משתמש |
עדכונים מהמשחק מול ערד |
taldo42
106 הודעות |
נשלח - 28/09/2012 : 18:50:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
אם שלטנו למה לא שמנו חמישה גולים למשל? ואיך קבלנו גול מוקדם?
לא נתנו להם חמישיה כי אני בספק אם בעטנו 5 פעמים לשער (אני מגזים כי לקראת הסוף העסק השתפר קצת) כל פעם שניסנו בעיטה ולא איזה התמזמזות עם הכדור, או להגיע איתו עד השער קרו דברים טובים. וכי שי לא שיחק חלוץ! שי לא עושה משחק, אני חשבתי שאולי יש לו את זה אחרי המשחק מול מרמורק, אבל היום הוא פשוט לא היה טוב,שי צריך לשחק חלוץ כי שי גולר, אם הוא היה מקבל כדור איפה שאחרים קיבלו, ולא מנסה לחלק אותם, אני חשוב שהיינו מנצחים את המשחק, בכלל עוד 10 דק' ואני חושב שהיינו מנצחים את המשחק, הלחץ על ערד בסוף היה מעודד.
חטפנו גול מטעות מטופשת של אסף עזו, קורה, מעצבן ונאחס אבל קורה.
אבל, חזרנו מפיגור ויכלנו בקלות גם להפסיד את זה, המגרש הזה הוא מגרש נוראי, ערד הסתגרו כל המשחק, ונפלו כל דקה ובזבזו המון זמן, והשופט היה נוראי, למרות שאישר לנו גול שהקוונית אמרה שהיה בנבדל (לדעתי לא היה אבל בתקציר נדע יותר טוב), אבל כל המשחק הוא פשוט הרשה לשחקנים של ערד לצחוק לו בפרצוף. אני מקווה שלא נחזור למגרש הזה יותר בחיים פשוט מקום נאחס. שתהיה שבת שלום וחג שמח לכולם. |
הפטיש המגל והערק שאזל |
נערך על ידי - taldo42 ב-28/09/2012 18:53:33 |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 28/09/2012 : 18:55:56
|
טוב שמשחק מוקש כזה נגמר בתיקו לפחות. בעונה שעברה היו חסרים לנו כמה משחקים כאלה (שנגמרו בהפסדים מרגיזים מאוד).
בסוף, כל נקודה תהיה קריטית כדי להשלים את הגרושים ללירה. שבת שלום ויהיה טוב! |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 28/09/2012 : 19:07:37
|
אני לא חושב ששי צריך לשחק חלוץ. כי בשביל זה הוא צריך לעשות תנועה, רצוי מהירה. אם שי יהיה חלוץ זה יראה בערך כמו כפיר בעונה שעברה. בשביל זה יש לנו חלוצים חסונים שגם זזים על המגרש.
שי בכושרו הנוכחי צריך להיות השחקן שיעלה בסביבות הדקה ה-60, יכניס אנרגיה, ויוכל לעשות שינוי במקרה הצורך. משהו בסגנון של עוז במשחקים האחרונים. או כמו במשחק מול יבנה בשנה שעברה. במקומו צריכים לשחק עוז או איסלם. מכיוון שזה לא יקרה, אז עדיף ששי ישחק מאחורה, שם הנזק שהוא גורם הוא מועט יותר. ומידי פעם הוא גם יכול לעשות פעולות חיוביות, כמו שראינו מול מרמורק. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 28/09/2012 : 19:11:58
|
אני בן 37 כבר אוהד במודעות כ31 שנה ראיתי כדורגל בכמה ארצות בינהם אנגליה,רוסיה ,ספרד וכו' אבל אף פעם בחיים שלי לא ראיתי מגרש כל כך גרוע זה לא יאמן אי אפשר לחבר שתי מסירות.אתם אומרים שלא בעטנו -נכון אבל כדי לבעוט מדוייק לשער צריך לעבד את הכדור וגם מסי לא יכול לבעוט פרודוקטיבי כאשר הכדור כל פעם ניתז הצידה ותשימו לב אי אפשר להבין לאיזה צד זה יבוא.אז ברור שזה יותר שיחק לטובת הקבוצה הפחות טכנית(קרי ערד)...וחוץ מזה היום אני מעמיד גם ספורטיביות בסימן שאלה הנפילות האלו הם פשוט צרה צרורה כאשר פתאום נופלים לכם 3-4 שחקנים סתם....בסיום לא ברור איך לא נפסל המגרש הדפוק הזה שאפילו פרות ישברו שם את הרגליים....מלבד זאת הינו עדיפים ושמש ודאי היה מבקיע אם היה משטלת על הכדור הבילתי ניתן לשליטה במגרש הזה..... |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-28/09/2012 19:21:31 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 28/09/2012 : 19:51:11
|
נתחיל מזה שהיה משחק הרבה יותר טוב מהדיכאון הקיומי של שנה שעברה, וגם התוצאה.
חוץ מזה סמיר עדיין עושה עבודה מצויינת. אטיאס איכזב.
משהו מקדימה בינתיים לא עובד. ההתקפה שלנו אמורה לפרק הגנות. הרבה קולות סביבי טוענים ששי לא בעמדה שלו, ואני נוטה להאמין. עוד אומרים שצריך לבעוט יותר, וגם צודקים. גרוסבך ושמש שניהם חלוצים חזקים ומהירים, אבל גרוסבך לא משחק מספיק עם השאר, אוהב את הראש בקיר, היה נכון להחליף אותו במחצית השנייה.
עוז נכנס יפה, הכניס שינוי. אסלאם בדקת משחק הספיק לעצבן עם הקטע של לא למסור. ציון סבבה, עם הרמות טובות. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 28/09/2012 : 20:06:26
|
המגרש הוא לא תירוץ. גם בליגת העל יש משטחי דשא כאלה. קבוצה טובה צריכה לדעת לנצח גם במגרש כזה. עזו חוץ מהטעות של הגול עשה עוד ארבעה חורים כאלה במשחק שבמזל לא נגמרו בגול. שי עצר כל התקפה שהגיעה אליו, חי אטיאס היה נוראי ולא הוציא כדור אחד מדוייק, ציון כל המשחק חופשי ומתחנן לכדורים, אבל כל ההתקפות דרך המרכז ושמאל, המאמן הגיע עם חילופים מהבית, משחק שבלוני וצפוי. ושוב, לא בועטים לשער. ככה אי אפשר לנצח. ערד גנבו גול דקה 20 והתחילו ליפול על הדשא. זה מה שקבוצה ברמתם צריכה לעשות במשחק כזה והם עשו את זה באופן מושלם. אם השופט היה מוציא לשוער צהוב לפני תחילת המשחק על העיכוב, אז אולי המצב הזה היה נמנע קצת |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 28/09/2012 : 20:08:11
|
אטיאס לא הכזאב הוא לא שיחק בעמדתו ודרך אגב מאוד השתדל הוא בכלל שחקן עושה משחק ולא צריך לשחק באגפים..מה שהיה ראוי לעשות זה להזיז אותו לעמדה של שי ואת שי להחליף בדקה 70 בערך על עוז או על איסלאם וכל הזמן שזה לא יתרחש נראה דרדלה בסיומת זהו נקודה.....אטיאס מעולה ויש לא שני הרגליים רק שיתנו לא לייצר ולא להרוס התקפות |
אליה |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 28/09/2012 : 23:08:58
|
משחק מעצבן, נגד קבוצה מעצבצת במגרש נוראי (אם כי לא הכי גרוע)!!! הכוכב של המשחק BAY FAR מכל האחרים היה סמיר!!! היה על כל המגרש, חילץ וחילק כדורים כמו ענק (למרות שפיזית הוא לא....). חי לדעתי היה טוב אם כי לא בעמדה הנכונה אבל היה צריך לנהל את המשחק לאחר יציאת פוגלמן. וכמו בשבוע שעבר משהו לא טוב קורה עם שי, הוא אמור להיות חלוץ אבל הוא משחק מתחת לחלוצים ולא כל כך מסייע, נמאס מהטיקי טאקה הזו, חלוץ צריך גם לדעת לשנות והלפתיע את היריב, שי כל הזמן מקבל כדור ומעביר במסירה בנגיעה אחת, טוב כמה???? ניסית לא הולך נסה משהו חדש... תעבט... תעביר.. בכל אופן אני אופטימי, יש לנו קבוצה טובה שאני מאמין שתתחבר ובעיקר שהמאמן ימצא את ההרכב הנכון. אני דווקא הייתי מכניס את מולכו מוקדם יותר האו מסוג השחקנים שיכולים לשגע הגנות וכך הוא עשה לערד בזמן שהם כבר נפלו מהרגלים, לא פלא שהוא הבקיע, כל הכבוד. ולסיום, מי שחוחשב שכולם בליגה הזו באים לשחק ספורטיבי אז הוא תמים לאלללה. זו ליגה של השרדות כולם רוצים להבטיח קודם כל עונה נוספת בליגה שמבחינתם היא המקסימום (אין תקציב לליגה לאומית, כו בעונה שעברה קבוצות יעשו נגדנו בונקר (כמו ערב במחצית השנייה), שחקנים יעבירו זמן ואוהדים ינסו להרגיז. ואפרופו זה, לא היה שום מקום להתחיל באיומים ומכות עם האוהדים של ערד, א. זה לא מה שקטמון מצהירה וב. צריך לדעת לספוק קינטורים מצד אוהדים יריבים, זה חלק מהספורט בארץ, ומי שלא מצליח והלב והעצבים שלו חלשים שלא יבוא למשחקים. אין מקום לאלימות פיזית ומילולית. |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 28/09/2012 : 23:13:22
|
לגבי השיפוט. שופט טיפש שחייב בדחיפות ללכת לרופא עיניים. בעצם לא, הוא מראש בא מכור לטובת ערד כך שהוא רואה טוב. למזלנו הוא כיפר על הטעויות שלו בכך שלא קיבל את הפסילה של השער שרצתה הקוונית (מי נתן לה דגל?????), לפחות בזה הוא היה ישר. |
|
|
עדש
95 הודעות |
נשלח - 28/09/2012 : 23:16:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
המגרש הוא לא תירוץ. גם בליגת העל יש משטחי דשא כאלה. קבוצה טובה צריכה לדעת לנצח גם במגרש כזה.
בליגת העל? כשהכדור רץ על הדשא קפץ אבק, כמו שקופץ בסינטטי החומר השחור
מה שנכון נכון, צריך לדעת לנצח גם במגרשים כאלה. |
|
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 29/09/2012 : 04:32:19
|
יש הבדל גדול מאוד לבין סתם לספוג הקנטות לבין מה שהיה בערד.
חבורת הדפ"רים האלה לא הפסיקו לזיין לנו ת'מוח כל המשחק והבלגנו יפה מאוד. את המכות הם התחילו וטוב מאוד שהקהל שלנו החזיר. מי הם בכלל? אף קהל בארץ לא ירים יד על המשפחה שלנו מהיציע.
ולסיום, חבל שאברבנאל נמצא במרכז הארץ.... לא יזיק לזוג טיפשים שחיממו שם הכל (בונא, הם אשכרה בעלי משפחה ונמצאים בגילאי ה-40+, אה?) איזה ביקורון שם. |
נערך על ידי - אדום88 ב-29/09/2012 04:33:17 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 29/09/2012 : 08:19:24
|
כאשר אני מתייחס לספורטיביות אני קודם כל מתייחס לחינוך וזה מהשהו שקורה בכל ההתייחסות ישראלית לכדור נפילות האלו נועדו להראות לכם איזה גיבורים אנחנו וכמה כואב לנו עלי זה לא עובד וזה לא מביא השגים אלה רק טעם של שתן בפה (תסלחו לי על השווה המגעילה)אין שום תחושת תחרות וזה גם דבר שדי בקלות אפשר לתקן -לתת צהוב על התחזות למשאל.ושוב אטיאס שיחק רחוק מכל העניינים ולא היה יכול לפתח שום משחק מסירות רוצים שימסור? שיכנס במקום שי מתחת לחלוצים ואז תראו מה הוא יכול.הוא גם ירד מאוד מאוכזב...בנוגע למגרש שוב מה אנחנו רוצים ?לראות קבוצת גרזנים שעושים בונקר ומחפשים להבקיע שער בודד ואז נפילות עד הדקה ה90 או קבוצה שמשחקת כדורגל מהיר ותכני עם מסירות קצרות שגם מגיעות למען...אני חושב שאני בוחר בקבוצה השניה בשביל זה משקיעים כסף רב כי כך לדעתינו עולים ליגה אז הסוף של המשפט הארוך הזה הוא פשוט כדורגל קומבינאציוני במגרש הזה פסול הוא בילתי אפשרי כי אין פה תנאים מינימלים בשבילו..זה שלדעת גולה יש מגרשים יותר גרועים מזה זה לא תירוץ אין לאשר מגרש כזה. |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-29/09/2012 08:22:06 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 29/09/2012 : 10:05:24
|
ותודה לדאףי שהוכיחה שלא היה אופסייד! |
|
|
אנדראס גורסקי
108 הודעות |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 29/09/2012 : 12:33:13
|
היינו ממש קרובים לשני, פעמיים בהובלת עוז (מסירה גדולה לעידן). הבעיטה של שי הייתה צריכה להעיף את השער. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
עדכונים מהמשחק מול ערד |
|
|
|