פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אירוע פתיחת עונה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אירוע פתיחת עונה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם אירוע פתיחת עונה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 31/08/2012 :  19:01:49  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מתישהוא בין הבירה השניה לנקניקיה השלישית, אחרי הסיור במבשלה ולפני הצגת השחקנים, שוב נזכרתי- הפועל קטמון זה המועדון המרגש ביותר בארץ...

http://www.jerusalemnet.co.il/article/43506

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 31/08/2012 :  19:27:33  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מהיפים שברגעינו, לא פחות. תודה רבה.

עכשיו לתרגם את זה לתצוגת תכלית מול כפר שלם, ביציע ובמגרש.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-31/08/2012 19:29:53
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 31/08/2012 :  19:47:07  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

מהיפים שברגעינו, לא פחות. תודה רבה.

עכשיו לתרגם את זה לתצוגת תכלית מול כפר שלם, ביציע ובמגרש.

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 31/08/2012 :  20:01:45  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פעמים לא מעטות אני נמצא בצד שמבקר, ועדיין תמיד אני מדגיש שאני מודע למאמצים האדירה שמשקיעים כל חברי ההנהלה, וממש לא לוקח את זה כמובן מאליו.

בתור אחד שהיה ברוב האירועים של הקבוצה (אם לא בכולם), מאימוני פתיחה, כנסי פתיחת עונה, מסיבות פורים, נסיעה לאילת, וכו', לדעתי מדובר באירוע המוצלח מכולם. ארגון על גבול המושלם, אווירה מעולה וכיפית, שיתוף פעולה יוצא מן הכלל עם הספונסרים ומעל לכל התחושה המשפחתית. מבחינתי, אני מסוגל לצפות במשך שעות בעשרות הילדים, רובם לובשים חולצה אדומה, שקופצים להנאתם במתקן המתנפח ובועטים לשער, ולהקשיב לקולות הצחוק וההנאה שלהם. וזה לא היה הכל: הביקור המעניין במבשלה, בירות חופשיות, בשר טעים וזול, טקס הצגת שחקנים וצוות מכובד ביותר. וכמובן, יאן חנוכייב אחד.

אז תודה לכל המארגנים והספונסרים. בהחלט מסוג האירועים שמכניסים בי אופטימיות לאחר קיץ די מדכא ומבאס.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 31/08/2012 :  20:34:25  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה אירוע נהדר (עם אחלה מרצ'נדייז. ממליץ בחום על החולצת פולו של ליגאה עם סמל המועדון), וגם האורח מברמן התלהב מאוד.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 31/08/2012 :  21:02:17  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

לדעתי מדובר באירוע המוצלח מכולם. ארגון על גבול המושלם, אווירה מעולה וכיפית, שיתוף פעולה יוצא מן הכלל עם הספונסרים ומעל לכל התחושה המשפחתית. מבחינתי, אני מסוגל לצפות במשך שעות בעשרות הילדים, רובם לובשים חולצה אדומה, שקופצים להנאתם במתקן המתנפח ובועטים לשער, ולהקשיב לקולות הצחוק וההנאה שלהם. וזה לא היה הכל: הביקור המעניין במבשלה, בירות חופשיות, בשר טעים וזול, טקס הצגת שחקנים וצוות מכובד ביותר. וכמובן, יאן חנוכייב אחד.

אז תודה לכל המארגנים והספונסרים. בהחלט מסוג האירועים שמכניסים בי אופטימיות לאחר קיץ די מדכא ומבאס.

עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 31/08/2012 :  21:06:43  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אירוע נהדר
תודה למארגנים ולספונסרים.

אני מקווה שהאירוע נתן לשחקנים החדשים קצת תחושה של הייחוד שלנו.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 31/08/2012 :  23:22:18  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא היתי, היתי בים מישהוא יכול להעלות תמונות?

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 31/08/2012 :  23:22:23  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אומרים עלי שאני ביקורתי, ציניקן ועוד מחמאות אחרות.
ולכן - אני מבקש להצטרף למברכים שמעלי.
האירוע היום היה מכובד, מאופק מרגש וייחודי.
אין לי ספק שלאירוע היום היה ויהיה תפקיד חשוב עבור השחקנים החדשים, שקיבלו היום דוגמיות ל"משהו השונה" שיש בהפועל קטמון ירושלים, וכולי תקווה שגם השחקנים החדשים ובוודאי אלו הוותיקים יתרגמו את התחושות שלהם מהיום לתוצאות על המגרש.
שנה טובה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 31/08/2012 :  23:29:16  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה כל כך כיף שהתקשנו להירדם ילדים על גבול של אקסטזה,בשר נהדר וגם החלטתי שאני עובר לשתות רק בירה שפירא.שחקנים רגשו אותי וגם מכמות של קהל אני בהלם.תודה רבה להנהלה ולספונסרים יקרים ....אה גם חידשתי מניה

אליה

נערך על ידי - אליה ב-31/08/2012 23:30:09
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 31/08/2012 :  23:32:42  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מקנא בכם לאללה....
זוהר - אתה שם בתמונה אם הצאצא !
יובל, מה עם השיר החדש ?
אני, קר לי פה.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 01/09/2012 :  00:46:27  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמו שאמרו קודמיי.
מרגש מרגש ומרגש.
אני בספק אם קיימים דברים כאלו במועדונים אחרים בעולם, ערך המשפחתיות עלה היום דרגה, וההרגשה הייתה מדהימה מכל הבחינות.

שאפו ליונתן כהן על הצגת השחקנים המשעשעת, נדמה שבאמת כל השחקנים התרגשו ואני מקווה שכל האירוע החם הזה (תרתי משמע) נתן להם קצת בוסט והבהיר להם לאן הם הגיעו.

ושוב, כל הכבוד לוועד ולכל מי שקשור לאירוע, ותודהלכל מי שתרם (בירה שפירא, רוג'ום וכו' וכו')
עבור לתחילת הדף

עדש עדש מנותק

95 הודעות

נשלח - 01/09/2012 :  01:07:11  הצג פרופיל שלח ל- עדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האירוע היום הבהיר לשחקנים שהם הגיעו למועדון עם התמיכה הכי גדולה שיוכלו לראות בליגות הנמוכות.
האירוע היום הבהיר לנו, האוהדים, שאנחנו במועדון הכי משפחתי שיכול להיות בנוף של הכדורגל הישראלי.

עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 01/09/2012 :  07:34:26  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נשמע כמו משהו שחבל לפספס, גם בשביל קצת גוד טיים קליפורניה סטייל,

שאפו לעוסקים במלאכה, ואינשאללה להביא את המומנטום החיובי לכר הדשא
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 01/09/2012 :  07:44:20  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קנאה....
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 01/09/2012 :  11:06:50  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אה, ובכל זאת הערה לפעם הבאה: בבקשה קצת יותר התחשבות בצמחונים. נכון, אנחנו שונאים את עצמנו ואת המין האנושי בכלל, אבל גם אנחנו רעבים ולא יכולים לשבוע מבירה ועשן בלבד.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם אירוע פתיחת עונה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07