לפני כחצי שנה נבחרתי על ידיכם לועד המנהל. משימות רבות היו לי מול עיניי בכניסה לתפקיד: גיוס כספים, שדרוג מערך הניהול והסדר הארגוני, מהלכים לאיחוד, עליית ליגה ועוד ועוד ועוד.
יותר מהכל הבנתי בפעילותי בקטמון עוד טרם היבחרותי את המשמעות והכוח שיש למונח קבוצת אוהדים. אפשר לדון שעות אם זה המודל הנכון והאם יש דרכים אחרות וכד'. אני לא בטוח שיש לי תשובה לדיון הזה.
דבר אחד בטוח - קטמון זה הדבר הכי יפה בכדורגל הישראלי !!! קבוצה של אוהדים שלוקחת את גורלה בידה - מחוברת לקהילה ולוקחת אחריות על עתידה - אין דברים כאלה.
אני מוצא את עצמי מדי שבוע במספר פגישות בהם אני מסביר מה זה קטמון וזה הדבר הכי טוב שיש לי בשבוע.
המשימה הכי חשובה שהיתה לי ויש לי היא הגברת מעורבות האוהדים בפעילות הקבוצה וברוך השם אנחנו רואים ברכה בעמל כפינו - מגיוס ספונסרים - דרך צירוף חברי עמותה, ערבי טלפונים, ניהול המידע האינטרנטי, ועוד ועוד
בתחילת תפקידי טענתי שלאור התעצמות הועד המנהל - אנו חייבים להגיע לעלייה בכמות חברי העמותה מ - 429 שהיה לנו בסוף העונה הקודמת ל - 475.
יעד מטורף אבל אפשרי !!!
נכון להבוקר עם ההגעה לישורת האחרונה של נובמבר אנו עם 390 חברי עמותה תוצאה של מאמץ אדיר של חברי העמותה בראשות מנדי !!!
אנו חייבים חייבים חייבים להביא עוד עשרות אנשים בתוך נובמבר - זהו מבחן לחוזק של קטמון כקבוצת אוהדים !!!
אני מבקש מכל אחד מכם לעשות את המאמץ הנדרש הנוסף.
להגיע לתחילת דצמבר עם הכמות שהיתה לנו בשנה שעברה יהיה הישג מדהים ועד סוף השנה - נתכנס ליעד הגדול של 475 חברי עמותה