פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עדכונים מהמשחק מול ערד

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עדכונים מהמשחק מול ערד
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם עדכונים מהמשחק מול ערד נושא הבא
עמוד: מתוך 3

talros talros מנותק

252 הודעות

נשלח - 28/09/2012 :  13:50:37  הצג פרופיל שלח ל- talros הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים, מי מעדכן?
אמנם עברה רק רבע שעה... אבל בכל זאת...

"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי"
- דנטה אליגיירי -

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 28/09/2012 :  14:14:07  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
It looks like 1:0 for the bad guys
Black sheep
1:1 !!

נערך על ידי - davidkipod ב-28/09/2012 15:24:52
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 28/09/2012 :  15:25:31  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא כל דבר מתרגם לאנגלית באופן מילולי "כבשה שחורה" מתרגם לdark horse כך שהכבשה הופכת לסוס והשחור לקצת פחות כהה.
בינתיים מולכו משווה והופך את הסוס לקצת פחות כהה ואת הכבשה לאפורה.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 28/09/2012 :  15:25:32  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
1:1 נתנאל מולכו
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 28/09/2012 :  15:27:51  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

1:1 נתנאל מולכו

דקה 92 השופט הוסיף 6
הם בעשרה שחקנים
מתחזים ונופלים כעלים נידפים

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 28/09/2012 :  15:32:17  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נגמר 1:1
מצד אחד תיקו מאכזב ולפי הדיווחים של אביתר חרא של משחק.

מצד שני, לא חוזרים לארד יותר העונה
פעם שנייה שאנחנו חוזרים מפיגור.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 28/09/2012 :  15:33:46  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

לא כל דבר מתרגם לאנגלית באופן מילולי "כבשה שחורה" מתרגם לdark horse כך שהכבשה הופכת לסוס והשחור לקצת פחות כהה.
בינתיים מולכו משווה והופך את הסוס לקצת פחות כהה ואת הכבשה לאפורה.

http://www.morfix.co.il/en/black%20sheep
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 28/09/2012 :  15:44:12  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכבשה השחורה מתייחס ליוצאת דופן במשפחה. הסוס הכהה הוא זה שלא אמור להצליח ובכל זאת משיג אותך. ממש לא הייתי רוצה את ערד במשפחה שלנו לא כיוצאת דופן ולא כמקובלת.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 28/09/2012 :  15:56:58  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

הכבשה השחורה מתייחס ליוצאת דופן במשפחה. הסוס הכהה הוא זה שלא אמור להצליח ובכל זאת משיג אותך. ממש לא הייתי רוצה את ערד במשפחה שלנו לא כיוצאת דופן ולא כמקובלת.

you are right.
it is a 'black sheet', that I ment
עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 28/09/2012 :  16:48:54  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה מה שמבאס במשחק הכדורגל - אתה יכול להיות בכמה רמות טוב מהיריבה ועדיין לחלץ בקושי תיקו - עזו עשה טעות סטייל טרטיאק אבל זה חלק מהמשחק
.שוב חזרנו לשחק את משחק הנגיעות עם העקבים, וכל זה במגרש פח אשפה מול קבוצת זבל שמביאה 4 אוהדים למשחק ביתי .ההבדל הגדול מהשבוע שעבר - היכולת של חי אטיאס, שיחק אחורה מדי ולא היה אפקטיבי. סמיר היה הרבה מעל כולם. במגרש כזה חייבים לבעוט מרחוק והרבה ואת זה לא עשינו

השיפוט - רציתי לומר שופט סמרטוט ופחדן עד שהוא לא קיבל את הרמת הדגל של הקוונית שהדשא הסתיר לה את המגרש
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 28/09/2012 :  17:00:33  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שהבעיה מתחילה בזה שכל התקפה עוברת אצל שי. ברגע שהוא יהיה טוב, או יפסיק להיות קדוש ועופר יעז להוציא אותו או להזיז אותו, ההתקפה תזוז.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 28/09/2012 :  18:24:04  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

אני חושב שהבעיה מתחילה בזה שכל התקפה עוברת אצל שי. ברגע שהוא יהיה טוב, או יפסיק להיות קדוש ועופר יעז להוציא אותו או להזיז אותו, ההתקפה תזוז.

יש בזה משהו... שי די תקע את המשחק.. חי היה חלש, סמיר היה טוב. סך הכל שלטנו באופן כמעט מוחלט אבל עם מעט מאוד מצבים ליד השער. לדעתי, העסק רק ילך וישתפר.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 28/09/2012 :  18:37:07  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם שלטנו למה לא שמנו חמישה גולים למשל?
ואיך קבלנו גול מוקדם?
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 28/09/2012 :  18:45:29  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך אנחנו נראים מבחינת כדורגל? היה משחק טוב? לדעתי זה כרגע חשוב לפחות כמו התוצאות (אמנם שתי תוצאות חלשות בינתיים בליגה, אבל אנחנו מכירים את ליגה א' דרום, לאף קבוצה לא יהיו חיים קלים בליגה הזאת)

אני זוכר דווקא קהל מאוד סימפטי ומשעשע בערד שנה שעברה, לא הגיעו השנה? כמה קהל שלנו היה?

בכל מקרה, שבוע הבא משחק חשוב מאוד, אני מקווה שהם לא מחכים שאני אפתח את העונה בשביל ניצחון ראשון בליגה.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 28/09/2012 :  18:47:02  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נקודת האור הענקית במשחק של קטמון - סמיר שנתן משחק מעולה.
הטעות של עזו אומללה - אבל זה כדורגל. לא לקחת ללב.

וקצת פרספקטיבה: המצב של עמישב הרבה יותר גרוע! 3 הפסדים ברצף, שחקנים מורחקים.

חג שמח לכולם.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 28/09/2012 :  18:49:18  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הסיבה שלא כבשנו היא חוסר ברגל מסיימת.

הגול שספגנו היה שטותי, אבל זה הכדורגל. עזו קפץ לכדור שעבר מעליו, ומשם הדרך אל השער הייתה פנויה.

לדעתי אנחנו משחקים לא רע סה"כ, יש שיטה, יש לא מעט הנעת כדור. נדמה שסה"כ עופר יודע מה הוא עושה, ואני מקווה שהדברים יתחברו.
עם זאת, אני לא מבין גדול בכדורגל, אבל סה"כ אני אופטימי.

שבת שלום
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם עדכונים מהמשחק מול ערד נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07