פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תחתית

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תחתית
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם תחתית נושא הבא
עמוד: מתוך 6

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  15:19:32  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מרבה לכתוב פה לאחרונה, אבל אינני יכול להתאפק הפעם, כי אני כועס. כועס מאד. נכון להיום, אנו קבוצת תחתית, שמשחקת כמו קבוצת תחתית. אין, ממש אין, כל הבדל בין המשחק הנרפה, העצלן, החסר דימיון, החסר אירגון, של סוף העונה הקודמת לעומת מה שראיתי היום נגד מרמורק.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  15:40:58  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש הבדל אחד, שהשנה יש שחקנים טובים יותר מהירים יותר ומוכשרים יותר. ובכל זאת משחקים רע. חילופים מהבית, חוסר יצירתיות, התלהבות ויד מכוונת. ממש מאכזב
עבור לתחילת הדף

קטמוני קטמוני מנותק

68 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  15:42:18  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באמת, יש גבול!! מה צריך לקרות כדי שמאמן קטמון יחליף את שי? להוריד אותו לקישור כפתרון יחידי שהוא יפסיק לעמוד בנבדל כבר הוכח שלא עובד. מה היה הרעיון הגאוני להוציא את עוז בדקה ה-60? היחידי שעשה תנועה בקישור ובמקום זה מכניסים לנו עוד חלוץ ועוד חלוץ! בשביל מה? לא היה שחקן שיספק להם כדורים ושחקנים לא ידעו בכלל איפה לעמוד על המגרש. שום תנועה ושום יצירתיות!
בקיצור: הופעה גרועה של השחקנים, טעויות רבות ואחריות של המאמן, אבל הבעיה נשאר אצלנו, האוהדים ובעלי המניות.
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  16:47:01  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מספיק עם המרה השחורה הזאת! כולה מחזור שלישי, יש קבוצה חזקה ביותר שנראית טוב על המגרש. פשוט עצוב לראות חלק מהקהל קורא בגנות שי/ עופר בסוף המשחק, במקום לעמוד ולמחוא כפיים לשחקנים ולקבוצה. נכון, יש מי שיגידו שלא תמיד יש למחוא כפיים אחרי משחק לא טוב, נניח. אבל אחרי מחזור שלישי?! אנשים קוראים לסילוקו של עופר?! מה נהיה, קצת פרופורציות, הלו! לדעתי, ואני לא בא להטיף, ההתנהגות הזאת רק מכניסה לחץ ודם שחור לשחקנים ולמאמן. ובשביל מה? כי אחרי מחזור שלישי יש 3 נקודות?
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  16:53:33  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

מספיק עם המרה השחורה הזאת! כולה מחזור שלישי, יש קבוצה חזקה ביותר שנראית טוב על המגרש. פשוט עצוב לראות חלק מהקהל קורא בגנות שי/ עופר בסוף המשחק, במקום לעמוד ולמחוא כפיים לשחקנים ולקבוצה. נכון, יש מי שיגידו שלא תמיד יש למחוא כפיים אחרי משחק לא טוב, נניח. אבל אחרי מחזור שלישי?! אנשים קוראים לסילוקו של עופר?! מה נהיה, קצת פרופורציות, הלו! לדעתי, ואני לא בא להטיף, ההתנהגות הזאת רק מכניסה לחץ ודם שחור לשחקנים ולמאמן. ובשביל מה? כי אחרי מחזור שלישי יש 3 נקודות?

נראית טוב על המגרש? אריאל, היו פה 270 דקות (לא הייתי בגביע) של כדורגל גרוע מאוד, כדורגל חסר יצירתיות, שקוף לגמרי, חילופים שרק מזיקים למשחק. אם לא נתעורר מהר תוך חודשיים אנחנו בגארבג' טיים, מזל שגם מקום חמישי זה פלייאוף.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  16:56:23  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
1. כל מי שהיה לפני שבועיים נגד מרמורק ראה שהקבוצה הזו יכולה לשחק כדורגל. בכל מקרה קשה לנצח פעמיים את אותה קבוצה תוך שבועיים.

2. זה לא עובד מקדימה. לא שמאחורה הכל נופת צופים, אבל עדיין רשת נקייה. יותר נכון משהו לא עובד במרכז. יובל חייב להיות יותר חזק בעניינים שם. עוז צריך להכנס במחצית השנייה, לא לפתוח. אולי אסלאם במקום שי, אולי שי קדימה לצד עידן (כמו במחצית הראשונה).

3. אם במחצית הראשונה עוד איכשהו היו מהלכי כדורגל, השנייה הייתה בנויה על כדורים ארוכים ודי פאתטיים קדימה. המשחק הזה של כדורים ארוכים, זה בדיוק מה שהגעיל אותי בשנה שעברה מול ערד בחוץ. בשבוע שעבר חשבתי שנפטרנו מזה, קיבלתי את זה במקום בטדי.

4. אבי - אם כבר תחתית, אז תהיה מרוצה מהתיקו הזה. מרמורק היו קרובים לעקוץ, הרבה יותר מאיתנו. הקבוצה שראית בשנה שעברה הייתה מפסידה את המשחק היום. לא היה לה סמיר עבד אלחי.

5. כמו סמיר, שוב ציון מהטובים במגרש. הפעם הוא גם הצליח להציל אותנו אחרי עוד טעות של אסף עזו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-05/10/2012 16:57:41
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  17:00:59  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבל שלא היית בגביע. הקבוצה באמת חזקה ויש לה מקום להתגבש עוד ולהשתפר- ברור. הלחץ הזה לא חיוני לשלב זה של העונה.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  17:58:37  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי
4. אבי - אם כבר תחתית, אז תהיה מרוצה מהתיקו הזה. מרמורק היו קרובים לעקוץ, הרבה יותר מאיתנו. הקבוצה שראית בשנה שעברה הייתה מפסידה את המשחק היום. לא היה לה סמיר עבד אלחי.

מרמורק יצאו קצת פראיירים. לא הבנתי את כל ביזבוזי הזמן שלהם כשבמחצית השניה הם היו הרבה יותר טובים מאיתנו ויותר קרובים להבקיע. האינטרס שלהם היה צריך להיות הפוך.
עם זאת, אני חושב שיש לנו השנה קבוצה יותר חזקה מהשנה שעברה וחסר המשהו הזה שיחבר אותה. רק שאני לא יודע מה זה המשהו הזה, ואני מאוד מקווה שהמאמן כן יודע. בינתיים זה עוד טעון הוכחה.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  18:19:22  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האופטימיות הזו נחמדה, וטוב שיש עוד כמה אופטימים כי לי ומסביבי זה נראה רע. שלושה חודשים עובדים כאן ושלושה משחקים לא רואים כלום. שער אחד מפנדל מתנה, עוד אחד מערבובייה וזהו. בעטנו היום שלוש פעמים לשער. שלוש פעמים. במשחק ביתי. אין תנועה, היחיד שזז זה השחקן עם הכדור ועידן שמש. כולם עומדים במקום ומחכים.

לא יכול לחרוץ דינו של מאמן אחרי שלושה מחזורים, אבל כשלא רואים כלום זה נראה לא טוב. מה שטוב לאורתודוכסים אולי לא מספיק לקבוצה דומיננטית כמונו. כשאתה באורתודוכסים אתה מגיע למשחקים והקבוצה היריבה מחזיקה 70 אחוז מהזמן בכדור. אז אתה מלמד את השחקנים איך להגיב ואיך לצאת למתפרצות. כאן זה לא ככה. בכל משחקי הבית וברוב משחקי החוץ אנחנו נהיה הקבוצה עם הכדור. וכשיש לך את הכדור, בטח נגד קבוצות שמסתגרות, אתה צריך לעשות משהו. לרווח, לזוז, למסור. לא עשינו כלום מכל אלה. שום דבר.

זה לא מתנס פה. אנשים לא מבינים את זה, אבל לפעמים גיים אובר יהיה גיים אובר. בכמה מניות ירדנו מעונה שעברה? כמה קהל הגיע היום? נמשיך ככה, אפשר יהיה לסגור את העסק. כי ספונסרים זה חשוב וזה נהדר, אבל אם בעונה הבאה יהיו כאן 200 בעלי מניות אז כבר לא יהיה לכל הסיפור הזה לגיטימציה.

וכן, אולי זה פסימי מדי. אבל בכל שבוע אתה קורא במקומונים על ממורמר אחר, או שניים (ואפשר להתעלם, אבל תמיד יש איזשהו יסוד של אמת בידיעות האלה), והקבוצה נראית רע, ולפעמים זו רק ההתחלה. מילא אם אתה משחק טוב והכדור לא נכנס. אבל הליגה התחילה, בת ים התחילה לשחק, עמישב פירקו את יפו.

זה להיות או לחדול העונה הזו. ואפשר להיות אופטימים ולקוות לטוב ולהאמין בשחקנים המוכשרים שיש כאן. אבל שלא נתעורר מחזור עשירי בתור הקבוצה הזו שמשחררת שחקנים כדי לחסוך כסף לעונה הבאה.
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  18:28:02  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

מרמורק יצאו קצת פראיירים. לא הבנתי את כל ביזבוזי הזמן שלהם כשבמחצית השניה הם היו הרבה יותר טובים מאיתנו ויותר קרובים להבקיע. האינטרס שלהם היה צריך להיות הפוך.
עם זאת, אני חושב שיש לנו השנה קבוצה יותר חזקה מהשנה שעברה וחסר המשהו הזה שיחבר אותה. רק שאני לא יודע מה זה המשהו הזה, ואני מאוד מקווה שהמאמן כן יודע. בינתיים זה עוד טעון הוכחה.

אני חושב שזה לא המאמן שאמור לדעת מה חסר כדי לחבר את הקבוצה, אני חושב שהמאמן הוא מה שחסר כדי לחבר את הקבוצה. כי כרגע זה לא ניראה כמו קבוצה שיש לה מאמן, או יותר נכון זה לא ניראה כמו קבוצה שיש לה מאמן רציני. זה ניראה כמו מאמן שמתאים במקרה הטוב לקבוצת מרכז טבלה. לא סתם עשו השוואות ביציע לגבי המצב שלנו לעומת מכבי חיפה. גם שם הביאו מאמן שהתאים לקבוצת אמצע טבלה, בלי לחץ, בלי ציפיות. המאמן הזה קיבל כל מה שהוא רצה מבחינת חומר שחקנים, והקבוצה שלו לא דומה לכלום. נשמע מוכר?
אז כנראה שמה שמתאים לקבוצות קטנות נטולות לחץ באמצע הטבלה, בין אם בליגת העל או בליגה א', לא מתאים לקבוצות גדולות שאמורות לשלוט בליגה. ויכול להיות גם שבהתחשב בגיהנום שהוא ליגה א' ובקושי האדיר של לעלות מהליגה השלישית לשנייה היה נכון יותר ללכת על מאמן עם רקורד מוכח בתחום, כזה שעלה פעם מהליגה הזו ויודע מה צריך לעשות. מאמן כזה כמו שהבטיחו לנו שיביאו אי שם בסוף העונה הקודמת כשכל כך מיהרו לבעוט לליאור זאדה בתחת.

וחוץ מזה - כל מה ששלומי מלכה אמר. וגם מה שטמקין.

ואם זה לא היה מספיק ברור מדבריו של מר מלכה - ליגה א' היא לא אכסנייה מכובדת ואין לנו מה לחפש בה. כמו שזה ניראה כרגע מכל הבחינות, אבל בעיקר מבחינת הקהל, אם אנחנו לא עולים ליגה השנה רוב הסיכויים שיהיה אפשר לסגור את הבאסטה. או בקיצור: זאת עונה של להיות או לחדול.

והגיע הזמן שנופיע לעונה הזו כבר, קיבינימט.

נערך על ידי - אבו אדהם ב-05/10/2012 18:40:14
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  19:15:21  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק שלנו בנוי על שני שחקנים. חי אטיאס, שלא מצליח להעביר שתי מסירות, ושי אהרון, שמדקה 60 הוא התחיל לתפוס את הצד, ומאז גם ירד אחורה לעמדה המוזרה הזאת. כל עוד שי שיחק חלוץ תקפנו וסיכנו את השער, ומאז שהוא ירד אחורה חזרנו לראות את הכדורגל האנמי של תחילת העונה.
זה לא פיחות במעמדו להיות מוחלף בדקה 60. שי הוא השחקן הכי חשוב שלנו, אבל הוא לא מסי. אם הוא לא ב 100% הנוכחות שלו יכולה לפגוע בקבוצה.
חוץ מזה הייתי רוצה לראות חילוף של המאמן שיפתיע אותי, ולא גרוסבך שעולה דקה 60, מולכו דקה 70 ואיסלם דקה 85. איסלם הוא לא שחקן של 5 דקות, מולכו יכול להיכנס לרוטציה ולפתוח, הוא משנה את המשחק כשהוא בפנים.
נקודת האור היחידה זה עידן שמש. שחקן אדיר, היחיד שעושה תנועה ומסכן את השער

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  19:45:47  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

חבל שלא היית בגביע. הקבוצה באמת חזקה ויש לה מקום להתגבש עוד ולהשתפר- ברור. הלחץ הזה לא חיוני לשלב זה של העונה.

הלחץ הזה כן חיוני כי אנחנו לא יכולים לאפשר לעצמנו שהקבוצה תמשיך להיראות כל כך רע. הלוואי שהמצב היה אחר אבל לצערי מלכה צודק, בכל עונה שלא נעלה הכל יהפוך להרבה-הרבה יותר קשה. אם הקהל רואה כבר עכשיו קבוצה שפשוט לא מסוגלת לייצר מצבים ומשחקת שקוף לגמרי חובה להגיד את זה, כשיש עוד מספיק זמן לתקן.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  20:11:48  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לנו קבוצה מוכשרת. חד וחלק, הכי מוכשרת בליגה. אבל לא כל השחקנים בכושר. בעיקר בחלק ההתקפי. עוז צבאג לא יכול לעשות את הדריבלים שלו עם עודף משקל, שי נראה כבוי, פוגלמן ואטיאס לא יציבים (לפני שבועיים מול אותה קבוצה שניהם היו נפלאים). מעבר לכך - יש 3 חלוצים צעירים שעבורם זו במה, אך לא "התפוצצו" . ובהתאם - במשחק שהראה את הפוטנציאל שלנו,מרמורק בגביע,כבר ראיתי את הבעייה -כל השערים שזה היו משחקני קישור שמצטרפים להתקפה ("קו שני" כמו שאומרים הפרשנים או יותר נכון : מאמנים שזה עתה פוטרו וקיבלו מיקרופון).
לא יודע מי ומה אשם, אבל הקבוצה פותחת טוב, 15-30 דקות, בכל 3 משחקי הליגה, ואחר כך דועכת.
עבור לתחילת הדף

קשיש אדום קשיש אדום מנותק

61 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  20:18:05  הצג פרופיל שלח ל- קשיש אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

לא מרה שחורה ולא בטיח
קבוצה ירודה עם עתיד לוטה בערפל
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  20:27:10  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין ספק ששלומי ואבו צודקים לחלוטין. אם לא נעלה ליגה השנה, זה בהחלט מסכן את כל עתיד הקבוצה הזו. בלי עלייה, ספק אם נוכל להמשיך ולהחזיק את הקבוצה שלנו.

אבל עם כל זאת, קצת מוקדם לקרוע קריעות ולהכניס את כל המערכת להיסטריה. עברו רק שלושה מחזורים. בשנה שעברה יבנה לקחו את הליגה עם 58% הצלחה והשנה הליגה תהיה עוד יותר תחרותית בגלל הפלייאוף.

פחות שתי החמצות של עידן שמש והיינו מנהלים דיון שונה לחלוטין כאן. הקבוצה לא נראית מספיק טוב, אבל צריך לזכור שהסגל הזה טוב מזה של השנה הקודמת בכמעט כל עמדה. יש ניואנסים בסגל שהיו צריכים להיות אחרת. דן היה צריך להיות כאן, ציון ועוז לא. אבל זה סגל הרבה יותר טוב מבשנה שעברה ואני לא רואה את המתחרים שלנו מחוזקים יותר מדי.

אז בוא לא נצטרף לרכבת השמחה לאיד של גרוסמן ומנדל ובוא ניתן לקבוצה זמן להשתפר.

נ.ב.

ראיתי השבוע דיון שבו דיבר גרוסמן עם יגאל סרנה על אחוות עיתונאים. ואני תוהה, איזה עיתונאי היה בדיון הזה חוץ מסרנה?
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  20:47:18  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
3 מחזורים 3 נקודת - אכזבה .
למרות זאת , הקבוצה לא מציגה יכולת כל כך גרועה כמו שאתם אומרים .
דבר ראשון ,יש הרבה שקט מאחור והגנה יציבה .
דבר שני , יש הרבה פוטנציאל בהתקפה אבל היא פשוט הייתה אנמית היום ,והסיבה היא פשוטה -לא מחוברים מספיק זמן .
אנחנו עוד ננצח , אנשים פה ידברו אחרת , אין קבוצה יציבה בליגה הזאת , כולן מאבדות נקודות מחוסר יציבות !!
ועוד משהו - בגלל תיקו שורקים בוז ?! ככה הקהל שלנו נשבר ? בגלל תוצאת תיקו ? לא רק הקבוצה מאכזבת , גם הקהל .

נערך על ידי - אדום עולה ב-05/10/2012 20:49:15
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם תחתית נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07