פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סיפור מגניב ושאלת מרצ׳נדייז

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סיפור מגניב ושאלת מרצ׳נדייז
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם סיפור מגניב ושאלת מרצ׳נדייז נושא הבא
עמוד: מתוך 3

taldo42 taldo42 מנותק

106 הודעות

נשלח - 12/06/2012 :  10:29:27  הצג פרופיל שלח ל- taldo42 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שני חברים טובים שלי נוסעים בקרוב לברלין, והם מתארחים אצל בחור בקאוץ׳ סרפינג...
מפה לשם מסתבר שהבחור אוהב את קטמון , עובדה משמחת ומשעשעת כאחד.
הם היו רוצים להביא לו מתנה חולצה/צעיף/כובע... או פריט מגניב אחר... השאלה שלי היא אם נשארו מוצרים, ואיך אפשר להשיג אותם במהלך עונת המלפפונים?
תודה מראש.

הפטיש המגל והערק שאזל

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 12/06/2012 :  12:14:40  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עד כמה שאני יודע החנות הוירטואלית שלנו עדיין פעילה.

http://www.katamon-shop.com/

ויש גם שמועות על מכירת חיסול קרובה של המרצ'נזייז משנה שעברה. נמתין וניראה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 12/06/2012 :  19:22:54  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחר אני אוסף את הציוד מסיבוני ונצא לדרך עם מכירת חיסול מהעונה שעברה. ספוילר- בין היתר יימכרו כלל מדי הסגל של העונה שעברה (רק האדום, לא הלבן) חולצה ומכנס כולל מדי שוערים! איך/ כמה/ למה? פרטים עד סוף השבוע באתר. ** להשיג בחנות המקוונת הקרובה לביתך וברשתות החברתיות המובחרות
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  12:19:39  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בקשר למרצ'נדייז יש לי כמה שאלות: שמחליטים להוציא משהוא חדש נגיד צעיפים, איך זה הולך? יש לנו מישהוא שמעצב אותם או שהחנות שממנה קונים דואגת לזה? אני שואל כי לפעמים יש דברים ממש יפים כמו הצעיף פסים אדום שחור מלפני שנה בערך ולפעמים יש דברים לא משהוא ביכלל, למשל הצעיף האחרון רציתי לקנות אבל כשראיתי אותו יצע לי כל החשק. אותו דבר עם הסוצ'רטים, אני חייב לומר שהסוצ'רט שכניתי מאוד איכותי אבל מבחינת מראה הוא על הפנים: על הגב אין שום ציור, סמל או משהוא וביכלל זה נראה כיאלו אמרו יאללה באו נוציא סוצ'רט ולא הישקיעו באיך זה יראה.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  17:24:53  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

בקשר למרצ'נדייז יש לי כמה שאלות: שמחליטים להוציא משהוא חדש נגיד צעיפים, איך זה הולך? יש לנו מישהוא שמעצב אותם או שהחנות שממנה קונים דואגת לזה? אני שואל כי לפעמים יש דברים ממש יפים כמו הצעיף פסים אדום שחור מלפני שנה בערך ולפעמים יש דברים לא משהוא ביכלל, למשל הצעיף האחרון רציתי לקנות אבל כשראיתי אותו יצע לי כל החשק. אותו דבר עם הסוצ'רטים, אני חייב לומר שהסוצ'רט שכניתי מאוד איכותי אבל מבחינת מראה הוא על הפנים: על הגב אין שום ציור, סמל או משהוא וביכלל זה נראה כיאלו אמרו יאללה באו נוציא סוצ'רט ולא הישקיעו באיך זה יראה.

המרצנדייז היו באחריות של נציגי ההנהלה. לא יודע איך הם קבעו מה להזמין, מתי, ובאיזה עיצוב.

אולי אפשר בהזדמנות זאת, לנצל את הת'רד ולהציע הצעות ליעול.

אולי כדאי למנות מישהו, או אולי מספר חברי עמותה, שיהיו אחראים על הנושא? אולי אפשר להעלות הצעות לעיצוב לכאן או לפורום חברי העמותה? לדעתי יש לנו מספיק אנשים מוכשרים (איתמר ליברגל, אדם וכו') שיכולים לעצב מרצנדייז הרבה יותר מוצלח.

ואני גם חושב שצריך להיות יותר מבחר. למשל חסרות לי מאוד גופיות. הייתי שמח לקנות גם קפוצ'ונים נורמליים, שניראים טוב. וגם צריך עוד חולצות טישרט פשוטות, כדוגמת החולצות של העליה מליגה ג' וב'.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  18:25:34  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גופיות באמת חסרות!
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  19:05:46  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המרצ'דייז באחריותו של שרצקי. הוא מוציא מוצרים מכוערים ומסרב לתת לאנשים אחרים לטפל בעניין. באמת חבל כי חלק המוצרים נראים ממש רע. היה הרבה יותר טוב אם היו נותנים למישהו שמבין קצת לעצב קצת מוצרים יפה (כמו שירון הציע). ובאמת לא יזיק לעשות עוד מוצרים. גופיות וחולצות טישרט.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-13/06/2012 19:07:14
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  19:39:57  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש אצל הפועל ת"א למשל מגוון טישרטים מעוצבים וגופיות שהקבוצה מוציאה. יפים מאוד ולא נראה שעולים הרבה להכין. אין סיבה שלא נכין כאלה גם.
http://www.hapoeluta.com/%D7%98%D7%99-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%98-%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A6%D7%91

עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 14/06/2012 :  09:45:14  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

יש אצל הפועל ת"א למשל מגוון טישרטים מעוצבים וגופיות שהקבוצה מוציאה. יפים מאוד ולא נראה שעולים הרבה להכין. אין סיבה שלא נכין כאלה גם.
http://www.hapoeluta.com/%D7%98%D7%99-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%98-%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A6%D7%91

לא ראיתי שם כלום יפה האמת.
יש לנו שתי הצלחות עיצוביות גדולות לדעתי: החולצה השחורה הקצרה שערכה רק עולה עם השנים. והקפוצ'ון השחור, שאמנם אין לו מאומה על הגב, אבל הוא אסתטי משהו בן זונה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 14/06/2012 :  10:03:33  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

לא ראיתי שם כלום יפה האמת.
יש לנו שתי הצלחות עיצוביות גדולות לדעתי: החולצה השחורה הקצרה שערכה רק עולה עם השנים. והקפוצ'ון השחור, שאמנם אין לו מאומה על הגב, אבל הוא אסתטי משהו בן זונה.

אין שם דברים מהממים ביופיים. אבל הם יותר טובים ממה שאנחנו מוציאים. העניין הוא שצריך לתת למישהו חדש לעצב את המוצרים.

עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 14/06/2012 :  10:46:47  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

רוברט היקר, ככה זה בעולם האופנה, תמיד יש דברים שתאהב יותר ותאהב פחות.
העיצוב היה נעשה בשיתוף של שרצקי עם המקום ממנו אנחנו מזמינים אותו. לרוב הוא היה יפה ומצלח, ולראיה, המכירות הרבות. רוב המרצ'נדייז אכן נמכר.
בשנה הבאה אנחנו עובדים עם ספק ביגוד חדש שיספק גם מרצ'נדייז - ligea האיטלקית. אז המרצ'נדייז יהיה מציוד ועיצוב שלהם, ואיטלקים יודעים לעצב, בצבעים ועם הסמל שלנו כמובן.
אם מישהו רוצה לעצב משהו מקורי, הוא מוזמן לשלוח לנו למייל של ההנהלה: hanhala@katamon.co.il
זה יעבור לתת ועדה לענייני אופנה ונחליט אם זה ראוי להדפסה.

כמו כן, צריך לזכור שהדפסת מרצ'נדייז עולה לנו כסף, ולוקח זמן עד שהכסף חוזר אלינו. מבחינת המחיר אנחנו מוכרים אותו מעט מעל מחיר העלות, כך שהרווח די שולי. אבל המרצ'נדייז עצמו יקר כי אנחנו מדפיסים בכמויות קטנות. מאות לכל היותר ותזכרו שרק כשמדפיסים אלפים המחיר באמת יורד.

ואני רוצה לחזק את קודמיי ולהודות לחברי העמותה שדאגו, בהתנדבות מלאה כמובן, לעיצוב והדפסת המוצרים, למכירתם, ולפתיחת החנות הוירטואלית. תודה לכם אורי שרצקי, אריאל עמר, דפנה גולדשמידט, דיקלה כהן שינפלד, ירון טשרמק ומי שעוד שכחתי שמסייע לנו להיות אחד המועדונים המובילים בארץ בתחום.

יאללה הפועל
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 14/06/2012 :  13:26:41  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מתלונן או משהוא כזה רק אמרתי את מה מה שאני חושב. אני מאוד מעריך את אלה שדואגים לזה שביכלל יהיה מרצ'נדיז אבל לדעתי יש במה להישתפר. לדעתי יכול להיות מצוין אם יבחרו מישהוא (כמו שעוד אנשים היצעיו פה) שידאג לעיצוב סביר.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

נער קאזו נער קאזו מנותק

124 הודעות

נשלח - 17/06/2012 :  17:35:08  הצג פרופיל שלח ל- נער קאזו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים נשארו חולצות מהעונה שהייתה כי עם כן אני מעוניין לרכוש אחת משהו יודע??????????

על תגידו יום יבוא תביאו את היום
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 17/06/2012 :  18:36:52  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נער קאזו

חברים נשארו חולצות מהעונה שהייתה כי עם כן אני מעוניין לרכוש אחת משהו יודע??????????

אכן יש את חולצות המשחק האמיתיות של כל השחקנים מהעונה החולפת. פרטים בחנות בקרוב...
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 17/06/2012 :  18:45:35  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפני 5 שנים בשביל להשיג חולצה של הפועל היית צריך להיות מה שנקרא "מקורב", על לקנות בכלל אין מה לדבר.להצביע על העיצוב ? לקנות באינטרנט ? פחח. אם כן, יופי של צרות יש כאן, לפחות לטעמי.

נערך על ידי - קראנקו ב-17/06/2012 19:33:35
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 17/06/2012 :  19:54:03  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן טוב שאלו הצרות שלנו. ויחד עם זאת, אף פעם לא מזיק לנסות להשתפר גם איפה שאין בעיות קשות. ואפילו אם זה לא יניב לנו רווח עצום, גם כמה מאות ש"ח נוספים לשנה זה לא רע. ולדעתי, אם ננהל את המרצנדייז בצורה יותר טובה, אין שום סיבה לכך שהרווחים לא יגדלו. ועכשיו שלא כל עניניי הניהול השוטפים נופלים על הנציגים שלנו בהתנדבות, אין שום סיבה לא להשקיע קצת מחשבה בנושא.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם סיפור מגניב ושאלת מרצ׳נדייז נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07