פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עדכוני מחזור 13

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עדכוני מחזור 13
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם עדכוני מחזור 13 נושא הבא
עמוד: מתוך 3

דוד655 דוד655 מנותק

60 הודעות

נשלח - 29/12/2012 :  17:19:27  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דוד655 שלח ל- דוד655 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קטמון ותיק כל הכבוד מציתה את הכל, כולל החילופים.
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 29/12/2012 :  19:09:00  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ועכשיו התקציב בזכותה של דפי היקרה

http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1188
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 29/12/2012 :  19:53:15  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחצית ב כ"ס 0:0 רק שימשיך ככה

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 29/12/2012 :  20:36:54  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כ"ס מוביל, דקה 77

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 29/12/2012 :  21:03:23  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

כ"ס מוביל, דקה 77

הסתיים בניצחון כפר סבאי

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 29/12/2012 :  21:06:55  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צפוף, צפוף...

קטמון 25
כ"ס 23
מרמורק 22
בת ים 21
אזור 21
יפו 20
עמישב 19

מחזור הבא:
קטמון - אילת
כ"ס - באר שבע
בת ים - ערד
יפו - מרמורק
אזור - כפר יונה
עמישב - מלאכי
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 29/12/2012 :  21:40:20  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן צפוף מאד וימשיך להיות ככה, כבר 2 מחזורים לסוף הסיבוב, וזו מגמה ולא מקרי. לטעמי הליגה לא "שוויונית ומרתקת", היא פשוט פח אשפה. כדורגל ברמה נמוכה בכל הליגה. הייתי עכשיו במחצית השנייה של כפר-סבא נגד עמישב, זה פשוט גועל נפש מזוקק. אפילו שזה משחק צמרת. על רמה בכלל אין מה לדבר, כפר סבא הבקיעו שערר מקרי כתוצאה מבלם שלא ידע לעצור כדור פשוט בדקות יחסית סבירות של עמישב. אין בכלל זכר למוטיבציה שיש לקבוצות האלה נגדנו, עמישב נזכרה לנסות להשוות רק בתוספת הזמן.

נערך על ידי - קראנקו ב-29/12/2012 21:40:46
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 29/12/2012 :  22:42:05  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

אכן צפוף מאד וימשיך להיות ככה, כבר 2 מחזורים לסוף הסיבוב, וזו מגמה ולא מקרי. לטעמי הליגה לא "שוויונית ומרתקת", היא פשוט פח אשפה. כדורגל ברמה נמוכה בכל הליגה. הייתי עכשיו במחצית השנייה של כפר-סבא נגד עמישב, זה פשוט גועל נפש מזוקק. אפילו שזה משחק צמרת. על רמה בכלל אין מה לדבר, כפר סבא הבקיעו שערר מקרי כתוצאה מבלם שלא ידע לעצור כדור פשוט בדקות יחסית סבירות של עמישב. אין בכלל זכר למוטיבציה שיש לקבוצות האלה נגדנו, עמישב נזכרה לנסות להשוות רק בתוספת הזמן.

חרא או לא חרא, זה המקום שבו אנו נמצאים. וכל עוד אנחנו לא יוצאים מהחרא הזה, כנראה שאנחנו חלק ממנו. כל עוד לא הצלחנו לפתוח פער, לרשום רצף נצחונות מעבר ל2-3, בבית ובחוץ, נגד קבוצות צמרת ותחתית רק אז כנראה שנהייה על הדרך הנכונה. בינתיים אנחנו מדשדשים בחוסר יציבות וללא מחץ ודורסנות בליגה הזו. אם הייתי הפועל עפולה כנראה שהייתי פחות מודאג...
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 29/12/2012 :  23:47:27  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

חרא או לא חרא, זה המקום שבו אנו נמצאים. וכל עוד אנחנו לא יוצאים מהחרא הזה, כנראה שאנחנו חלק ממנו. כל עוד לא הצלחנו לפתוח פער, לרשום רצף נצחונות מעבר ל2-3, בבית ובחוץ, נגד קבוצות צמרת ותחתית רק אז כנראה שנהייה על הדרך הנכונה. בינתיים אנחנו מדשדשים בחוסר יציבות וללא מחץ ודורסנות בליגה הזו. אם הייתי הפועל עפולה כנראה שהייתי פחות מודאג...

מה חוסר יציבות?! לא הפסדנו כל העונה עד עכשיו, זו סופר יציבות! אנחנו בדרך הנכונה. ניצחונות בבית ותיקו בחוץ זה מתכון לעלייה, וצבירת הנקודות שלנו היא פחות או יותר בקצב הזה. אני שונא את ההתנשאות על הקבוצות האחרות ועל הליגה.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 30/12/2012 :  00:13:44  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ
ניצחונות בבית ותיקו בחוץ זה מתכון לעלייה

אפשר גם גירסה דומה - ניצחונות מול קבוצות צמרת, תיקו מול היתר...
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 30/12/2012 :  07:52:36  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

מה חוסר יציבות?! לא הפסדנו כל העונה עד עכשיו, זו סופר יציבות! אנחנו בדרך הנכונה. ניצחונות בבית ותיקו בחוץ זה מתכון לעלייה, וצבירת הנקודות שלנו היא פחות או יותר בקצב הזה. אני שונא את ההתנשאות על הקבוצות האחרות ועל הליגה.

למה התנשאות יפתח ? אם היית מתאמץ באמת היית שם לב שלא כתבתי משהו על זה שאנחנו יותר טובים. גם אנחנו לא מציגים רמה גבוהה. כן, איתן, גם אנחנו חלק מהחרא, לא יודע אם הייתי נרגע אם היינו כמו עפולה. הייתי יותר נהנה מהכדורגל, אבל אני כמו יפתח חושב שמה שמבדיל בינינו לשאר הוא יציבות בשימוש במתכון.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 30/12/2012 :  08:30:42  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא רוצה לבאס, אבל לא לשכוח את תעשיית ההימורים הרוחשת לה מתחת לפני השטח בליגה הזו. לפי ידיעות
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 30/12/2012 :  08:33:32  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מדהים איך הצילום גורם למגרש להיראות פתאום יפה. תודה!

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 30/12/2012 :  09:22:58  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

דאפי לא אוהבת שמשמיטים את ה-א'...
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 30/12/2012 :  22:39:26  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

יפתח,
חוסר היציבות מתבטא בזה שישנן עליות ומורדות ואין אחידות ברמת המשחקים שלנו. משחק אחד משחקים טוב ומשחק אחר משחק פושר. גם הבית לא האיר לנו פנים בכל המשחקים, בעיקר לא בתחילת העונה. חוסר היציבות זה בהעדר המחץ לאורך כל המשחק, מחציות ששונות לגמרי האחת מהשנייה. שמת לב כמה פעמים היינו צריכים לחטוף גול בכדי להתחיל לשחק?? כמה פעמים חזרנו מפיגור? בחלק מהפעמים הצלחנו להפוך את התוצאה, באלה שלא, סיימנו בתיקו. אני לא מתרגש מזה שלא הפסדנו, הייתי מעדיף להפסיד משחק אחד או שניים אבל לנצח את כל שאר תוצאות התיקו שעשינו.
בשונה מיכם, אני לא חושב שלהשיג בקושי 4 נקודות בכל 2 משחקים זו הדרך הבטוחה לעלות. בשיטה הזו מה שנוצר זה באמת 7!!! קבוצות שעדיין נלחמות על העלייה ולכולן סיכויים כמעט שווים. לצערי אילו היינו בפור גדול יותר מהשאר אז היינו יכולים להיות רגועים יותר ולקבל תיקו כזה או אחר, אך מכיוון שהכל כל כך צמוד, וכל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה, גם אותנו (ותודה גדולה לשמש!!!) אני מאד מודאג.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם עדכוני מחזור 13 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07