פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תחתית

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תחתית
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם תחתית נושא הבא
עמוד: מתוך 6

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  20:50:53  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
1. נתחיל עם משהו אופטימי - בסה"כ בשלושת משחקי הליגה השגנו אותו מספר נקודות מהמשחקים המקבילים אשתקד נגד אותן קבוצות אז לא צריך להיכנס לפאניקה

2. כבר עכשיו אחרי מחזור שלישי אין אף קבוצה מושלמת

3. אם מרמורק מובילה - אז יש סיבה לאופטימיות - ראינו היום קשרים טפשיים שלהם שלא מצליחים לתרגם מצבים של 3 על 3 לאיום על עמית שמש.

ההגנה לא רעה בכלל וגם אם יש טעויות - זה חלק מהמשחק - עם ההגנה של השנה שעברה היינו מפסידים היום את המשחק

הקישור הרבה יותר טוב מהשנה שעברה גם דפנסיבית וגם התקפית (כל עוד עוז על המגרש)

ועכשיו לחדשות הרעות - אין לנו סקורר טבעי - שי לחוץ מדי מאהבת הקהל אליו, אין לו את קור הרוח של מיודעינו המשחק היום במודיעין.

עידן רץ, נלחם וצובר קילומטרז' במשחק אחד כמו כפיר בעונה שלמה אבל בניגוד אליו כושל (בינתיים) להפגיש את הכדור עם הרשת.

ובאשר למאמן - באמת שלא צריך לשפוט לפי 3 משחקים אבל להוציא היום את עוז וחי ולהכניס 2 חלוצים זה כמו לנתק את חבל הטבור מעובר - לא צריך להתאבד על ה- 3 נקודות - התוצאה במגרש הייתה שמרמורק הייתה קרובה יותר לנצחון
את השיעור הזה למדנו בשנה שעברה וחבל שלא מפיקים לקחים - אם מרמורק היו מנצחים הם היו 7 נקודות מעלינו במקום 4.

בסה"כ אני אופטימי - כל זאת עד המשחק בכפר יונה שחטפה 7 גולים ב- 3 משחקים - אם לא מנצחים שם - אפשר להתחיל להיות מודאגים.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  22:06:49  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1139

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  22:08:23  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנשים כאן לא מבינים משהו מאוד בסיסי.. אף אחד לא נגד עופר ולא נגד השחקנים. הלחץ הוא לחץ אמיתי וממשי.. ולא, לא מכך שלא נעלה ליגה אלא מכך שקטמון לא תהיה קיימת יותר..
בשנה הראשונה היינו 600 בעלי מניות השנה אנחנו 300.. ירידה של 50 אחוז!!!
שנה הבאה, אם לא נעלה נהיה 150 ומה אז? הלכנו למהלך של קטמון כדי להציל את הפועל ירושלים ושכל הקהל איתנו! 300 בעלי מניות זה לא כל הקהל.. 600 אוהדים היום במשחק בית זה ביזיון! אז זו הסיבה ללחץ.. אז נכון, לא נעים לנו מההנהלה שקורעת את התחת בשבילנו (אני רציני לגמרי) ולא נעים לנו מעופר כי זה מחזור שלישי והוא עושה רושם של איש נחמד.. ולא נעים לנו מהשחקנים כי הם שחקנים שלנו אבל מי שיאכל את החרא אם לא תהיה קטמון יותר זה כולנו! האוהדים של הפועל!!! והסיכון הזה הוא ממשי. חייבים להתעורר.. הפסדנו כל כך הרבה אנשים טובים בשנים האחרונות שלא רוצים לעשות מניה בגלל אי אלו סיבות ושנה הבאה בקצב הזה נפסיד עוד כמה. ואז מה? עוד שנה בליגה א' ופירוק הבאסטה.. אתם לא מבינים כמה האיום הזה ממשי.. אז לא תמיד צריך להיות חיובי ונחמד לכולם.. במיוחד שהבית בסכנה. והוא בסכנה!!!
עבור לתחילת הדף

תום יעקב תום יעקב מנותק

7 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  22:10:35  הצג פרופיל שלח ל- תום יעקב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי chompy

1. נתחיל עם משהו אופטימי - בסה"כ בשלושת משחקי הליגה השגנו אותו מספר נקודות מהמשחקים המקבילים אשתקד נגד אותן קבוצות אז לא צריך להיכנס לפאניקה

זה בדיוק הסיבה להיות מודאגים... שנה שעברה לא היתה שנה טובה והשוואות אליה לא צריכות להתבצע.. שורה תחתונה שלושת הקבוצות ששיחקנו מולם בליגה נחותות מאיתנו בהרבה, לא נתנו משחק גדול, ויצאו עם נקודות...
אני גם לא מגיב הרבה בפורום אבל היום במשחק פשוט הרגשתי מתוסכל...
עבור לתחילת הדף

עילי עילי מנותק

139 הודעות

נשלח - 05/10/2012 :  22:20:49  הצג פרופיל שלח ל- עילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסקנות:
1. בקצב הזה, העונה הזאת תהיה האחרונה. בקושי 500 איש, זה בושה וחרפה. לא מגיעה לנו קבוצת אוהדים כזאת.
2. שי צא מנבדל. ציון זקן- מי משאיר אותו?. עידן שמש ענק. עופר טלספפה הוא מאמן שמתאים לאורתוכדסים, לפה לא.
3. אני חושב שאפשר להגיע כבר למסקנה שכל הסיפור עם מחיאות הכפיים, כנראה שלא עובד, ההפך- השחקנים נהיים יותר ויותר פרימדונות. מי שלא טוב, שיקבל בראש. אנחנו לא השקמה רמת חן. אנשים פה משקיעים מהונם האישי ומזמנם השקעה עצומה בשביל מטרה הרבה יותר גדולה מכבוד של שחקן כזה או אחר, וכשלא מקבלים תמורה מגיע לו לקבל בראש (או לחילופין לקבוצה או למאמן).
4. אכזבה עצומה מהמאמן (אז מה עם אנחנו במחזור 3?????? זה לא כדורגל.)
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 06/10/2012 :  00:01:34  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הדבר הכי אופטימי הוא שמדובר רק בתחילת עונה, ואם כבר לאבד נקודות אז שזה יהיה בהתחלה כשעוד אפשר לתקן ולא בשלבים המכריעים של העונה, מה שדופק את כל העסק (כמו בעונה שעברה).
מה גם שלאור כל התוצאות במחזור הזה, כל הטבלה עדיין צמודה לגמרי, שני נצחונות בשני המחזורים הקרובים ואנחנו חזק בצמרת, ייתכן שגם בפער קטן יותר מהמקום הראשון.
השאלה היא מה צריך לשנות כדי להביא שני נצחונות עכשיו, כי הקבוצה באמת נראית רע.
ואני דווקא הייתי נשאר עם ההרכב של היום גם למשחק הבא.
גם כי פתחנו טוב ולא היה חסר הרבה שנבקיע כבר ברבע שעה הראשונה (מה שגם היה גורם לכל המשחק להראות לגמרי אחרת) וגם כי זה כנראה ההרכב הכי טוב, ולהחליף כל שבוע הרכב פותח יכול לעשות יותר נזק מתועלת.
מה שכן, אם מגמת ההעלמות אחרי 20 דקות שקראנקו דיבר עליה תמשיך גם במשחק הבא, לעשות את החילוף כבר במחצית ולא לחכות לדקה 60.
ובחילופים לא לפרק את הקישור. זה רק גורם לנו לאבד עוד יותר שליטה במשחק. אם החילוף הוא של פוגלמן או סמיר, אז שייכנס רנדי, או איסלאם, אולי ג'וני.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 06/10/2012 :  00:02:04  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מסרב להכנס לאימה של אוטוטו נגמרת הקבוצה. עזבו אותנו. התסריט של עונה אבודה מפחיד מספיק, לא צריך לדחוף אליו גם את הפחד הכרוני של אוהדי הפועל שהנה הנה נסגרת הבאסטה.

במחזור המקביל לפני שתי עונות חטפנו רביעייה בבית על ידי יצ'לאל, קבוצה שאפילו לא הגיעה לפליי-אוף. כולנו ראינו איך המשיכה העונה.

בקיצור, העונה רק התחילה והמצב לא ברור. עדיין, אם זה בין פאניקה ושאננות, עדיפה הפאניקה. במיוחד כי יש משהו בקבוצה הזו שהוא יותר מדי... פנאן. חומר שחקנים פנאן. נראה שהשחקנים נהנים ושמחים להיות פה. זה טוב, אבל ליגה א' זה לא פנאן, ועוד תיקו בטדי זה לא פנאן. ולהכנס לרבע השעה האחרונה במין תחושה כזו חזקה שהקבוצה לא תעשה כלום זה לא פנאן. אולי השחקנים צריכים להרגיש את האדמה קצת רועדת מתחת לרגליהם. ואולי שי צריך לראות קצת ספסל.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 06/10/2012 :  11:33:06  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נקודות אור: הקהל, שחקני ההגנה, וסמיר באמצע!

נקודות חושך: שתי החלוצים שלנו!!! (מעדיפים כדור ברשת מאשר עבודה על המגרש)
כמו כן החילופים היו גרועים!!! למה מיקי לא שיחק?????

נקודות למחשבה: שי נראה כבוי!!! ובלי שי באמת בעיה רצינית!!! אין לנו סקורר עם ניסיון כמו שלו!

חצי הכוס המלאה: שלא הפסדנו שלושה משחקים!!! בשנה שעברה היינו מפסידים משחקים כאלו!!!
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 06/10/2012 :  11:41:09  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאיפה התאוריה הזאת שהיינו מפסידים משחקים כאלה שנה שעברה? בגלל המשחקים בסוף העונה? איך התחילה עונה שעברה? עם שלושה ניצחונות בשיניים ועם טון אופי על הצמרת, שאחד מהם בלי קהל. ניצחנו ביבנה ובמרמורק. בשום שלב בעונה שעברה לא היינו קבוצת תחתית. אני לא מוכן להסתכל על תוצאת תיקו כתוצאה טובה. אנחנו המועדון הגדול בליגה. כל משחק אנחנו צריכים לעלות כדי לנצח. משחק שלא ניצחנו זה רק באשמתנו. כל תוצאה חוץ מניצחון היא תוצאה רעה. תפסיקו לסלף את איך שנראתה שנה שעברה. שנה שעברה ידענו שאם אנחנו סופגים אנחנו כובשים שניים. אתמול אם אנחנו לא כובשים עוד שעתיים. אם אנחנו סופגים אנחנו מפסידים. לא הייתה אופציה כזאת שנה שעברה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 06/10/2012 :  12:18:56  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תובנה קצת מייאשת. כשאני מחבר את כמות השנים הדי כושלות שלנו(כולל עונות מבשרת)ושל יפו (ועוד קבוצות "גלקטיקטס" מושקעות) בליגה א' הארורה.
איכשהו נראה לי שבליגות הנמוכות מאד זה ייתרון שיוצר פער עצום להיות מועדון גדול עם קהל ותנאים .כך גם בליגה הגבוהות המקצועיות.בליגה א' זה מן מצב ביניים ,ומשום מה השילוב של מועדון עם ציפיות ,השקעה כספית,קהל,לחץ ביחד עם שחקנים חובבניים שלא יודעים להתמודד עם זה מוביל לתוצאה הפוכה.
הבעייה? .......שלתובנה הזו אין שום פרקטיקה ופתרון
עבור לתחילת הדף

דפנה דפנה מנותק

41 הודעות

נשלח - 06/10/2012 :  12:28:01  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דפנה שלח ל- דפנה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

מאיפה התאוריה הזאת שהיינו מפסידים משחקים כאלה שנה שעברה? בגלל המשחקים בסוף העונה? איך התחילה עונה שעברה? עם שלושה ניצחונות בשיניים ועם טון אופי על הצמרת, שאחד מהם בלי קהל. ניצחנו ביבנה ובמרמורק. בשום שלב בעונה שעברה לא היינו קבוצת תחתית. אני לא מוכן להסתכל על תוצאת תיקו כתוצאה טובה. אנחנו המועדון הגדול בליגה. כל משחק אנחנו צריכים לעלות כדי לנצח. משחק שלא ניצחנו זה רק באשמתנו. כל תוצאה חוץ מניצחון היא תוצאה רעה. תפסיקו לסלף את איך שנראתה שנה שעברה. שנה שעברה ידענו שאם אנחנו סופגים אנחנו כובשים שניים. אתמול אם אנחנו לא כובשים עוד שעתיים. אם אנחנו סופגים אנחנו מפסידים. לא הייתה אופציה כזאת שנה שעברה

עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 06/10/2012 :  14:00:02  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

אנחנו מתמודדים עם בעיית ענק - התמעטות החילונים ואוהדי הכדורגל בירושלים, והיא משותפת גם לבית"ר ולסאדר. המלחמה הזאת מורכבת והפתרון היחידי הוא פעולות בסגנון היוזמה החברתית וליגת השכונות. זה לגבי מיעוט הקהל. וכן, נדרשת גם עבודה מאומצת של ההנהלה ושלנו: אנחנו צריכים להביא כל מי שאפשר וההנהלה צריכה לעשות פעולות סטייל "אוטובוס אדום" שאוסף ילדים מליגת השכונות למגרשים.

אני לא בטוח בכלל שעופר הוא הבעיה ומהירות הקפיצה למסקנות מפחידה אותי. לדעתי יש לא פחות שיטה משנה שעברה. הדבר שהכי מפחיד אותי הוא התמוטטות מורלית. עוז מצהיר במחזור הראשון דרך מקורבים על חוסר שביעות רצון ממעמדו ואז עולה נרפה מול מרמורק בגביע, זה בעייתי. לחץ ופיטורי מאמנים במחזור השלישי ואז כשלון מתגלגל, מאיים מאד. אסור לשכוח, גם מקום חמישי מוביל השנה לפלייאוף.

מבחינה מקצועית חי אטיאס לא יציב, וכרגיל אצלנו יש בעיית קשרים התקפיים, עם חי לא טוב אין תחליף. עוז כבד ואסלאם הוא אסלאם, פוגלמן לבד לא מסייע להתקפה ושי לא כל כך בכושר. משום מה מהאגפים לא קורה כלום, מירב ההזדמנויות מגיעות מהאמצע. אני מאמין בפוטנציאל של הקבוצה הזאת ומקווה לטוב.
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 06/10/2012 :  15:58:33  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
1. אני דווקא מרגיש בסדר עם הקבוצה שאני רואה. ברור שעוד לא התחברנו ועוד לא נמצאו ההרכבים הנכונים, אבל שחקן לשחקן, הקבוצה נראית לי טובה הרבה יותר משנה שעברה.

2. אסור לשפוט לפי כמה משחקים ראשונים. בשנה שעברה התחלנו בצורה חלומית, אבל היה ברור שהיה לנו המון מזל: הנצחון הראשון מול יפו כשההתקפה גנבה שני גולים לפני שיפו התעוררו; נצחון קשה מול נתיבות שיכל בקלות להסתיים אחרת; ונגד מלאכי בחוץ הנצחון היה של השוערים - עמית שלקח פנדל ב 1-0 לטובתם, מול שלהם שאכל בעיטות בינוניות של שי.
והבלוף התגלה בסוף.

3. תזכרו גם את האחות (הקטנה?) מסאדר. לפני שלופא הוכר כמאמן העונה בליגה א', הם פתחו עם 5 נקודות מ 5 משחקים ראשונים. אבל הם לא נכנסו לפאניקה, ועלו בקלילות.
אני לא טוען שנעלה בקלילות, אבל אני שותף לאופטימיות. תנו לעופר לעבוד.

4. ואם תסתכלו על יפו בשנה שעברה, אפילו 10 מחזורים לא טובים (ויותר) ניתנים לתיקון.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 06/10/2012 :  18:16:58  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלאש,
אתה עושה לעצמך הנחות. לדעתי בעיית הקהל איננה עניין של אותו ויכוח "ירושלים לאן". העיר הייתה בבעיה הזאת גם כשהבאנו פי 3 קהל למשחק בית. זו בעייה שצריך להתמודד איתה , הפיזור הזה, לירות בכל מה שיש ולהגיע אל הקהל שלנו בכל המדיות. את מספר הצופים היום חזיתי באזניך בקיץ בטלפון. אתה בונה יותר מדי על קהל חדש כאילו זה טריוייאלי שיגיעו ככה סתם. מי יביא אותם ? בינתיים כל נושא המדיה והעברת המידע מטופל לא טוב לדעתי. מקבלי ההחלטות נוהגים לבטל את הפורום כמשהו מייצג, אבל אני חושב שכאן כל הקיץ הייתה תחושה של הירדמות וגם בשבועיים האחרונים הרגשנו את זה, ובסוף יש מתאם, ויש השפעה לכל מדיה על האווירה הכללית שאופפת מועדון, כשלבסוף זה מתבטא ביציעים. ברור שסדרת נצחונות זו התרופה הכי טובה, אבל לטעון את זה משמעו לעשות זילות לדיון חשוב. אי אפשר להפקיר אף זירה - לא מקומונים, לא רדיו מקומי והדקות הבודדות שהוא מקצה לנו, לא אתרים של הליגות הנמוכות, ולא את ילדי ליגת השכונות+מחלקות הנוער וביה"ס לכדורגל.

נערך על ידי - קראנקו ב-06/10/2012 18:22:46
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 06/10/2012 :  18:56:16  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

בלאש,
אתה עושה לעצמך הנחות. לדעתי בעיית הקהל איננה עניין של אותו ויכוח "ירושלים לאן". העיר הייתה בבעיה הזאת גם כשהבאנו פי 3 קהל למשחק בית. זו בעייה שצריך להתמודד איתה , הפיזור הזה, לירות בכל מה שיש ולהגיע אל הקהל שלנו בכל המדיות. את מספר הצופים היום חזיתי באזניך בקיץ בטלפון. אתה בונה יותר מדי על קהל חדש כאילו זה טריוייאלי שיגיעו ככה סתם. מי יביא אותם ? בינתיים כל נושא המדיה והעברת המידע מטופל לא טוב לדעתי. מקבלי ההחלטות נוהגים לבטל את הפורום כמשהו מייצג, אבל אני חושב שכאן כל הקיץ הייתה תחושה של הירדמות וגם בשבועיים האחרונים הרגשנו את זה, ובסוף יש מתאם, ויש השפעה לכל מדיה על האווירה הכללית שאופפת מועדון, כשלבסוף זה מתבטא ביציעים. ברור שסדרת נצחונות זו התרופה הכי טובה, אבל לטעון את זה משמעו לעשות זילות לדיון חשוב. אי אפשר להפקיר אף זירה - לא מקומונים, לא רדיו מקומי והדקות הבודדות שהוא מקצה לנו, לא אתרים של הליגות הנמוכות, ולא את ילדי ליגת השכונות+מחלקות הנוער וביה"ס לכדורגל.

מסכים.
אבל זה לא המאבק המרכזי לדעתי. אם כי עדיין הכרחי ללא ספק.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם תחתית נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07