משתמש |
גיוס תרומות בעזרת ראש העיר |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 20/07/2012 : 08:17:44
|
אני לא רוצה להשמע ביקורתי לפני שאני יודע את הפרטים, ואני ממש לא יודע את הפרטים. כמה כסף גייס ניר ברקת עבור הקבוצה בשנה האחרונה ? איך זה שהוא מצליח לגייס כל כך הרבה כסף עבור ביתר ולא עבורנו ? אם ביתר הייתה מגייסת את הכסף בעצמה, הייתי מניח שמדובר באוהדים ימניים ברצות הברית, ולא חסרים כאלו. אבל כשראש העיר מגייס זה מעיד שחלק מהסיבה לתרומה נובע מהפעלת המכבש הפוליטי. אז קריאת המפה שלי היא שברקת הצליח לגייס מליון דולר בזכות שילוב של דיעות פוליטיות של התורמים והעובדה שמדובר באישיות בכירה מירושלים. http://www.one.co.il/Article/202973.html מכיוון שאני יודע שיש בארה"ב הרבה מאד יהודים שמאלנים, נראה לי שבעזרת לחץ דומה אפשר גם להשיג מיליון דולר (או אפילו פחות) לקטמון. השאלה היא למה זה לא נעשה?
|
נערך על ידי - אלי בן רימוז ב-20/07/2012 09:56:12 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 20/07/2012 : 10:33:17
|
אתה אכן לא יודע את הפרטים ואתה סתם ביקורתי.
ראש העיר עוזר ככל יכולתו לקבוצה, גם בגיוס ספונסרים.מן הסתם יותר קל לו לגייס ספונסרים לקבוצה עם מעט יותר אוהדים מאשר לנו. סתם דוגמה קטנה: איך אתה חושב שנוצר הקשר בינינו לבין הקבוצה מטורונטו?
בכל מקרה, אני בטוח שחברי ההנהלה והמנכ"ל חושבים יום וליל איך להשיג איך ספונסרים והם פועלים גם בעזרת ראש העיר. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 21/07/2012 : 10:19:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אתה אכן לא יודע את הפרטים ואתה סתם ביקורתי.
ראש העיר עוזר ככל יכולתו לקבוצה, גם בגיוס ספונסרים.מן הסתם יותר קל לו לגייס ספונסרים לקבוצה עם מעט יותר אוהדים מאשר לנו. סתם דוגמה קטנה: איך אתה חושב שנוצר הקשר בינינו לבין הקבוצה מטורונטו?
בכל מקרה, אני בטוח שחברי ההנהלה והמנכ"ל חושבים יום וליל איך להשיג איך ספונסרים והם פועלים גם בעזרת ראש העיר.
צודק העצלן. כבר אמרנו מספר פעמים בחמש שנים שניר ברקת מסייע לקבוצה. הדוגמא הכי בולטת זה החיבור עם לארי טננבאום ופ.צ טורונטו. כך גם בנושאים אחרים. אנחנו גם רואים אותו ביציע ברוב משחקי הבית בטדי.
ואי אפשר בלי נימה ביקורתית קטנה וכל כך צודקת: בואו אנחנו, האוהדים שבאמת מכירים ואוהבים את המועדון, נדאג לעשות חברות בעמותה קודם כל, ואז נתעסק עם מיליונרים מבוורלי הילס שלא יודעים מיהו אלי בן רימוז', שלומי דנינו או איסלם אלזינאטי. |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 21/07/2012 : 20:55:14
|
לייזי, הוא לא הכי ביקורתי, ומותר לשאול שאלות.אבל בן רימוז' , אני לא מבין , איך בדיוק ניר ברקת פתאום יהפוך למסמר ערב התרמה שמאלני בארה"ב? ברור לי שהוא תורם רבות,לראייתי השאלה היא מה ניתן לעשות כדי שאחרי כל המילים הטובות והעזרה, יהיה לנו בהגדרה מתקן אימונים שלנו לכל המחלקות ולא יתוקנו טעויות של הנהלות בית"ר, סאסי, ומחלקת הספורט על גבי מגרש מבט שמראש הוא פתרון לא מלא כי יש בו גם זכויות וזמני שימוש לתושבי השכונה.
|
נערך על ידי - קראנקו ב-21/07/2012 21:15:39 |
|
|
|
גיוס תרומות בעזרת ראש העיר |
|
|
|