פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחזירים את הדרך - מחאת הפועל ירושלים בכדורסל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחזירים את הדרך - מחאת הפועל ירושלים בכדורסל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחזירים את הדרך - מחאת הפועל ירושלים בכדורסל נושא הבא
עמוד: מתוך 3

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 27/06/2012 :  17:56:12  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

תומך ומאחל לשורדי הכדורסל בהצלחה.אפשר רק להצטער על התזמון של המחאה שנותנת תחושה כאילו העזבתו של דני קליין והעברת הבעלות מהעמותה הם הטריגר למחאה ,כשלמעשה לדני קליין יש חלק מרכזי(בלעדי?) באובדן הזהות.
בכל מקרה מוטב מאוחר מאשר לעולם לא

מסכים איתך לגבי התיזמון הבעייתי אפפס. אבל,לא רק דני קליין. אם כי יש לו חלק מרכזי במה שקרה להפועל ירושלים כדורסל.קליין הוא לא האיש (היחיד)שהרים את סוחר הנשק ובעל הבית של ביטר על הכתפיים אלא הקהל שם.
אני עם הכדורסל גמרתי בערך בשנת 2000-1999 לאחר עשור מרגש במיוחד במלחה אבל אני מאחל למחאה שתצליח.
והערה אחרונה לעמוס. ריגשת .

עבור לתחילת הדף

B.M.06 B.M.06 מנותק

56 הודעות

נשלח - 29/06/2012 :  14:40:59  הצג פרופיל שלח ל- B.M.06 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.facebook.com/hapoelshelanu
מי שעדיין לא לחץ על "אהבתי" בדף הפיסבוק שלנו יותר ממוזמן לעשות זאת עכשיו.

"אין תנאיים לאהבה "
BRIGADE MALCHA
עבור לתחילת הדף

עדש עדש מנותק

95 הודעות

נשלח - 29/06/2012 :  17:10:06  הצג פרופיל שלח ל- עדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רואים כאן יותר מדי את התגובה אני עם הפועל ירושלים כדורסל סיימתי בעונה XXXX אחרי שקרה ככה וככה וככה.
זה הזמן לחזור. אנחנו צריכים אותכם ורוצים להחזיר את הדרך והזהות

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 29/06/2012 :  17:40:42  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי B.M.06

מי שעדיין לא לחץ על "אהבתי" בדף הפיסבוק שלנו יותר ממוזמן לעשות זאת עכשיו.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 29/06/2012 :  18:30:22  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם הבנתי נכון מה שאתם אומרים זה: אהבה שלא תלויה בניצחון או הפסד, זה הכל? ומה אתם רוצים לעשות? יש לכם דרישות מההנהלה?

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 29/06/2012 :  18:40:21  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

אם הבנתי נכון מה שאתם אומרים זה: אהבה שלא תלויה בניצחון או הפסד, זה הכל? ומה אתם רוצים לעשות? יש לכם דרישות מההנהלה?

פירסמו פה כמה פעמים את האתר.. תיכנס אליו במקום סתם להגיב.
יש באתר מסמך עקרונות ומסמך דרישות, וזו רק ההתחלה.

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

Lord Lord מנותק

2 הודעות

נשלח - 30/06/2012 :  15:03:21  הצג פרופיל שלח ל- Lord הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחזק את ההודעה האחרונה של איתמר.
חברים, רק בשביל להיות טיפה פייר עם "הצד השני" (הכדורסל, כביכול, עבור רבים כאן) - תנו כתף כמו שאנחנו נתנו בימי ההקמה של קטמון.
לייק, שיתוף וקצת יותר התעניינות או לפחות בלי שרידי ארס.

גם לי היה קשה להיכנס למיזם שהרבה תומכים שלו בזים/מתעבים/אחר את קבוצת הכדורסל שאני אוהד מילדות, אבל יש בהקמה של קטמון משהו חשוב יותר והתעלמתי.
תעשו את אותו צעד. לא מסובך.

http://hapoelshelanu.com/
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 30/06/2012 :  20:38:05  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי זה טיעון מאוד חלש, לבקש מאנשים לתמוך במחאה שלא מעניינת אותם, רק בגלל שחלק גדול מהתומכים במחאה הזאת תמכו במחאה שלהם. הכיוון צריך להיות לנסות לדון ולשכנע. ואיתמר, היה אפשר להפנות לאתר בצורה יותר מנומסת, בלי החלק של "תיכנס אליו במקום סתם להגיב.". זה לא מוסיף לנו תומכים.

כרגע המחאה בתחילת דרכה, ועם כל הכבוד למסמכים המסודרים עם העקרונות והדרישות, עדייין לא ברור לאיזה כיוון היא הולכת. אני מציע לכל מי שתומך במאבקים עקרוניים למען האוהדים והקהילה להצטרף לדף לפייסבוק ולקבל עדכונים, וגם להגיע לכנס האוהדים. יש לי הרגשה טובה, ואני מאמין שהמחאה תלך לכיוון הנכון. אפשר וראוי להתווכח על הדרישות ועל הדרך, אבל הרבה יותר נכון לעשות את זה מפנים, בפייסבוק או בכנס. הצטרפו אלינו למחאה, בואו לכנס והשמיעו את דעתכם. ובמקרה הכי גרוע, תמיד אפשר לפרוש מהמחאה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 01/07/2012 :  08:50:07  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא מאבק אוהדים עקרוני. זה מאבק על הפועל ירושלים.

כמו שהמאבק שאנחנו בעיצומו כבר 5 שנים הוא מאבק על הפועל ירושלים, גם זה מאבק דומה על משהו שכולנו היינו צריכים להתחיל קודם. אבל עדיף עכשיו מאף פעם.

לי דווקא מאוד ברור על מה המאבק. זה מנוסח היטב באתר. מה תהיה הוצאה בסוף המאבק? לא יודע.. אבל ביננו, מי יודע מה תהיה התוצאה המדויקת של מה שאנחנו עושים עם הפועל כדורגל?

אני אהיה בכנס.. מה איתכם?

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 01/07/2012 :  10:06:36  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מאוד מקווה שהמחאה תצליח יותר מזו של העו"סים...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 01/07/2012 :  10:19:15  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחאה לשם מחאה. הקבוצה שלכם הבריאה, הבעיה הכי גדולה שלה כבר לא בקבוצה. אז עכשיו נזכרתם? זה כאילו שהיינו מקימים את קטמון אחרי שסאסי וויקטור היו עוזבים. תנו להנהלה החדשה הזדמנות, 15 שנה ישבתם והסתכלתם בהערצה על דני קליין, כשהוא זרק את דלזל ואת שפע, את עדי ואת פפי, אפילו את ארז כץ אהובו ואת המכשירים של גיסו הוא לקח. אז עכשיו נזכרתם? איפה הייתם כשהוא רצה לקחת לקבוצה את השם ולהפוך אותו למגדל, הרי סמלים יש רק על מכוניות.
ואיפה הסתובבתם כשהוא הרג את הסיכויים לאיזה גמר פליי אוף עלוב בגליל, כשכל מה שעניין אותו זה עוד תמונה בעיתון?
מה אתם רוצים מההנהלה החדשה, שאומנם אין לי מושג מי אלה האנשים שם, אבל הם עוד לא הוכיחו שהם יותר גרועים מדני כהן, הידוע בכינויו בעיתונות המקומית מקורב להנהלה. או אולי גידי דודי, הפיטבול של דני קליין?

בקיצור, 15 שנה הייתם צריכים למחות, כשלקחו לכם 200 שקל כרטיס כי על הזין שלהם הילדים מאחורי הסלים, העיקר שקיציס יבוא לשבת ליד רוני בראון. לא עכשיו, כשהקבוצה מבריאה. ובטח אל תבואו להפריע לנו, בזמנים הקשים שעוברים על הקבוצה החביבה שלנו.

נערך על ידי - שלומי מלכה ב-01/07/2012 10:20:57
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 01/07/2012 :  10:37:18  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

מחאה לשם מחאה. הקבוצה שלכם הבריאה, הבעיה הכי גדולה שלה כבר לא בקבוצה. אז עכשיו נזכרתם? זה כאילו שהיינו מקימים את קטמון אחרי שסאסי וויקטור היו עוזבים. תנו להנהלה החדשה הזדמנות, 15 שנה ישבתם והסתכלתם בהערצה על דני קליין, כשהוא זרק את דלזל ואת שפע, את עדי ואת פפי, אפילו את ארז כץ אהובו ואת המכשירים של גיסו הוא לקח. אז עכשיו נזכרתם? איפה הייתם כשהוא רצה לקחת לקבוצה את השם ולהפוך אותו למגדל, הרי סמלים יש רק על מכוניות.
ואיפה הסתובבתם כשהוא הרג את הסיכויים לאיזה גמר פליי אוף עלוב בגליל, כשכל מה שעניין אותו זה עוד תמונה בעיתון?
מה אתם רוצים מההנהלה החדשה, שאומנם אין לי מושג מי אלה האנשים שם, אבל הם עוד לא הוכיחו שהם יותר גרועים מדני כהן, הידוע בכינויו בעיתונות המקומית מקורב להנהלה. או אולי גידי דודי, הפיטבול של דני קליין?

בקיצור, 15 שנה הייתם צריכים למחות, כשלקחו לכם 200 שקל כרטיס כי על הזין שלהם הילדים מאחורי הסלים, העיקר שקיציס יבוא לשבת ליד רוני בראון. לא עכשיו, כשהקבוצה מבריאה. ובטח אל תבואו להפריע לנו, בזמנים הקשים שעוברים על הקבוצה החביבה שלנו.

מי אמר שהקבוצה מבריאה?. גומא מת. אישתו ואמא שלו רבות על השאריות. דני קליין המנייאק הולך לתבוע את הפועל בשביל 4 מליון ש"ח שכנראה ימוטטו אותנו כלכלית. מה מבריא פה בדיוק?. העתיד של הקבוצה מאוד לא ברור.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-01/07/2012 10:37:57
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 01/07/2012 :  14:46:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

צודק שלומי מלכה שב-15 שנה האחרונות היו הרבה סיבות טובות, אולי אפילו יותר מהיום, כדי לפתוח בצעדים דרסטיים שכאלה. מצד שני, כמו שאמרו לפני, זה מהלך שמזמן היה צריך לקרות. הוא צריך לקרות בגלל מה שההיסטוריה מלמדת אותנו ולא בגלל התנאים בהווה. חוצמזה שהדרישות שהוצגו מגלמות בתוכן את מה שבאמת קבוצת ספורט אמורה להיות. כך שבלי שום קשר לעבר הווה ועתיד, אלה דברים שראוי להילחם עבורם.

אני בעד ואני מצטרף.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 01/07/2012 :  15:28:14  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מגיע לכנס

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 02/07/2012 :  13:19:34  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

תפסיק לזיין את המוח כול הזמן איך אתה אומר טרחן ומעיק
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מחזירים את הדרך - מחאת הפועל ירושלים בכדורסל נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07