פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון-מלאכי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון-מלאכי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם קטמון-מלאכי נושא הבא
עמוד: מתוך 5

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 24/10/2012 :  12:29:05  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דאפי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

חסרה לי בתקציר ההחמצה של עוז, שעד עכשיו אני לא מבין איך הכדור לא נכנס. פגע בשוער? במגן? בקורה?

ההחמצה של עוז http://youtu.be/BbiSD_IidZM

תודה. עכשיו ברור איך קרה הנס הזה
וד"א המסירה של שי (כמו עוד כמה מסירות שלו במשחק הזה) היא בעיני גאונית
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 24/10/2012 :  19:33:48  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

ציטוט:
חסרה לי בתקציר ההחמצה של עוז, שעד עכשיו אני לא מבין איך הכדור לא נכנס. פגע בשוער? במגן? בקורה?

גם אני לא מבין את הפלא הפיזיקאלי שהתרחש שם, שעה שכדור שנורה משני מטר לשער, והיה ברור שהוא בפנים, נעלם פתאום והופיע ככדור קרן. יש איזה חד עין שיסביר לנו, קצרי הרואי ?

לפי עמרי שרצקי, מחזיר הכדורים הנצחי שעמד מאחורי השער בעת האירוע, הכדור פגע בקרסול של המגן, הוסט לקורה, והחוצה.

תודה לדאפי, וצדק נער הכדורים - קרסולו המיותר של המגן גרם לנו להגיע לדקה ה94 מעוכים מתסכול. במחשבה שנייה, היה שווה את זה..אולי טוב שיש לו קרסול ולנו יש שי אהרן.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 24/10/2012 :  19:55:48  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
תודה לדאפי, וצדק נער הכדורים - קרסולו המיותר של המגן גרם לנו להגיע לדקה ה94 מעוכים מתסכול. במחשבה שנייה, היה שווה את זה..אולי טוב שיש לו קרסול ולנו יש שי אהרן.

גם אני מודה לדאפי.
אבל יותר משמטריד אותי קרסולו המיותר של המגן, מטריד אותי קרסולו הלא מיותר כלל של עוז. האם מישהו יכול לעדכן מה מצבו?

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/10/2012 :  20:06:19  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

ציטוט:

גם אני לא מבין את הפלא הפיזיקאלי שהתרחש שם, שעה שכדור שנורה משני מטר לשער, והיה ברור שהוא בפנים, נעלם פתאום והופיע ככדור קרן. יש איזה חד עין שיסביר לנו, קצרי הרואי ?

לפי עמרי שרצקי, מחזיר הכדורים הנצחי שעמד מאחורי השער בעת האירוע, הכדור פגע בקרסול של המגן, הוסט לקורה, והחוצה.

כולכם טועים. הכדור שינה כיוון בגללי. עשיתי את הטעות המטופשת וצעקתי "יש" לפני שהכדור נכנס לשער ולפני שראיתי את השופט מאשר את השער.

ואכן טוב שיש לנו את שי...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 24/10/2012 :  20:19:15  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy
כולכם טועים. הכדור שינה כיוון בגללי. עשיתי את הטעות המטופשת וצעקתי "יש" לפני שהכדור נכנס לשער ולפני שראיתי את השופט מאשר את השער.

האם הצכקה היתה במהירות הקול או במהירות האור?
ונא לתת את הנוסחה עם וקטורים, סינוסים קוסינוסים חישובה מאסה וכו'!

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 24/10/2012 :  21:41:34  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפעם גם אני נפלתי וצעקתי יש לפני שהכדור מוקם בעיגול האמצע. אבל כך גם כל מי שהיה מסביבי. אני לא חושב שהיה מישהו שלא צעק יש לפני הזמן

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 24/10/2012 :  21:47:48  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

הפעם גם אני נפלתי וצעקתי יש לפני שהכדור מוקם בעיגול האמצע. אבל כך גם כל מי שהיה מסביבי. אני לא חושב שהיה מישהו שלא צעק יש לפני הזמן

לדעתי הייתה עריכה מגמתית בווידאו. אני בוודאות ראיתי את הכדור בתוך השער כשצעקתי יש. לא יודע איך הוא יצא לקרן...

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

מיקי מיקי מנותק

128 הודעות

נשלח - 25/10/2012 :  11:27:21  הצג פרופיל שלח ל- מיקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ
יותר משמטריד אותי קרסולו המיותר של המגן, מטריד אותי קרסולו הלא מיותר כלל של עוז. האם מישהו יכול לעדכן מה מצבו?

מצבו סביר. צפוי להשתתף במשחק מחר.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם קטמון-מלאכי נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07