פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עדכוני מחזור 13

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עדכוני מחזור 13
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם עדכוני מחזור 13 נושא הבא
עמוד: מתוך 3

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 30/12/2012 :  22:41:32  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפתח,
חוסר היציבות מתבטא בזה שישנן עליות ומורדות ואין אחידות ברמת המשחקים שלנו. משחק אחד משחקים טוב ומשחק אחר משחק פושר. גם הבית לא האיר לנו פנים בכל המשחקים, בעיקר לא בתחילת העונה. חוסר היציבות זה בהעדר המחץ לאורך כל המשחק, מחציות ששונות לגמרי האחת מהשנייה. שמת לב כמה פעמים היינו צריכים לחטוף גול בכדי להתחיל לשחק?? כמה פעמים חזרנו מפיגור? בחלק מהפעמים הצלחנו להפוך את התוצאה, באלה שלא, סיימנו בתיקו. אני לא מתרגש מזה שלא הפסדנו, הייתי מעדיף להפסיד משחק אחד או שניים אבל לנצח את כל שאר תוצאות התיקו שעשינו.
בשונה מיכם, אני לא חושב שלהשיג בקושי 4 נקודות בכל 2 משחקים זו הדרך הבטוחה לעלות. בשיטה הזו מה שנוצר זה באמת 7!!! קבוצות שעדיין נלחמות על העלייה ולכולן סיכויים כמעט שווים. לצערי אילו היינו בפור גדול יותר מהשאר אז היינו יכולים להיות רגועים יותר ולקבל תיקו כזה או אחר, אך מכיוון שהכל כל כך צמוד, וכל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה, גם אותנו (ותודה גדולה לשמש!!!) אני מאד מודאג
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 31/12/2012 :  08:43:11  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

יפתח,
חוסר היציבות מתבטא בזה שישנן עליות ומורדות ואין אחידות ברמת המשחקים שלנו. משחק אחד משחקים טוב ומשחק אחר משחק פושר. גם הבית לא האיר לנו פנים בכל המשחקים, בעיקר לא בתחילת העונה. חוסר היציבות זה בהעדר המחץ לאורך כל המשחק, מחציות ששונות לגמרי האחת מהשנייה. שמת לב כמה פעמים היינו צריכים לחטוף גול בכדי להתחיל לשחק?? כמה פעמים חזרנו מפיגור? בחלק מהפעמים הצלחנו להפוך את התוצאה, באלה שלא, סיימנו בתיקו. אני לא מתרגש מזה שלא הפסדנו, הייתי מעדיף להפסיד משחק אחד או שניים אבל לנצח את כל שאר תוצאות התיקו שעשינו.
בשונה מיכם, אני לא חושב שלהשיג בקושי 4 נקודות בכל 2 משחקים זו הדרך הבטוחה לעלות. בשיטה הזו מה שנוצר זה באמת 7!!! קבוצות שעדיין נלחמות על העלייה ולכולן סיכויים כמעט שווים. לצערי אילו היינו בפור גדול יותר מהשאר אז היינו יכולים להיות רגועים יותר ולקבל תיקו כזה או אחר, אך מכיוון שהכל כל כך צמוד, וכל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה, גם אותנו (ותודה גדולה לשמש!!!) אני מאד מודאג

אני לא חושב שיש מישהו רגוע, ותכל"ס גם אם היינו בפער שך 10 נקודות, אף אחד פה לא היה רגוע ובצדק.
חוסר היציבות בעיניי נובע מזה שיש לנו 3 וחצי שחקנים יציבים מתחילת העונה (שמש,שמש,דנן וסמיר) כל השאר נזילים. וזה כולל שחקני מפתח בקבוצה בעיקר בקישור וגם בהגנה.
ועם שליש הרכב יציב לא עולים ליגה.
(למען הסר ספק אני מדבר על יציבות חיובית........)
במשחקים בהם גם הפחות טובים נותנים את הנשמה על המגרש אז יש תוצאות, דוגמא מובהקת כ"ס.
אין לי פתרונות קסם. צריך לחשוב על כל דרך בה ניתן להחזיר את פוגלמן ואטיאס למה שהם יודעים ויכולים לתת.
לעבוד עם אבולפיה על הכושר, כי נסיון ויכולת יש לו, רק חסר לו אויר.
לפי מה שראיתי עד כה פנסו שווה הרכב.
לקוות שהחזרה של שי תייצב את הקבוצה.
ועם כל הכבוד לנשיא המדינה, צריך לחשוב טוב באיזה הרכב עולים בשלישי מבלי לסכן את השחקנים בפציעה שתפגום במאמץ העיקרי - לעלות ליגה.
מבחינתי שנעלה עם הנוער.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 31/12/2012 :  15:04:30  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרכב

תובל (ז"ל) אלקובי אזולאי עותמן מרילי תא שמע, סינגל מזרחי בראשי, תורג'מן ואלי בן רימוז'

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם עדכוני מחזור 13 נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07