משתמש |
תודה להנהלה על העדכון אתמול |
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 15/07/2012 : 03:55:13
|
(כיוון שזה לא עלה בדיון, ראוי לתקן את זה כאן)
טוב עשיתם שכינסתם את החברים והצגתם אם התקציב המתגבש. עוד צעד מבורך לטובת השקיפות ושיתוף הקהל באתגרים שמולנו.
|
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 15/07/2012 : 13:03:40
|
דיווח למי שנפקד מהאסיפה? |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 15/07/2012 : 21:21:35
|
הוצג לנו בפירוט רב התקציב: הכנסות מול הוצאות, לעונה הקרובה ומול העונה הקודמת. בחלק השני התפתח דיור ענייני, וסוער לעיתים, על נושאים רבים. אני מניח שיועלה בקרוב פרוטוקול של האסיפה. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
עדש
95 הודעות |
נשלח - 15/07/2012 : 23:39:22
|
ושיינפלד ברח באמצע בשביל הבן החדש שלו או משהו כמו אישתו יולדת. תירוצים. הרבה מזל טוב! |
|
|
|
אהוד
3 הודעות |
נשלח - 18/07/2012 : 11:29:27
|
שלום,
אני יודע שבאסיפת העמותה האחרונה התקיים דיון על נושא הקללות וה"רוך" של האוהדים.
אחד הדברים שיצר את הפועל קטמון כקבוצה שונה, הוא שביציע תמיד יש חגיגה. זה מאפשר גם למשפחות לבוא עם הילדים בכל הגילאים.
אשמח לקבל עדכון האם יש איזה רוח שנושבת בכיוון הזה לקראת השנה הקרובה. במשחקים בסוף העונה אולי הפסדנו במגרש, אבל יותר מזה לא באנו כי לילדים זה לא היה מתאים.
תודה אהוד |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 18/07/2012 : 23:07:22
|
אכן היה דיון בנושא. יחד עם זאת מדובר היה יותר בדיון פתוח, בו כל הצדדים העלו את טענותיהם, מאשר דיון עם מסקנות ברורות. ברור לכולם שכדורגל הוא עניין אמוציונאלי, שלעיתים מוציא מהאנשים גם את החלקים הלא יפים שקיימים בהם. בנוסף, ברור שהכדורגל הוא, לפחות במידה מסוימת, גם מראה של החברה שלנו. כך שהרושם הוא שלא ניתן למנוע לגמרי את תופעת הקללות. בנוסף, די ברור שכל העניין הזה צריך להיות באחריות שלנו, האוהדים, ולא באחריות של ההנהלה.
בסופו של דבר המסקנה היא שרצוי שכל אחד מהצדדים יגלה אמפתיה כלפי הצד השני. מן הסתם, הגיוני שיהיה יותר נעים להגיע למגרש בתקופה של נצחונות מאשר בתקופה של הפסדים. הגיוני גם שלא ניתן להעלים לגמרי את הקללות מהמגרש. שכל אחד יקח את זה בחשבון. מצד אחד זה עדיין לא קונצרט. אבל מהצד השני,לצערנו, סביר להניח שהילדים יתקלו בבית הספר, ברחוב ובטלויזיה בקללות לא פחות קשות מאשר במגרשי הכדורגל.
אשר גולה סיפר לנו שהוא וכפיר היו במפגש הכנה לקראת העונה הבאה, בו סופר להם שהולכים לשים יותר דגש על תופעת הגזענות והאלימות במגרשים, כולל המילולית, בעונה הבאה. הוא גם ביקש שמי שנתקל במישהו שמקלל ושזה מפריע לו שיגש ויספר לו, והוא ידאג לדבר עם אותו אוהד. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 19/07/2012 : 04:55:56
|
לקלל שחקן יריב זה חוקי או גם אסור?
והאם את ביתר כפר סבא מותר לקלל יותר מאת מכבי כפר יונה?
ומה היחס שלנו כלפי קללות לסוסו?
די עם השטויות מחר אימון פתיחה יאללה הפועל כבר חודשיים לא התרגשתי ככה |
נערך על ידי - גבעוני ב-19/07/2012 05:24:32 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 19/07/2012 : 10:02:41
|
אלו כבר 2 אסיפות רצוף שהנושא עולה.
בסרט "קטמון ברצלונה" יש קטע שאחד האוהדים הותיקים של הפועל מתרגש ובכל זאת "לא מכיר אף אחד". אורי אומר לו שזה בשביל שלא יקלל. הבחור ענה לו באושר עילאי שעכשו סוף סוף יש לו את מי לקלל, ושנים קדימה. קטע באמת מרגש. כמה דקות אחר כך נתפס בפריים, רחמנא ליצלן, מייסד המועדון, מקלל, לפי דעתי לא שחקן יריב. האם יש להרחיק ילדים ממנו ? עמדתי העונה עם כמה אוהדים מסאדר שבאו, והעונה היו מעט גיחות של חבר'ה כאלה, שזה הרבה. הם לא הבינו למה אנחנו מוחאים כפיים ליריבה. הם זכרו שלא היה את זה בהפועל, אבל יותר חשוב - שלא זאת הייתה הבעיה. איך מקבוצה שהבעייה שלה הייתה ניהול כושל והרסני, הוקמה קבוצה שחלק מאוהדיה מנסים לייצר אתוס המתעקש על רכות, על שמחת התבוסתנות, על פטרוניסטיזם גזעני במסווה של הומניטריזם ליברלי, וכל זאת במקביל לנסיון אותנטי לנצח ולהצליח ? יש סתירה מהותית, למרות שיהיו רבים שיגידו אחרת, מבחן המציאות טופח על פני ופניהם. במקביל, עוד שחקן מתראיין וטוען שזה לא מתאים ולא עובד שמלטפים אותו אחרי שהוא לא עושה את עבודתו. זו לא העונה הראשונה שמתלוננים על זה. יחד עם זאת, יש הרגשה שדין התנועה הוא שמי שלא מיישר קו עם הסגנון הזה מרגיש חריג. כמובן שהאוהד הותיק כבר לא פה, כי אנחנו נותנים לאוהדי הפועל הותיקה את כל ההרגשה של חריגות בנוף. "לא זו דרכנו", "מתיימרים להיות שונים", "מייצרים תרבות אהדה". אני חושב שגם אם הפילהרמונית תתן 6-7 קונצרטים ברמה של חוג חלילית למתחילים תהיה תרעומת בקרב המנויים, וכפיים בטוח שלא יהיו שם, יש גבול לחוסר האחריות והמקצועיות. הייתי שם ביציע באותו רגע קסום שג'יימס גאלי עמד ליד קו האמצע במלחה, אי שם בשלהי 1995, כשהוא נפעם מ 1800 האיש ששרים לשחקניהם שבפיגור 20, ומאבד את הכדור. יש הבדל גדול בין לעודד 5 שחקנים שחצי מהם בני 32+, מרותכים, שנותנים את הנשמה, לבין חבורה שהורכבה בהגדרה להישגים. קידשנו את ההפסד, אנחנו מתמוגגים מכל פעם שאנחנו מפגינים תצוגת " 300 מענטשים מלמדים עוד קבוצת ליגה א' תרבות ספורט". אז נכון שיציע שמקללים בו מתוך תסכול וחוסר תקווה כמו שהיה ב3-4 שנים שלפני הקמת קטמון זה דוחה ומעורר בחילה, אבל מחיאות הכפיים לעוד חבורת ערסים שניצחה אותנו בלי להתאמץ כי האינסטינקטים שלהם בריאים ושלנו לא קיימים גם לא עושה תחושה טובה. הקללות והתשואות הן שני צדדים של אותו הדיון, כי אדם הוא תבנית נוף מולדתו. היו ימים שלמפלגה היה נוח וטוב להביא את ההמון המקלל לקטמון, שכל מחלקות המועדון התבססו על זה. כדורגל הוא משחקם של ההמונים.לדעתי הניסיון העונה לרסן את הקהל גרם לכך שבמקרים מסויימים הם התעסקו בלקלל אנשים לא נכונים במקומות לא נכונים רק . בגלל הלחץ החברתי של לא לקלל שחקנים, הכל הופנה כלפי עסקנים ומנהלי קבוצות. טיפשי, לא צודק, מטומטם. עשו את השנה לסוסו ודומיו, ומי שבאמת היה צריך לחטוף נשאר "נקי". |
נערך על ידי - קראנקו ב-19/07/2012 10:08:35 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 19/07/2012 : 10:13:03
|
קראנקו, יא בן זונה, אני מת עליך. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 19/07/2012 : 11:10:09
|
כותרת שהייתי נותן למסה של קראנקו היא: "בזכות הקללה בגנות הטיוח" |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 19/07/2012 : 11:14:18
|
קודם כל, אני לא נגד לקלל. מי שרוצה למנוע מילדיו להחשף לקללות שיתארגן עם אחרים ל"איזור ללא קללות", ולא יצטרך למנוע מאחרים לקלל כמו שנהוג. אני נגד לקלל שחקנים שלנו, ובעיקר אם זה בא בעקבות הפסד או תצוגה מקצועית כושלת. לא חייבים למחוא כפיים, אבל הקללות לא עוזרות לכלום, רק הורסות, לדעתי. ברור שאם שחקן באופן גלוי שם זין על הקבוצה או האוהדים, הסיפור הוא שונה (דוגמא נדירה: אלון אסרף שעזב את האיצטדיון אחרי חילוף). אחת המחלות הקשות שלנו בהפועל היתה הקללות כלפי השחקנים לאורך כל המשחק. מה שעברו שי, סטי, סאלי, ואחרים במשך שנים היה מביש. לא בגלל זה הקמנו את קטמון, אבל זאת לא סיבה להמשיך את המסורת.
ושוב - אין לי בעיה עקרונית עם קללות כלפי סמי וסוסו, חג'ג', הכלבה מכפ"ס, או כל מי שנגדנו. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-19/07/2012 11:16:16 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 19/07/2012 : 12:30:56
|
מרילי, אני אישית לא בעד לקלל שחקנים שלנו, אם לא הובן מדבריי. אני גם לא נוהג לעשות כך. אני פשוט נגד כל המחיאות כפיים וגם לא בעד לתת לשחקנים שלנו הרגשה של "נו בסדר, ניסית, זה מה אתה שווה, העיקר הדרך". גם במקרים כמו עם סוסו הזה אני נגד לשפוך אנרגיה מיותרת על עוד עסקן-חלאה כזה או אחר, אבל מבין את זה וזה לגיטימי. ומה שעשו לשי סאלי וסטי היה דוחה ,שנאתי את זה, אני זוכר את עצמי נגעל ועד עכשיו חש את הבחילה. זה לא דומה בכלל. |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 19/07/2012 : 14:56:09
|
אם אני שם בצד את נושא הקללות לשחקנים(אני נגד) אני מודה שזה ממש מעצבן האוהדים שמבלבלים את השכל על קללות כבעיה להבאת ילדים (כפי שאומר אהוד ). זה בעיקר מעצבן כי זה שטות מוחלטת.יש יציע כ"כ גדול יחסית לכמות האוהדים שכל מי שכ"כ סטרילי ורוצה למנוע מילדיו לשמוע קללות יכול למצוא מיליון מקומות לשבת.כך שכל הנודניקים שמדברים על זה לא אומרים את זה כדי למנוע מילדיהם רחמנא ליצלן לשמוע קללה אלא כדי לחנך את האחר.אז די,תרגיעו |
|
|
אהוד
3 הודעות |
נשלח - 19/07/2012 : 23:36:02
|
הבנתי לאן הרוח נושבת כאן.
שיהיה לכם בהצלחה.
|
|
|
דרעי