פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גיוס תרומות בעזרת ראש העיר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  גיוס תרומות בעזרת ראש העיר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם גיוס תרומות בעזרת ראש העיר נושא הבא  

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 20/07/2012 :  08:17:44  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא רוצה להשמע ביקורתי לפני שאני יודע את הפרטים, ואני ממש לא יודע את הפרטים.
כמה כסף גייס ניר ברקת עבור הקבוצה בשנה האחרונה ?
איך זה שהוא מצליח לגייס כל כך הרבה כסף עבור ביתר ולא עבורנו ?
אם ביתר הייתה מגייסת את הכסף בעצמה, הייתי מניח שמדובר באוהדים ימניים ברצות הברית, ולא חסרים כאלו. אבל כשראש העיר מגייס זה מעיד שחלק מהסיבה לתרומה נובע מהפעלת המכבש הפוליטי. אז קריאת המפה שלי היא שברקת הצליח לגייס מליון דולר בזכות שילוב של דיעות פוליטיות של התורמים והעובדה שמדובר באישיות בכירה מירושלים.
http://www.one.co.il/Article/202973.html
מכיוון שאני יודע שיש בארה"ב הרבה מאד יהודים שמאלנים, נראה לי שבעזרת לחץ דומה אפשר גם להשיג מיליון דולר (או אפילו פחות) לקטמון. השאלה היא למה זה לא נעשה?

נערך על ידי - אלי בן רימוז ב-20/07/2012 09:56:12

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 20/07/2012 :  10:33:17  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה אכן לא יודע את הפרטים ואתה סתם ביקורתי.

ראש העיר עוזר ככל יכולתו לקבוצה, גם בגיוס ספונסרים.מן הסתם יותר קל לו לגייס ספונסרים לקבוצה עם מעט יותר אוהדים מאשר לנו. סתם דוגמה קטנה: איך אתה חושב שנוצר הקשר בינינו לבין הקבוצה מטורונטו?

בכל מקרה, אני בטוח שחברי ההנהלה והמנכ"ל חושבים יום וליל איך להשיג איך ספונסרים והם פועלים גם בעזרת ראש העיר.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 21/07/2012 :  10:19:58  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אתה אכן לא יודע את הפרטים ואתה סתם ביקורתי.

ראש העיר עוזר ככל יכולתו לקבוצה, גם בגיוס ספונסרים.מן הסתם יותר קל לו לגייס ספונסרים לקבוצה עם מעט יותר אוהדים מאשר לנו. סתם דוגמה קטנה: איך אתה חושב שנוצר הקשר בינינו לבין הקבוצה מטורונטו?

בכל מקרה, אני בטוח שחברי ההנהלה והמנכ"ל חושבים יום וליל איך להשיג איך ספונסרים והם פועלים גם בעזרת ראש העיר.

צודק העצלן. כבר אמרנו מספר פעמים בחמש שנים שניר ברקת מסייע לקבוצה. הדוגמא הכי בולטת זה החיבור עם לארי טננבאום ופ.צ טורונטו. כך גם בנושאים אחרים. אנחנו גם רואים אותו ביציע ברוב משחקי הבית בטדי.

ואי אפשר בלי נימה ביקורתית קטנה וכל כך צודקת: בואו אנחנו, האוהדים שבאמת מכירים ואוהבים את המועדון, נדאג לעשות חברות בעמותה קודם כל, ואז נתעסק עם מיליונרים מבוורלי הילס שלא יודעים מיהו אלי בן רימוז', שלומי דנינו או איסלם אלזינאטי.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 21/07/2012 :  20:55:14  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לייזי, הוא לא הכי ביקורתי, ומותר לשאול שאלות.אבל בן רימוז' , אני לא מבין , איך בדיוק ניר ברקת פתאום יהפוך למסמר ערב התרמה שמאלני בארה"ב? ברור לי שהוא תורם רבות,לראייתי השאלה היא מה ניתן לעשות כדי שאחרי כל המילים הטובות והעזרה, יהיה לנו בהגדרה מתקן אימונים שלנו לכל המחלקות ולא יתוקנו טעויות של הנהלות בית"ר, סאסי, ומחלקת הספורט על גבי מגרש מבט שמראש הוא פתרון לא מלא כי יש בו גם זכויות וזמני שימוש לתושבי השכונה.

נערך על ידי - קראנקו ב-21/07/2012 21:15:39
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם גיוס תרומות בעזרת ראש העיר נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07