פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון כפר סבא משחק עונה על כל הקופה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון כפר סבא משחק עונה על כל הקופה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון כפר סבא משחק עונה על כל הקופה נושא הבא
עמוד: מתוך 7

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 17/12/2012 :  11:01:25  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

יום שישי 12:30 למשחק העונה ?????????
אתם רציניים??????
זו שעה שהיא נגד האוהדים!!!
איך רוצים שיגיעו???

לא מבין את מי שקיבל את ההחלטה הזו. אפשר הסבר בבקשה?

סביר להניח שמי שקיבל את ההחלטה הוא חודש דצמבר, בעל הימים הקצרים ביותר וכניסת השבת המוקדמת ביותר בשנה.....

טכנית, זה בדיוק היום הקצר בשנה, 21.12
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 17/12/2012 :  11:14:02  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו
טכנית, זה בדיוק היום הקצר בשנה, 21.12

אבל השבת דווקא נכנסה הכי מוקדם ב-1.12 וב-8.12 ואילו השבוע היא נכנסת ארבע דקות(!) יותר מאוחר.
יתכן ששעת ההתחלה המוקדמת דווקא נובעת מהמרחק שהיריבה (הדתייה מן הסתם, הרי כמעט כל קבוצות ליגה א' מוגדרות ככה) צריכה לנסוע כדי להספיק להגיע הביתה בזמן להדלקת נרות...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 17/12/2012 :  11:31:23  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכל בגלל אלעד כהן!
להזכירכם: בעונה השנייה של קטמון-מבשרת היה משחק גביע נגד גבעת זאב בגבעת זאב. יום שישי. מגיעים להארכה. אלעד כהן מבקיע שער לזכות קטמון-מבשרת (אח"כ היו עוד שניים) ובדקה ה- 110 מסמן למאמן עם האצבע על המקום של השעון על היד (יעני - זמן כניסת שבת מתקרב). המאמן מחליף אותו ומר כהן ממהר לביתו, להגיע לפני כניסת השבת....

http://football.org.il/NationalCup/Pages/NationalCupGameDetails.aspx?NATIONAL_CUP_GAME_ID=172146

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 17/12/2012 :  13:35:11  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז למה לא במוצ"ש אם טדי פנוי???
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 17/12/2012 :  15:47:55  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אין לי מושג, אבל אני מהמר שזה דורש אישור של ההתאחדות ולא משהו שנעשה אוטומטית. מה גם שיש עוד הוצאות באירוח של טדי במוצ"ש, שלא בטוח שכמות הכרטיסים הנוספת שנמכרת מחזירה אותם.

אבל ברור שגם אני מעדיף את מוצ"ש על 12:30 לפנות בוקר.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 17/12/2012 :  15:53:02  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

כי לאיל גולן יש 5 אירועים להופיע בהם במוצ"ש

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 18/12/2012 :  14:59:10  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תחזית ליום ששי: קר גשום וסוער. שיט.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 18/12/2012 :  15:32:44  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אל תאמין לתשקורת
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 18/12/2012 :  16:55:35  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגע....סוף העולם נופל ביום ששי. אז מה כדאי יותר? לדחות למוצ"ש ולהגיד שהיינו מקום ראשון בליגה א' דרום כאשר העולם התפוצץ או לשחק ביום ששי כדי לציין שפרשנו לאחר ניצחון על המקום השני? (הכי טוב, סוף עולם במחצית, חוסך מחצית שנייה ובטוח שבראשונה אנו מובילים).

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 18/12/2012 :  17:29:59  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

רגע....סוף העולם נופל ביום ששי. אז מה כדאי יותר? לדחות למוצ"ש ולהגיד שהיינו מקום ראשון בליגה א' דרום כאשר העולם התפוצץ או לשחק ביום ששי כדי לציין שפרשנו לאחר ניצחון על המקום השני? (הכי טוב, סוף עולם במחצית, חוסך מחצית שנייה ובטוח שבראשונה אנו מובילים).

באיזה שעה זה סוף העולם?

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 18/12/2012 :  21:12:21  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בזמן פציעות.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 19/12/2012 :  18:32:29  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.goler1.co.il/article/4227
עבור לתחילת הדף

taldo42 taldo42 מנותק

106 הודעות

נשלח - 19/12/2012 :  19:47:22  הצג פרופיל שלח ל- taldo42 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני ממש מפחד מהמשחק, יש לי תחושה רעה לגביו, והוא משחק קריטי...
מישהו יודע משהו על כפ״ס חוץ מאלעד כהן, הבלם המוכשר שהיה מלפפון בקיץ, והחלוץ שמוזכר בכתבה - דרעי, וזה שסירוטקין מאמן שהוא כנראה על הכיפאק?
איפה הם חזקים ואיפה חלשים?

עוד יותר מציק כמובן זה שאני לא אהיה במשחק בגלל הצבא, (אחת הפעמים האחרונות שזה קורה :)) אז עידכונים בבקשה...

הפטיש המגל והערק שאזל
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 19/12/2012 :  20:28:57  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי taldo42

אני ממש מפחד מהמשחק, יש לי תחושה רעה לגביו, והוא משחק קריטי...

אני סתם תוהה: לפני המשחק מול עמישב היית רגוע? ולפני המשחק מול בת-ים היית שאנן וחסר דאגות? ולפני המשחק מול יפו ומאמנה החדש?

אני אישית מפחד מכל משחק, ויש לי תחושה רעה לגבי כמעט כל משחק, בטח כשמדובר במשחק "קריטי".

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 19/12/2012 :  20:31:21  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חייב לציין שגם לי יש חששות כבדים מהמשחק הזה.
כפר סבא נראים במומנטום מטורף, קבוצה שמשחקת שמח ותוקפני.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם קטמון כפר סבא משחק עונה על כל הקופה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07