פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מבשרת דוהרת במורד הקסטל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מבשרת דוהרת במורד הקסטל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מבשרת דוהרת במורד הקסטל נושא הבא  

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 22/11/2009 :  10:00:51  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מבשרת ממשיכה להידרדר, ספגה רביעיה מטייבה\שמשון.
אני מודה שקשה לי קצת למחוק את החיוך הציני משהו.
למרבה הפלא, למרות הפרש השערים השלילי שלה 16:6 הוא זה שמחזיק אותה מעל הקו האדום עם 5 נקודות ליגה בלבד.
בשבוע הבא הם מארחים את חדרה, מוליכת הליגה.יש לקוות לתבוסה צורמת.
ממוצע הקהל הביתי שלהם עומד על 30 איש מאז פתיחת העונה.....לחשוב שבמשחק הפתיחה מול ערד בעונה שעברה באו לראות את אסרף וחבורתו 4200 איש.....
לא נותר לי אלא לצטט רבים וטובים ממני:"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..."
שבוע טוב

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 22/11/2009 :  10:03:06  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשתי מילים:
לא מסכים

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 22/11/2009 :  10:06:26  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא בטוח שיש לנו מה להיות ציניים כלפיהם. היו שותפים שלנו שנתיים
אבל התוצאות שלהם וכמות הקהל שמגיעה למשחקים שלהם
כל אלה מחזקים את התחושה שהיינו חייבים להתחיל מהתחלה מליגה ג'
ואולי כמו שהפולנים אומרים לא היינו צריכים ליצור איתם את השותפות בשנתיים הראשונות
אבל זה חלב שנשפך
אנחנו אשרינו וטוב לנו וצריכים לדאוג כל הזמן לשמור על המתח והלמשיך כך
ולהביא אוהדים ובעלי מניות נוספים
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 22/11/2009 :  10:23:02  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

בשתי מילים:
לא מסכים

במילה אחת:
סבבה

לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/11/2009 :  11:28:17  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא חושב שיש לנו אינטרס לקוות לירידת ליגה של מבשרת. אם במקרה אנחנו נעלה ליגה ויהיה לנו משחק נגדם בעונה הבאה, אני חושש שהשנאה שלהם והתסכול עלולים לשחק לרעתנו...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 22/11/2009 :  12:52:35  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אני לא חושב שיש לנו אינטרס לקוות לירידת ליגה של מבשרת. אם במקרה אנחנו נעלה ליגה ויהיה לנו משחק נגדם בעונה הבאה, אני חושש שהשנאה שלהם והתסכול עלולים לשחק לרעתנו...

אני מרחיב פה את הסוגיה קצת, כמובן רק "במקרה שנעלה ליגה", כי אנחנו הרי לא רוצים לנחס שום דבר...
כרגע מסתמן מצב לפיו יתכן שיהיו ארבע קבוצות מהאזור באותו מחוז של ליגה ב' בשנה הבאה. זה יכול לקרות אם מבשרת תרד, אנחנו ("במקרה", טפו טפו טפו) נעלה וגבעת זאב תינצל מירידה (יתכן שיצטרכו לפטר את יאיר אסיאג בשביל זה...), כאשר מעלה אדומים ממילא בטוחה בליגה הזו.
בקיצור - האם מצב כזה טוב לנו? מצד אחד, הרבה דרבים, משחקי חוץ קרובים, יריבויות, מתח וענין. מצד שני, מאבק אימתני על החתמת כל שחקן, משחקי דרבי לוהטים מדי, תככים ופוליטיקות.
אישית, אני בעד. זה אולי יהיה יותר קשה, אבל בודאי גם הרבה יותר כיף מאשר משחקים נגד כל מיני קבוצות מדימונה, רהט וקרית גת.

הכל כמובן נאמר בהסתייגות, כי זה רק רלוונטי אם בטעות נעלה ליגה (חמסה חמסה)...
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 22/11/2009 :  13:47:06  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אשכרה עין הרע
טפו טפו טפו

בוא נתעסק בכמות האנשים שתגיע לתל שבע ביום ששי הבא למשחק קריטי
או לגיוס אוהדים למשחק הבית הבא מול בית צפפה !!!
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 22/11/2009 :  14:56:11  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלי קשר לעובדה שהפרידה הייתה נכונה ובמקום, מבחינתי לפחות התוצאות שמשיגה מבשרת השנה ממחישה שאולי הגזמנו עם תיאורית הקונספירציה שלנו.ייתכן שפשוט היכולת של השחקנים שם לא כזו גבוהה ,ולא שעשו לנו בכוונה כדי להימנע מעלייה.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 22/11/2009 :  19:52:33  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אני מרחיב פה את הסוגיה קצת, כמובן רק "במקרה שנעלה ליגה", כי אנחנו הרי לא רוצים לנחס שום דבר...
כרגע מסתמן מצב לפיו יתכן שיהיו ארבע קבוצות מהאזור באותו מחוז של ליגה ב' בשנה הבאה. זה יכול לקרות אם מבשרת תרד, אנחנו ("במקרה", טפו טפו טפו) נעלה וגבעת זאב תינצל מירידה (יתכן שיצטרכו לפטר את יאיר אסיאג בשביל זה...), כאשר מעלה אדומים ממילא בטוחה בליגה הזו.
בקיצור - האם מצב כזה טוב לנו? מצד אחד, הרבה דרבים, משחקי חוץ קרובים, יריבויות, מתח וענין. מצד שני, מאבק אימתני על החתמת כל שחקן, משחקי דרבי לוהטים מדי, תככים ופוליטיקות.
אישית, אני בעד. זה אולי יהיה יותר קשה, אבל בודאי גם הרבה יותר כיף מאשר משחקים נגד כל מיני קבוצות מדימונה, רהט וקרית גת.

הכל כמובן נאמר בהסתייגות, כי זה רק רלוונטי אם בטעות נעלה ליגה (חמסה חמסה)...

לא במקרה שנעלה, לא כשנעלה, לא אם נעלה, לא אחרי שנעלה, וגם לא אחרי שהניצחון במשחק הבא. כל משחק הוא מלחמת עולם, ורק הוא צריך לעניין אותנו. תפסיקו להתעסק בכל מה שמסביב, ולא תורם בשום צורה. יש שני דברים שצריכים לעניין אותנו: א. איך מגייסים עוד בעלי מניות וספונסרים ב. איך מביאים יותר קהל למשחק בתל שבע. כל עוד אני בליגה ג' ממש לא אכפת לי מה יקרה שנה הבאה בליגה ב'. אם מתישהו אני אעלה (ורק אחרי שזה יהיה סופי) אז אני אתחיל להתעניין
ודבר שני, יש דרבי אחד, הפועל נגד בית"ר, לא מבשרת, בית שמש, גבעת זאב, פסגת זאב, מודיעין או כל מקום אחר שנמצא ליד ירושלים. ובטח שלא בית צפאפא. הדרבי יגיע כשנשחק מול בית"ר ירושלים, ורק אז

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 22/11/2009 :  20:37:04  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[/quote]
לא במקרה שנעלה, לא כשנעלה, לא אם נעלה, לא אחרי שנעלה, וגם לא אחרי שהניצחון במשחק הבא. כל משחק הוא מלחמת עולם, ורק הוא צריך לעניין אותנו. תפסיקו להתעסק בכל מה שמסביב, ולא תורם בשום צורה. יש שני דברים שצריכים לעניין אותנו: א. איך מגייסים עוד בעלי מניות וספונסרים ב. איך מביאים יותר קהל למשחק בתל שבע. כל עוד אני בליגה ג' ממש לא אכפת לי מה יקרה שנה הבאה בליגה ב'. אם מתישהו אני אעלה (ורק אחרי שזה יהיה סופי) אז אני אתחיל להתעניין
ודבר שני, יש דרבי אחד, הפועל נגד בית"ר, לא מבשרת, בית שמש, גבעת זאב, פסגת זאב, מודיעין או כל מקום אחר שנמצא ליד ירושלים. ובטח שלא בית צפאפא. הדרבי יגיע כשנשחק מול בית"ר ירושלים, ורק אז
[/quote]

אח שלו בו נרגיע קצת עם לשון הציווי. עם כל הכבוד, מעניין אותנו מה שנרצה שיעניין אותנו, ואם נרצה להתעסק בנעשה סביב נעשה כן. התלבטתי אם להכניס את הפוסט הזה כאן או באוף טופיק וההכרעה הייתה בשל הפגרה להכניס כאן.
מסכים איתך שיחשוב ביותר לגייס ספונסרים ובעלי מניות, אבל מולטי טאסקינג זו לא מילה גסה.
אז אם כבוד הדוצ'ה יסלח לנו נמשיך לכתוב בפורום האוהדים את אשר על ליבנו.
גם אם זה בנוגע לשימחה קטנה לאיד הקשורה באנשים שניסו לעשות הכל כדי למנוע מאיתנו להקים קבוצה עצמאית וסחטו מאיתנו כ מאה אלף שקלים תוך כדי.

לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 23/11/2009 :  15:06:49  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מדבר על עניין הנאחס, לדבר על עלייה, מנאחס, כמו שלצעוק הנה גול, או יש לפני הגול מנחס

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 23/11/2009 :  19:32:19  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני שמח לאידם
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 24/11/2009 :  10:22:49  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתם נשמות שלי לא לומדים שום דבר.והרי יש לכם נסיון רע עם זה לא מדברים על עליה עד שנעלה אחרת תסגרו עוד הרבה שנים עם עם צעירי אלהוזייל במגרש מעולה בתל שבע המהממת................................

אליה

נערך על ידי - אליה ב-24/11/2009 22:53:03
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 24/11/2009 :  11:36:42  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם להם יש פגרה עד ה - 04/12 יום הנסיעה הצפוי לתל שבע בפעם ה.....
כשהם חוזרים הם מארחים במבשרת את הפועל חדרה
המובילה הצפונית של המחוז הדרומי כדי שגם חדרה תוכל
להגיע חזרה לליגה הלאומית שמורכבת מ - 16 קבוצות - שרק 3 מהן נמצאות
מצפון לקו של הרצליה ולכן צריך לסדר !!!
לא מקנא במבשרת אבל בואו נתעסק בעצמנו ובשאלה הנצחית
מה עשית היום כדי שיהיו יותר אוהדים במשחק הבית נגד בית צפאפא ויותר בעלי מניות.
מה דעתך לשלוח לכמה חברים את המאמר של חיים ברעם על החוויה הקטמונית - יש כמה ירושלמים שזה יעשה להם את זה

ירון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 25/11/2009 :  10:19:28  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.sport6.co.il/Article.php?id=1456

באדיבות ספורט 6 - אתר מהיר מאוד בהצגת תוצאות ביום ששי
הגולים של טייבה נגד מבשרת

ירון
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 25/11/2009 :  16:20:57  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יכולתי להתאפק:
מתוך דיווח באתר דאבלפס:
במבשרת ציון נפגשו הפועל המקומית מליגה א' ובקעת הירדן מליגה ב'. בסיומה של המחצית הראשונה הוליכה הבקעה 0:2 משערים של רודי אסטבן ויהודה כהן המחלים מפציעה אך בפתיחת המחצית השנייה קרסה מערכת התאורה במגרש והמשחק הופסק.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מבשרת דוהרת במורד הקסטל נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07