פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הצלת הערך על הקבוצה בויקיפדיה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הצלת הערך על הקבוצה בויקיפדיה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הצלת הערך על הקבוצה בויקיפדיה נושא הבא  

אדם אדום אדם אדום מנותק

82 הודעות

נשלח - 22/11/2009 :  23:06:22  הצג פרופיל שלח ל- אדם אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לכולם,
הערך על הפועל קטמון בויקיפדיה הוא אחד הדרכים המרכזיות דרכן אנשים שואבים מידע על קבוצתינו היקרה, הוא הדבר השני אשר מופיע בגוגל בחיפוש "הפועל קטמון" ובניגוד לאתר, אנשים מחפשים בו מידע אובייקטיבי.
וזוהי גם הסיבה שהשקעתי בו כ"כ הרבה זמן.
לאחרונה, החלו כל מיני גורמים להרוס את מקומה של הקבוצה בויקיפדיה. השורה על הקבוצה בפסקת הפתיחה של "הפועל ירושלים (כדורגל)" הושמטה, הפסקה על קטמון הועלמה מהערך הכללי על הפועל ירושלים והתיאור של האוהדים שמגיעים מדי שבוע לגבעת רם נמצא תחת הכותרת "הפועל סא.ד.ר. ירושלים". בקצב הזה לא יהיה כל תיאור על הפועל קטמון בערך על הפועל ירושלים.

מה שאני רוצה ממכם הוא שתעיפו מבט לראות אם זה באמת כ"כ גרוע או שזה רק אני. אם אתם מסכימים איתי, אשמח אם תוודאו שיש לכם משתמש בוויקיפדיה, אם לא תפתחו אחד (עם שם שלא מסגיר אותכם כאוהדי הפועל) ובקרוב אני אזמין אותכם לאט לאט על הצבעות ודיונים בנושאים אלו. וכמובן תודיעו לי פה כשפתחתם

הדבר הזה הוא קריטי לדעתי, זה אומנם לא משרת את הקבוצה שלנו, אך משרת את המטרה שקשורה שקבוצה בבעלות האוהדים. אני אישית מרגיש שהכביכול אוביקטיביות של ויקיפדיה לוקחת לנו את הזהות כאוהדי הפועל ירושלים וזה בעייתי מאוד.

נערך על ידי - אדם אדום ב-22/11/2009 23:11:34

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 23/11/2009 :  00:15:30  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צודק! הרשמו לויקיפדיה ושימרו עלינו!
ואם אתם דוברי שפות זרות, העתיקו נא ותרגמו את הערך לשפות אחרות זה יועיל לתפוצה השוכנת בגולה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 23/11/2009 :  14:04:32  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מסעיר אותי במיוחד. כל אחד יכול לכתוב בוויקיפדיה מה שבא לו, לא נראה שאפשר לשלוט בזה, אז חבל על הטרחה.

ד"א, בעת שיטוטי באינטרנט התברר לי שיש להפועל קטמון קבוצת שחמט!. מישהו ידע על זה?

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 23/11/2009 :  14:16:04  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קבוצת שחמט זה אוקסימורון.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 23/11/2009 :  19:21:42  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברור שכמה אפסים מטומטמים מסאדר עשו את זה. זה לא נכון שכל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה, ויש דרכים גם חברר מי עשה את זה, וגם לדון בזה עם מפעילי הויקיפדיה.

אבדוק את הנושא
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 23/11/2009 :  19:27:26  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם הערך "הפועל ירושלים (כדורגל)" וגם הערך "הפועל קטמון ירושלים" נראים לי בסדר, אם כי כמובן זקוקים למעט תיקונים ועדכונים

אני לא בטוח שצדקת בעניין הדעיכה במזיד של הערכים האלה, וגם אני לוקח את דברי הקודמים בחזרה (אלא אם כן מישהו כבר הספיק פשוט לתקן את הקלקולים)

עבור לתחילת הדף

אדם אדום אדם אדום מנותק

82 הודעות

נשלח - 24/11/2009 :  17:56:58  הצג פרופיל שלח ל- אדם אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דווקא מפעילי המערכת הם הבעיתיים יותר, אנשי סא.ד.ר לא ממש יודעים להשתמש בויקי...
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 25/11/2009 :  16:57:47  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדם אדום

דווקא מפעילי המערכת הם הבעיתיים יותר, אנשי סא.ד.ר לא ממש יודעים להשתמש בויקי...

גם אני לא יודע.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הצלת הערך על הקבוצה בויקיפדיה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07