פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים מחזור שמיני

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים מחזור שמיני
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים מחזור שמיני נושא הבא
עמוד: מתוך 3

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 12/11/2012 :  15:46:41  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש יותר מדי זמן עד משחק הגביע עוד שבועיים, זה זמן מלפפונים קלאסי:
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=6290

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 12/11/2012 :  21:37:50  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לנו אחלה שחקנים בנוער למה לא לעולת אותם?

נערך על ידי - גבעוני ב-12/11/2012 21:38:08
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 13/11/2012 :  10:10:35  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאור ההחתמות האלה
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=6295

מקווה שקטמון תגיב בהתאם עם החתמות של אברי גלעד,אייל קיציס וכו'
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/11/2012 :  10:24:48  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

יש לנו אחלה שחקנים בנוער למה לא לעולת אותם?

!!!!

מעבר לזה שלא בטוח אם עדיף ספסל יותר חזק עם שחקנים ממורמרים, על ספסל בינוני ואווירה טובה יותר. שנה שעברה לא היו חסרים לנו שחקנים בספסל, וזה לא ממש הלך.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 13/11/2012 :  11:08:54  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
א. הנוער שלנו אמנם במקום השני, אבל אל תשכחו שמדובר בליגת הנוער השלישית, לא ליגת העל. סתם להמחשה, שימו לב שאחד מכוכבי הנוער שלנו, מוחמד שרף, ניסה את מזלו בהפועל ירושלים בתחילת העונה ולא ממש הלך לו אז הוא חזר, והם עמוק עמוק במקום האחרון בליגת העל. אני חושד שהקפיצה מהליגה הארצית לנוער לליגה א' בוגרים היא מאוד גדולה.

ב. ספסל בינוני עם אווירה טובה זה סבבה, אבל עד גבול מסוים. אני מניח (טפו טפו טפו חמסה חמסה) שנגד שדרות נצליח להסתדר בלי סמיר, אבל מה יקרה בהמשך הליגה כשיצטברו הצהובים אצלו, אצל עזו ופוגלמן, וחלילה תהיה פציעה או שתיים? אנחנו חייבים עוד כיסוי במרכז המגרש, רצוי מישהו שיכול לשחק כבלם וגם כקשר דפנסיבי.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/11/2012 :  11:09:43  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

לאור ההחתמות האלה

לנו יש ידוענים מקומיים: דוד המלך (נגן נבל ידוע) שלמה המלך (יביא למשחקים את כל אלף הנשים וגם את מלכת שבא).

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/11/2012 :  11:14:02  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

א. הנוער שלנו אמנם במקום השני, אבל אל תשכחו שמדובר בליגת הנוער השלישית, לא ליגת העל. סתם להמחשה, שימו לב שאחד מכוכבי הנוער שלנו, מוחמד שרף, ניסה את מזלו בהפועל ירושלים בתחילת העונה ולא ממש הלך לו אז הוא חזר, והם עמוק עמוק במקום האחרון בליגת העל. אני חושד שהקפיצה מהליגה הארצית לנוער לליגה א' בוגרים היא מאוד גדולה.

ב. ספסל בינוני עם אווירה טובה זה סבבה, אבל עד גבול מסוים. אני מניח (טפו טפו טפו חמסה חמסה) שנגד שדרות נצליח להסתדר בלי סמיר, אבל מה יקרה בהמשך הליגה כשיצטברו הצהובים אצלו, אצל עזו ופוגלמן, וחלילה תהיה פציעה או שתיים? אנחנו חייבים עוד כיסוי במרכז המגרש, רצוי מישהו שיכול לשחק כבלם וגם כקשר דפנסיבי.

לגבי מחמוד - איני בטוח שהחזרה אלינו היתה בגלל הקפיצה לליגה בכירה יותר. מחמוד מתאמן כעת באופו שוטף עם הבוגרים (כך גם זגורי).
לגבי הספסל וצהובים: לאביעד דנן יש 4 צהובים והוא הכי קרוב ל"מנוחה" חד שבועית. הגיבוי שלו הוא, לכאורה אזרזר או הכלבויניק ג'וני.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-13/11/2012 11:14:19
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/11/2012 :  11:23:36  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ג'וני + אילתורים. אאל"ט, יש (כרגע) ספסל שכולל את איסלם, דור, מולכו, ג'וני ואזרזר. כולם שחקנים סבירים, בטח כמחליפים לעת מצוא.

וברור שבעקרון אני לא נגד להביא חיזוק, אבל לא בטוח שזה זמן טוב להביא עכשיו פליט מהלאומית, שמן הסתם יצפה לשחק הרבה. ויחד עם זאת, אני סומך על הצוות המקצועי שלנו שיקח גם את השיקולים האלו בחשבון.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 13/11/2012 :  12:02:32  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy
וברור שבעקרון אני לא נגד להביא חיזוק, אבל לא בטוח שזה זמן טוב להביא עכשיו פליט מהלאומית, שמן הסתם יצפה לשחק הרבה.

צודק, לא חייבים שחקן הרכב או כזה שיצפה להיות קבוע בהרכב, אבל כן מישהו שיוכל להשתלב פה ושם לפי הצורך, בלי שתהיה פגיעה משמעותית ביכולת הקבוצתית. איזה מיקי רנדי כזה... (מעצבן אותי שהוא לא אצלנו, כי הוא בדיוק השחקן שהיינו צריכים, בלי לפקפק בהחלטה לשחרר אותו שמן הסתם לא היתה מקצועית גרידא).
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 13/11/2012 :  13:56:23  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.jerusalemnet.co.il/article/44018
אני חושב שחיזוק בשחקן משמעותי בהתקפה יכול מאוד לעזור למשחק האגפים שלנו ולהוסיף מחץ . אי אפשר להגיד שההתקפה שלנו מפרקת הגנות , אומנם היא סיפקה יכולת מרשימה נגד בת ים אבל אני חושב שיחד עם עוד שחקן על רמה היא תהיה עוד יותר מסוכנת.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 13/11/2012 :  13:56:31  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

לאור ההחתמות האלה

תקראו את הכתבה הזו. ותקראו אותה שוב ושוב. ושוב. ועוד פעם.
ואז תחשבו על זה שהפועל ירושלים המפוארת משחקת בליגה הזו. הקבוצה הזו, המועדון הזה, שהצמיח שחקנים גדולים, זכה בגביע המדינה, עם פוטנציאל למעל 10 אלף אוהדים, משחק בליגה שבה בשביל הצחוק מביאים זמרים וקומיקאים ושחקנים שלא נגעו בכדור כבר עשר שנים. "הכל נעשה בהומור", כושילירבאק.

אכסניה מכובדת? לתת כל משחק 4 חתיכות ולעוף מהליגה הזאת כבר.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/11/2012 :  16:07:05  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

אם רק זה היה כל כך קל...

ואגב, אני לא בטוח עד כמה האכסניה של ליגת העל, על כל הפרוספר עזאגים וטביבים שיש בה (או שהיו בה), היא אכסניה יותר מכובדת...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 13/11/2012 :  16:08:08  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

אם רק זה היה כל כך קל...

ואגב, אני לא בטוח עד כמה האכסניה של ליגת העל, על כל הפרוספר עזאגים וטביבים שיש בה (או שהיו בה), היא אכסניה יותר מכובדת...

לדעתי היא הרבה יותר מכובדת.

נערך על ידי - קראנקו ב-13/11/2012 16:09:10
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 13/11/2012 :  17:48:12  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מלפפון, סתם חדשות:
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 13/11/2012 :  18:53:39  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

לא מלפפון, סתם חדשות:

לא סתם ,השיפוט אכן היה הזוי וחד צדדי באופן מוחלט.
הגיע הזמן שאיגוד השופטים יעלה את רמת השיפוט בליגה המזדיינת הזאת.
עבור לתחילת הדף

דוד655 דוד655 מנותק

60 הודעות

נשלח - 14/11/2012 :  22:26:33  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דוד655 שלח ל- דוד655 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גולר מפרסמים עניין של הפועל שלנו ביותם פנסו שהיה בהפועל מרמורק.

מישהו מכיר וראה אותו פעם? באיזה תפקיד הוא?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מלפפונים מחזור שמיני נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07