורגל טוב פירושו להסתגר בבונקר, להחזיק בכדור 30% מהזמן, ולשלוח כדורים ארוכים לחלוצים מהירים אז ראשון היא אכן קבוצה חזקה. גם קריית גת קבוצה מעולה. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-01/01/2013 23:40:17 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 01/01/2013 : 23:40:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי אם כדורגל טוב פירושו להסתגר בבונקר ולשלוח כדורים ארוכים אז ראשון היא אכן קבוצה חזקה.
אני לא יודע כמה מהמשחק שודר בטלויזיה, אבל ראשון לא הסתגרה בבונקר, בודאי לא ב-70 הדקות הראשונות. בונקר בעיני זה להסתגר עם תשעה שחקנים בהגנה ולהעיף כדורים לכל עבר. אז גם אם המשחק שלהם מבוסס על מתפרצות, הם עשו את זה יפה וחד. לא משנה, אין מה להתווכח על זה (ואין לי שום סיבה מיוחדת להגן עליהם או על המאמן שלהם). מה שבטוח וחשוב זה ששיחקנו היטב, ללא רגשי נחיתות (חוץ מאשר 25 הדקות הראשונות, וחבל) ושצריך להמשיך לשחק ככה גם בליגה.
|
נערך על ידי - רגל עץ ב-01/01/2013 23:43:20 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 01/01/2013 : 23:41:16
|
כמו שאמרו קודמים לי: משחק טוב של שחקני קטמון ששלטו במרבית שלבי המשחק. ראשון ניצלה מספיגת שערים "בטוחים" בזכות משחק מזהיר של השוער שלהם (שכאילו התחפש לעמית שמש). בצד הביקורת יש לציין את ה"חורים" שנוצרו באגף ימין שלנו. אביעד דנן "נאלץ" לשכנע את חבריו שניתן למסור לו כדורים באגף שמאל במקום להתמקד בנסיונות חדירה לבונקר של ראשון דרך המרכז. שלישית השופטים לא היתה מספיק תקיפה למול המשחק האגרסיבי של שחקני ראשון מבית לחמן. הקטע המעט הזוי: הבעיטה של שי לקראת סיום המשחק, כאשר מיד לאחר מחיאות כפיים לקהל קיבל כדור ובנון שלאנטיות בעט בעיטה אדירה למסגרת, ששוער ראשון הצליח להציל. וכמובן - העידוד לאורך כל המשחק, גם בזמן גשם זלעפות, ולא פחות מכך בסיום המשחק.
ועכשיו - בני אילת. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-01/01/2013 23:41:46 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 01/01/2013 : 23:43:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי אם כדורגל טוב פירושו להסתגר בבונקר ולשלוח כדורים ארוכים אז ראשון היא אכן קבוצה חזקה.
אני לא יודע כמה מהמשחק שודר בטלויזיה
אני גם לא יודע כמה מהמשחק שודר בטלוויזיה. אני מקווה שמספיק בשביל לשחזר את השליטה האבסולוטית שלנו ברוב המשחק |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 01/01/2013 : 23:47:55
|
שיחקנו מול קבוצה ברמה אחרת. שחקנים יותר חזקים ויותר מהירים ומאמן יותר טוב ממה שיש בליגה שלנו. הלחץ שהפעילו על ההגנה שלנו בשלושים הדקות הראשונות היה מרשים. אבל - משחק טוב מאוד שלנו מול זה. לא מעיפים כדורים קדימה אלא בונים בסבלנות מאחור. כבוד לעוז שבא לקבל כדור וניסה כל הזמן לבנות התקפות מסודרות. גם פנסו. היינו שווים כמה שערים היום, מול הקבוצות בליגה לנו זה נגמר עם חמישיה. שי, כרגיל, עשר רמות מעל כולם. בחכמה, בניסיון לשנות צד, בבעיטות. מלך. עידן שמש שחקן ענק ורק שימשיך ככה. יאלה נגמר, אם נשחק ככה כל משחק הכל בסדר. יש קבוצה מרגשת עם אחלה שחקנים, עוד בלם ועוד פליי מייקר ובכלל זה יהיה נהדר. ובאמת הצגה מרגשת של הקהל היום. שווה ליגת אלופות. כשמשחקים באיצטדיון ראוי, מול יריבה ראויה, משחקים נהדר וגם הקהל מצוין. כיף היום עם הקבוצה הזו.
|
|
|
bony
62 הודעות |
נשלח - 02/01/2013 : 00:09:26
|
משחק יחסית טוב שלנו. נכון שיש הבדלים ברמות, ההבדל הכי בולט זה ניהול המשחק של המאמנים. לחמן פשוט ניצח את עופר שלנו. משחק מסודר שלנו והמזל שלהם שהשוער שלהם תפס יום טוב. הוא פשוט עצר את כל הכדורים! משחק ענק של שי אהרון. הוא ועוז לקחו את המשחק על הגב שלהם. פנסו גם נכנס לעיניים יפה מאוד. הוא צריך להמשיך בהרכב! משהו שמאוד בלט בעיני כולנו זה שאביעד דנן (שאפו על סחיטת האדום) כל המחצית השנייה היה לבד בקו לידנו ופשוט לא מוסרים לו! כשמגיעים אליו הכדורים יש דברים טובים. סמיר האהוב עלינו היום לא היה במיטבו (אולי הבדלי הרמות). בקיצור המטרה שנעלה ליגה השנה ואין צורך באיחוד!
|
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 02/01/2013 : 00:21:23
|
את האמת אני נסעתי להפסיד בכבוד אך חזרתי מאוכזב .אחד המשחקים האדירים של קטמון בכל הזמנים בעיקר עקב חוסר מוחלט של רגישות נחיתות אל מול קבוצה מליגה טובה יותר:משחק נהדר של קישור והתקפה ,הגנה מלבד עזו פחות טובה אך סבירה ברוב שלבי המשחק.תצוגת עידוד גורמת לי להתגאות בלהיות אוהד קטמון.את האמת יש לראשון יתרון בקושר אך לא בשמיים והם גם לא ציפו כנראה רמה כזו של משחק מקטמון .וכן הם די התבונקרו לקראת הסוף לחמן כהרגלו עם משחק טקטי-פיזי מכוער אבל זה עניינו.שיפוט די הססני מזכיר את הליגה שלנו ושוב הנפילות,נפילות,נפילות ........די אין כבר כח.....בקוצור ה ם מ פ ח ד י ם.אם נשחק כך שאלת על עליה מיותרת דיה |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-02/01/2013 00:22:25 |
|
|
קטמון ראשל"צ יום ג 19:45 |
|
|
|