פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון-מלאכי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון-מלאכי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון-מלאכי נושא הבא
עמוד: מתוך 5

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 23/10/2012 :  10:18:22  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי דוד יוסה

לפי גולר בת ים עמישב ,תיקו אפס. מצבנו משתפר.

אתה סגור על זה? בדאבלפס הם כבר 15 שעות על דקה 90, עם אדום לסולודצ'ו. אני מדמיין לעצמי מכות, אדומים, פנדלים חוזרים, תוספות על תוספות, הפסקות משחק חוזרות וכמובן גול דקה אחרונה של בת-ים. אולי צריך לשלוח מישהו לשם?

המשחק הסתיים בתיקו מאופס.
פיני בלילי נכנס לשחק במהלך המחצית השנייה, ובהחלט הורגש במגרש.
היה משחק די מהיר עם מעבר כדור מצד לצד.
בגדול בת ים סיכנה יותר את שערה של עמישב, אם כי היה תיקו בכדורים שפגעו בקורות/משקוף.
עמישב, כדרכה, סיימה את המשחק ב- 10 שחקנים.
קרגולה מאד מסוכן ברחבה.
מספר אוהדי קטמון שנכחו במשחק עלה, ככל הנראה, על מספרם של אוהדי עמישב (אם לא לוקחים בחשבון את משפחות בוזגלו ונווה).

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-23/10/2012 10:19:00
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 23/10/2012 :  10:26:29  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצפייה בתקציר של דאפי אני רואה שהשער של שי הובקע עוד יותר מרחוק מאשר חשבתי. נראה לי שיש שם 30 מטר בערך, בקו אלכסוני. בעיטה פנטסטית.
חסרה לי בתקציר ההחמצה של עוז, שעד עכשיו אני לא מבין איך הכדור לא נכנס. פגע בשוער? במגן? בקורה?

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 23/10/2012 :  11:50:47  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חוץ מהגארבג' טיים במשחק האחרון של העונה, הפעם האחרונה שהפועל ניצחה משחק אחרי הדקה ה-70 הייתה - ניחשתם נכון - נגד קריית מלאכי לפני יותר משנה מרגליו של אחד שי אהרון.

אופי, אמונה, קצת מזל ושי אהרון. זה מה שצריך.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 23/10/2012 :  12:37:27  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

חוץ מהגארבג' טיים במשחק האחרון של העונה, הפעם האחרונה שהפועל ניצחה משחק אחרי הדקה ה-70 הייתה - ניחשתם נכון - נגד קריית מלאכי לפני יותר משנה מרגליו של אחד שי אהרון.

אופי, אמונה, קצת מזל ושי אהרון. זה מה שצריך.

גם אני זכרתי את הגול ההוא ולצערי לא לטובה. בעיניי זה סימן את הבעייתיות של העונה ההיא יותר מכל דבר אחר.(http://www.katamon.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2168)

עוד לא הצלחתי לגבש דיעה מוצקה על הקבוצה העונה. מודה שהיו לי תקוות גדולות מאוד, עד בלתי "הפועליות" לפני פתיחת העונה. לא אומר שהן נגוזו אבל התמתנו מעט.
יש הרבה מאוד נקודות אור השנה, ישנם שחקנים חדשים וטובים ויש משהוא שחסר לנו מאוד בעונה שעברה - אופי. אאל"ט מלבד המשחק של אתמול, בשאר המשחקים העונה חזרנו מפיגור ולא הפסדנו. גם אתמול ידעו השחקנים לצאת מהלם השויון ולהביא 3 נקודות.
מקווה שנמשיך במומנטום של נצחונות.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

taldo42 taldo42 מנותק

106 הודעות

נשלח - 23/10/2012 :  13:47:29  הצג פרופיל שלח ל- taldo42 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לצערי לא הייתי במשחק (שעה ויום מחורבנים)
אבל לפי התקציר בהחלט נראה מרגש.

שני דברים:

1. אני מקווה שהשערים האלה ימשיכו את המגמה של לבעוט מרחוק, השוערים בליגה הזאת לא איאיאי, ושחקנים עם בעיטה טובה כמו שיש לנו - שי, חי, עוז ואביעד, יכולים לעשות נזק רב, וגם לפתוח את המשחק לחדירות דרך האמצע כמו שאנחנו יודעים שהקבוצה אוהבת.

2. לפי מה שמספרים על המשחק, וגם התקציר מראה, וממה שאנחנו יודעים בכלל מהמשחקים הקודמים, יש קצת בעיה עם ניצול מצבים, ראינו את זה מול מרמורק בבית בליגה, שלשני מצבים טובים שהגענו לא הצלחנו להוציא מהם שער.
אז היום שי הוא מלך המלכים, וכשאתה כובש חמישיה מול כפר יונה זה לא נורא אם יכלת לשים שמיניה, אבל במשחקים הצמודים זה בעייתי, אין לי מושג איך עושים את זה, אבל זה יוריד לחץ, אנחנו מגיעים למצבים, צריך לנצל את זה.

חוץ מזה, אני אוהב אותך שי אהרון

הפטיש המגל והערק שאזל
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 23/10/2012 :  13:47:39  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גדעון, כמו שהקבוצה נראתה במחצית השניה אתמול היא לא בנויה לעליית ליגה. תוסיף לכך את זה שיש לנו סגל של כ-14 שחקנים בלבד כרגע וזה לא מעורר אופטימיות.
אני מסכים איתך שהתחזקנו העונה בדיוק איפה שהיה צריך. יש חלוץ חזק ומהיר (עידן שמש), יש קשר דפנסיבי נהדר (סמיר), יש שני בלמים שאמורים להשלים אחד את השני (עזו ואבולפיה), ויש פליימייקר עם המון יכולות (אטיאס). הלוואי ששני הנצחונות האחרונים יהיו התחלה של רצף, אבל זה יותר בגדר תקווה כרגע מאשר תחזית.
מצד שני, פתחנו עונה עם ששה משחקים ללא הפסד (כולל הגביע), ואנחנו בפיגור 2 נקודות בלבד מהמקום הראשון. אז אפשר גם להסתכל על חצי הכוס המלאה.

עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 23/10/2012 :  14:07:13  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
חסרה לי בתקציר ההחמצה של עוז, שעד עכשיו אני לא מבין איך הכדור לא נכנס. פגע בשוער? במגן? בקורה?

גם אני לא מבין את הפלא הפיזיקאלי שהתרחש שם, שעה שכדור שנורה משני מטר לשער, והיה ברור שהוא בפנים, נעלם פתאום והופיע ככדור קרן. יש איזה חד עין שיסביר לנו, קצרי הרואי ?
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 23/10/2012 :  14:52:46  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

ציטוט:

גם אני לא מבין את הפלא הפיזיקאלי שהתרחש שם, שעה שכדור שנורה משני מטר לשער, והיה ברור שהוא בפנים, נעלם פתאום והופיע ככדור קרן. יש איזה חד עין שיסביר לנו, קצרי הרואי ?

זה לא פלא פיזיקאלי. זה כח על טבעי. הרי לא היה שם שום גוף אנושי או אחר שיבלום את הכדור מלחדור לשער.
ולאן נעלם הצילום של האירוע?
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 23/10/2012 :  15:36:06  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

ציטוט:

לפי עמרי שרצקי, מחזיר הכדורים הנצחי שעמד מאחורי השער בעת האירוע, הכדור פגע בקרסול של המגן, הוסט לקורה, והחוצה.
עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 23/10/2012 :  15:49:06  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מלך שי מלך - העדי גורדון של הכדורגל. איזה ביצים צריך במצב הזה לקחת אחריות ולבעוט - שלשה מנצחת עם הבאזר. וחוץ מזה לא מבין למה בכלל לא מדברים על הגול הראשון. גם מרשים ביותר.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 23/10/2012 :  17:08:10  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפר שלם ניצחה את לוד 0-3.

הטבלה מאד צפופה:
מרמורק 11
בת ים 10
קטמון, כפר שלם, שעריים 9
אילת 8
כפר סבא, אזור, לוד, קרית גת 7
יפו 6
עמישב 5
כפר יונה 4
מלאכי, ערד 3
באר שבע 2
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 24/10/2012 :  07:11:24  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סתם חקיינים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4295635,00.html
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 24/10/2012 :  09:12:24  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

סתם חקיינים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4295635,00.html

הגול של שי היה יותר יפה (ויותר מרגש)

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 24/10/2012 :  10:02:14  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=6145
עבור לתחילת הדף

דאפי דאפי מנותק

33 הודעות

נשלח - 24/10/2012 :  10:14:12  הצג פרופיל שלח ל- דאפי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ההחמצה של עוז http://youtu.be/BbiSD_IidZM
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם קטמון-מלאכי נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07