משתמש |
קטמון כפר סבא משחק עונה על כל הקופה |
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 19/12/2012 : 21:00:04
|
אני רואה שבת ים נתנו שישיה לאורתודכסים.חזקים בתמונ הצמרת.אני דווקא שמח שהליגה הזו היא שוויונית כי זה גם מחזק את שריר הלב וגם פחות קבוצות ימכרו פחות משחקים. |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 19/12/2012 : 22:22:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy : אני אישית מפחד מכל משחק, ויש לי תחושה רעה לגבי כמעט כל משחק, בטח כשמדובר במשחק "קריטי".
ועל זה נאמר: "אשרי אדם מפחד תמיד" (משלי כח יד) |
נערך על ידי - שמאש ב-19/12/2012 22:26:49 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 19/12/2012 : 22:26:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
אני רואה שבת ים נתנו שישיה לאורתודכסים.חזקים בתמונ הצמרת.
זה דווקא לא אומר כלום על בת ים. אורתודוקסים פשוט מתפרקת לנגד עינינו: הפסד רביעי ברציפות, 15:0 יחס שערים בשלושת המשחקים האחרונים. |
נערך על ידי - davidkipod ב-19/12/2012 22:27:38 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 19/12/2012 : 22:41:15
|
אני חושש שבגלל הנצחון הגבוה של בת ים על לוד איבדנו את המקם הראשון לבת ים אותן נקודות אותו יחס שערים אבל הם הבקיעו יותר שערים ויש להם נצחון אחד יותר מאיתנו
ותיק - מה עמדתך ? |
ירון |
|
|
omriki94
24 הודעות |
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 19/12/2012 : 23:19:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אני חושש שבגלל הנצחון הגבוה של בת ים על לוד איבדנו את המקם הראשון לבת ים אותן נקודות אותו יחס שערים אבל הם הבקיעו יותר שערים ויש להם נצחון אחד יותר מאיתנו
ותיק - מה עמדתך ?
למי אכפת? מה זה משנה? מה אנחנו סופרים כמה זמו אנחנו במקום הראשון? יאללה לנצח בשישי, לפתוח 3 פור לפחות על כל הליגה ולהשאיר את החישובים בצד. |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 20/12/2012 : 06:25:02
|
ותיק - מה עמדתך ?
יש מצב די סביר שכל מי שחוגג היום על לוד (גם יפו וזאדה חגגו עם חמישייה) ימצא עצמו חוגג לשווא. במידה והקבוצה תמשיך במסלול הנוכחי היא תתפרק עד סוף הסיבוב. ןאז כזכור לנו הייטב כל התוצאות מתבטלות.
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=6531
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
נערך על ידי - gideon ב-20/12/2012 06:32:00 |
|
|
taldo42
106 הודעות |
נשלח - 20/12/2012 : 08:21:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי taldo42
אני ממש מפחד מהמשחק, יש לי תחושה רעה לגביו, והוא משחק קריטי...
אני סתם תוהה: לפני המשחק מול עמישב היית רגוע? ולפני המשחק מול בת-ים היית שאנן וחסר דאגות? ולפני המשחק מול יפו ומאמנה החדש?
אני אישית מפחד מכל משחק, ויש לי תחושה רעה לגבי כמעט כל משחק, בטח כשמדובר במשחק "קריטי".
סתם תחושת בטן, לפני כל המשחקים האלה הייתה לי תחושה טובה, ולפני זה רעה... אני אף פעם לא רגוע אני תמיד מתרגש, אבל אני גם לא חי בפחד... |
הפטיש המגל והערק שאזל |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 20/12/2012 : 09:38:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ותיק - מה עמדתך ?
יש מצב די סביר שכל מי שחוגג היום על לוד (גם יפו וזאדה חגגו עם חמישייה) ימצא עצמו חוגג לשווא. במידה והקבוצה תמשיך במסלול הנוכחי היא תתפרק עד סוף הסיבוב. ןאז כזכור לנו הייטב כל התוצאות מתבטלות.
עוד לא אירחו אותנו וגבו 50 ש"ח לכרטיס |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 20/12/2012 : 19:05:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon יש מצב די סביר שכל מי שחוגג היום על לוד (גם יפו וזאדה חגגו עם חמישייה) ימצא עצמו חוגג לשווא. במידה והקבוצה תמשיך במסלול הנוכחי היא תתפרק עד סוף הסיבוב. ןאז כזכור לנו הייטב כל התוצאות מתבטלות.
למזלנו הטוב, אנחנו לא ננזק בכל מקרה, כיוון שהמשחק שלנו נגדם הוא האחרון בסיבוב. אז אם נשחק נגדם (ובהנחה שננצח\נקרע אותם), אז התוצאה שלנו וכל שאר תוצאות המשחקים שלהם יחשבו גם אם הם יתפרקו אח"כ (כולל התיקו שלהם נגד עמישב והנצחון על מרמורק). ואם הם יתפרקו לפני כן, לפחות לא נתבאס ממשחק חוץ מיותר (מישהו אמר 50 ש"ח?). |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 20/12/2012 : 20:05:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon יש מצב די סביר שכל מי שחוגג היום על לוד (גם יפו וזאדה חגגו עם חמישייה) ימצא עצמו חוגג לשווא. במידה והקבוצה תמשיך במסלול הנוכחי היא תתפרק עד סוף הסיבוב. ןאז כזכור לנו הייטב כל התוצאות מתבטלות.
למזלנו הטוב, אנחנו לא ננזק בכל מקרה, כיוון שהמשחק שלנו נגדם הוא האחרון בסיבוב. אז אם נשחק נגדם (ובהנחה שננצח\נקרע אותם), אז התוצאה שלנו וכל שאר תוצאות המשחקים שלהם יחשבו גם אם הם יתפרקו אח"כ (כולל התיקו שלהם נגד עמישב והנצחון על מרמורק). ואם הם יתפרקו לפני כן, לפחות לא נתבאס ממשחק חוץ מיותר (מישהו אמר 50 ש"ח?).
לא מסכים. עדיף לשלם 50 ש"ח, לאסוף את 3 הנקודות + יחס שערים נאה, ולהשאיר את עמישב ומרמורק עם הנזק. לא הכי ספורטיבי, but who care. יותר חשוב - מה שיקרה מחר: בתנאי מזג אוויר שיהיו עדיף לעלות עם הרבה "לוחמים" (ופחות פינס אלזינטי), ולבעוט הרבה מרחוק. |
|
|
omriki94
24 הודעות |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 21/12/2012 : 00:24:17
|
אגב, לא נמאס לכם מההוא מההד אנד שולדרס שכל כך מבסוט מעצמו בדבלפס? 14, 13, 12, יאללה דלג לנו כבר מהחיים, ממילא נהיינו קרחים מרוב דאגות וסיוטי עמישב וכפר סבא ששום אוחנה-שמפו לא יעזור. בקיצור, נעבור את כ"ס ואח"כ נראה, באביב באביב. |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 21/12/2012 : 09:19:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742 למזלנו הטוב, אנחנו לא ננזק בכל מקרה, כיוון שהמשחק שלנו נגדם הוא האחרון בסיבוב. אז אם נשחק נגדם (ובהנחה שננצח\נקרע אותם), אז התוצאה שלנו וכל שאר תוצאות המשחקים שלהם יחשבו גם אם הם יתפרקו אח"כ (כולל התיקו שלהם נגד עמישב והנצחון על מרמורק). ואם הם יתפרקו לפני כן, לפחות לא נתבאס ממשחק חוץ מיותר (מישהו אמר 50 ש"ח?).
לא מסכים. עדיף לשלם 50 ש"ח, לאסוף את 3 הנקודות + יחס שערים נאה, ולהשאיר את עמישב ומרמורק עם הנזק. לא הכי ספורטיבי, but who care.
אני מסכים אתך, אבל זה לא תלוי בנו מן הסתם. מה שמובטח לנו זה שאם נשחק נגדם, התוצאה תיחשב. But who cares |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
נערך על ידי - מנדי742 ב-21/12/2012 09:21:01 |
|
|
קטמון כפר סבא משחק עונה על כל הקופה |
|